-
پاسخ : اخبار و حواشی بایرن مونیخ در فصل 2013-2014
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ به ستایش از ماریو گوتزه ستاره جوان تیم پرداخت که اخیرا با بهبود مصدومیت شرایط بازگشت به میادین را پیدا کرده است پرداخت گوتسه در دیدار دوستانه بایرن با قهرمان مجارستان برای نخستین بار با پیراهن بایرن به میدان رفت و دو گل نیز به ثمر رساند.
رئیس 61 ساله مونیخی ها در این مورد به بیلد گفت:" این بسیار مهم بود که ببینیم ماریو چگونه در ترکیب بایرن بازی می کند اگر بازیکنانی مانند گوتزه و ریبری در ترکیب قرار می گرفتند بازی کاملا متفاوت می شد می توانید ببینید که حضور آن ها در ترکیب اولیه بایرن تا چه حد موثر است."
بایرن در دیدار دوستانه مقابل قهرمان مجارستان تا حدودی به دردسر افتاده بود تا اینکه پپ گواردیولا در دقایق 58 و 65 گوتزه و ریبری را به زمین فرستاد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر رهبر خط میانی بایرن مونیخ پس از گذشت هفته های نخست تمرینی زیر نظر پپ گواردیولا از ایده های تمرینی این مربی اسپانیایی ابراز رضایت کرد.
کاپیتان دوم مونیخی ها در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ایده های گواردیولا باور نکردنی است اگر ما بتوانیم آن ها را اجرا کنیم بسیار راحت می توانیم بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
مرد سال فوتبال آلمان ادامه می دهد:" گواردیولا رابطه ی نزدیکی با بازیکنان دارد او به خوبی م یتواند درک کند بازیکنان به چه چیزی فکر می کنند و یا چه احساسی دارند." شواینی در مورد مشکلات تاکتیکی که در اولین دیدار بوندس لیگایی مقابل مونشن گلادباخ رخ داد گفت:" امیدوارم بتوانیم به سرعت 100 درصد آن چه که مربی از ما می خواهد را اجرا کنیم اما این زمان خواهد برد من مطمئن هستم که بهتر می شویم و از بابت سرمربی تیم هیچ نگرانی ای ندارم."باستین شواین اشتایگر در خصوص مهم ترین هدفی که در این فصل برای آن تلاش خواهد کرد گفت:" هدف اصلی من این است که بتوانیم از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ دفاع کنیم کاری که پیش از این هیچ باشگاهی نتوانست انجام دهد."در پایان شواینی به شرایط آمادگی خود و عدم حضور در اردوی تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت:" من احساس می کنم روز به روز در حال بهتر شدن هستم تنها دو هفته است که در تمرینات تیمی شرکت می کنم باید صبور باشم تا دو سه هفته ی دیگر به فرم ایده آل خواهم رسید."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سابینر استریت ساکت تر از همیشه است 15 بازیکن بایرن به اردوهای تیم ملی پیوسته اند تا در روزهای فیفا در ترکیب تیم های ملی خود قرار بگیرند.
شواین اشتایگر و گوتسه هنوز به مرز آمادگی نرسیده اند و در نشستی که لوو با گواردیولا داشت این دو را برای هماهنگی بیشتر در ترکیب بایرن و بهبود شرایط آمادگی در بایرن نگاه داشت. اما دیگر غایب بزرگ در لیست لوو، تونی کروس هافبک طراح مونیخی ها است این بازیکن بااستعداد بایرن در این هفته لحظات شیرینی را سپری خواهد کرد او در انتظار تولد اولین فرزند خود است و به زودی پدر می شود به همین جهت یوآخیم لوو برای حضور وی در کنار خانواده اش وی را از این اردو معاف کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی 68 ساله و سابق بایرن مونیخ بالاترین پیشنهاد برای دستمزد یک مربی را رد کرده است.
به نقل ازبیلد، نشریهمارکا گزارش هایی بیرون داده است که بر اساس آن باشگاه پاریس سن ژرمن فرانسه پیشنهاد دستمزد سالانه 24 میلیون یورویی به یوپ هاینکس داده بودند. ناصر الخلیفه مالک 39 ساله این تیم در پایان فصل قبل برای سرمربی گری تیمش، این پیشنهاد را به هاینکس داده بود، اما او بدون درنگ آن را رد کرده بود و بجای این پیشنهاد وسوسه کننده ترجیح داد به استراحت در مزرعه اش ادامه دهد.
خوزه مورینیو سرمربی سابق رئال در این تیم دستمزد سالانه 14 میلیون یورویی داشت و کارلو آنچلوتی سرمربی سابق پاریس سن ژرمن سالانه 12 میلیون از این تیم دریافت می کرد. اگر هاینکس این پیشنهاد رو قبول می کرد در میان مربی های فوتبال بالاترین دستمزد را دریافت می کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم ملی پوش فیورنتینا پس از انتقالی 16 میلیون یورویی از دلایلش برای ترک آلیانز آرنا پس از سال های پر افتخار حضورش در مونیخ می گوید.
ماریو گومز، مهاجم 28 ساله آلمانی که در پنجره نقل و انتقالات با 16 میلیون یورو از بایرن مونیخ به فیورنتینای ایتالیا پیوست، در ابتدای فصل گذشته با مصدومیتی جدی مواجه شد و با درخشش ماریو مانژوکیچ در ترکیب بایرن مونیخ، با وجود آمار در خور توجه و نمایش های بی نقص در زمان هایی که به بازی گرفته می شد، نتوانست خود را به ترکیب یوپ هاینکس تحمیل کند و در پایان فصل مونیخ را به مقصد فلورانس ترک کرد.
گومز در مصاحبه با SID درباره دلایلش باری ترک مونیخ و شرایط و آینده اش در فلورانس گفت:" امیدوارم همه چیز در فیورنتینا خوب پیش برود. شاید سال دیگر اینجا نشسته باشیم و راجع به این صحبت کنیم که آمدنم به فیورنتینا تصمیم اشتباهی بوده است، ولی من فکر می کنم تصمیم دستی گرفتم."مهاجم ملی پوش ویولا ادامه داد:" فیورنتینا دقیقا چالشی است که من به دنبال آن بودم. با خودم می گفتم می توانم به بایرن بچسبم و شاید سه سال روی نیمکت باشم ولی سه جام دیگر خواهم برد یا اینکه تصمیم بگیرم به عنوان یک فرد و بازیکنم پیشرفت کنم. البته که ترک بایرن سخت بود. ولی بازی در ایتالیا چیزی بوده که من از کودکی در رویا می دیدم.""برخی از مردم این را متوجه نمی شومند چون خود را با بردن عناوین می شناسند. شاید در پایان دوران ورزشی من تسلط بر یک زبان دیگر بسیار شیرین تر از چند عنوان دیگر باشد."گومز در اولین حضور خود به طور رسمی در ترکیب فیورنتینا می تواند در 25 آگوست و دیدار برابر کاتانیا به میدان رود.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ یک شنبه شب در دیداری تدارکاتی به مصاف ژیور مجارستان رفت و با نتیجه چهار بر یک حریف خود را شکست داد. فرانک ریبری که در این بازی در کنار ماریو گوتزه بسیار هماهنگ و مسلط نشان می داد در پایان به تمجید از این ستاره جوان پرداخت.
بایرن مونیخ یک شنبه شب در دیداری تدارکاتی به مصاف ژیور مجارستان رفت و با نتیجه چهار بر یک حریف خود را شکست داد. فرانک ریبری که در این بازی در کنار ماریو گوتزه بسیار هماهنگ و مسلط نشان می داد در پایان به تمجید از این ستاره جوان پرداخت.
ریبری در اینباره گفت:" بازی کنار ماریو بسیار لذت بخش بود. کاملا مشخص بود که او دلش برای بازی کردن تنگ شده است. مسلما در ادامه این لحظات لذت بخش بیشتر تکرار خواهند شد."گوتزه در ابتدای بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل گذشته برابر رئال مادرید مصدوم شد و به تازگش از بند مصدومیت رها شده است.در پایان بازی یک شنبه، خود گوتزه در مصاحبه با TZ گفت:" یک بازی دوستانه بود و لی برای من خیلی خاص بود. فکر نمی کنم بتوان هفته آینده برابر فرانکفورت به میدان بروم، در سه یا چهار هفته آینده باید بهبودی کامل به دست آورم و بیشتر به خودم برسم.""شروعم می توانست بد تر باشد ولی خوشحالم که همه چیز خوب پیش رفت. فعلا فقط می خواهم با تیم تمرین کنم و ریتم بازی را به دست بیاورم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوتمار هیتسفیلد سرمربی اسبق باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی سوئیس در گفتگویی با اسپاکس از ادامه ی پیشرفت های ژردان شکیری ملی پوش سوئیسی باشگاه بایرن ابراز امیدواری کرد.
این مربی 64 ساله با اشاره به اینکه از توسعه کیفی شکیری در مدت یک سال حضور وی در بایرن رضایت دارد گفت:" شکیری خیلی مدت قبل نیز می تواند به باشگاه های خارج از کشور منتقل شود اما او در بازل ماند و یک بازیکن موثر تبدیل شد و در تیم ملی نیز عملکرد بالایی داشت این چیزی است که من به اکثر بازیکنان جوان توصیه می کنم.و شکیری اکنون با بایرن هماهنگ شده است."
