-
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
نقل قول:
مرسی علی جون یعنی دیگه ntv spor بازی های رئال رو پخش نمیکنه .؟
والا ذعلام نکرده اما خودم هنگامه بازی NTV Spor رو چک می کنم....
نقل قول:
گفتی رائول و کردی کبابم !
خیلی دلم واسش تنگیده ...
بهترین کاپیتان رئال بود ..
هــــــــی کاش تی وی نشون بده بازی رو :((
امشب هم بازی داریم ایشا... شروعی طوفانی + بازی ایی جذاب + و .
با اینکه خیلی به این تیم دیگه باید بگیم بی عیب و نقص ، چون تو همه نقاط بازیکنای طراز اول داره مخصوصا دفاع راست و..
فک نمیکنم کارلو بتونه رکورد ژوزه تو میانگین گل ها و امتیاز رو بشکنه ...
ایشا.. که امسال 3 گانه رو با اقتدار میگیریم
ما نگیریم کی بگیره ؟!
آره منم خیلی دلم براش تنگ شده. رونالدو رونالدوست دمش گرم اما شماره 7 ما ماله رائوله... و هیچ وقت فراموش نمیشه...
ایشالا امسال یکی یکی و تک تک تیم هارو درو می کنیم چه در لالیگا چه در سایر مسابقات....
از اینکه رکورد دسته خوزست خوشحالم اما اگر رئال بازم بتونه رکورد بزنه من خوشحال میشم.
-
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
سلام بچه ها خوبين بله ديگه داره لاليگا شروع ميشه شبكه Fox Sport HD و Fox Sport SD همچنين JSC Sport SD ها تو مسير Hot Bird و مسير نايلست هم JSC HD ها بازيهاي رئال مادريد رو كامل ميذارن توي مسير Amos هم شبكه هاي ورزشي اسرائيل تمامه بازيهاي رئال رو كامل پخش ميكنن واسه باز كردن اين شبكه ها كه گفتم ميتوني يه اشتراك CCCam بخرين و يه رسيور كه قابليت ساپورت CCCam رو داشته باشه و يه اينترنت بعدش بشين كامل بازيهاي مادريد رو ببين من با اين فصل كه داره شروع ميشه 6 فصله كه دارم كامل بازيها شو ميبينمlove::
اميدوارم يه فصل رويايي رو داشته باشيم با شروع طوفاني بچه ها تو اولين بازي.اين تاتنهام هم مسخره كرده ما رو هي لفت ميده تا آخرين لحظات نقل و انتقالات كه بتونه با بالاترين قيمت بفروشه كلاه بردارا بيل داره لحظه شماري ميكنه كه بياد مادريد:khahesh:من ميدونم مياد.
تركيب پيشنهادي من اينه با احتساب به اينكه واران مصدومه.
ايكر كاسياس
مارسلو_____راموس________په په_________كاروخال
لوكا__________كاسميرو
كريس___________ايسكو____________اوزي
كريم
اگه بيل اضافه شه ايسكو ميره جاي لوكا اوزيل ميره پشت سر كريم بيل ميره راست
تو فاز حمله ميشه 4.3.3 كلاسيك بازي كرد اينجوري كه بيل از راست رونالدو از چپ ميان جلوتر ايسكو و كاسميرو ميان يه خط جلوتر در ضمن ميشه مارسلو و كاروخال يه خط بيان جلوتر اينجوري حريف له ميشه:yes:
-
شبکه ورزش سیمای جمهوری اسلامی ایران احتمالا بازی رئال مادرید-رئال بتیس رو بخش میکنه
احتمالا............
-
يکشنبه 27/05/1392 ساعت : 23:30
هفته 1 لاليگا : رئال مادريد - بتيس
زنده از شبکه ورزش
منم لحظه شماری میکنم بازی رئالو ببینم و امیدوارم مث گفته ی روزنامه پرتغال نشه و ما خوب شروع کنیم و بد تموم کنیم
امیدوارم پرگل و جذاب باشه
و همینجوری تا اخر فصل پیش بریم
به امید قهرمانی
-
سلام
اگه ابازی کردن مقابل تیمی مثل بتیس اینجوری باشه تصور کنید مقابل تیم های بزرگ چه جوری باشیم .
این بازی داره من رو میترسونه .
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Realmadrid 2-1 RealBetis[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادريد 2-1 رئال بتيس / آغاز طوفاني پسر طلايي
رئال مادريد در شبي كه زياد هم زيبا بازي نكرد ، توانست كه يك پيروزي شيرين را مقابل بتيس كسب كند و آغازي اميدوار كننده داشته باشد .
بتيس با تمامي شايستگي هايي كه داشت ، نتوانست در برنابئو برنده باشد . آنجلوتي مزد خوش قلبي خود را گرفت و هر چند كه تركيبش چندان جسورانه نبود و ريسك استفاده از خسه يا كاسميرو كه پديده هاي پيش فصل بودند را نپذيرفت ،اما به لطف درخشش ايسكو به پيروزي رسيد .
بتيس تيم جسور و سرسختي بود ، به شكلي كه در دقايق آغازين رئال را كاملا بر آشفته كرده بود و حركات سدريك و نوزا ، مهاجمانش رئال را به هم ريخته بود . از آن طرف هنوز يخ خط حمله رئال آب نشده بود و همين باعث شده بود كه تيم مهمان بهتر كار كند .
بتيس در نيمه اول يك توپ به تير زد و چندين بار هم بي دقتي مهاجمانش باعث نشد كه به نتيجه اي برسد . اما گلشان دست پخت سرجيو راموس بود . بازيكني كه نشان داد كه در طول تابستان به جاي فكر كردن به كيفيت فوتبالش ، بيشتر به فكل ظاهرش بوده است و به همين خاطر در خط دفاع مضحك ترين اشتباه ممكن را داشت و راموسي كه ادعايش را تريلي هم به سختي مي كشد ، طوري از يك مهاجم كم نام و نشان دريبل خورد كه تا مدتها در خاطر مي ماند . پس از آن كارواخال كلكسيون اشتباهات را تكميل كرد و در شبي كه نشان داد از نظر سطح كيفي چندان هم بالاتر از آربلوا نيست ، جا ماند تا مولينا دروازه ديگو لوپز را بگشايد .
پس از گل بتيس ، رئال كمي بهتر شد و بهتر جلو كشيد . بنزما يك موقعيت را از دست داد اما دقايقي بعد روي يك حركت تيمي خوب و پاس ايسكو ، مهاجم فرانسوي گل خوبي را به ثمر رساند . در دقايق پاياني نيز شايد عدم تمركز كريستيانو باعث شد كه رئال نتواند نتيجه را برگرداند و حتي بتيس چندين موقعيت خوب هم داشت ، به شكلي كه مسلما كارلتو از اين كه تيمش بازنده به رختكن نرفت ، خوشحال بود .
در نيمه دوم رئال فوق العاده شروع كرد . كريستيانو در همان ثانيه هاي ابتدايي يك تيرك تماشايي زد كه بدشانسي اورد كه به گل بدل نشد . اما به مرور بتيس جلو كشيد و تيم جسور په په مل كه با كمترين داشته ها و بودجه زيبا بازي مي كرد ، ايستادگي كرد و حتي در لحظاتي به نظر مي رسيد كه مي تواند گل هم بزند .
رئال هر چند كه تلاش مي كرد اما در مقابل دفاع كاملا بسته بتيس كار چنداني از پيش نمي برد . رئال مادريد سخت تلاش مي كرد كه هر طور كه شده به واسطه بازيكنان تكنيكي خود گره خط دفاع بتيس را بگشايد كه چند حركت انفرادي تماشايي از مودريچ و دي ماريا به رئال كمك كرد تا موقعيت سازي كند هر چند كه اين موقعيت ها با بدشانسي از دست رفتند .
در حالي كه اميدها داشت كمرنگ مي شد ، اين ايسكو بود كه روي پاس مارسلو با ضربه سري تماشايي گلزني كرد تا ستاره اولين شب رسمي آنجلوتي باشد . ستاره مالاگايي ارزشهايش را در اين بازي با يك گل و يك پاس گل نشان داد و توانست كه آن چه داشت را نشان دهد .
البته نبايد اين پيروزي ضعف هاي رئال به خصوص در خط دفاع را كتمان كند . راموس ، په په و كارواخال هر كدام چندين و چند اشتباه قابل توجه داشتند تا مشخص شود كه شايد خريد عناصر تدافعي حتي مهمتر از خريد بيل باشد . شايد نكته ديگر اين بازي را بتوان پست جديد اوزيل دانست كه به نظر مي رسد توانايي هاي مسعود را كاملا محدود مي كند و مناسبش نيست .
-
اووف مردیم تا بردیم
نیمه ی اول که فاجعه بودیم اون بازیکن سیاهه یادم نبیست اسنش چی بود هر کاری میخواستتو نیمه ی اول کرد روی صحنه ی گل بتیس راموس افتضاح عمل کرد چقدر راحت بایکن بتیس ازش رد شد
هر چند با اینکه در نیمه ی اول خوب نبودیم چندتا موقعیت گل خوب گل رو از دست دادیم واقعا رئال به جایاوردن بیل اگه یه ماجم گل زن بگیره خیلی میتونه بهمون کمک کنه هممون دیدیم که عملا به غیر از بن زما ما ماهجم نوک کلاسیک نداریم حیفه این همه موقعیت از دست بره درنیمه اول هافبکامون خیلی ضعیف بودنالبته ایسکو در هر دو نیمه خوب بود ولی اوزیل -مودریچو خدیرا اصلا خوب نبودن
اما نیمه ی دوم رو طوفانی شروع کردیم حیف شد اون ضربه رونالدو به تیر خورد اگه گل میشد بازی برامون خیلی راحت میشد وطبیعتا اینقدر زجر نمیکشیدیم نیمه ی دوم خیلی بهتر از نیمه ی اول بازی کردیم ولی باز هم از موقعیت ها استفاده نکردیم تا اینکه با سانتر زیبای مارسلو وضربه ی سر عالی ایسکو تونستیم سه امتیاز رو بگیریم رئال باید سعی کنه در هفته های اول از بارسا عقب نیفته حالا مهم نیست با چه نتیجه ای حتی بازی زیباهم در ابتدا مهم نیست فقط و فقط سه امتیاز مهمه.
توضیحات دیگه ای هم در مورد بازی دارم که بعدا میگم -تبریک به رئالی ها بایت برد
-
من که دقیقه 80 به بعد ناامید شدم از بردن ولی خوبه ایسکو چاره کار رئال شد.
البته ایسکو که مهاجم نیسته که هر بازی واسمون گل بزنه و بیشتر نقش پاسور رو داره.
