من همه ی کارهایی رو که در ویدئو گقته بودید انجام دادم کامپیوتر دسته ی من رو میشناسه ولی هنوز هم شوک سمت راست فعال نشد!! چی کار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من همه ی کارهایی رو که در ویدئو گقته بودید انجام دادم کامپیوتر دسته ی من رو میشناسه ولی هنوز هم شوک سمت راست فعال نشد!! چی کار باید بکنم؟
با سلام و خسته نباشین...
بابته راهنماییاتون ازشما ممنونم اما من هم کرکه ورژن 3 رو ریختم + آپدیته Skidrow اما هنوز مشکله کارت قرمزم برطرف نشده میشه راهنمااییم کنید؟
سلام دوستان ! من یه سوال کوچیک دارم که به راحتی فیفا بازها میتونن جواب بدن اما نمیدونم چرا هرجا مطرح میکنم کسی جواب نمیده. من تا حالا پی اس بازی میکردم امسال اومدم سمت فیفا بازیو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم فقط نمی دونم چجوری بازیکنارو ادیت کنم (کفش,فیس,آمار) هرچی میگردم ایتموشو پیدا نمیکنم اگه کسی از دوستان بتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام.روشی هست ک بتونیم برای فیفا پچ درست کنیم؟مثلا یه پچ درست کنیم که تیم استقلال و پرسپولیس توش باشن یا تغیرات کلی توی بازیکنا اعمال کنیم؟:fek konam:
سلام دوستان.
من با ارور fifa 14 has stopped working روبرو هستم چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MRAG [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بفرمایید : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط T.I.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام باید ورژن 3 رو دیلیت کنید و ورژن 4 رو تو پوشه Game بازی بریزید درست میشه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو صفحه قبلی همه چی هست اپدیت 52 مگی + کرک ورژن 4 همه مشکل هارو برطرف میکنه من الان دارم مشکلی هم نداره بازی
اقا من stop working رو تو همهی بازی ها دارم کمک
نشد ما یبار ما فیا بخریم با یه مشکل روبرو نشیم پارسال که مشکل تیک داشتیم خدارو شکر امسال مشکل تیک نداریم ولی این stopworking هس چجوری رفع میشه؟
think::
دانلود کرک 5 و اپدیت شماره 2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنید.
میشه بم بگید توی کدوم قسمت میتونم لیگ و جام جهانی بزارم.
ممنون.
اقا من
گرافیکم 1
رم 2
سی پی یو 3
تمام حالات افزایش سرعت(کرک_GameBooster3_Nvidia card)
حتی اکسپلورر رو هم میبرم اما باز سرعت بازی پایینه
آقا کسی با نرم افزارFIFA 14 ModdingWay Selectorکار کرده(واسه ادیت واضافه کردن پچ به بازی)می خوام ببینم مثل فیفا13 سیوها پاک میشن یا نه
آقا سینا یه لطفی کن اولین پچ فیفا14 را لینکش را بذار.یه سوالم دارم اینه که تا پچ اولشو نصب نکنیم,بقیه پچ هاش کار نمیدن؟؟ ممنون
ادیت فیفا خیلی تخصصی تر و پیچیده تر از پی اس هستش.فیفا برای ادیت در محیط بازی آیتمی نداره.شما باید یه سری نرم افزار نصب کنی و همچنین پچ اون را نصب کنی تا بتونی ادیتش کنی.پیشنهاد میکنم یه سری به تاپیک ادیت و ویرایش فیفا 13 بزنی.اونجا یه چیزایی دستگیرت میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط arrmin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ســـــــــــلام دوستان
تو رو خدا کمکم کنید
1) بعد از چند دقیقه بازی زلزله 8 ریشتری میگیره !!!!!!!!!!!
2) این دسته امانمو بریده !!! درست نیمشه بی صاحاب !!!!!!!؟؟؟
خدایی شما که بازی میکنید لینک بزارید مشکلم حل بشه
دمتان پیش پیش گرم !:kissss:
به این پستم یه سر بزنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دنبال بازیکن خوب هستید توش چندتا پیدا میکنید چون علاقه ای به استفاده از بازیکنان خیلی معروف ندارم بعضی بازیکنامو شاید حتی اسمشم نشنیده باشید :)
دوست عزیز کرک ورژن 5 که آخرین کرک ارائه شده هست بسیاری از مشکلات رو رفع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمز : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک رو جایی که بازیو نصب کردین بریزین و احتمال زیاد بدون مشکل بازی خواهید کرد
مشکل دسته تون چیه؟
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
>< والا دسته اون اولا که فقط شوکاش کار میکرد !! دریبل زنیش اوکی بود
وای هر کاری میکردم از هر نرم افزاری استفاده میکردم دکمه های دسته سر جاش نمیرفت میخواستم شوت رو درست کنم ! پاس خراب میشد ! سرعت میپوکید !!