سرمربی دوست داشتنی سابق مونیی ها ادامه می دهد:" شکیری ویژگی هایی دارد که پپ گواردیولا به بازیکنانی با این خصوصیات نیاز دارد."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از بازی دوستانه بایرن مونیخ مقابل بارسلونا در روز 24 جولای که با برد 0-2 تیم باواریایی در آلیانس آرنا به پایان رسید، پپ گواردیولا این نکته را به شاگردان جدیدش یادآوری کرد. اشپورت بیلد، هفته نامه ورزشی آلمانی در نسخه روز 4شنبه خود به این نکته اشاره کرده که پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ شاگردانش در آلیانس آرنا را از لحاظ هوش و ذکاوت فوتبالی در جایگاه بالاتری نسبت به بازیکنان بارسلونا می بیند.
طبق این گزارش بعد از بازی دوستانه بایرن مونیخ مقابل بارسلونا در روز 24 جولای که با برد 0-2 تیم باواریایی در آلیانس آرنا به پایان رسید، پپ گواردیولا این نکته را به شاگردان جدیدش یادآوری کرد.بعد از برد بایرن در این بازی و در جلسه ای که در رختکن تیم باواریایی برگزار می شد، گواردیولا به شاگردان جدیدش یادآوری کرد که آنها موفق شده اند تا از نظر آمار تصاحب توپ، گوی سبقت را از بارسایی ها ربوده و بیشتر از بارسا کنترل توپ را دراختیار داشته باشند و این اولین بار بعد از 7 ماه می سال 2007 (درزمانی که فرانک ریکارد هدایت بارسا را دراختیار داشت) و بازی رئال مادرید- بارسلوناست که در آن بازی رئال موفق شده بود تا با دراختیار داشتن 50.5%مالکیت توپ، بیشتر از بارسایی ها کنترل میدان را در دست داشته باشد.در آن بازی رئال مادرید با نتیجه 1-4 در برنابئو از سد بارسا عبور کرد.پپ در تمجید از شاگردان جدیدش گفت:« پنج سال است که هیچ تیمی موفق نشده بود تا در یک بازی بیشتر از بارسا کنترل توپ و میدان را در اختیار داشته باشد. »جالب اینجاست که فلسفه حفظ توپ و کنترل توپ و میدان چیزی است که از تیم های پایه ای به بازیکنان بارسلونا آموزش داده می شود.از روز 7 ماه می سال 2008 و زمانی که پپ گواردیولا هدایت بارسلونا را در دست گرفت، این تیم همواره در تمام بازیهایش، حتی در بازیهایی که نتیجه را به حریفان واگذار می کرد،از نظر آمار و ارقام مالکیت توپ از حریف جلوتر بود. حتی در بازی بارسلونا مقابل بایرن در نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا که با تحقیر آبی اناریها مقابل تیم المانی همراه بود، آبی اناری ها در بازی رفت63% مالکیت توپ و در بازی برگشت 57% مالکیت توپ را در اختیار داشتند.اشپورت بیلد در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که گواردیولا عادت دارد که ویدئوهای فراوانی را برای بازیکنانش در بایرن به نمایش می گذارد و ورقه هایی را در دست دارد که در آن کلماتی کلیدی به زبان آلمانی نوشته شده تا بدین ترتیب صحبت هایش روانی و تاثیرگذاری بیشتری برروی شاگردانش داشته باشد.یکی از تصاویری که گواردیولا برای شاگردانش پخش می کند، گل به خودی پیکه در جریان بازی برگشت بایرن- بارسلونا در نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ است که با باخت 0-3 به پایان رسید. پپ در توضیحی دراین باره به شاگردانش گفت:« از برخی نظرات شما بهتر از بازیکنان بارسا هستید. منظورم به هوش و ذکاوت فوتبالی شماست.»علاوه بر این پپ به شاگردان جدیدش گفت:« شماها خیلی سریع تر از بازیکنان بارسلونا فلسفه فوتبالی مرا درک کرده اید. بازیکنان بایرن هوشیارتر از بازیکنان بارسا هستند.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،گوش هلندی تیم فوتبال بایرنمونیخ اعلام کرد، برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرنمونیخ از مبارزه با ماریو گوتسه هراسی ندارد.
انتهای فصل گذشته بود که باشگاه بایرنمونیخ اعلام کرد با بورسیا دورتموند به توافق رسیده تا با رقم 37 میلیون یورو ماریو گوتسه، هافبک نفوذی زردپوشان وستفالن را به خدمت بگیرد.
آرین روبن، بال هلندی باواریاییها در گفتوگو با نشریه «بیلد» آلمان در خصوص پیوستن گوتسه به بایرن گفت: حضور گوتسه در ترکیب بایرن تهدیدی برای جایگاه بازیکنان دیگر نیست. هر کسی باید به خودش اعتقاد داشته باشد و از رقابت نترسد. واقعا به دنبال این هستم تا در کنار ماریو بازی کنم.
وی افزود: گوتسه بازیکنی فوقالعاده است. یکی از نقاط قوت ما در سال گذشته این بود که غیبت بازیکنان کلیدیمان باعث ضعف ما نشد.
اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) اخیرا نام فرانک ریبری از بایرنمونیخ، لیونل مسی از بارسلونا و کریستیانو رونالدو از رئالمادرید را به عنوان کاندیداهای نهایی کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا معرفی کرده است.
مهاجم 29 ساله سرخپوشان مونیخ تصریح کرد: اگر ریبری این عنوان را از آن خود کند واقعا سزاوارش است و افتخاری برای باواریاییها هم خواهد بود. بایرنمونیخ تیمی است که باعث درخشش بازیکنان به صورت فردی هم میشود. مسی و رونالدو فوقالعاده هستند ولی ریبری فصل گذشته با بایرن، سه عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و به نظر من برای تصاحب این عنوان شایستهتر است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر رهبر خط میانی بایرن مونیخ پس از گذشت هفته های نخست تمرینی زیر نظر پپ گواردیولا از ایده های تمرینی این مربی اسپانیایی ابراز رضایت کرد.
کاپیتان دوم مونیخی ها در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ایده های گواردیولا باور نکردنی است اگر ما بتوانیم آن ها را اجرا کنیم بسیار راحت می توانیم بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
مرد سال فوتبال آلمان ادامه می دهد:" گواردیولا رابطه ی نزدیکی با بازیکنان دارد او به خوبی م یتواند درک کند بازیکنان به چه چیزی فکر می کنند و یا چه احساسی دارند." شواینی در مورد مشکلات تاکتیکی که در اولین دیدار بوندس لیگایی مقابل مونشن گلادباخ رخ داد گفت:" امیدوارم بتوانیم به سرعت 100 درصد آن چه که مربی از ما می خواهد را اجرا کنیم اما این زمان خواهد برد من مطمئن هستم که بهتر می شویم و از بابت سرمربی تیم هیچ نگرانی ای ندارم."
باستین شواین اشتایگر در خصوص مهم ترین هدفی که در این فصل برای آن تلاش خواهد کرد گفت:" هدف اصلی من این است که بتوانیم از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ دفاع کنیم کاری که پیش از این هیچ باشگاهی نتوانست انجام دهد."
در پایان شواینی به شرایط آمادگی خود و عدم حضور در اردوی تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت:" من احساس می کنم روز به روز در حال بهتر شدن هستم تنها دو هفته است که در تمرینات تیمی شرکت می کنم باید صبور باشم تا دو سه هفته ی دیگر به فرم ایده آل خواهم رسید."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ تحت حمایت همه جانبه ای از سوی سران باشگاه و بازیکنان قرار گرفته است.
خبر توافق با پپ گواردیولا سرمربی موفق بارسلونا آن هم در تعطیلات کریسمس فصل گذشته را می توان مهمترین نقل و انتقال مونیخی ها در دهه گذشته دانست. کاملا شوکه کننده بود یوپ هاینکس در تدارک شروعی موفق در نیم فصل دوم بود که خبر منتشر شد اما مدیریت آلمانی به گونه ای است که از تهدید ها فرصت می سازد یوپ هاینکس برای نخستین بار سه گانه را در ویترین بایرن گذاشت و رفت بدون هیچ حاشیه ای.
پس از یک فصل رویایی تیمی قدرت مند که بر قله ی فوتبال جهان تکیه داده بود در اختیار گواردیولا قرار گرفت. سوالی که از بدو ورود وی به مونیخ مطرح شد این بود که او چه چیزی به سبک بازی بایرن اضافه می کند؟ چرا یوپ هاینکس با چنین کارنامه ای کنار گذاشته شد و سران مونیخی ریسک مربی جدید را می پذیرند؟
در این زمینه تحلیل های بسیاری نگاشته شد اما آنچه به وضوح می توان به آن اشاره کرد این است که بایرنی ها بدنبال آینده هستند با وجود زیرساخت های مدرنی که پیش روی باشگاه بایرن است می توان از ایده ها و فلسفه هایی نو که آزمایش خود را پس داده، استفاده کرد و سطح کیفی را همچنان در اوج نگاه داشت.
همه چیز برای گواردیولا خوب پیش می رفت. اردوی ایتالیا و پیروزی در چندین دیدار دوستانه و نهایتا قهرمانی مقتدرانه و بدون دردسر در تله کام، اما نخستین چالش جدی سوپر کاپ آلمان بود پپ باید برای اولین بار با مهمترین رقیب خود یورگن کلوپ تنه به تنه می شد. شکست در این دیدار رویای مونیخی ها را آشفته کرد.
بزرگترین مربی دنیا هم که باشی، از آینده ی کاری خود در بایرن مطمئن نیستی باشگاهی که اسطوره های فوتبال جهان را در راس خود می بیند آن ها فوتبال را می فهمند و تجربه نشان داده که به مربیان بزرگی همچون فان خال نیز رحم نکردند.