سمت چپمون هم کسی نبود که کنترل کنه این سمتو. ولی مارسلو هم خوب از پسش براومد خدایشش
البته ایارازمندی و النسو هم مصدوم بودند
در کل خوب بود
-
واقعا داشتم میمردم !
چقدر سخت بردیم ؟ چقدر ؟؟؟
اونم تو خونه ، جلو 87 هزار تماشاچی !!
ولی خدا رو شکر باز بردیم ..
نمیدونم چرا هر تیمی جلو ما میاد میشه رئال مادرید !!!!!!!!!!!!
همین لوانته که امروز عینهو ملوان بندر انزلی جلو بارسا بازی کرد پارسال دهن ما رو سرویس کـــــرد مخصوصا با اون تکل هاشون !!!!!!!
خــــلاصه اون مهاجمشون (سدریک) خیلی عذاب داد ..
+ بدشانسی هم که بیداد میکــــــــــــرد !
همین که اول فصل عقب نیوفتادیم خدا رو شکر ..
+ کارواخال فاجعه بود یعنی زده رو دست اربلوآ !
+ ایسکــــــو و مودریچ و دی ماریا عالی بودن ..
+کریس ، کریم و راموس خوب بودن
+++ نمیدونم چرا از لوپز استفاده شد ؟ شاید به خاطر امادگیه بیشترش ..
ایشا .. با اومدن آلنسو و واران خط هافبک و دفاعمون بهتر بشه ..
بازی هفته بعد هم 2 شنبه هست مثکه گفتم که اقا علی رضا در بالا درستش کنن ..
-
نیمه دوم خیلی بهتر بازی کردیم و مستحق پیروزی بودیم
فرصت سوزی ها خیلی زیاد بود ، خیلی خوب از کناره ها پاسهای عمقی میدادیم ا
مخصوصا سمت چپ که مارسلو و رونالدو و بودن
منتها حرکتها هماهنگ نبود و ناهماهنگ توی خیلی صحنه موج میزد
این تیم خیلی شناورتر از تیم مورینیو بازی میکنه و اصلا بازیش بر اساس ضد حمله نیست و از این بابت خوشحالم
منتها خط دفاعی واقعا افتضاح بود !
راموس به تمام معنا گند زده بود ! تمام حرکتها جا موند بجز یه صحنه قبل از گل دوممون که تونست توی یه نبرد تن به تن توپ رو بگیره
هر چند په په نیمه دوم خیلی خوب کار کرد و توپای زیادی رو جمع کرد
بهترین بازیکن ما قطعا ایسکو بود !
این بشر فوق العاده هر چی پول بابتش دادن حلاله ! همه جا بود و همه کار کرد واقعا با تعصب و با عشق بازی میکنه و توی دل برو هستش
بازیهای لالیگا دیگه طوری نیست که بشه امتیاز از دست داد ، نمونه اش سال پیش برای ما اتفاق افتاد و از همون ابتدا تیم نتایج بدی گرفت و اون روحیه از دست رفت
ما یه رقیبی داریم به اسم بارسا که خیلی کم امتیاز از دست میده اگر الان که ابتدای لالیگا است امتیاز از دست بدیم و عقب بمونیم دیگه نمیشه جبرانش کرد به این راحتی
نقاط ضعف تیم توی بازیهای پیش فصل باید دیده میشد نه الان
این حرف کلیشه ایی که هفته اوله هم درست نیست
ما یه باشگاه حرفه ایی هستیم و یه تیم حرفه ایی وقت کافی هم داشتیم و بازیهای زیادی هم انجام دادیم و این تیم باید امشب خیلی بهتر بازی میکرد مخصوصا در نیمه اول که هیچی برای گفتن نداشتیم
انجلوتی کارش خیلی سخته توی مادرید چون اینجا نه لاشمپیونه است و نه لیگ برتر و نه کالچیو اینجا رقابت با بارساست و باقی همه زنگ تفریح هستن
یعنی تمام بازیها رو باید ببری ! و منتظر نتیجه الکلاسیکو باشی !
کاری که مهندس نکرد ! همه رو برد اما مقابل بارسا وا داد !
یه چیزی هم بگم به نظرم بازیکنایی که توی تیم ملیشون بازی کردن بد بودن
کریس بد بود و خیلی فرصت سوزی کرد و در یکی دو صحنه هم خیلی خودخواه بود !
بنزما هم چیزی خاصی نداشت
اوزیل فقط راه رفت و یکی دو پاس عرضی داد
راموس ، فقط کافیه گل بتیس رو ببینیم !!!!!
خدیرا هم مثل تانک همچنان سنگینه !
نبود ژابی واقعا محسوسه
وای خدای من اینقدر که نوشتم دستام درد گرفتن
-
بازي خوبي بود اوله فصله بچه ها اينقدر نگران نباشيد همين كه امتياز نداديم خوبه همين بازي اول ضعفامون مشخص شد و اين نكته خوبيه اينقدر بازيكن داريم كه بتونيم اين ضعفها رو بيپوشونيم اين تيم فقط واران و اونسو رو كم داره به بارسا نگاه كنيد چند ساله اينجوري بازي ميكنن اما مادريد تازه 2 ماهه مربي عوض كرده و چندين بازيكن جديد تو پستهاي مختلف خريده يه كم فرصت بديد رئال واقعي رو ميبينيد اونا موقعيت داشتن اما موقعيتهاي مادريد بيشتر و خطرناك تر بود كريم بايد 3 تا ميزد كريس 2 تا زد به تير و چند تا موقعيت خوب ديگه كه از دس رفت صبر كنيد صبر طوفان مادريد تو راهه
-
اول از همه تبریک به همه رئالی ها بابت 3 امتیاز
بازی تعریف چندانی نداشت. نیمه اول که هیچی اصلا حرفشو نزن
روی صحنه گل واقعا نمیدونم راموس چرا اونطوری کرد. بعید بود ازش
چون بیشتر بازیکنا تو پست جدید بازی میکنن حس میکنم هنوز با هم هماهنگ نیستن
مخصوصا بازیکنای جوون که اصلا با کریس هماهنگ نبودن. این مشهود بود. مثلا مارسلو خیلی خوب با کریس مچ بود ولی مثلا ایسکو اصلا.
کاروخال که اصلا انگار یار بتیس بود. به هیچ بازیکنی نه نگفت. نزدیک بود 1 پنالتی هم بده
اوزیل و دی ماریا خوب بودن
60 تا گل زدیم که نصفش آفساید بود
تو بازیهای بعدی مطمئنا با دقت بیشتر و هماهنگی بیشتر این گل ها همش به گل های سالم تبدیل میشه
کریم هم بد بود. هم بد نبود
تو دفاع فقط مارسلو و په په خوب بودن. مخصوصا اون صحنه که په په اومد تک به تک رو گرفت از سدریک
لوپز هم خوب بود ولی اگه ایکر هم بود فک نمیکنم اتفاق خاصی میوفتاد
امیدوارم با اومدن واران و ژابی الونسو وضعیت تیم بهتر بشه
ولی خیلی دوست داشتم کریس گل بزنه. اون تیرک که گل نشد اعصابم خورد شد
البته میتونست زمینی هم بزنه گل بشه ها. میخواست گل قشنگ بزنه
در کل مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم
به امید قهرمانی
-
واقعا دیشب خوب بازی نکردیم اگه اینجوری تو چمبیونز لیگ کار کنیم نمیتونیم دهمین جام رو فتح کنیم
البته به نظر شخص خودم واسه بیش بینی زوده ولی باید از همین هفته های اول خوب باشیم
تا قهرمان بشیم در هرجامی
به امید قهرمانی های رئال
-
همین که بردیم و سه امتیازو گرفتیم مهم بود
البته باید قبول کنیم تو چند صحنه اشتباه داور به نفعمون شد :nishkhand:
چند صحنه هم بد شانسی آوردیم مثل شوت کریس که به تیر خورد
ولی باز دم ایسکو گرم:ohum:
-
منم که اصن حوصلم نمیشه پست بدم و از نطرات شما دوستان استفاده میکنم ... :nishkhand::eee:
دیشب واسه مشاهده اولین بازی رئال لحظه شماری میکردم ...
من حتی بازی های پیش فصل رو هم نگاه نکردم !!!
دیشب سوت بازی به صدا در اومد با گفتن بسم الله بازی رو دنبال کردم ... همیشه موقع بازی های تیم های مورد علاقم بسم الله میگم ki::
خیلی سرد و بی روح بازی کردیم بذار واضح بگم مزخرف تر از این نمیشد ...
من میدونستیم میبریم اما نه یه این سختی ...
برنامه ای تو بازی نداشتیم کاملا بدون برنامه بودیم فقط کارمون شده بود توپ رو ببریم کناره و پشت محوطه جریمه حریف پاس کاری کنیم !!!
اخرشم همش تو افساید گیر میکردیم ...
این که نشد بازی !!! بنزمای خرفت هم که 10 دفعه تو افساید گیر کرد اگر بخاد اینطوری باشه که اصلا کارمون نمیشه !!! ما به یه مهاجم دیگه نیاز داریم ...
من اصلا توی بازی دیشب چیزی به نام رئال اتیشن پارسال یا دوسال پیش ندیدم ... خیلی اروم بازی میکردیم ... رئال مورینیو کجا و رئال کارلتو کجا !!!
ما حال با خوش بینی نگاه میکنیم میگم چون بازی اوله اینجوری بوده ... رئال مورینیو محشر بود لذت میبردیم از بازی ها فقط یه اشکال داشت اونم اروم نبودن مورینیو و زیر فشار گذاشتن تیم با بردن تیم تو حاشیه که تیم رو از لحاظ فکری خسته میکرد !!! اما خوبی کارلتو اینه که جو نمیده خیلی اروم بازی رو دنبال میکنه !!!
اقای کارلتو اینجا نه لیگ فرانست نه لیگ برتر و نه کالچو !!! اینجا لالیگا هست چیزی که باید همه ی تیم ها رو ببری تا قهرمان بشی !!! حق اشتباه نداری حق امتیاز از دست دادن نداری
اینجا فقط تنها رقیبمون بارساست !!!
نقد بازیکنان :
دروازه بان : خودم به شخصه اصلا دوس ندارم دیگو لوپز تو دروازه باشه کاسیاس رو بیشتر دوس دارم اصلا موقعی که کاسیاس درون دروازه هست یه وزنه روحی روانی به تیم اضاف بشه بچه ها انرژی میگیرن
هر چی باشه تجربه کاسیاس بالاتره میتونه تیم رو بکشونه بالا و تیم رو راهنمایی کنه تسلطش بر بازی بهتره ...