خلاصه با نرم افزار های xboX360 .. هم که کار میکردم دیگه اصلا تو بازی نمیرفت
خلاصه راه اخرو امتحان کردم این که save فیفا 13 رو ریختم جای 14 دسته شد مثل فیفا 13 ولی دریبل هاش یعنی شوکای دسته کلا پوکید !!!
خودتم دیدی اکثر کارای این سری با شوک سمت راسته !!!
ببین میتونی یه عکس از دسته ت بگیری اینجا بزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه شانس بیاری دسته ت مثل مال خودم باشه درست میشه
همون اول که مال من شوکش کار میکرد!!! ولی بقیه دکمه ها کلا داغون بود!نمیدونی با چه مصیبتی درستش کردم!
حالا اگه تونستی عکس بزار شاید بهتر تونستم راهنماییت کنم
یه چی بسیار شبیه این ! :eee:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا من هر موقع می خواستم شروع به بازی کنم خارج میشد
این دم اخر اصلا بالا نی آورد
مشکلش چیه؟
ترو خدا جوابمو بده ؟
دسته منم تقریبا شبیه اینه اما یه خورده فرق دارهنقل قول:
عکس تنظیمات دسته م ومیزارم یه بارم اینو امتحان کن ضرری نداره
فقط قبلش حواست باشه که اون برنامه که ریختی تو پوشه بازی رو حذفش کن.خودمم قبلا ازش استفاده کردم تنظیمات دسته کلا به هم ریخت و شوکشم دیگه کار نمیکرد!
امتحان ببین درست میشه یا نه خبرم بده
دوستان آپدیت زمستانی فیفا 14 اومده ؟
یکی جواب منو بده من الان فیفا ندارم بخاطر این مشکل:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::dagho n::daghon::daghon::daghon::daghon:
منظورم از مشکل اینه.ترو خدا کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارور خاصی میده؟اگه میده متنشو بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک ریختی؟ دقت کن باد با فایل فیفا که پسوندش 3dmبیایش بالانقل قول:
تا نصبش کنم بینم چه بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم میشه از گرافیکم باشه
حاجی یه اسکرین از بهترین نوع تنظیمات گرافیکی بازی میزاری !!!؟
تنظیماتش کدوما باشه بهتره !!!؟
limit مخصوصا این بخش و اون بخشی که 0x 2x 6x داره !!!!!!!!!!!!!؟:ruunn:
گرافیکتو باید آبدیت کنی.کردی؟نقل قول:
سلام به بروبچ دربی
اقایون یه مشکل برام پیش اومده اینه که تو کریر مود هر چی سیو میکنم اوکی رو میده ولی میام بیرون دوباره میرم میبینم که سیو نشده کسی میدونه چش شده؟؟؟:daghon:
بهترین نوعش نمیدونم چه حالتیه ولی خودم رو این تنظیمات بازی میکنمنقل قول:
ناگفته نمونه من رو لپ تاپ بازی میکنم و با اینکه سیستم تقریبا قوی ای دارم بازم یه خورده بازی لگ میزنه
چجوری. اگه میشه بهم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین که playmatch رو میزنم خارج می کنه.تازه بعضی وقتا هم میاد ولی وسط بازی دوربین می لرزه
میری تو گوگل میزنی آبدیت کارت گرافیک فلان(برند ومدل کارت گرافیکت)بعد از بین سایتا یکی رو انتخاب میکنی فقط واسه احتیاط تو برخی سایدها بالای لینک آبدیت دلهایی که آبدیت بشون میخوره رو منویسن بگرد ببین کارت گرافیکت توشون هست یانهنقل قول:
بعدشم باید حواست باشه ویندوز32یا64 چون آبدیتشون فرق میکنه بعد که دانلود کردی نصب میکنی بعد نصب کامپیوترت ریست میشه ووقتی دوباره ویندوز اومد بالا یرو تو کنترل پنل بخش کارت گرافیک ورژن آبدیتت نوشته که دیگه کامل مطمئن بشی گرافیکت آبدیت شده
بابا یکی جواب منو بده آپدیت نقل وانتقالات فیفا 14 اومده.
اگه اومده لطفا لینک بدین.
مرسی
کارت گرافیک کجاشه.برند و مدلش چیه.ببخشید ولی ممیشه واضح تر بگی . با عکسی چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی جواب منو نمیده من بدبخت هم نمی تونم فیفا 14 بازی کنم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::a aaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zedbazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه کلام ختم کلام
برو بچسب بهpesاصلا دردسر نداره خیلی راحت بشین بازی کن
فیفا هزاران هزار مشکلعجیب و غریب داره که پدر آدم رو درمیاره
دنیاpeeeeeeeeeeeeees