اما شرایط برای گواردیولا به گونه ای دگر است جوی مثبت و لایه ای حفاظتی پپ را در برگرفته است همه برای کمک به مربی اسپانیایی بسیج شده اند. کارل هاینس رومینیگه یکی از مدیران ارشد بایرن در بیانیه ای اعلام نمود:" در شرایط فعلی فتح دوباره ی سه گانه در اهداف باشگاه نیست" تا فشارها را از دوش پپ کم کند.
اما این حمایت ها تنها به سطح مدیریت محدود نشد ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه و یکی از موثرترین افراد در سیاست گذاری های ورزشی بایرن کاملا از مربی اسپانیایی و ایده های او پشتیبانی می کند این در حالی است که فصل پیش پس از پیروزی خارج از خانه ی بایرن مقابل وردربرمن سامر در صحبت هایی عجیب اعلام کرد از شرایط و سبک بازی تیم رضایت ندارد تا یوپ هاینکس در نخستین رویارویی با سامر شکست مقابل باته بوریسوف را به گردن آقای مدیر بیاندازد.
اسطوره های باشگاه نیز گواردیولا را از سایه ی چتر حمایتی خود خارج نمی کنند اولیور کان در جدیدترین اظهار نظر خود با حمایت از ایده ها و فلسفه ی پپ همگان را به صبوری دعوت کرد تا سرمربی اسبق بارسلونا زمان لازم را برای تغییراتی که مدنظر دارد داشته باشد.
به این جمع شور و اشتیاق بازیکنان را اضافه کنید باستین شواین اشتایگر نزد هواداران چهره ای محبوب و تاثیرگذار است صحبت های او می تواند تاثیرات مثبت و منفی زیادی را در سکو ها ایجاد کند اما کاپیتان دوم بایرن نیز پشت سرمربی در می آید و در مصاحبه ای با تلویزیون آلمان، از ایده های باورنکردنی پپ برای تیم سخن می گوید و توپ را در زمین بازیکنان انداخته و می گوید:" اگر بازیکنان فلسفه ی گواردیولا را درک کنند براحتی می توانند هر تیمی را شکست دهند".
تلاشی ستودنی و عزمی راسخ از بالاترین سطح مدیریتی باشگاه تا بازیکنان، برای ایجاد یک بازه ی زمانی مناسب جهت جاافتادن ایده ها و فلسفه های ذهنی گواردیولا انجام شده است تا پپ به مانند سکانس تاریخی فارست گامپ، از این تشویق ها استفاده کرده و شروع به دویدن کند صحنه ی اوج این سکانس می تواند 8ام شهریور در سوپرکاپ اروپا و تقابل با مورینیو کلیک بخورد.
-
خبر کوتاه:
رومینیگه: چلسی به دنبال خرید فرانک ریبری بودرومینیگه در مورد در خواست چلسی برای جذب ریبری می گوید: "در سال 2011 باشگاه چلسی خواهان به خدمت گرفتن ریبری با پیشنهادی نزدیک به 100 میلیون یورو بوده است".برنامه کامل هفته دوم بوندسلیگا
شنبه 26 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
اینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
وولفسبورگ - شالکه
وردربرمن - آگسبورگ
فرایبورگ - ماینتس
هامبورگ - هوفنهایم
اشتوتگارت - بایر لورکوزن
شنبه 26 مرداد ساعت 21 به وفت تهران
بوروسیا مونشن گلادباخ - هانوفر
یکشنبه 27 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
نورنبرگ - هر تابرلین
یکشنبه 27 مرداد ساعت 20 به وفت تهران
بوروسیا دروتموند - اینتراخت برانشوایگ
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوئیز گوستاوو ، هافبک برزیلی باشگاه بایرن مونیخ که خواهان پیوستن به تیم ولفسبورگ آلمان بود ، با موافقت سران باشگاه بایرن مونیخ مواجه شد. هنگامی که این بازیکن 26 ساله تصمیم گرفت باشگاه مونیخی را ترک کند ، کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن و کلاوس آلوفس مدیر باشگاه ولفسبورگ مذاکرات خود را آغاز کردند. لوئیز گوستاوو امروز یک قرارداد 5 ساله را تا سال 2018 با باشگاه ولفسبورگ به امضا رساند. شرایط و توافقات قرارداد نامعلوم باقی خواهد ماند.
رومنیگه پس از این انتقال گفت : " می خواهم از طرف باشگاه بایرن ، تشکر گرم و صمیمانه ای را از زحمات دو سال و نیمی که گوستاوو در باشگاه کشید داشته باشم. او آرام بود و با رفتار بسیار دوستانه و همواره حرفه ای که داشت دوستان بسیاری را در باشگاه ما بدست آورد. ما همیشه می توانستیم بر روی لوئیز گوستاوو تکیه کنیم و او به خوبی سهم خود را در سه گانۀ فصل گذشته ایفا کرد. "
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کرد و بازی مقابل فرانکفورت را مشکل دانست.
آرین روبن در مصاحبه دیروز خود در مورد برخی مسائل صحبت کرد که در زیر به آنها خواهیم پرداخت :
رقابت با گوتزه
" ماریو یک بازیکن بزرگ است و رقابت با او واقعاً شیرین است و باعث پیشرفت می شود اما من تمام تلاش خود را می کنم تا در رقابت با او پیروز شوم ".
پپ گواردیولا
" هر مربی جدید خواهان تغییراتی در تیم است و در اوایل به مشکلاتی بر خواهد خورد اما پپ واقعاً مربی بزرگی است و تا کنون چیزهای زیادی از او آموخته ام و کل تیم نیز با او خوشحال هستند. او کسی است که توانست با بارسلونا به نتایجی تاریخی برسد و بازیکنی مانند مسی را به این خوبی پرورش دهد و استعداد های او را شکوفا کند. رابطه تمام بازیکنان با پپ خوب است و من نیز با رابطه بسیار خوبی دارم ".
بازی روز شنبه مقابل فرانکفورت
" بازی سختی در پیش خواهیم داشت چون در زمین حریف است و اینکه آن ها در بازی قبل با نتیجه 6 - 1 بازی را واگذار کرده اند. تیم ما الان به یک تیم قهرمان تبدیل شده است و همه از ما انتظار پیروزی دارند.
بایرن روز شنبه 17 آگوست باید در ورزشگاه خانگی فرانکفورت به مصاف این تیم برود.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه، بازیساز بایرن، تایید کرد که صفحه توئیترش هک شده است.
به تازگی در صفحه توئیتر گوتزه مطالبی در مورد مارونه شاماخ، مهاجم جدید کریستال پالاس منتشر شده بود و از قول او، ادعا شده بود که این مهاجم مراکشی شانس بیشتری برای بردن توپ طلا نسبت به مسی و رونالدو دارد.
اما این بازیکن در صفحه فیس بوکش دلیل اصلی انتشار چنین پست های عجیبی را توضیح داد.او نوشت:" سلام دوستان، امروز صفحه توئیتر من هک شد. همه پست ها و توئیت های قبلی کاملا بی معنی هستند اما از این به بعد، بار دیگر تنها خودم مسئولیت نوشته ها را برعهده خواهم داشت."همچنین در یکی از پست ها، از گوتزه با عنوان "خائن تمام وقت" یاد شده بود که به انتقال او از دورتموند به بایرن در این تابستان اشاره داشت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه ستاره جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ که در تابستان گذشته از بوروسیا دورتموند به بایرن مونیخ پیوسته است در ترکیب 18 نفره این تیم برای دیدار با آینتراخت فرانکفورت قرار دارد.
این بازیکن 21 ساله که با انتقالی جنجالی از وست فالن به آلیانز آرنا آمد با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرده است و هنوز در هیچ مسابقه رسمی برای بایرن به میدان نرفته است.
پپ گواردیولا که هفته گذشته گوتزه را در یک دیدار دوستانه مورد آزمایش قرار داده بود و دست بر قضا شاهد به ثمر رسیدن 2 گل توسط این بازیکن بود تصمیم گرفته است ماریو را با خود به فرانکفورت ببرد.
گواردیولا در اینباره می گوید:"ماریو آماده است و مشکل او کاملا رفع شده و او همراه ما به فرانکفورت خواهد آمد."
البته بسیار بعید است که این بازیکن که به تازگی یک آسیب دیدگی طولانی مدت را پشت سر گذاشته است به صورت فیکس به میدان بیاید اما حضور او بر روی نیمکت ذخیره های بایرن این نوید را برای او و هواداران بایرن دارد که به احتمال فراوان شاهد نخستین بازی گوتزه با پیراهن بایرن مونیخ باشند.
تیم های فرانکفورت و بایرن مونیخ عصر شنبه در هفته دوم بوندسلیگا به مصاف هم می روند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ امیدوارست تا تحت هدایت پپ گواردیولا برد 3-1 هفته گذشته را با یک سه امتیاز دیگر کامل کنند.
بایرن مونیخ که فصل گذشته با حساب 25 امتیاز اختلاف به قهرمانی در بوندس لیگا رسید موفق شد تا در هفته نخست این رقابت ها جمعه شب با پیروزی 3-1 از سد بوروسیا مونشن گلادباخ عبور کند.
آنها در حال حاضر 26 بازی است که پس از باخت 2-1 خانگی به لورکوزن در اکتبر 2012 دیگر در لیگ تن به شکست نداده اند و می توانند همچنان به این روند خوب خود ادامه دهند.
پپ گواردیولا در نخستین بازی رسمی اش در لیگ ترجیح داد تا از سیستم 1-4-1-4 استفاده کند به این صورت که ماریو مندزوکیچ توسط آرین روبن و فرانک ریبری حمایت می شود.