کارلتو خواهش میکنم کاسیاس رو بذار تو بازی :khahesh::aaaaaa:
مدافعان : کلا شب چرتی برای مدافع هامون بود خیلی له و مزخرف بازی کردن !!! این سدریک همشون رو کرده بود تو جیب !!! کلا تو نیمه اول گاله بودیم !!!
از په په بگم برات که فروغ گذشته رو نداره و یخورده خشنه !!!
راموس هم معلوم نبود دیشب چشه که همش از سدریک جا میموند !!!
فقط مارسلو عالی بود مارسلو داره برمیگرده به روزهای اوجش !!!
کارواخال هم که چنگی به دل نمیزد !!!
خط میانی : اوزیل که کم اورده بود مثه همیشه بازی نمیکرد سر در گم بودن همه ی بازیکنا !!!
لوکا مودریچ که هم که بوق بود !!!
کاسمیرو هم چنگی به دل نزد کار خاصی نکرد
ایسکو خوب بود اما عالی نبود هنوز با کریس رونالدو هماهنگ نشده !!!
دیماریا هم ک به عنوان بازیکن جانشین اومد بد نبود !!!
کریس همه که هنوز مونده تا راه بیوفته !!! خدا کنم به از بازی بعد برسه ب روز های اوجش !!!
کریم که با وجود گلی که زد افتضاح بود بیش از 10 دفعه این مرتیکه افتاد تو افساید کلافه دیگه شده بودم !!!
نتیجه گیری میکنیم که کل تیم بد بودن !!! خیلی بد بودن ...
من امیدوارم که از بازی بعد بهتر بازی کنیم و رئال اتیشین رو ببینیم !!!
و اما کارلو انجلوتی : دلم ازش پره خیلی تعویض های مزخرفی انجام داد به غیر از دیماریا !!!
امیدوارم که با کمک زیزو بهترین رئال ممکن رو بسازم ...
ببخشید که تموم پستم همش انتقادی بود اخه دلم پر بود
اخه چرا بارسا باید تو بازی اولش با 7 تا گل حریفش رو در هم بکوبه اما ما به زور ببریم !!!
اما همین که بردیم خدا رو شکر امیدوارم تو بازی ها بعدی بترکونیم ...
یا علی
roz::
-
خب من هم چند نکته بگم و برم.
1.به نظرم فلسفه ی حفظ توپ کارلتو توی رئال جواب نمیده و استفاده از این روش کاملا اشتباهه .
2.نیمکت نشین کردن کاسیاس در حالی که اماده س اشتباه محظ نمیگم دیگو بده اما ایکر یه چیز دیگه س..
3.کارلتو هنوز نتونسته هافبک هاش رو درست بچینه دیشب اوزیل نمیتونست کار خاصی بکنه کلا هافبک ها سردرگم بودن .
4.بابا گلی به جمال اربلوا این کارواخال هم که خودش یه پا اتوبانه.
5.دم راموس و په په هم گرم با این بازی خوبه شون مخصوصا داش راموس عالی بود.
6.و اما مارسلو خوب ظاهر شد پاس گلش به جای خود خوب حرکت میکرد و ایسکو که میتونم به جرات بگم که یه فصل رو خرید بازم دمش گرم یه گل و یه پاس گل خوبه امیدوارم کرد.
7.تعویض های کارلتو خوب نبود بجز دیماریا اونم چون اوزیل خسته بود به نظر شما موراتا بازیکنی هست که بتونه تیم رو از فشار در بیاره به نظر من که نیست .بازی دادن به جوون ها درست ولی نه وقتی که تیم تحت فشاره.
-
خوب دیشب به هزار زور زاری هم که شده بازی رو بردیم ولی نمیشه گفت بازی بدی هم داشتیم چون فقط 4 تا گل آفساید زدیم تیم بتیس خیلی بد آفساید گیری کردند بازیکن های جدید ز جمله کارواخال و ایسکو هم عالی بازی کردند فقط نمی دونم چرا کاسیاس رو نمی زاره تو دروازه در کل برا اولین بازی بد نود ولی نسبت به رقیب افتضاح بازی کردیم البته سطح تیم ها هم فرق داشت ولی با این حال برد رو تبریک می گم............
در ضمن از کمک مربی گری زیدان هم بسیار خوشحالم..........
-
نقل قول:
منم که اصن حوصلم نمیشه پست بدم و از نطرات شما دوستان استفاده میکنم ... :nishkhand::eee:
دیشب واسه مشاهده اولین بازی رئال لحظه شماری میکردم ...
من حتی بازی های پیش فصل رو هم نگاه نکردم !!!
دیشب سوت بازی به صدا در اومد با گفتن بسم الله بازی رو دنبال کردم ... همیشه موقع بازی های تیم های مورد علاقم بسم الله میگم ki::
خیلی سرد و بی روح بازی کردیم بذار واضح بگم مزخرف تر از این نمیشد ...
من میدونستیم میبریم اما نه یه این سختی ...
برنامه ای تو بازی نداشتیم کاملا بدون برنامه بودیم فقط کارمون شده بود توپ رو ببریم کناره و پشت محوطه جریمه حریف پاس کاری کنیم !!!
اخرشم همش تو افساید گیر میکردیم ...
این که نشد بازی !!! بنزمای خرفت هم که 10 دفعه تو افساید گیر کرد اگر بخاد اینطوری باشه که اصلا کارمون نمیشه !!! ما به یه مهاجم دیگه نیاز داریم ...
من اصلا توی بازی دیشب چیزی به نام رئال اتیشن پارسال یا دوسال پیش ندیدم ... خیلی اروم بازی میکردیم ... رئال مورینیو کجا و رئال کارلتو کجا !!!
ما حال با خوش بینی نگاه میکنیم میگم چون بازی اوله اینجوری بوده ... رئال مورینیو محشر بود لذت میبردیم از بازی ها فقط یه اشکال داشت اونم اروم نبودن مورینیو و زیر فشار گذاشتن تیم با بردن تیم تو حاشیه که تیم رو از لحاظ فکری خسته میکرد !!! اما خوبی کارلتو اینه که جو نمیده خیلی اروم بازی رو دنبال میکنه !!!
اقای کارلتو اینجا نه لیگ فرانست نه لیگ برتر و نه کالچو !!! اینجا لالیگا هست چیزی که باید همه ی تیم ها رو ببری تا قهرمان بشی !!! حق اشتباه نداری حق امتیاز از دست دادن نداری
اینجا فقط تنها رقیبمون بارساست !!!
نقد بازیکنان :
دروازه بان : خودم به شخصه اصلا دوس ندارم دیگو لوپز تو دروازه باشه کاسیاس رو بیشتر دوس دارم اصلا موقعی که کاسیاس درون دروازه هست یه وزنه روحی روانی به تیم اضاف بشه بچه ها انرژی میگیرن
هر چی باشه تجربه کاسیاس بالاتره میتونه تیم رو بکشونه بالا و تیم رو راهنمایی کنه تسلطش بر بازی بهتره ...
کارلتو خواهش میکنم کاسیاس رو بذار تو بازی :khahesh::aaaaaa:
مدافعان : کلا شب چرتی برای مدافع هامون بود خیلی له و مزخرف بازی کردن !!! این سدریک همشون رو کرده بود تو جیب !!! کلا تو نیمه اول گاله بودیم !!!
از په په بگم برات که فروغ گذشته رو نداره و یخورده خشنه !!!
راموس هم معلوم نبود دیشب چشه که همش از سدریک جا میموند !!!
فقط مارسلو عالی بود مارسلو داره برمیگرده به روزهای اوجش !!!
کارواخال هم که چنگی به دل نمیزد !!!
خط میانی : اوزیل که کم اورده بود مثه همیشه بازی نمیکرد سر در گم بودن همه ی بازیکنا !!!
لوکا مودریچ که هم که بوق بود !!!
کاسمیرو هم چنگی به دل نزد کار خاصی نکرد
ایسکو خوب بود اما عالی نبود هنوز با کریس رونالدو هماهنگ نشده !!!
دیماریا هم ک به عنوان بازیکن جانشین اومد بد نبود !!!
کریس همه که هنوز مونده تا راه بیوفته !!! خدا کنم به از بازی بعد برسه ب روز های اوجش !!!
کریم که با وجود گلی که زد افتضاح بود بیش از 10 دفعه این مرتیکه افتاد تو افساید کلافه دیگه شده بودم !!!
نتیجه گیری میکنیم که کل تیم بد بودن !!! خیلی بد بودن ...
من امیدوارم که از بازی بعد بهتر بازی کنیم و رئال اتیشین رو ببینیم !!!
و اما کارلو انجلوتی : دلم ازش پره خیلی تعویض های مزخرفی انجام داد به غیر از دیماریا !!!
امیدوارم که با کمک زیزو بهترین رئال ممکن رو بسازم ...
ببخشید که تموم پستم همش انتقادی بود اخه دلم پر بود
اخه چرا بارسا باید تو بازی اولش با 7 تا گل حریفش رو در هم بکوبه اما ما به زور ببریم !!!
اما همین که بردیم خدا رو شکر امیدوارم تو بازی ها بعدی بترکونیم ...
یا علی
roz::
اول جواب شما دوتا رو بدم بعد نظره خودم.....
مجتبی جان متاسفانه بازی های پیش فصلو نگاه نکردی!!. رئال در پیش فصل محشر بود تیم هایی همچون چلسی اینتر پی اس جی رو له کردیم حالا خارج از نتیجه هاش ولی واقعا با برنامه کار کردیم و همه رو بردیم فقط یه مساوی با بازیکنان دوم مقابل لیون آماده داشتیم. بگذریم.....
قبول دارم رئال دیشب اصلا رئال نبود و من شخصا تا آخرین لحظه داشتم با خودم کشتی می گرفتم. واقعا یک درصد پیش فصل نبودیم!!...
آنجلوتی کارش خوبه و من بااینکه ازش زیاد خوشم نمیاد از سبک کارش خوشم میاد. اما دیشب....!!!
دیشب تیم آماده نبود و تا حدودی بازیکنان خسته بودن ( از شوت هاشون معلوم بود). رئال آنجلوتی هم محشره و تو که تنها یه بازی دیدی قضاوت نکن!.
کارلتو کارشو خوب بلده و اگر به بازیکنان چندین بار اخطار نداده بود که هفته اولو خوب کار کنین الان رئال نمی برد!.
کارلتو برد می خواد و در پیش فصل هر دو دروازه بانو بازی داد و واقعا هردو عالی بودند. این بازی به لوپز داد و بازی بعد به کاسیاس بازی میده ( می دونم مقدسه ما یه چیزه دیگست )
مدافعان که به قول خودت واقعا ریده بودن! مخصوصا راموس. واران میاد میره وسط و راموس میره سره پستش...