مندزوکیچ و روبن در آن بازی هر دو موفق به گلزنی شدند اگر چه ضعف هایی در خط دفاعی بایرن مونیخ دیده شد اما انها موفق شدند به خوبی از پس این مهم بر بیایند.
تیاگو آلکانتارا و ماریو گوتزه هنوز موفق نشده اند نخستین بازی فصل خود را با پیراهن بایرن مونیخ در لیگ تجربه کنند در حالی که گوتزه رکورد زدن 26 شوت در چهارچوب برابر مونشن گلادباخ را دارد.گوتزه نخستین بازی اش برای بایرن را در یک دیدار دوستانه برابر تیم مجارستانی گیوری اتو انجام داده و دو گل در برد 4-1 به ثمر رساند.
هر دو تیم از جمله بایرن بازیکن های ملی پوش خود را در طول هفته در اختیار نداشتند که این می تواند در روند امادگی این بازیکنان تاثیرگذار باشد.
فرانکفورت با متحمل شدن شکست 6-1 برابر تیم تازه صعود کرده هرتابرلین شروع بسیار وحشتناکی در بوندس لیگا داشته در حالی که فصل گذشته با قرار گرفتن در رده ششم به کارش در لیگ پایان داده بود.
الکساندر مایر هافبک فرانکفورت فصل گذشته سومین بهترین گلزن این تیم در بوندس لیگا بود و او این فصل را گلزنی اش را از روی نقطه ضربه پنالتی اغاز کرد.
دو مصاف اخیر این دو تیم در فصل گذشته با پیروزی 1-0 و 2-0 بایرن به پایان رسید در حالی که آخرین پیروزی فرانکفورت برابر بایرن به تاریخ ماه مارچ 2010 بازمی گردد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی امروز مقابل تیم آینتراخت فرانکفورت، به رکوردی دریگر در تاریخ خود خواهد رسید. به گزارش سایت آلمانی “Sport1” تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی روز شنبه خود مقابل آینتراخت فرانکفورت در هفته دوم بازیهای بوندس لیگا، به رکورد 27 بازی متوالی بدون باخت در این بازیها خواهد رسید و حد نصاب جدیدی را در این زمینه در تاریخ باشگاه، به ثبت خواهد رساند.
پیش از این بایرن مونیخ در سال 1989 تحت هدایت مربی فصل گذشته اش، یوپ هاینکس در 27 بازی پیاپی بوندسلیگا بدون باخت زمین مسابقه را ترک کرده بود. رکورد بوندسلیگا در این زمینه در اختیار هامبورگ است که در فاصله زمانی بین 16 ژانویه 1982 تا 29 ژانویه 1983، 37 بازی متوالی بوندسلیگا را بدون شکست پشت سر گذاشته است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با مجله اشپورت بیلد در مورد برتری هایش در دنیای فوتبال صحبت کرده و اعلام کرده که فصل گذشته او در جایگاهی بالاتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار گرفته است.
ریبری در صحبت هایی گفت:« مسی و کریستیانو رونالدو بازیکنان بزرگی هستند ولی فکر می کنم که شرایط من برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال یوفادر فصل 3-2012 خیلی بهتر است. من در طول تمام فصل در سطح خیلی بالایی بودم. همیشه در اوج آمادگی فیزیکی بودم و تمام جامهای ممکن را فتح کردم.»
ریبری برای فتح جایزه بهترین بازیکن سال یوفا که در روز 29 آگوست در موناکو به برنده اش اهدا می شود، رقابت حساسی را با لیونل مسی و کریستیانو رونالدو دارد.ریبری در ادامه صحبت هایش گفت:« من حس می کنم که جای برخی از بازیکنان بایرن در میان فینالیست ها خالی است. به عنوان مثال توماس مولر هم شایستگی این را داشت که نامش را درمیان فینالیست ها می دید. خیلی حیف است. چون او هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.»ستاره فرانسوی معتقد است که اگر افتخارات کسب شده توسط بایرن در فصل گذشته درنظر گرفته می شود، باید نام تعداد بیشتری از بازیکنان بایرن در جمع فینالیست ها دیده می شد:« برای هم تیمی هایم متاسفم. ولی برای خود من اوضاع خوب است. مسی و رونالدو بیشتر از من گلزنی کرده اند ولی من قهرمانی سه گانه را کسب کرده ام و دراین رای گیری ها همیشه تعداد جامهاست که مهم است.»ریبری در مورد روی کار آمدن گواردیولا در بایرن گفت:«در فصل 9-2008 آبیدال تلاش زیادی کرد تا من به بارسلونا بپیوندم. این ایده در ذهن خودم هم بود ولی آن زمان با بایرن قرارداد داشتم. واقعا از گواردیولا خوشم می آمد. چون او نه تنها یک سرمربی بزرگ است، بلکه انسان فوق العاده ای نیز هست. به همین خاطر حالا که او به بایرن پیوسته واقعا خوشحالم.»
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اختصاصی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آلیانتس آرنا (تلفظ آلمانی) استادیوم خانگی تیم فوتبال باشگاه بایرن مونیخ، ساخت این استادیوم از 21 اکتبر سال 2002 تا 30 می 2005 به طول کشید و 340 میلیون یورو هزینه برداشت. گنجایش این استادیوم 71,437 نفر (در بازی های بوندسلیگایی) و 68,812 نفر (در بازی های بین المللی) در شمال شهر زیبای مونیخ قرار دارد. آلیانس آرنا یک استادیوم فوتبال در شمال شهر مونیخ آلمان می باشد. دو تیم فوتبال حرفه ای بایرن مونیخ و مونیخ 1860، بازی های خانگی خود را در این استادیوم از فصل 2005-2006 برگزار میکنند؛ پیش از ساخت این استادیوم، این دو تیم بازی های خانگی خود از سال 1972 را در استادیوم المپیک مونیخ برگزار میکردند. آلیانس آرنا بزرگترین استادیوم فوتبال آلمان پس از سینگنال ایندونا پارک شهر دورتمند و استادیوم المپیک برلین می باشد. در آپریل سال 2006 باشگاه بایرن مونیخ، 50درصد سهام باشگاه فوتبال مونیخ 1860 را با ارزش 11 میلیون یورو خریداری کرد که داشتن 50 درصد سهام این استادیوم در گذشته این اجازه را به مونیخ 1860ها میدهد که بازی های خانگی خود را همچنان در این استادیوم بازی کنند.
شرکت بزرگ خدمات مالی آلیانس حق اسم استادیوم را به مدت 30 سال خریداری کرده هرچند که نمیتوان از این اسم برای میزبانی یوفا و فیفا استفاده کرد زیرا که سیاست های منع حمایت شرکت های اسپانسر که شرکای رسمی مسابقات هستند بر این دو نهاد حاکم است. در طول رقابت های جام جهانی فوتبال 2006 آلمان، برای این استادیوم از نام ورزشگاه جام جهانی فیفای مونیخ استفاده میشد، در مسابقات رسمی یوفا نیز برای این استادیوم نامِ استادیوم فوتبال شهر مونیخ مورد استفاده قرار میگیرد، آلیانس آرنا میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 بود. موزه ی باشگاه بایرن مونیخ نیز به داخل استادیوم آلیانس آرنا انتقال داده شده.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران,پپ گواردیولا سرمربی تیم بایرن مونیخ قبل از شروع بازی تیمش مقابل فرانکفورت در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در مورد برخی مسائل صحبت کرد.
آیا همه ی بازیکنان برای این بازی آماده هستند؟" بله همه آماده هستند حتی پیزارو که در بازی های دوستانه ملی مشکل داشت امروز توانست با تیم تمرین کند اما به گفته ی پزشکان مارتینز و تیاگو بهبود کامل نیافته اند ".
نظرتان در مورد تیم فرانکفورت؟
" آن ها تیم خوبی هستند و همیشه در مقابل بایرن پر انگیزه ظاهر می شوند که این برای ما مشکل ایجاد می کند و کادر فنی در مورد این بازی به من مشورت هایی داده اند که من می توانم درک کنم که این بازی می تواند برای ما سخت باشد. تیم فرانکفورت در فصل پیش بسیار خوب ظاهر شد ".
راه حل پیروز شدنتان مقابل فرانکفورت؟
"من همیشه قبل از بازی تیم حریف را آنالیز می کنم و سعی می کنم از نقاط ضعفشان برای پیروزی استفاده کنم ".
آیا نقطه ضعفی هم در تیم خود می بینید؟
" قطعاً این تیمی که در اختیار دارم مشکلاتی دارد اما به مرور زمان رفع خواهد شد. من فکر می کنم اردوها و تمرینات پیش فصل بسیار خوب و مفید بوده اند و تیم هماهنگی بیشتری نسبت به قبل یافته است ".
نظرتان در مورد شواین اشتایگر چیست؟
" او بازیکن بسیار خوبی است ولی دیرتر از بقیه به تمرینات بازگشته و کمی طول می کشد تا به دوران اوج خود باز گردد ".
آیا بازی تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه را دیدید؟
" نه من با همسر و بچه ام بودم و نتواستم بازی را ببینم اما از لام و مولر مطالبی در مورد این بازی شنیدم. طبیعی است در بازی های دوستانه این اتفاقات بیفتد. آلمان مربی بسیار عالی دارد و می تواند یکی از مدعیان اصلی قهرمان جام جهانی 2014 برزیل باشد ".
نظرتان در مورد نتیجه بازی قبل فرانکفورت که نتیجه را 6 - 1 واگذار کرد؟
" این برای ما اصلاً خوب نیست زیرا آنها انگیزه ی بیشتری برای این بازی و جبران بازی قبل دارند ".
بازی سوپر کاپ اروپا در 30 آگوست؟
" این بازی برای ما مهم است و می تواند قدرت واقعی ما را نشان دهد و اگر بتوانیم باز های قبل از سوپر کاپ (فرانکفورت،نورنبرگ و فرایبورگ) را پیروز شویم با اعتماد به نفسی عالی به مصاف تیم چلسی خواهیم رفت ".
انتقال گوستاوو به ولفسبورگ؟
" برای این تصمیم احترام قائل هستم و خوشحال شدم زیرا او برای پیشرفتش بایرن را ترک کرد که هرکسی این کار را نمی کند، واقعاً او طالب پیشرفت بود، همچنین او یکی از بازیکنان مهم باشگاه بود ".
آیا تا 1 سپتامبر (پایان مهلت نقل و انتقالات) بایرن خریدی خواهد داشت؟
" من می خواهم 19 تا 20 بازیکن خوب داشته باشم که الان این اتفاق افتاده است و من دوست ندارم بازیکنان خوب بر روی نیمکت بنشینند و از پیشرفت کردن بازبمانند. این سوال را باید از مدیر ورزشی بایرن، ماتیاس سامر بپرسید ".
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ در دومین بازی خود در فصل جدید بوندسلیگا به مصاف اینتراخت فرانکفورت رفت و توانست این تیم را شکست دهد.
پپ گواردیولا پس از بازی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در مورد بازی گفت: "عملکرد تیم در این بازی متوسط بود و ما در بیشتر دقایق کنترل بازی را در دست داشتیم اما باعث تاسف است که موقعیت های فراوان خود را به این راحتی از دست می دهیم اما من به شما این اطمینان را می دهم که بازی به بازی بهتر می شویم و عملکرد مثبتی را در پیش خواهیم گرفت".
بایرن مونیخ موفق شد در ورزشگاه خانگی فرانکفورت بازی را با نتیجه یک بر صفر و با گل ماریو مانزوکیچ به پایان برساند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دروازهبان تیم فوتبال بایرنمونیخ گفت: در کومرسبانک دنبال زیبا بازی کردن و راه انداختن جشن فوتبالی نبودیم بلکه میخواستیم حتما برنده شویم. شب گذشته در دومین هفته از مسابقات فصل جدید بوندسلیگا (2014-2013) «باواراییها» یک بر صفر در ورزشگاه کومرسبانک مقابل اینتراخت فرانکفورت، میزبان خود برنده شدند. مانوئل نویر پس از این برد که دومین پیروزی قهرمان فصل گذشته بوندسلیگا و اروپا بود، اظهار داشت: میخواستیم امروز در زمین فرانکفورت تحت هر شرایطی برنده شده و هر سه امتیاز بازی را کسب کنیم. نمیخواستیم زیبا بازی کرده و جشن فوتبال راه بیندازیم. بلکه می خواستیم دومین برد فصل جاری را کسب کنیم.
سنگربان مونیخیها افزود: به هدفی که داشتیم، رسیدیم و از این بابت خوشحال هستیم.
در این دیدار که در حضور 51500 تماشاگر انجام شد، ماندزوکیچ دقیقه 13 با پاس توماس مولر تک گل مونیخیها را به ثمر رساند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم هلندی بایرنمونیخ پس از پیروزی تیمش برابر اینتراخت فرانکفورت میگوید، بایرن در بازی برابر فرانکفورت به دردسر افتاد تا اینکه بتواند سه امتیاز این دیدار را کسب کند. روبن، مهاجم هلندی بایرنمونیخ پس از بازی برابر فرانکفورت در گفتوگو با خبرنگاران عنوان کرد: همیشه بازیهای باشگاهی که بلافاصله پس از بازیهای ملی برگزار میشوند، سخت است. یکی از بازیکنان ما از آسیا آمد. یکی دیگر از آمریکای جنوبی به تیم ما اضافه شد. تمرینات کامل خود را برای این بازی از روز پنجشنبه آغاز کردیم و تنها روز جمعه به طور کامل برای این دیدار تمرین داشتیم اما بازیکنان میخواستند که در این دیدار پیروز شوند زیرا ذهنیت پیروزی داشتند.
روبن ادامه داد: در ابتدای فصل مهمترین چیز حفظ روند پیروزیهاست. در بازی برابر فرانکفورت فرصتهای زیادی داشتیم تا بازی را با اختلاف بیش از یک گل به سود خود به پایان ببریم اما نتوانستیم از فرصتهای پیش آمده استفاده کنیم. به همین خاطر تا پایان بازی ترس دریافت گل تساوی وجود داشت.
تونی کروس، هافبک آلمانی نیز که در بازی روز گذشته از ابتدا در ترکیب بایرن به میدان رفت، گفت: همه میدانیم که پیروزی در فرانکفورت اصلا کار آسانی نیست زیرا آنها تیم خیلی خوبی هستند با این همه تیم ما در 90 دقیقه کاملا به بازی مسلط بود و توانست 90 دقیقه توپ و میدان را در اختیار داشته باشد. شانسهای گلزنی کمی به آنها دادیم اما باید انگشت اشاره را درباره ناکامی در گلزنی به سوی خودمان بگیریم که با بیدقتی نتوانستیم گلهای بیشتری در این دیدار بزنیم.
بایرنمونیخ که اکنون با 6 امتیاز از 2 بازی در صدر جدول بوندسلیگا قرار دارد در هفته سوم در برابر نورنبرگ قرار خواهد گرفت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی ها روز گذشته با تک گل ماریو مانژوکیچ، توانستند مقابل آینتراخت فرانکفورت به پیروزی برسند اما خاوی مارتینز در این دیدار باواریایی ها را همراهی نکرد.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، فدراسیون فوتبال اسپانیا را به دلیل عدم مراقبت از خاوی مارتینز به شدت مورد انتقاد قرار داد.
بایرنی ها روز گذشته با تک گل ماریو مانژوکیچ، توانستند مقابل آینتراخت فرانکفورت به پیروزی برسند اما خاوی مارتینز که چهارشنبه گذشته همراه با تیم ملی اسپانیا به اکوادور سفر کرده بود، در این دیدار باواریایی ها را همراهی نکرد.
سامر به خبرنگاران گفت:" خاوی در وضعیت خاصی به اردوی ما برگشت. من به شدت به فدراسیون فوتبال اسپانیا انتقاد دارم. این بی احترامی به بازیکن است؛ بازیکنانی که با خوشحالی و رضایت برای تیم ملی کشورشان بازی می کنند.
اما اصلا انتظار نداریم که چنین بی احترامی ای به آنها بشود. بدن خاوی کاملا خالی کرده وبد. بنابراین سرمربی تصمیم گرفت او را به فرانکفورت نبرد."
او از همه فدراسیون ها خواست از بازیکنان ملی پوش شان بهتر مراقبت کنند تا چنین اتفاقاتی بار دیگر تکرار نشود.
" ارتباط با فدراسیون های مختلف یک فاجعه است. دعوت به اردوی تیم های ملی دیر صورت می گیرد و پس از آن هم متوجه می شویم که بازیکن مان دیر برمی گردد. چطور می توانیم با چنین شرایطی کنار بیاییم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ با هدایت پپ گواردیولا، هفته دوم رقابت های بوندسلیگا را برد مقابل آینتراخت فرانکفورت پشت سر گذاشت و با این برد به دو رکورد جدید دست یافت. گل پیروزی بخش دقیقه 13 ماریو مانزوکیچ، موجب ثبتی رکورد جدید در بوندسلیگا شد. با این برد بایرن مونیخ توانست برای سی و هشتمین بار متوالی در بازی های بوندسلیگا موفق به گلزنی شود.
آخرین باری که بایرن در یک مسابقه موفق به گل زنی نشده بود، مربوط به دیدار هفته سی ویکم از دو فصل پیش رقابتهای بوندسلیگا می باشد. در آن بازی بایرن مونیخ مقابل ماینتس به نتیجه تساوی بدون گل دست یافته بود.
پیش از این هیچ یک از تیم های بوندسلیگا موفق به ثبت چنین رکوردی نشده بودند
تیم بایرن مونیخ دیروز همچنین برای بیست و هفتمین بار متوالی در رقابت های بوندسلیگا توانست بدون شکست از زمین مسابقه خارج شود و رکورد باشگاه را را در این زمینه بهبود بخشد،.بایرن مونیخ آخرین بار در بازی های رفت فصل گذشته بوندسلیگا در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 2-1 از بایر لورکوزن شکست خورده بود.
رکورد بازی های متوالی بدون شکست بوندسلیگا با 37 بازی همچنان در اختیار هامبورگ است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر تحت تاثیر سطح بالای دانسته های زبان آلمانی پپ گواردیولا قرار گرفته است.
شواین اشتایگر در گفتگویی با شبکه ZDF آلمان هافبک بایرن مونیخ گفت: "من شخصا هر چه را که او می گوید، به طور کامل متوجه می شوم. او تقریبا به طور کامل آلمانی صحبت می کند."
گواردیولا در طول مدت سکونتش در نیویورک در طول مدت شش ماه زبان آلمانی را فرا گرفته است. در این گفتگو شواین اشتایگر همچنین گفت که گواردیولا ایده های باورنکردنی دارد که اجرای کامل آن توسط بازیکنان بایرن زمان بر خواهد بود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنو مدافع برزیلی سابق بایرن پس از تحمل حدود یک سال از محکومیتش از زندان آزاد شد.
به نقل از بیلد،برنو سال قبل با آتش زدن ویلای خود سعی داشت از بیمه خسارت دریافت کند، ولی سرانجام در این قضیه مقصر شناخته شد و به 3 سال و 9 ماه حبس محکوم شد.