کاسیمیرو و ایسکو در پیش فصل عالی بودن واسه همین فکر کردی تعویض ها افتضاح بود. من اول گفتم تعویض هاش خوبه اما کلا همه ریده بودن و من فقط از بازی مارسلو راضی بودم، ایسکو هم بد نبود!.
بارسا برد اشکال نداره اما جوجه رو آخر پاییز میشمارن....
نقل قول:
خب من هم چند نکته بگم و برم.
1.به نظرم فلسفه ی حفظ توپ کارلتو توی رئال جواب نمیده و استفاده از این روش کاملا اشتباهه .
2.نیمکت نشین کردن کاسیاس در حالی که اماده س اشتباه محظ نمیگم دیگو بده اما ایکر یه چیز دیگه س..
3.کارلتو هنوز نتونسته هافبک هاش رو درست بچینه دیشب اوزیل نمیتونست کار خاصی بکنه کلا هافبک ها سردرگم بودن .
4.بابا گلی به جمال اربلوا این کارواخال هم که خودش یه پا اتوبانه.
5.دم راموس و په په هم گرم با این بازی خوبه شون مخصوصا داش راموس عالی بود.
6.و اما مارسلو خوب ظاهر شد پاس گلش به جای خود خوب حرکت میکرد و ایسکو که میتونم به جرات بگم که یه فصل رو خرید بازم دمش گرم یه گل و یه پاس گل خوبه امیدوارم کرد.
7.تعویض های کارلتو خوب نبود بجز دیماریا اونم چون اوزیل خسته بود به نظر شما موراتا بازیکنی هست که بتونه تیم رو از فشار در بیاره به نظر من که نیست .بازی دادن به جوون ها درست ولی نه وقتی که تیم تحت فشاره.
1. آنجلوتی گفته بود برای حفظ توپ میایم اما مشکل دسته کم گرفتن بازیکنان بود
2. هدف آنجلوتی امتحان هر دو بود تا 2 ساعت قبل بازی گفته بود هنوز از بین لوپز و ایکر تصمیم گیری نکردم.
3.در پیش فصل عالی چیده بود اما کلا الان بازیکنان ریده بودن
4.کارواخان اگه بد بازی کنه مطمئن باش آربلوا جاشو می گیره. آینده تصمیم می گیریم که کی بهتره
5.آره واقعا، مشتی هستن
6.دقیقا
7.موراتا بگبر نگیر داره و هنوز قابل اعتماد نیست انصافا
-
اول از همه برد نفس گیرو تبریک می گم و دوم از بابت استقبال خوب از تاپیک رئال شگفت زده شدم...ممنون از همگی
دیشب واقعا رئال بد بود!. نمی دونم چرا پیش فصل اینقدر خوب اما شروع لیگ اینقدر بد!. من شخصا انتظار بازی پرگل داشتم. خدارو شکر می کنم که بردیم اما من راضی نیستم.
در دفاع عملکرده همگی بد بود و یکی از یکی بدتر ، راموس واقعا بهترین مدافع وسط جهان بود در این بازی؟ ازش بعید بود (موهاشو هم درست کرده:evaa: )
هافبک هاهم همگی بد بودند از اوزیل و مودریچ انتظار بیشتر داشتم مخصوصا مسوت که گفته بود منتظر بازیم.... ایسکو خوب بود 1 گل و یه پاس گل ( لایشم قشنگ بود). هنوز ایسکو مچ نشده و مطمئنن در آینده بازی های بهتری میبینیم ازش.... آنخل هم بدک نبود
مهاجمان هم خوب نبودند هیچ کدوم! رونالدو و بنزما خوب نبودند مخصوصا کریم که واقعا ریده بود ( وقتی کریم اینجوری میشد خوزه شیرش می کرد ) حالا ببینم آنجلوتی چه می کنه (کریم پیش فصل هم خوب نبود).
موراتا هم می تونست بهتر کار کنه....
نکته شوت بازیکنان: دیشب انگار رونالدو دیماریا مودریچ اوزیل نون نخورده بودن!. آخه این چه وضعه شوت زدن بود؟ همگی شوت های آروم و وسط دروازه!.
اما موقیعت زیاد داشتیم که گل نشد و نگرانیه من همین جاست ( کریم و رونالدو در این باره ریدن البته اگر تیرک رونالدو رو در نظر نگیریم.) رونالدو خداوکیلی پیش فصل چه آمادگی و چه ضربه آزاد هایی گل کرد! اما دیشب!!!
این بازی من رئال پیش فصلو ندیدم و میزارم رو حساب استرس اولین بازی و خستگی.... من به تیم امسال اعتماد دارم و مطمئنم خودمونو پیدا می کنیم در بازی آینده.....
یه چیزی که تجربه کردم این بوده که اگر بخوایم از تیم و مربی بد بگیم به جزء باخت و مساوی چیزی نسیبمون نمیشه!. حمایت ، فقط حمایت ، در هر شرایطی فقط باید حمایت کنیم تا تیم پیروز شه و امیدوارم در بازی های آینده کلمه تبریک و نظرهمثبت بشنوم.
-
وقتی که دیشب داشتم باازی رو نگاه میکردم واقعا فهمیدم که مورینیو از دست این دفاع چی کشیده بود . دیشب راموس مثل په په ی بازی با دورتموند بود ، همه رو ول کرده بود فقط هر جا دلش میخواست میرفت . با این وضعیت شاید آنجلوتی هم کاری از دستش برنیاد چون تیمی که دفاع نداشته باشه تیم نیست . ولی مطمئنا تا چند هفته ی دیگه وضعیت خیلی بهتر میشه . بیچاره آنجلوتی که چشمش قرمز شده بود و تو 10 دقیقه ی آخر داشت سکته میکرد . :jeddiiiii:
امیدوارم که با این بازیکنان خوبی که رئال مخصوصا تو خط هافبک داره اگه هماهنگ بشن حتما قهرمانی مخوصا تو لالیگا چندان هم دور از دسترس نباشه . :yes:
-
نقل قول:
بازیکن های جدید از جمله کارواخال و ایسکو هم عالی بازی کردند
داداش شما مطمئنی بازی رو دیدی؟
نقل قول:
به نظر شما موراتا بازیکنی هست که بتونه تیم رو از فشار در بیاره به نظر من که نیست .بازی دادن به جوون ها درست ولی نه وقتی که تیم تحت فشاره.
خب مهاجم نوک دیگه ای نداریم
مجبور بود موراتا رو بفرسته تو
-
نقل قول:
داداش شما مطمئنی بازی رو دیدی؟
خانوم هستن علیرضا جان
:chakoshi: اخبار و آمار
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنجلوتي :"بايد ديد كه بازي بعدي چه كسي دروازه بان است "
كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال پس از بازي با بتيس پاسخگوي سوالات خبرنگاران بود . وي در مورد نيمكت نشيني ايكر گفت :" اين تصميماتي هستند كه به خاطر جزئيات كوچك گرفته مي شوند . بايد ديد كه تا بازي بعدي چه اتفاقي مي افتاد . با ايكر صحبت كردم . خيلي حرفه ايست و انگيزه هايي براي بازيك ردن دارد و اين مهم است . امروز ديگو بازي كرد و دروازه بان بازي امروز بود . "
بازي تيم :"مي توانيم بهتر شويم . تركيب هاي خوبي به خصوص در جناحين داشتيم . بزرگترين مشكل در خط دفاعي بود . بايد تعادل ايجاد مي شد . فضاي خالي زيادي بين بازيكنان وجود داشت . بتيس خوب بازي كرد . بازيكنان ما اين هفته به تيم هاي ملي رفته بودند و از نظر بدني مي توانستند بهتر شوند . "
تغييرات احتمالي :"تركيب خوبي داشتيم . بازيكناني كه امروز وارد شدند به تيم در يك لحظه مشكل انرژي دادند . "
كار تدافعي :"اگر بخواهيم فوتبال باكيفيت ارائه دهيم نياز داريم كه بازيكناني مثل اوزيل و ايسكو در كارهاي تدافعي اضافه شوند . حالا اين يك مشكل عادي است اما بازيكنان سخاوتمندي داريم . بايد تعادل ايجاد كنيم . "
خستگي بدني :"9 تا از بازيكنان ما اين هفته در بازيهاي ملي بودند و زمان لازم براي اماده سازي در اين بازي نداشتند . از نظر بدني بتيس بهتر بود . "
بهتر شدن تيم :"همه كار مي كنيم . به بازيكنان گفتيم كه بازي اول هميشه مشكل است . پيش فصل خوبي داشتيم . فرصت هاي گلزني زيادي داريم . بتيس بازي خوبي داشت ، تيم خوبي است . "
نمرات بازيكنان رئال در مقابل بتيس
يك سايت هواداري اسپانيايي به بازيكنان رئال در مقابل بتيس نمره داد .
ديگو لوپز 6 : به ندرت توپ روي دروازه اش آمد . فقط يك بار واكنش جدي در اوايل بازي داشت . در يك صحنه ريسك اخراجش وجود داشت .
كارواخال 6 : شروعش چندان جالب به نظر نمي رسيد . در كارهاي تدافعي مدام جا مي ماند و حركاتش كم اثر بودند .
په په 5 : تحت تاثير سرعت سدريك بود . در حملات نيز چيزي از خود ارائه نداد .
راموس 4 :روي گل اول آبرو ريزي كرد . در نيمه دوم بهتر شد .
مارسلو 7 : حسابي خط دفاع حريف را ازار داد . همكاري خوبي با كريستيانو داشت و يك پاس گل هم داد .
خديرا 5 : جنگنده بود اما در نهايت مصدوم بود . كار هميشگي خود را كرد .
مودريچ 6 : چند حركت زيبا داشت هر چند كه در طول پيش فصل بهتر از اين بود .
ايسكو 9 : پايه گزار پيروزي تيم بود . يك گل زد و يك پاس گل داد . جادويي ظاهر شد .
اوزيل 4 : پست جديدش برايش ايده آل به نظر نمي رسد . البته او عادت دارد كه فصل را بد شروع كند و خوب تمام كند .
كريستيانو 7 : گل نزد اما پر تلاش و جنگنده بود . بدشانسي هم همراهش شد .
بنزما 5 : گل زد اما ديگر هيچ كاري نكرد . برخي ها او را در زمان تعويض شدنش با موراتا هو كردند .
كاسميرو 6 :بازي خوبي داشت و جاي خديرا را به خوبي پر كرد . مسلما بازيكن اميدوار كننده ايست .