مسئولان بایرن مونیخ چندی پیش اعلام کردند مسئولان قضایی با آزادی برنو موافقت کرده اند. برنو از این به بعد در آکادمی بایرن و تیم زیر 23 ساله های این باشگاه به فعالیتش ادامه خواهد داد.
-
اختصاصی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ متولد11نوامبر درآلمان است که شرح مختصری ازبیوگرافی وی را درادامه باهم مرور خواهیم کرد.پروفایل:نام بازیکن:فیلیپ لامتاریخ تولد:11نوامبر1983(29سال)قد:170سانتی متروزن:66کیلوگرمشماره کفش:41تحصیلات:دبیرستانسرگرمی ها:اسنوکر،تنیس،اسکی،گلف،دارتسایت های رسمی: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه های سابق:
اف تی گرن مونیخ (سال1995)
بایرن مونیخ(سال1995-2003)
اشتوتگارت(سال2003-2005به صورت قرضی)
تاریخ عقد قرار داد بابایرن:
1جولای 1995 و 1جولای2005
اعتبار قرار داد:
30ژوئن2016
افتخارات تیمی:
باشگاهی:
سال 2003:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی آلمان
سال2006:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
نایب قهرمانی لیگا پوکال
سال2007:
قهرمانی جام حذفی
سال2008:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
سال2010:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
قهرمانی سوپرکاپ
نایب قهرمانی جام باشگاه های اروپا
سال2012:
نایب قهرمانی جام حذفی
نایب قهرمانی جام باشگاه های اروپا
قهرمانی سوپرکاپ
سال2013:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
قهرمانی جام باشگاه های اروپا
تیم ملی آلمان:
نایب قهرمانی جام ملت های اروپا زیر19سال(سال2002)
مقام سوم جام جهانی(سال2006)
نایب قهرمانی جام ملت های اروپا(سال2008)
مقام سوم جام جهانی(2010)
نگاهی به زندگانی فیلیپ لام:
فیلیپ لام فوتبالیست آلمانی ،کاپیتان تیم بایرن مونیخ و البته تیم ملی آلمان است.
لام به عنوان یکی از بهترین دفاع های کناری در فوتبال جهان به حساب می آید،او در جام جهانی 2006 و 2010 عضو تیم منتخب تورنمنت انتخاب شد هم چنین در جام ملت های اروپا در سال های 2008 و 2012 نیز عضو تیم منتخب تورنمنت انتخاب شد،وی همچنین در سال2008عضو تیم برتر سال به انتخاب یوفا بود.
فیلیپ توانایی بازی در دو سمت خط دفاع را دارد و مهارت او حرکت از لب خط،زدن به عرض و شوت و پاس های ب نظیر باعث شد تا هوادران به فیلیپ لقب جادوگر کوچک را بدهند.
زندگی باشگاهی فیلیپ
اف تی گرن مونیخ:
فیلیپ لام خیلی زود به فوتبال روی آورد به طوری که وقتی تنها6سال سن داشت فوتبال خود را در تیم محل زندگی اش یعنی اف تی گرن مونیخ آغاز کرد و تا سن 11سالگی در آنجا حضور داشت تا سرانجام استعداد یاب های بایرن مونیخ این استعداد را کشف کرده و تنها وقتی فیلیپ 11سال سن داشت او را به تیم پایه های بایرن منتقل کردند و برگ جدیدی در زندگی کاپیتان لام رقم خورد.
بایرن مونیخ:
فیلیپ لام به درخشش خود در تیم های پایه بایرن مونیخ ادامه میداد تا سرانجام در سال2001یعنی زمانی که 18سال سن داشت به تیم دوم بایرن مونیخ راه یافت و تاسال 2003در آنجا حضور داشت،او در این مدت 63بار برای برای بایرن به میدان رفت و 3بار نیز موفق به گلزنی شد.
اشتوتگارت:
در سال 2003 مسئولان بایرن مونیخ تصمیم گرفتند تا لام را برای کسب تجربه به تیمی دیگر واگذار کنند اما به صورت قرضی و همین مسئله سبب شد تا فیلیپ لام از سال2003به مدت دو فصل به صورت قرضی راهی اشتوتگارت شود.
فیلیپ درفصل نخست زیر نظر ماگات مربی وقت اشتوتگارت به بازی پرداخت و فصل بعد نیز ماتیاس سامر مربی فیلیپ لام بود.نخستین بازی فیلیپ لام برمیگردد به هفته ی نخست فصل 2003-2004 بازی مقابل تیم هانزا روستوک در این بازی لام از دقیقه 76 به جای سیلویو میسنر وارد میدان شد.
نخستین باری که فیلیپ لام در بوندسلیگا 90دقیقه به صورت ثابت بازی کرد نیز برمیگردد به بازی مقابل دورتموند در هفته ی ششم رقابت ها که او توانست 90دقیقه به طور ثابت برای اشتوتگارت به میدان برود.
در29سپتامبر بود که لام در جام باشگاه های اروپا برای اشتوتگارت در ترکیب ابتدایی قرار گرفت و نخستین حضور خود در جام باشگاه های اروپا را به عنوان یار اصلی تجربه کرد،به هرحال لام در طول این فصل 31بار در بوندسلیگا و 7بار در جام باشگاه های اروپا برای اشتوتگارت بازی کرد و فصل خوبی را پشت سر گذاشت و در انتهای فصل به عنوان دومین بازیکن سال فوتبال آلمان انتخاب شد.
در طول فصل بعد لام با ماتیاس سامر شرایط دشوارتری داشت.او در طول این فصل نیز برای اشتوتگارت بازی کرد اما مصدومیت های لام در این فصل کار را برای او دشوار کرد.
در نهایت اودر طول این دوفصل 53بار در بوندسلیگا برای اشتوتگارت به میدان رفت،او همچنین در 13مسابقه اروپایی در خدمت اشتوتگارت بود.
بازگشت به مونیخ:
2005-2006
لام در جولای سال2005به بایرن بازگشت و نخستین بازی حرفه ای خود با پیراهن بایرن را در بوندسلیگا در مقابل تیم آرمینا بیلفلد رقم زد،در طول این فصل لام 20بار در بوندسلیگا و 3بار در جام باشگاه های اروپا برای بایرن به میدان رفت،او در این فصل جدال سختی با لیزارازو برای بازی کردن داشت.
2006-2007
در این فصل لام در تمام 34بازی بوندسلیگایی و همچنین 9بازی از 10بازی اروپایی برای بایرن به میدان رفت وتنها در دو بازی تعویض شد زیرا او تنها دفاع چپ تیم بود.
2007-2008
در این فصل بایرن مونیخ مدافع ملی پوش آلمانی مارسل یانسن را برای سمت چپ خط دفاع به خدمت گرفت.لام در این فصل 22بار برای بایرن در بوندسلیگا به میدان رفت.در جولای 2008بود که بارسلونا سخت به دنبال به خدمت گرفتن او بود اما در نهایت او ترجیح داد در بایرن بماند و قرار داد جدیدی تاسال2012 با باواریایی ها امضا کرد.
2008-2009
در این فصل لام بازهم فصل خوبی را پشت سرگذاشت و 54بار برای بایرن به میدان رفت.
2009-2010
در این فصل لوئیس فن خال هدایت بایرن را به عهده گرفت.فن خال لام را در سمت راست خط دفاعی به بازی گرفت تا او به همراه زوج خود در سمت راست یعنی آرین روبن یکی از بهترین فصل های خود را سپری کند او در طول این فصل 12پاس گل و 1گل نیز به ثمر رساند و حتی تا فینال جام باشگاه های اروپا پیش رفت اما در نهایت موفق به فتح این جام نشد اما در تمام بازی های فصل برای بایرن به میدان رفت
2010-2011
این فصل نیز لام شرایط خوبی را سپری کرد و در ژانویه 2011پس از انتقال فان بومل به میلان به عنوان دوازدهمین کاپیتان تاریخ بایرن کار خود را ادامه داد.
2011الی2013
لام با یوپ هاینکس هم دوران خوبی را پشت سر گذاشت در فصل نخست حضور هاینکس لام با بایرن برای دومین بار تا آستانه فتح جام باشگاه های اروپا در آلیانز آرنا رفت ولی با بدشانسی از کسب این عنوان بازماندند هرچند در فصل بعد باواریایی ها جبران کردند و کاپیتان لام در طول این فصل 3جام را بالای سرخود برد و برای نخستین بار در تاریخ فوتبال آلمان دست به سه گانه زدند.
زندگی ملی فیلیپ:
رده ی جوانان و یورو2044:
لام نخستین بازی خود را برای تیم زیر19ساله های آلمان انجام داد.لام در مسابقات زیر19سال جام ملت های اروپا همراه تیم ملی آلمان بود و در تمامی مسابقات برای ژرمن ها به دیدار رفت و در نهایت ژرمن ها دراین مسابقات مدال نقره را کسب کردند لام در فینال مسابقات نیز یک گل فوق العاده حساس در دقیقه 90مسابقه برای ژرمن ها به ثمر رساند...........
پس از آن لام برای تیم های زیر20 و 21ساله های آلمان نیز به میدان رفت.
لام سپس با بازیهای خوب خود رودی فولر مربی وقت ژرمن ها را تحت تاثیر قرار داد و سرانجام 18فوریه 2004توسط او به اردوی ژرمن ها دعوت شد.نخستین بازی فیلیپ لام در عرصه ی ملی به پیروزی 2بر1آلمان مقابل کرواسی برمیگردد که در ان بازی وی 90دقیقه برای ژرمن ها بازی کرد و در نهایت به انتخاب مجله کیکر به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد،او همچنین در مسابقات یورو2004پرتغال عضو تیم ملی آلمان بود ودر هرسه مسابقه آلمان در دور گروهی به طور ثابت در 90دقیقه بازی کرد اگرچه آلمان نتوانست از دور گروهی به مرحله بعد راه یابد.مجلات آلمانی در میان عملکرد نا امیدکننده ی تیم ملی آلمان عملکرد لام را امیدوارانه و مثبت توصیف کردند.
جام جهانی 2006:لام از ژانویه2005 تامارچ2006بیش از یک سال از فوتبال بین المللی خود را به دلیل مصدومیت (پارگی رباط صلیبی) ازدست داد ازجمله جام کنفدراسیون های سال2005اما او پس از سپری کردن دوران نقاهت فورا خود را برای حضور در ترکیب ثابت آماده کرد.گرچه او در یک بازی دوستانه دقیقا قبل از جام جهانی از ناحیه زانو مصودم شد و مجبور بود تا از پوششی روی زانوی خود استفاده کند.
لام هنوز انتخاب اول یورگن کلینزمن برای بازی در سمت چپ خط دفاع بود،لام در بازی افتتاحیه مقابل کاستاریکا در ورزشگاه آلیانز ارنا گل اول این مسابقات رادر دقیقه شش مسابقه به نام خود ثبت کرد.او همچنین در بازی مقابل لهستان در روز دوم دورگروهی به عنوان بهترین بازیکن میدان نتخاب شد.
شایان ذکر است لام تنها بازیکن تیم آلمان بود که در همه ی 690 دقیقه برای ژرمن ها بازی کرد و در پایان رقابت ها در تیم ستاره های جام(22نفر بازیکن برتر جام) حضور داشت.
یورو2008:
در طول مسابقات یورو2008 لام همواره به عنوان بازیکن ثابت وارد میدان شد و فقط در مسابقه فینال پس از آن که از ناحیه پا دچار مصدومیت شد تعویض شد.لام تورنومنت را به عنوان دفاع راست شروع کرد اما در ادامه به سمت چپ خط دفاع منتقل شد.او در مسابقه نیمه نهایی آلمان مقابل ترکیه گل پیروزی بخش ژرمن ها را در دقیقه 90به ثمر رساند،او از این گل به عنوان مهمترین گل دوران حرفه ای خود یاد کرد و در پایان بازی نیز مرد برتر میدان انتخاب شد.
جام جهانی 2010:
لام در تمام باز یهای انتخابی تیم ملی آلمان در مسیر جام جهانی حاضر بود و تنها بازیکنی بود که در همه ی دقایق به میدان رفت.پس از خروج میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی آلمان به دلیل مصدومیت از تیم ملی بازوبند کاپیتانی مانشافت به فیلیپ رسید،13ژوئن 2010او در بازی مقابل استرالیا بازوبند کاپیتانی را به دست بست تا جوانترین کاپیتان ژرمن ها در طول تاریخ جام جهانی شود.کاپیتانی لام زمانی که یواخیم لو اعلام کرد که بالاک هرگز به تیم ملی دعوت نخواهد شد دائمی شد.
یورو2012:
کاپیتان لام نقش موثری در پیروزی های آلمان در مسابقات انتخابی یورو داشت.لام در این تورنومنت در بازی مقابل یونان در مسابقه یک چهارم نهایی مقابل یونان نیز گلزنی کرد،اما در نهایت در این تورنومنت آلمان ها به توفیقی دست نیافتندو در نیمه نهایی توسط ایتالیا از رسیدن به فینال بازماندند.
زندگی شخصی فیلیپ لام:
لام در مونیخ پایتخت ایالت باواریا دیده به جهان گشود.او در مدرسه پسری بذله گو و البته زرنگ بود.شاید جالب باشد که لام در کودکی ارزو داشت که یک نانوا بشود.او همچنین در استادیوم المپیک مونیخ در بازیهای بایرن توپ جمع کن بود.او همچنین در بسیاری از کمپ های خیریه درگیر بوده و اعمال خیرخواهانه زیادی انجام داده است.لام همنچنین یکی از حامیان برگزاری جام جهانی در آفریقای جنوبی بود و حتی به این کشور سفر کرد و از چند موسسه خیریه نیز در ان کشور دیدن کرد.
لام تنها چهارروز پس از سوم شدن ژرمن ها در جام جهانی با دوست خود خانم کلادیا شاتنبرگ در مونیخ ازدواج کرد.ازدواجی که در مراسم آن هیچ یک از هم تیمی های لام حضور نداشتند،فرزند اول لام و شاتنبرگ پسر بود که در 15آگوست 2012 به دنیا آمد و نام اورا جولین گذاشتند.
یکی از تفریح های مورد علاقه ی فیلیپ لام اسنوکر است که حتی میزاسنوکر را در خانه نیز دارد.
لام در آگوست2011 کتاب زندگی نامه خود را منتشر کرد که این کتاب سرو صدای زیادی در محافل ورزشی به راه انداخت.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دو بازی و دو برد حاصل کار بایرن مونیخ تا هفته دوم بوندسلیگاست، با این وجود ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن مونیخ از عملکرد تیمش راضی نیست.
به نظر سامر مونیخی ها هنوز به شرایط مطلوب خود نرسیده اند و با ریتم هماهنگ خود فاصله دارند. از طرفی بازی های دوستانه ملی میان هفته نیز تاثیر منفی بر عملکرد بایرن مونیخ داشته است. در گفتگویی با هفته نامه “Bild” آلمان، سامر اظهار داشت:" بازیکنان بایرن می بایست بیشتر تلاش کنند تا به شرایط ایده آل خود برسند."
خاوی مارتینز و دانته بعد از یک فصل طولانی و حضور در بازی های جام کنفدراسیون ها، هنوز خسته به نظر می رسند و پروسه آماده سازی پیش فصل را از دست داده اند. تیاگو به دلیل دیر به خدمت گرفته شدن و شواین اشتایگر به خاطر مصدومیت، خیلی دیر به تیم ملحق شده اند. این ها از نظر سامر عوامل اصلی عدم هماهنگی مطلوب تیم در دو بازی اول فصل می باشند.بازی های دوستانه میان هفته نیز تاثیر نامطلوبی بر بازیکنان بایرن داشته است و تمامی بازیکنان ملی پوش بایرن، برای تیم های کشورشان در هفته گذشته به میدان رفته اند و در بازی شنبه مقابل فرانکفورت خسته به نظر می رسیدند، به خصوص خاوی مارتینز که بسیار دور از فرم خود از سفر طولانی به آمریکای جنوبی بازگشت و در لیست نهایی گواردیولا برای بازی روز شنبه قرار نگرفت.در بازی های پیش فصل و به خصوص آئودی کاپ، بایرن مونیخ شرایط بسیار خوبی داشت و بازی های زیبا و تهاجمی از خود به نمایش گذاشت ولی در بوندسلیگا هنوز نتوانسته است به سطح بازی های پیش فصل خود برسد، به خصوص در بازی مقابل فرانکفورت که بایرن با کمی شانس، مردود شدن گل صحیح مایر و عدم اعلام یک خطای پنالتی به نفع فرانکفورت، مقابل این تیم به پیروزی رسید.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،توماس مولر، هافبک بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی، به فکر تسویه حساب است.
بایرنی ها در فینال چمپیونزلیگ سال گذشته مقابل چلسی در ضربات پنالتی شکست خوردند اما امسال توانستند با کسب یک سه گانه، آن ناکامی را جبران کنند.
با این وجود، توماس مولر به جبران ناکامی فینال آلیانس آره نا در دیدار سوپرکاپ پیش رو که در پراگ برگزار می شود، فکر می کند.او به خبرنگاران گفت:" ما با آنها باید تسویه حساب کنیم. ما هنوز فینال چمپیونزلیگ 2012 را فراموش نکردیم. هرچند، یک تیم همیشه امکان حضور در سوپرکاپ اروپا را پیدا نمی کند. ما باید تلاش کنیم تا برای انتقام هم شده در این دیدار پیروز شویم."مولر همچنین در مورد تیاگو آلکانتارا، ماریو گوتزه و یان کرچهوف، خریدهای جدید بایرن، گفت:" آنها کیفیت تیم را افزایش دادند. نیازی نیست در مورد تیاگو و ماریو خیلی صحبت کنیم. هر دو آنها پیش از این نشان دادند که چه توانایی های دارند. کرشوف هم بازیکن بااستعدادی است و می تواند خط دفاعی ما را تقویت کند.ما از قبل خلاقیت و کیفیت بالایی در گلزنی در خط حمله داشتیم. بنابراین، هدف ما تمرکز روی کارهای دفاعی در هفته های پیش رو است."
-
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از پایان یافتن هفته دوم بوندسلیگا کیکر نشریه تخصصی فوتبال آلمان،طبق عادت همیشگی نمرات بازیکنان حاضر در این هفته ی بوندسلیگا را اعلام کرد. نمرات بازیکنان فرانکفورت و بایرن مونیخ در مسابقه ای که در نهایت با پیروزی بایرن همراه شد به شرح زیر است:
بازیکنان آینتراخت فرانکفورت:
تراپ(2)
اشروک(3)
اندرسون(4)
زامبرانو(3.5)
اوزیبکا(3.5)
آیگنر(4)
شه وگلر(4.5)
روده(4.5)
اینوی(4.5)
فلام(4)
مایر(3.5)
بازیکنان بایرن مونیخ:
نویر(3.5)
آلابا(2.5)
دانته(3)
بوآتنگ(2)
لام(2)
شواین اشتایگر(2)
تونی کروس(2.5)
شکیری(3.5)
ریبری(2.5)
مولر(3)
مانزوکیچ(2.5)
در نظام نمره دهی نشریه کیکر ،یک بهترین و عالی ترین نمره و 5 ضعیف ترین و بدترین نمره است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،هافبک غنایی میلان در ژانویه گذشته و در دیدار با تیم محلی پرو پاتریا، به دلیل توهین های نژادپرستانه بازیکنان حریف زمین بازی را ترک کرد و بازی دوستانه دو تیم هم نیمه کاره ماند.