دي ماريا 5 :در نيمه دوم براي ريتم دادن به بازي وارد شد اما رئال با حضورش تغيير چنداني نكرد
فروش پيراهن 11 رئال با اسم بيل در فروشگاهي در مادريد
در فاصله ده روزه تا پايان فصل نقل و انتقالات همه چيز نامشخص است و حالا فروشگاه گيبرالتار در مادريد حتي پيراهن رئال با شماره 11 را براي بازيكن ولزي مهيا كرده است .
كريس كولمن ،مربي تيم ملي ولز اخيرا در مورد شرايط بيل گفته است :"شرايط او خيلي مشكل است . فكر نمي كنم كه كسي بتواند اين سختي را درك كند . او كسي نيست كه اين همه توجه را دوست داشته باشد . آدم آرامي است . برخي با خود مي پرسند :"برايش چرا سخت باشد ؟ دارد به رئال مي رود و پول زيادي كسب مي كند . " اما خود بيل اين طور فكر نمي كند . او فقط مي خواهد كه فوتبالش ار در مسيري درست ادامه دهد . "
وي افزود :"بيل فقط مي خواهد بازي كند و خوشحال باشد . وقتي آينده اش در ابهام است خيلي مشكل است . اين از نظر ذهني خيلي اذيتش مي كند . "
كارشناس داوري آس : كارواخال روي سدريك پنالتي كرد
خيل مانزانو در نيمه اول يك قضاوت قابل قبول داشت اما خطاي راموس روي وردو در بيرون محوطه جريمه و پنالتي مشخص كارواخال روي سدريك در محوطه جريمه رانگرفت . در حالي كه بازيكن بتيس مي خواست ضربه سر بزند ، پنالتي كرد . بهترين بخش نيمه اول ، كمك داور سمت مهاجمان رئال بود كه به خوبي چند آفسايد گرفت و مردود كردن گل بنزما به درستي بود .
نيمه دوم كارش بهتر بود . ناچو در دقيقه 61 پنالتي نكرد . توپ ابه دست او خورد اما غير عمدي بود چرا كه دستش به بدنش چسبيده بود . چيكا چند دقيقه بعدش مارسلو را زد . خيل مانزانو نمي توانست آنرا ببيند اما توسط داور چهارم قابل مشاهده بود .
سپس در دقيقه 86 ، ماتيا از پشت روي ايسكو تكل زد كه مي توانست كارت داده شود. در دقيقه 84 خوان كارلوس روي كريستيانو خطا نكرد . در دقيقه 86 در نهايت چند بازيكن بتيس مدعي بودند كه ايسكو در زمان گلش در ناحيه آفسايد بوده است كه حرفشان درست نبود و گل سالم بود .
استوا :" برنابئو بي رحم است "
آنتونيو استوا ، خبرنگار لاسكستا به بررسي رفتار هواداران رئال در برنابئو پرداخت . وي گفت :" هواداران رئال همه چيز مي خواهند . محصولات آكادمي ، ستارگان جهاني ، بازيكنان ملي ، پيشكسوتان و .... همه چيز . "
وي افزود :"آنها هزاران پروژه را با هم مي خواهند . در لاكاستيانا همه چيز خيلي بزرگ است . بي رحمي در برنابئو موج مي زند . برنابئو يك خاندان بيرحم است . پادشاهي ويرانه ها . مادريديسموها مي توانند به همه چيز غلبه كنند . هر كس ممكن است كه هر روز يك حس متفاوت در موردش وجود داشته باشد . " ".
ادامه شكست ناپذيري در بازي اول لاليگا
شروع در لاليگا با بتيس تقريبا هميشه خوش يمن بوده است . در حقيقت رئال تا كنون با احتساب بازي ديشب شش بار لاليگايش را با بتيس شروع كرده كه پنج برد و يك شكست كسب كرده است كه آن شكست هم مربوط به 79 سال پيش مي شود .
رئال مادريد 29 سال است كه در بازي اولش در لاليگا نباخته است و در مقابل بتيس نيز سعي كرد كه اين روند را ادامه دهد .
رئال با اين پيروزي توانست كه شكست ناپذيري 20 ماهه خود در برنابئو در لاليگا را حفظ كند و به هشتمين ركورد برتر تاريخش از نظر شكست ناپذيري در خانه برسد .
رسيدن شمار بازيهاي كريستيانو در رئال به 200
كريستيانو رونالدو ،مهاجم پرتغالي رئال مقابل بتيس دويستمين بازي خود را در رئال داشت كه هر چند گل نزد اما پر تلاش و جنگنده بود .
ستاره پرتغالي در اين 200 بازي براي رئال 201 گل زده است كه آمار بي نظيري به نظر مي رسد . اين ستاره حالا با انگيزه اي بالا آماده پنجمين فصل حضورش در رئال مي شود . در حقيقت او در حال حاضر فقط هفت گل تا ركورد هوگو سانچز فاصله دارد و مي خواهد ركورد اين اسطوره را نيز بشكند .
مارسلو :" انتظار چنين ضربه اي را از ايسكو نداشتم !"
-
توجه:
بچه های گل در نظر دارم که تاپیکی جدیدی رو باز کنم. و فقط مخصوص بازی های حساس ما در این فصل باشه. و در اون تاپیک به بحث فنی و آمار و نتایج بازی های حساس بپردازیم و امکاناتشم اینا هستن
1. در اولین پست لیسته بازی های حساسو + ساعت زمان پخش اعلام می کنم
2. قبل از هر بازی حساس ، پیش بینی و شرط بندی سره امضاء و آواتار انجام میدیم
3.نمره دهی به بازیکنان ( لیست بازیکنان رو اعلام می کنم شما نمره + دلیل نمرتون رو می نویسید
4. ایده دیگه ای هم دارین بگین
اما در زمان بازی های حساسمون این تاپیک بسته میشه و اون تاپیک باز میشه.
اگر موافقید تا تاپیکو باز کنم
-
خب حالا که یکم اروم شدم بعد بازی افتضاح دیشب من هم تبریک میگم خدا میدونه چقدر زجر کشیدم تا بازی رو با برد تموم کردیم .
این که پرز ریس خوبیه قبول ولی باید بهتر از این کار کنه شما میبینید که مهاجم نوک فقط کریم(موراتا فعلا در حد تیم اصلی نیست ) رو داریم باید روی خرید یه مهاجم هم کار میکرد.
و کارلتو اگه میخواد رئال رو سامان دهی کنه باید خط هافبک رو خیلی بهتر از این بچینه و از سیستم چرخشی استفاده کنه (با این ترافیک هافبک هم کار راحتی نیست ) البته شاید اگه الونسو برگرده بهتر بشه وسط زمین رئال بدون الونسو یه اشفتگی خیلی بده به نظر من فقط الونسو میتونه مرکز زمین رو مدیریت کنه .
امیدوارم که در بازی بعدی رئال واقعی و با برنامه رو ببینیم به خدا حیف با این همه بازیکن خوب اینطور بازی کنیم در شان رئال نیست .
-
داش علی کار خوبیه من اول فصل هم گفتم که این تاپیک نیازه و باید باشه.
ولی این تاپیک رو در هر صورت نباید ببندیم .
-
نقل قول:
خانوم هستن علیرضا جان
:chakoshi:
OH MY GOD
SORRY
ببخشید
خو آخه کارواخال کجا خوب بازی کرد؟
موافقم با تاپیک جدید
هیجانش از این تاپیک بیشتره :hekolah:
-
نقل قول:
توجه:
بچه های گل در نظر دارم که تاپیکی جدیدی رو باز کنم. و فقط مخصوص بازی های حساس ما در این فصل باشه. و در اون تاپیک به بحث فنی و آمار و نتایج بازی های حساس بپردازیم و امکاناتشم اینا هستن
1. در اولین پست لیسته بازی های حساسو + ساعت زمان پخش اعلام می کنم
2. قبل از هر بازی حساس ، پیش بینی و شرط بندی سره امضاء و آواتار انجام میدیم
3.نمره دهی به بازیکنان ( لیست بازیکنان رو اعلام می کنم شما نمره + دلیل نمرتون رو می نویسید
4. ایده دیگه ای هم دارین بگین
اما در زمان بازی های حساسمون این تاپیک بسته میشه و اون تاپیک باز میشه.
اگر موافقید تا تاپیکو باز کنم
نقل قول:
داش علی کار خوبیه من اول فصل هم گفتم که این تاپیک نیازه و باید باشه.
ولی این تاپیک رو در هر صورت نباید ببندیم .
نقل قول:
OH MY GOD
SORRY
ببخشید
خو آخه کارواخال کجا خوب بازی کرد؟
موافقم با تاپیک جدید
هیجانش از این تاپیک بیشتره :hekolah:
دوستان گل من تاپیک جدید رو باز می کنم.....
در بازی مقابل بتیس ایکر مقدس نیمکت نشین شد و من یک عکس گرفته شده از ایکر دیدم که مشخصه از نیمکت نشینیش واقعا ناراحته..... امیدوارم بازی بعد حتما بازی کنه...
این تصویر گرفته شده از ایکر مقدس و مطالب نوشته شده راجب این عکس
آخرين حركت مهم ايكر با دستكش زماني بود كه در مقابل اكوادور در چهارشنبه گذشته يعني درست شش روز پيش يك توپگيري بي نظير را ديد . هر كس اين بازي را ديد اين صحنه به يادش خواهد ماند . ايكر مثل يك خفاش پريد و شوپي كه بسيار سريع بود را مهار كرد ، ضربه اي كه در بسياري از موارد به خصوص وقتي ايكر درون دروازه نباشد ، گل شدنش محتوم به نظر مي رسد. در يوتيوب مي توان آن صحنه را ديد . فقط كافي است بنويسيم :" توپگيري غيرممكن كاسياس مقابل كاستيو . " تاكيد مي كنم كه فقط شش روز از آن بازي گذاشته است .
چهار روز بعدش در روز يكشنبه در ليگ ، كاسياس يك ذخيره بلا استفاده مقابل بتيس بود تا تقريبا همه سرپرايز شدند . هر چند كه آنجلوتي در پيش فصل دروازه بان هايش را نوبتي مورد استفاده قرار داد اما ايكر در مقابل چلسي ستاره بود و نمي شد مورد انتقاد قرارش داد و دليلي براي نيمكت نشين شدنش پيدا كرد .
شايد تصوير بالا نشان دهد كه هيچ كس به اندازه خود ايكر از اين نيمكت نشيني شگفت زده نشده است . تقريبا سه ساعت پس از شنيدن اين خبر ، ايكر همچنان ناراحت به نظر مي رسد و حاضر نيست كه لبخند دروغين بزند . اجباري نبود كه كنار ديگو لوپز تمرين كند و خودش هم نخواست اين كار را انجام دهد . او شايد ته دلش دنبال دليلي بود تا بفهمد كه چرا و چرا سرنوشتش به اين جا كشيده شده است .
پس از تمرين كوتاه انفرادي كه ضرورتي هم نداشت ، ايكر سعي كرد كه به رختكن تاريك پناه ببرد . اما آن جا هم برايش آرامشي پيدا نمي شد . جايي كه برايش كمين گاه بود تبديل به يك زمين سيرك شده بود . مي ديد كه فرشته اش سقوط كرده است ،مي ديد كه چطور كسي كه بهترين دروازه بان جهان بود ، اين گونه با بي اعتنايي مواجه مي شود و او تبديل به پادشاه بدون تاج شده است .
كاسياس كه توسط عكاسان احاطه شده بود ، به دور دست نگاه مي كرد اما در همه جا پوچي مي ديد . گويي كه همه سيمها بريده شده اند . اصلا توجهش به هزاران چشم ، ده ها عكاس و صدها فلاش عكس نبود .
غيرممكن است كه بتوان گفت ايكر چه فكري مي كرد . شايد به لبخند آنجلوتي مي انديشيد . كسي كه بسياري او را يك مربي فرمان پذير و نوكر براي هر مديري مي دانند . حرفي كه شايد حالا بتوان مفهومش را به خوبي درك كرد و بتوان فهميد كه پشت پرده اين اتفاق چه كسي بوده است.
مخلص كلام اين كه ايكر اخيرا و در همه صحبت هايش به آينده اش با ترديد نگاه كرده است . بايد هم اين كار را كند چرا كه وقتي به او اعتمادي نيست ، قرار هم نيست كه او به كسي اعتماد كند . هر دروازه باني مي داند كه اعتماد مهمترين بحث است . كسي مثل ايكر نبايد اين طور در هوا معلق بماند .
تيتر روزنامه هاي آس و ماركاآس
در دست ساخت
بتيس نشان داد كه رئال هنوز براي رفتن كار دارد
آنجلوتي كار زيادي براي ساخت تيمش دارد : 10 ضعف كه در اولين بازي ليگ رئال مشخص شدند
رائول :" كارلو جامها را مي برد "
درهاي باز / مربي ايتاليايي اعتقاد دارد كه جنگ ديگو - كاسياس فعلا برنده ندارد
ماركا
رائول :" بيل بي نظير است اما قيمتش خيلي بالاست "
"تاتنهام قيمتش را خيلي بالا تعيين كرده است
رائول پنجشنبه در برنابئو مورد تجليل هواداران قرار مي گيرد
-
داداش برو تايپكو ايجاد كن ! :death:
هي كاش 5 شنبه ميتونستم برم برنابئو ،رائول كه اومد بپرم تو زمين يه ماچ ابداري ازش بكنم و پيرهنشو بگيرم !!
اميدوارم كارلتو راه غلط ژوزه رو راجع به ايكر انجام نده ..
مطمئنا اين هوادارايي كه از مو يهو خودجوش بدشون اومد واسه كنار گذاشتن ايكر بود ..
درسته كه مورينيو لوپز رو اورد كه خيلي خيلي خيلي ......... از ادان بقيه بهتره و درخشيد پارسال و بعد ايكر ميتونه جاشو پر كنه ولي همونطور كه خود ايكر گفته سال بعد ميخواد بعد جام جهاني خداحافظي كنه و اميدوارم امسال با كسب 3 گانه بتونه بهترين خاطره واسش بشه :death:
-
توجه:
بچه ها تاپیک جدید ویژه بازی های حساس رو ایجاد کردم و فقط مخصوص بازی هایی هست که بالای تاپیک اعلام کرده ام. و سایر بحث ها اسپم و حذف می کنم.
دوستان اگراز تاپیک جدید استقبال نشه به دلیل اضافی بودن حذف میشه و فقط همین تاپیکو داریم....
امیدوارم بتونیم لحظات خوبی رو سپری کنیم.
با تشکر از همگی
-
نقل قول:
داداش برو تايپكو ايجاد كن ! :death:
هي كاش 5 شنبه ميتونستم برم برنابئو ،رائول كه اومد بپرم تو زمين يه ماچ ابداري ازش بكنم و پيرهنشو بگيرم !!
اميدوارم كارلتو راه غلط ژوزه رو راجع به ايكر انجام نده ..
مطمئنا اين هوادارايي كه از مو يهو خودجوش بدشون اومد واسه كنار گذاشتن ايكر بود ..
درسته كه مورينيو لوپز رو اورد كه خيلي خيلي خيلي ......... از ادان بقيه بهتره و درخشيد پارسال و بعد ايكر ميتونه جاشو پر كنه ولي همونطور كه خود ايكر گفته سال بعد ميخواد بعد جام جهاني خداحافظي كنه و اميدوارم امسال با كسب 3 گانه بتونه بهترين خاطره واسش بشه :death:
داداش فک کردی جیمی جامپی؟ :hekolah:
به نظرم دیگو لوپز بدموقع درخشید
یعنی دقیقا وقت مصدومیت ایکر مقدس
من اگه بودم ایکر رو میذاشتم تو گل چون هم نماد رئاله همم این که چندین ساله بهترین گلر جهانه
ولی از یه طرف هم نمیشه درخشش لوپز رو تو بازیای حساس رئال مثل بازی های منچستر رو نادیده گرفت
-
نقل قول:
توجه:
بچه ها تاپیک جدید ویژه بازی های حساس رو ایجاد کردم و فقط مخصوص بازی هایی هست که بالای تاپیک اعلام کرده ام. و سایر بحث ها اسپم و حذف می کنم.
دوستان اگراز تاپیک جدید استقبال نشه به دلیل اضافی بودن حذف میشه و فقط همین تاپیکو داریم....
امیدوارم بتونیم لحظات خوبی رو سپری کنیم.
با تشکر از همگی
قرعه کشی جام قهرمانان اروپا انجام شد اونا رو هم بذار تو لیست + بازی های نیمه نهایی جام حذفی
البته لطفا
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]RealMadrid 5-0 Alsadd[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادريد 5-0 السد / ياد باد آن روزگاران ، ياد باد ...!
رئال مادريد با پنج گل السد قطر را در برنابئو بدرقه كرد . ديدن تلاش و جنگندني رائول با پيراهن شماره هفت رئال ، اشك را از هر چشمي سرازير مي كرد . چرا كه بسياري از خاطرات زنده مي شدند . از آن "هيس " معروفش به نيوكمپ گرفته تا زماني كه با تعصب تمام لنگ لنگان ، در آخرين ثانيه حضورش در پيراهن رئال در بازيهاي رسمي ، گل پيروزي را در لاروماردا مقابل ساراگوسا به ثمر رساند .
امشب شب رائوليستاها بود . شبي كه مادريديسموهاي قديمي و واقعي سه سال برايش انتظار كشيدند . دير بود اما بهتر از آن بود كه هرگز چنين مراسمي گرفته نشود . اين كه دوباره كاپيتان اسطوره اي شماره هفت بپوشد ، به بردن يك جام مي ارزيد و حالا شايد حتي رئالي ها از اين كه به سوپركاپ نرسيدند ، تا فرصت چنين تقابل زيبايي و ديدن شماره هفت اسطوره اي بر تن رئال نصيبشان شده ،را از دست ندهند .
كاپيتان بزرگ با اين كه سه سال سنش بالا رفته بود ،اما مثل يك نوجوان 16 ساله تلاش مي كرد ، مي جنگيد و طوري براي هر توپ مي رفت تا كاملا مشخص باشد كه قدر آخرين باري كه مي تواند به عنوان يك بازيكن با پيراهن رئال در برنابئو بازي كند را مي داند و حاضر نيست كه هيچ چيز را با لحظه اي كه دارد تجربه مي كند ، فراموش نكند .
كاپيتان محجوب و نجيب ، سعي كرد كه فراموش نكند كه همين مادريديسموهايي كه امروز به ايكر مي تازند ،زماني چه ها كه با او نكردند و چه القابي كه به او ندادند . او خودش را وامدار رئال ندانسته و نمي داند و همان طور كه خودش گفت ، تا ابد حس مي كند كه مديون رئال و هوادارانش است .
از نظر بازي نيز شايد تعصب مثال زدني او در چنين بازي نه چندان مهمي بتواند درسي باشد براي كريم بنزمايي كه انگار در خواب تابستاني به سر مي برد . در حالي كه بازيكن فرانسوي در نيمه دوم در طول همه صحنه ها در حال چرت زدن بود و نايي براي دويدن دنبال توپ نداشت ، رائول مي دويد ، مي جنگيد و بالاخره پاداش تلاشش را هم گرفت و در موقعيتي تك به تك گلزني كرد . موقعيتي درست شبيه موقعيت هايي كه يكي مثل بنزما بارها و بارها در رئال آن را روانه آسمان كرده است .
بازي در طول نيمه اول براي رئال چندان جالب نبود اما باز هم حفره هاي بي شمار در خط دفاع تيم ديده مي شد و حتي بازيكنان السد چندين موقعيت جدي هم داشتند . در كارهاي هجومي نيز پاسكاري هاي بي مورد به چشم مي خورد .
در نيمه دوم با آمدن ايسكو ، اوزيل و كارواخال رئال بهتر كار كرد . كارواخال نشان داد كه وقتي مارسلو در جناح ديگر نباشد تا تفوذ كند ، او هم مي تواند موثر تر باشد . در اين نيمه ناچو دفاع چپ بود و كارواخال دفاع راست كه اين محصول آكادمي خوش درخشيد . يك پاس گل داد و يك پنالتي گرفت تا تاثيرش در پيروزي رئال شگفت باشد .
در نيمه آغازين نيمه دوم ، بازي پاپاپاي بود و حتي السد چند موقعيت جدي داشت كه روي يكي از آن ها رائول داشت به رئال گل مي زد . اما به مرور و پس از زدن گل سوم ، جريان بازي تغيير كرد و رئال برد پر گلش را استارت زد . گل دوم رئال باز هم روي ضربه سر ايسكوي كوتاه قامت بود تا او باز هم شايستگي هايش را نشان دهد . گل سوم را هم بنزما از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند .
در ده دقيقه پاياني بازي ، خسه رودريگز به آنجلوتي اثبات كرد كه تصميمش در سكونشين كردن اين جواهر در مقابل بتيس چقدر بي دليل و اشتباه بوده است . خسه روي يك حركت انفرادي و با يك ضربه فني و دقيق از گوشه محوطه جريمه به زيبايي گل چهارم را زد . گل پنجم را هم خود او زد . اين بار روي ريباند ضربه موراتا ، خسه صاحب توپ شد و دروازه بان و دو مدافع السد را جا گذاشت و نشان داد كه حقش خيلي خيلي بيشتر از سكونشين شدن است ، آن هم سكونشين به اين خاطر كه بازيكن بي مصرفي مثل كاكا فرصت حضور روي نيمكت را پيدا كند .
به هر صورت هر چند كه امشب ، شب رائول بود اما به خصوص در نيمه دوم دو جواهر خودشان را نشان دادند : يكي خسه و ديگري كارواخال . در نقطه مقابل نه بنزما و نه موراتا نشاني از مهاجم شايسته براي رئال نداشتند و به خصوص مهاجم فرانسوي نشان داد كه اعتماد به كسي مثل او در خط حمله براي فصل آينده مي تواند چقدر خطرناك باشد .
ژابی بازهم مصدوم شد/3ماه دور از میادین
ژابی آلونسو هافبک باسکی رئال مادرید که به تازگی در شرایط بازی قرار گرفته بود،در تمرینات صبح امروز در والدیباس دچار شکستگی استخوان متاتارسال پنجم پا راست خود شد وتخمین زده میشود حدود 3ماه دیگر دور از میادین باشد.
مشابه همین وضعیت برای مارسلو،مدافع برزیلی رئال مادرید پیش آمد ،جایی که در اکتبرسال 2012 تحت عمل جراحی قرار گرفت و 19بازی فصل گذشته را از دست داد.
ژابی در تاریخ 7ژوئن در مونیخ روی کشاله ران خود یک عمل جراحی انجام داد و زمان بهبودیش 2ماه تشخیص داده شد.تلاش و ممارستش در تمرینات ،او را دررشروع فصل در شرایط خوبی قرار داد و حتی فرصت این را داشت که فردا در جام برنابئو وارد زمین شود اما مصدومیت جدید؛ مانع بازگشت زود هنگام او به میادین شد.
رائول :"آن طور كه دوست داشتم با رئال وداع نكردم "
رائول گونزالس بلانكو در خانه اش ، سانتياگو برنابئو بايد در جام برنابئو حضور شود . اميليو بوتراگوئنو در مراسم مصاحبه اش گفت :" خوشحالم كه در كنار يك اسطوره فوتبال حضور دارم . مردي كه احترام و تحسين فوتبال جهان را به خاطر حرفه اي گري كه دارد ،جلب كرده است . يك الگو براي همه ، براي جامعه ، براي جوان ها و نسل جديدي كه مي خواهن دفوتباليست شوند . رائول ، از اين كه در هر تمرين و هر بازي همه تلاشت را براي اين باشگاه كردي ،ممنونيم . اين يك روز خاص براي او خواهد بود اما همين طور براي رئال چرا كه مادريديسموها مي خواهند براي او يك شب جادويي بسازند .
چه حسي داري ؟
كمي نادر و متفاوت است . يك بازي احساسي خواهد بود . قرار است كه در تيم خودم هم بازي كنم ، يك تيم قطري با سطحي پائين تر از رئال اما با انگيزه . از سويي پيراهن تيم محبوبم رئال را هم مي پوشم . سه سال از وداعم با اين جا مي گذرد و آن طور كه دوست داشتم وداع نكرده بودم . فردا يك روز خاص خواهد بود . از اين كه بليط ها تمام شده اند هيجان زده ام . توقعات بالاست . رئال به من همه چيز داد ،همين طور برنابئو و هوادارانش . روزي جشن گونه و احساسي خواهد بود كه بايد ديد كه چطور پيش خواهد رفت .
خيلي خوشحالم كه به جايي كه خانه ام است ،برگشته ام . دوستان زيادي در اين جا دارم كه كار مي كنند و هم تيمي هاي زيادي را مي بينم . اميدوارم كه بازيخ وبي باشد . هم تيمي هايم اميد زيادي دارند و اين خوب است . مهم است كه همه دنيا لذت ببرند .
ايكر را هم مي بيني
ا و يك حرفه ايست . در همه فلص هايي كه در رئال و تيم ملي بوده اين را نشان داده و سخت تلاش كرده تا كمك كند . به والدبباس برگشتم . اقامتگاه ها را ديدم و احساساتي شدم . كاش چند سال زودتر آن را مي ساختند (مي خندد) تجهيزات رئال پيشرفت كرده است . خوب است كه آنجا تمرين شود ، غذا بخورند و استراحت كنند . اين باعث مي شود كه توجه به فوتبال بيشتر شود .
فردا چه توقعي از هواداران خواهي داشت ؟
انتظار يك جشن را دارم . خوشحالم چرا كه دوستان و خانواده ام اين جا هستند . برخي از من مي پرسند كه دوست دارم با كريتسيانو بازي مي كنم يا نه كه بايد بگويم خوشحال مي شوم كه با او بازي كنم . از روز اول افراد همه چيز براي من گذاشتند و من به رئال مديون هستم . هميشه سعي كردم كه بهترين عملكردم را به اين تيم داشته باشم .
احتمال مي دهي به عنوان مربي يا مدير به باشگاه برگردي ؟
فعلا مي خواهم بازي كنم . وقتي زمانش برسد تصميم مي گيرد . رئال هميشه در ذهن من است و خيلي دوست دارم كه روزي به اين باشگاه برگردم اما بايد در موقع مناسب در اين باره تصميم بگيرم و ببينم كه مي توانم كمك كنم يا خير .
دوره ات در السد را چطور مي بيني ؟
سال گذشته قهرمان ليگ شديم و امسال مي خواهيم قهرمان آسيا شويم . اين تيم شخصيت زيادي در كشورهاي عربي دارد . بازيكنان خوب و با استعدادي داريم . برخي به علت مصدوميت فردا نيستند اما تيمي رقابت جو داريم و هم تيمي هايم اميدوار هستند . اميدواريم تصوير خوبي ارائه دهيم . برايم سخت بود كه با گرما هماهنگ شوم . از سويي داوران عرب زياد بازي ها را متوقف مي كنند . البته دلم براي دوستانم هم تنگ مي شود .
با اين بازي يكي از خواسته هايت بر آورده مي شود ؟
در سه سال اخير هيچ چيز براي من عوض نشده بود . شرايط گاهي پيش مي آيند و نمي توان با آنها مقابله كرد . از همه افرادي كه در رئال به من محبت كردند ممنونم . به هر حال به برنابئو بر مي گردم . براي من اين استاديوم ، احساساتي ترين استاديوم دنياست .
اين سه سال را چطور سپري كردي ؟
هميشه سعي مي كردم كه در بهترين سطح باشم . در آلمان حتي بيشتر از رئال مي دويدم و در قطر هميشه سعي مي كردم كارم را انجام مي دهم .
چرا از رئال رفتي ؟
لحظه اي رسيد كه حس كردم دوره ام در رئال تمام شده است . تصميم گرفتم كه به كشوري جديد بروم تا اميدي كه از دست داده بودم به من برگردد . مي خواستم از فوتبال لذت ببرم . فقط به بازي كردم فكر مي كردم . در رئال اين كار هر روز مشكل تر باشد .
ارزشهاي رئال چه چيزهايي هستند ؟
تلاش ، تواضع ، احترام ، انسانيت . در سال 92 كه به اين جا آمدم ،فكر مي كردم كه بايد خوب بازي كنم ،پيروز شوم و به همه حريفان فكر كنم . برايم بازي دوستانه وجود نداشت و در هر بازي طوري در رئال بازي مي كردم كه انگار آخرين بازي من است . پيشكسوتان اين ارزشها را به ما انتقال مي دادند .
مسئله تمديد كريتسيانو را چطور مي بيني ؟
به نظرم خوب است كه در اين جا بازنشسته شود . اميدوارم بماند . او بهترين سرمايه گذاري رئال بود . از پيروزي خسته نمي شود و انگيزه بالايي دارد . اميدوارم تمديد كند .
برخي از هواداران ضلع شمالي كه ايكر را هو مي كنند ،چطور مي بيني ؟
نبايد اين طور باشد . همه مادريديسموها مي دانند كه ايكر چه كرده است . رئال با پروژه اي جديد پيش مي رود . همه در يك مسير هستند . ايكر نيز همين طور . مربي تصميمات را مي گيرد . كاسياس بايد به تلاش ادامه دهد و از فرصت هايش استفاده كند .
شرايط كاسياس را درك مي كني ؟
اين سوال مربوط به خود است . ايكر 31 - 32 سال دارد اما او دروازه بان است و در بهترين سالهايش به سر مي برد . 4-5 سال ديگر هم مي تواند در بهترين سطح باشد . ر دوحهه او را چند ماه پيش ديدم و مي گفت كه مي خواهد ثبات داشته باشد . بايد در پروژه جديد متحد بود . ايكر نقش كاپيتان را دارد و به هم تيمي ها و باشگاه در هر لحظه كمك مي كند .
دوست داري بيل رئالي شود ؟
بازيكن بي نظيري است . در فصل هاي اخير تفاوت ايجاد كرده است . پس از كريستيانو و مسي هيجان انگيز ترين بازيكن است . رئال مي خواهد او را داشته باشد و سخت تلاش مي كند . اگر اين طور باشد كل دنيا از اين انقتال خوشحال مي شود .
پروژه جديد را چطور مي بيني ؟ خريد بيل ضروري است ؟
اگر باشگاه مي خواهد چنين خريدي داشته باشد به اين خاطر است كه خريد بيل را مهم مي داند . همه مادريديسموها هيجان زده اند اما بايد در تمرينات و بازيها حاضر باشند . اين يك تيم باكيفيت است .
قيمت بيل را چطور مي بيني ؟
بايد ديد كه روندش چطور خواهد بود . قيمت كريستيانو آن زمان بالا به نظر مي رسيد و حالا اندك است . بازار حالا همين است . اگر توافق حاصل شود ... بايد ديد كه قيمتش چطور بر مي گردد . گاهي ارقام پرداخته مي شود اما بازيكن واكنش درستي ندارد .
رائول نسبت به سه سال پيش چه فرقي كرده است ؟
همان طور كه نوزادها سه سال بزرگتر مي شود ، من هم بزرگتر شده ام و اميدم براي ادامه فوتبال افزايش مي يابد . هر سال تصميم مي گيرم كه بازي كنم اما تا ده ماه بعد چيزي مشخص نخواهد بود .
مرگ بنيتز در قطر را چطور ديدي ؟
همه شگفت زده شديم . از اين جا به خانواده اش تسليت مي گويم .