ژروم بواتنگ، مدافع بایرن مونیخ، از تصمیم برادرش، کوین بواتنگ، در ترک زمین، بعد از توهین نژادپرستانه از سوی هواداران حریف، دفاع کرد.
هافبک غنایی میلان در ژانویه گذشته و در دیدار با تیم محلی پرو پاتریا، به دلیل توهین های نژادپرستانه بازیکنان حریف زمین بازی را ترک کرد و بازی دوستانه دو تیم هم نیمه کاره ماند.
ژروم بواتنگ که در یک نشست در مورد مبارزه با نژادپرستی در ورزش، صحبت می کرد، از مسئولان خواست تا در مورد چنین رفتارهایی، از بازیکنان حمایت کنند.
" خیلی خوشحالم که می توانم کاری در این مورد انجام بدهم اما فکر می کنم که باید اقدامات بیشتری صورت بگیرد.
چنین نشست هایی ابتدای مسیر است و ما باید کارهای بیشتری انجام بدهیم.
من از اینکه در چنین اقداماتی شرکت داشته باشم، بسیار خوشحال می شوم و از اینکه این بار در میامی هستم، احساس خوبی دارم. خیلی منتظر این نشست بودم و فکر می کنم برگزاری چنین نشست هایی بسیار مهم است.
پذیرفتن حضور در این نشست، یک دلیل هم داشت؛ به خاطر برادرم به اینجا آمدم و به همین خاطر، تمام تلاشم را کردم تا در اینجا حاضر باشم.
ما به کمک افرادی که در سمت های مهم هستند، نیاز داریم تا این اتفاقات دوباره در ورزشگاه ها رخ ندهد. زیرا همه ما فوتبال را دوست داریم؛ ورزشی که بر پایه احترام متقابل است."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،میروسلاو کلوزه بازیکن محبوب ژرمن ها عنوان کرد که احتمال بازگشت او به بوندسلیگا وجود دارد.
کلوزه در مصاحبه ای در مورد بازگشتش به بوندسلیگا گفت: "من می توانم هم به بوندسلیگا برگردم و هم در اینجا بمانم اما به طور قطع در آخر فصل مشخص خواهد شد".
لازم به ذکر است کلوزه در آستانه فتح رکوردی جدید در فوتبال آلمان است که اگر بتواند در بازی های قبل از جام جهانی و جام جهانی گلزنی های خود را ادامه دهد به رکوردی جدید در فوتبال آلمان دست خواهد یافت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،این بازیکن برزیلی به دلیل آتش زدن عمدی در زندان است. اخیرا بایرن مونیخ به او شغلی داده است.
برِنو، مدافع سابق بایرن مونیخ گفته زندان او را تغییر داده است.
این بازیکن 23ساله به دلیل آن که ویلایش در مونیخ را برای دریافت بیمه آتش زد به سه سال و 9 ماه زندان محکوم شد.
اخیرا باشگاه بایرن مونیخ به او پیشنهاد پنج ساعت کار در روز با تیم زیر 23سالههای این باشگاه را داده است. برنو میگوید: «دوران حضور من در زندان برایم دشوار بود. خوشحالم که بایرن این فرصت را به من داده است. به لطف بایرن حالم خوب است.
در زندان تغییر کردهام و چیزهای بسیاری آموختهام. همسر و فرزندانم حمایتی کامل از من داشتهاند. من بسیار درباره خدا مطلب آموختهام. بدون در نظر گرفتن خدا هیچ چیز ندارید.»
برنو در سال 2007 با بایرن قرارداد امضا کرد. اما مصدومیتهایش اوضاعش را نابسامان کرد و سال گذشته هم به زندان رفت.
ماتیاس زامر، مدیر ورزشی بایرن میگوید: «ما وظیفه داریم این افراد را به زندگی برگردانیم». اولی هوینس، رییس باشگاه هم گفت: «برنو عضوی از باشگاه بزرگ بایرن است. او زمانی مشکلاتی داشته، اما اکنون نوری از امید دیده میشود که میخواهیم به او تقدیم کنیم.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،به نظر می رسد بعد از اینکه لوئیز گوستاوو برزیلی بایرن را به مقصد وولفسبورگ ترک کرد، حالا مونیخی ها با انتخاب سباستین روده جایگزین مناسبی برای پست هافبک دفاعی خود در فصل آینده پیدا کرده اند.
این بازیکن جوان که در فصل گذشته هم اخباری مبنی بر پیوستنش به بایرن به گوش می رسید، طبق توافقات حاصل شده میان دو طرف، به احتمال فراوان تابستان آینده به عنوان بازیکن آزاد راهی مونیخ خواهد شد.
در همین رابطه هریبرت بروخ هاگن رئیس باشگاه آینتراخت فرانکفورت به خبرنگاران گفت:" ما از علاقه بایرنی ها به جذب روده آگاه هستیم، من هنوز هم امیدوارم که سباستین در بین ما بماند، اما به نظر می رسد که او مقصد آینده خود را مشخص کرده است و ما کاملاً این را درک می کنیم."در حالی که پیش از این اخباری مبنی بر قطعی شدن پیوستن آزاد روبرت لواندوفسکی از دورتموند به بایرن نیز به گوش می رسید، حالا در صورت نهایی شدن انتقال سباستین روده به مونیخ، این بازیکن دومین خرید باواریای ها برای فصل آینده خواهد بود که به صورت آزاد راهی پرافتخارترین باشگاه فوتبال آلمان خوهد شد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در دیداری خیریه به تاریخ 1 سپتامبر برای کمک به مشکلات غذایی سیل زدگان شهر پاسائو آلمان به میدان خواهد رفت.
کارل هاینتس رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه با وبسایت اختصاصی این باشگاه گفت:" وقتی که ما تصاویر غم انگیز این حادثه را دیدیم احساس کردیم که باید سریعاً برای کمک به مردم آن منطقه اقدامی انجام بدهیم."
طبق برنامه اعلام شده از سوی باشگاه بایرن مونیخ، این تیم در ورزشگاه three rivers پاسائو به مصاف تیم محلی این منطقه خواهد رفت که تمامی درآمد حاصل از این بازی به حادثه دیدگان سیل اخیر آلمان که مشکلات غذایی فراوانی در حال حاظر دارند اختصاص خواهد یافت.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.
لوئیز گوستاوو، هافبک جدید وولفسبورگ، تاکید کرد که پپ گواردیولا او را مجبور به جدایی از بایرن نکرد و اعلام کرد که این مربی اسپانیایی برای همیشه در قلبش جای خواهد داشت.
این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.
گوستاوو به بیلد گفت:" جدایی از بایرن اصلا راحت نبود. من دوستان زیادی در بایرن دارم و افراد زیادی از این باشگاه هستند که برای همیشه در قلب من جای خواهند داشت، از جمله پپ گواردیولا.
او هرگز به من نگفت که من شانسی در بایرن ندارم. او حتی روزی که من در حال ترک بایرن بودم، با من دست داد و برایم آرزوی موفقیت کرد.
می توانستم در بایرن بمانم و برای جایگاهم بجنگم. تردیدی ندارم که می توانستم به چیزی دست پیدا کنم.
اما احساس می کردم که نیاز به تغییر دارم. این احساس بعد از اولین ملاقات با گواردیولا در من تقویت شد. سپس با کسانی که باید، صحبت کردم و در نهایت تصمیمم را گرفتم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از 6 سال بازی برای بایرن مونیخ فرانک ریبری خود را یک باواریایی می داند.
به نقل از بیلد، فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن مونیخ در مصاحبه با شبکه Sport1 گفت: "من می توانم تا آخر عمرم اینجا بمانم، چرا که نه؟ من یک مونیخی هستم، یک باواریایی، این یک شوخی نیست، این ها احساسات قلبی من هستند" .
ریبری در ادامه صحبت هایش گفت: "قلب من با بایرن هست، به نظر من بهترین باشگاه جهان است. سازماندهی باورنکردنی، مهیا بودن همه امکانات، اینجا فوق العاده است" .
وینگر 30 ساله بایرن که فصل قبل نقشی اساسی در کسب سه گانه این تیم داشت به تازگی قرارداد خود را با این باشگاه تا سال 2017 تمدید کرده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،خاوی ماتینز که از سوی گواردیولا در هفته دوم بوندسلیگا در ترکیب بایرن جایی نداشت در تویتتر خود اعلام کرد که مصدومیت باعث شده است تا در این بازی مورد استفاده قرار نگیرد. خاوی مارتینز با انتشار عکسی از خود در توییترش گفت: " من به خاطر مصدومیتی که در بازی با اکوادور برایم اتفاق اُفتاده است نتوانستم در ترکیب تیم مقابل فرانکفورت قرار بگیرم ".
خاوی مارتینز در جریان بازی تیم ملی اسپانیا مقابل اکوادور از ناحیه کشاله ران دچار مشکل شد و به تشخیص کادر پزشکی از زمین خارج شد. لازم به ذکر است ماتیاس سامر نیز چندی پیش از عملکرد از فدراسیون فوتبال اسپانیا به خاطر بی توجهی به وضعیت بازیکنان شکایت کرده بود.