راديو كادنا كوپه : خريد بيل فردا رسمي مي شود
به گفته راديو كادنا كوپه ، پيوستن گرت بيل به رئال قريب الوقوع است چرا كه رئال و تاتنهام براي اين انتقال به توافق رسيده اند . به گفته اين منبع ، اين انتقال جمعه و پس از برگزاري جام برنابئو با رقمي در حدود 99 ميليون يورونهايي مي شود .
تاتنهام به نظر مي رسد كه كم كم آماده اين انتقال شده باشد . كوئنت رائو بخشي از اين انتقال نخواهد بود و له وي فقط پول مي خواهد . او مي خواهد با اين پول ويليام را از آني بخرد . پس از آن به سراغ لاملا خواهد رفت . معارفه نيز هفته بعد انجام مي شود .
مردانگي كريستيانو : امشب 11 پوشید
رائول گونزالس در نيمه اول بازي امشب ، پيراهن شماره هفت رئال را مي شود . كريستيانو شماره هفت را به او داده و در حركتي تحسين بر انگيز امشب شماره 11 را مي پوشد .
رائول ديروز به شوخي گفت كه شايد روزي بچه هايش اين فرصت را پيدا كنند تا در كنار كريستيانو بازي كنند .
عكس : ديدار پرز با رائول
ماركا : بيل فردا با 99 ميليون رئالي مي شود
ماركا گزارش داد كه پيوستن بيل به رئال قريب الوقوع است . در حقيقت اين منبع گزارش داد كه باشگاه رئال با تاتنهام به توافق رسيده اما باشگاه به احترام رائول اين اتفاق را به فردا موكول كرده تا بيل با 99 ميليون تبيدل به گرانترين بازيكن تاريخ شود .
ماركا گزارش داد كه تاتنهام پيشنهاد 99 ميليوني رئال را پذيرفته است . در حقيقت رئال فعلا منتظر است تا بازي امشب جام برنابئو برگزار شود و خريد بيل بازي اداي احترام به رائلو را تحت تاثير قرار ندهد .
به گفته ماركا ، تاتنهام گامهاي لازم براي اين انتقال را برداشته است . كوئنت رائو وارد معامله نمي شود و ويليان و لاملا خريدهاي بعدي تاتنهام خواهند بود .
فرياد " ايكر ، ايكر " در زمان گرم كردن كاسياس
برنابئو حرف دلش را فرياد زد . در شبي كه انگار خل وضع هايي كه هميشه در ضلع شمالي برنابئو مي نشينند، سكوت اختيار كرده بودند ، مادريديسموها يكصدا فرياد زدند : " ايكر ،ايكر " تا حمايت خود را از كاپيتان در روزهاي سختش نشان دهند .
در حالي كه بخش كوچكي از استاديوم كه شامل يكسري افراطي هاي خل وضع مي شود ، يكشنبه گذشته كاپيتان را هو كرده بودند ،اين بار كل استاديوم يكصدا ايكر را صدا زد .
تصاوير : هفت مقدس در خانه
دلمان لك زده بود براي ديدن گل زدن رائول و خوشحالي منحصر به فردش . لحظه اي كه به نشانه اداي احترام به خانواده بوسه به حلقه ازدواجش بزند و به شماره هفت خود اشاره كند . بالاخره آرزويمان بر آورده شد و چشممان به زيارت اسطوره مان منور . اشك ...
تشويق ويژه
تنديس سيبلس
خاك دوست داشتني
هميشه كاپيتان
در كنار همه جامهايش
با همه فتوحات
ممنون ، كاپيتان
عكس تيمي
آخرين گل ...
آخرين خوشحالي ...
رائوليستاها
ممنون رائول ، شماره 7 ابدي
كاپيتان ابدي
كاپيتان ، تيم ملي
متواضع و مردمي
از هفت به هفت
لبخند
خوشحالي معروف
امروز به آرزويم رسيدم كه دوباره بازي ات را ببينم ..
هفت جهاني
-
من بازیرو کامل دیدم واقعا حسرت خوردم که ما با اسطورهامون چه میکنیم اونا چه میکنن
رائول به واقعه یه اسطوره فراموش نشدنی برای رئالی ها هست استقبال تماشاگرا از شون میزان محبوبیتش کامل نشون میداد به جرات میتونم بگم محبوبترین بازیکن تاریخ رئال مادرید رائول هستش به خصوص برای نسل دههی 90و2000 میلادی من که کلی با بازیهاش خاطره دارم واقعا دیشب شب با شکوهی بود.
-
دیشب رویایی بود!!!!. هرگز این شب رو فراموش نمی کنم. رائول یک نیمه برای رئال بازی کرد و همچنان رائول مثل جوانی هاش دوندگی داشت!. با گلی که زد اشک چشمامو گرفت. جو سانتیاگو محشر بود و همه از رائول حمایت می کردند. گلشم محشربود. استوپ سریع شوت عالی!.بنظرم بازی رائول برای رئال خیلی با ارزش تر از بازی مقابل بارسا در سوپرکاپ بود!.
دیشب قبل از بازی ایکر دوست داشتنی بازوبند کاپیتانی رو بست روی بازوی رائول و همین طور رونالدو شماره 7 خودشو به رائول داد و خودش 11 پوشید. شماره 7 های ما فوق العاده هستن هم رائول هم رونالدو. 2 استوره ما دیشب از بازی کنار هم خیلی لذت بردند. ای کاش میشد برای همیشه بتونه شماره 7 رئال تنش کنه و برایمان بازی کنه. من سرم درد می کنه برای بازی های رائول.... ای خدا...
دیشب مثل همیشه پرچم مادرید رو گرفت و دوره خودش چرخاند. فوق العاده بود!. حمایت هواداران و بازیکنان فوق العاده بود!. ای کاش دیشب برنابئو بودم!....
دیشب همه خوب کار کردن و ایسکو با اون جسش بازم ضربه سر گل کرد تا ثابت کنه فوق العادست!. دمشون گرم. مرسی از تمام بچه ها........ رائول بزرگ دوست داریم و هرگز این شبو فراموش نمی کنم.love::
-
هــــــــــــــــــــــــ ــــــــــی ...
من نتونستم بازی رو ببینم چون ماهواره ندارم !
ولی عکساشو دیدم ! کــــــباب شدم بخداااااااااااااااااا
دلم واسش شده بود قـــــــــد یه اپسیلون !
خدا وکیلی همین که دیدم گریش گرفته من زدم زیر گریه ! :(((((((
خیلی دوست دارم رائول بهترین و با اخلاق ترین کاپیتان دنیا ..
هیچ وقت گل هات یادم نمیره ...
مخصوصا گل هات به بارسا و فینال های مهم ..
هیچ وقت گل فینال چمپیونز لیگ رو که چندین متر دویدی و از زاویه بسته زدی یادم نمیره ...
اون موقع من چندان سن و سالی نداشتم و از او سال بود که طرفدار رئال شدم ..
هنوز پیراهنتو که مال سال 2000 هست دارم ...
کاش میشد بدم واسم امضاش کنی ! :(((((((((((((
برای همه چی ممنون ...
تاریخ تو را فراموش نخواهد کرد
-
خوب بعد از بازی دوستانه مقابل السد بر می گردیم به بازی های رسمی ، دوشنبه شب با گرانادا بازی داریم و همه ما امیدواریم که تیم بازی هفته گذشته رو انجام نده!....
در آخرین بازیمون با گرانادا ما 1-0 در خانشون با گل بخودی رونالدو شکست خودیم!. و مطمئنن امسال نتها برای انتقام میریم بلکه سلطان انگیزه خاصی برای بازی داره، بازیکن گرانادا گفته امیدوارم رونالدو دوباره گل بخودی بزنه، می گم خبر نداره که ما هوادارا در این بازی کمتر از هتریک ازش انتظار نداریم!.
و یک خبر خوب خوب دارم بیل وارد اسپانیا شد و فقط منتظره خبر پیوستنش به رئال رو بشنوه. فقط نمی دونم با 90 میلیون اومد یا 99 میلیون.
بهش خوش آمد می گم فقط امیدوارم سریع با تیم جور شه.
تيتر روزنامه هاي آس و ماركا
ماركا
پس ما نبايد توپ ها را مهار كنيم
بحث دروازه بان ، ايكر و ديگو را ناراحت كرده است
دو دروازه بان از هو شدن در برنابئو ناراحت هستند
گزارشات مربي دروازه بان ها ، وچي به سود بازيكن گاليشيايي
دروازه بان هاي اسپق گرم كردن ديگو لوپز دقايقي پيش از تايم استراحت را عجيب نمي بينند
خسه ، آنجلوتي را تحت تاثير قرار داد
as
جايگاه بيل
رئال مادريد همه چيز را براي معارفه بازيكن ولزي مهيا كرده است
ديروز در زمين تمرين تاتنهام تمرين كرد
پيراهن هايش در فروشگاه رسمي اماده فروش هستند
-
به بيل خوشامد ميگم و دوس دارم توبازي با گرانادا مادريد قدرت واقعي و تاكتيكيش رو به رخ همه بكشه
-
اولا بیل که اومدنش هنوز نهایی نشده...
تازه با نهایی شدنش چند روز طول میکشه تو معارفه بشه...
بعد با تیم هماهنگ نیس اونم طول میکشه....
الکی نیست که امروز نهایی بشه فردا فیکس بشه
-
نقل قول:
اولا بیل که اومدنش هنوز نهایی نشده...
تازه با نهایی شدنش چند روز طول میکشه تو معارفه بشه...
بعد با تیم هماهنگ نیس اونم طول میکشه....
الکی نیست که امروز نهایی بشه فردا فیکس بشه
عزیز درسته هنوز خبر پیوستنش به رئال اعلام نشده اما گرت بیل وارد اسپانیا شده و اینطور که من میدونم روز سه شنبه جشن معارفشه ، و همین طور دیروز تصاویری از برنابئو دیدم که در حال آماده شدن معارفه گرت بیل بود و پیراهن بیل با شماره 11 رئال الان داره در اسپانیا فروخته میشه.
خوب عزیز دیگه مشخصه که آمدن بیل حتمی شده!!
-
نقل قول:
عزیز درسته هنوز خبر پیوستنش به رئال اعلام نشده اما گرت بیل وارد اسپانیا شده و اینطور که من میدونم روز سه شنبه جشن معارفشه ، و همین طور دیروز تصاویری از برنابئو دیدم که در حال آماده شدن معارفه گرت بیل بود و پیراهن بیل با شماره 11 رئال الان داره در اسپانیا فروخته میشه.
خوب عزیز دیگه مشخصه که آمدن بیل حتمی شده!!
میدونم اومدنش قطعی هست منظورم اینه که بازی فرداشب نمیتونه باشه