لیون تو همون قسمت مای جوپ بهت پیشنهاد داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چه جوری بهشون پیشنهاد دادی؟بازم تو مای جوب
نمایش نسخه قابل چاپ
لیون تو همون قسمت مای جوپ بهت پیشنهاد داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چه جوری بهشون پیشنهاد دادی؟بازم تو مای جوب
در جواب داداشی که میگه edit player تو کریر فعال نمیشه : میشه داداش ، باید از منو اصلی ، EAC یا یه چیزی تو همین مایه ها (الان یادم نمیاد) رو انتخاب کنیم ... ولی باید فیفات اورجینال باشه !!! :aaaa: ...
.
.
.
. . . . و ابراز همدردی با داش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] : کاملا بات موافقم داداش ، لایک ! :ookk:
راستش منم همیشه از fifa07 تا 13 از Barnet که تو لیگ دست دو انگلیسه شورع میکنم ... خیلی بیشتر حال میده ، اولش یه ستاره ست ولی الآن تو fifa13 فصل دوم 4ستاره ش کردم
:chakerim: ... بزودی عکس ترکیب و غیره رو قرار خواهم داد ، از بینندگان عزیز تقاضای صبر میکنیم ... :kissss:
راستی ! من هر وقت از فیفا عکس میگیرم و تو ی paint میارمش خاکستریه !!!!!؟؟؟؟؟ :sad:
ویندوزم سونه هااااااااا !!!!
یه راهنمایی بکنین داداشا :khahesh:
اول از همدردیت با داداشهای که اورجین ندارم کمال سپاس را دارم:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درمورد عکس گرفتن از فیفا هم مال منم با پاینت نمیشه اما 1نرم افزار خوب هست به نامFrapsکه هم میتونی فیلم بگیری هم عکسالبته حجم عکس وفیلمی که میگیری بالاست که اونم میتونی فرمتشو تغییر بدی.تازه خودش اوتمات سیو میکنه یعنی میتونی چنتا عکس یا فیلم با هم بگیری بدونی که بخوای هر دقه در بیای وسیو کنی.
اینم عکس از صفه برنامه. کار باشم خیلی راحت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز.
آقا من career mode بازی می کنم و الان رسیدم به فصل 17-16.
الان تو این فصل کرش میکنه میپره از بازی بیرون . هرکاری هم میکنم فایده نداره.
نمیدونم چیکار کنم.
چون سیو از فصل قبل داشتم چند تا تیم هم عوض کردم که شاید درست بشه اما نشده !
لطفا کمکم کنید...:daghon::daghon::daghon::daghon:
راهنماييت تو حلقم :sohappy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ممنون !!! :flowerysmile:
چه جوری تیم عوض کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا مگه تا حالا تیم عوض نکردی :chakoshi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل تموم میشه باشگاه های مختلف بهت پیشنهاد میدن اگه از تیمت راضی نیست برو جای دیگه :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اون یه بحثه دیگس.
مشکله من الان کرش کردن بازیه.
لیورپول آتالانتا والنسیا psg هرچی تیم عوض میکنم فایده نداره !
میدونم عاقلانه نیس اما چاره ای هم ندارم.
راهی سراغ ندارین دوستان ؟ سیناجون شما چی ؟
نه , لیون تو قسمت مای جاب بهم پیشنهاد نداد . بهم پیشنهاد داد که قرارداد ببندم , همونجوری که تیمهای ملی پیشنهاد میدن که شما یا معطلشون میکنی یا قبول میکنی یا ردشون ( reject ) میکنی . که من رد کردم ولی فصل که تموم شد رفتم تو مای جاب به لیون پیشنهاد دادم که اونا هم رد کردن . گفتم که , اینکه تیم بیاد شخصا بهت پیشنهاد بده چیزیه که شاید فصلی یکی دوبار بیشتر اتفاق نیفته .نقل قول:
اخه راه دیگهای بقیر از مای جوب نیست که تیممو عوض کنم؟راستی میشه از تیم باشگاهیتم انصراف بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه تا حالا تیمهای باشگاهی اینجوری بهم پیشنهاد ندادن فقط وفقط تو مای جوب بوده میشه 1کم بهتر توضیح بدینقل قول:
اينم از دست رنجه ما ... :chakerim: :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ذخيره هام آدم هست هنوز اما به دلیل جلوگيری از چشم زخم تا اطلاع ثانويه نمايش داده نخواهند شد ... :دی !
چی کار کنم ديگه ؟!!! يه جوون خریدم به اسم Z.Labyad يه سال روش کار کردم ، از 12 هزار دلاريکه خرجش کردم 3 برابرش فروختم به 31 هزار اوشروغ ($) به يوونتوس :ookk: :
سلامتی ارواح سرمربی های قديمه Barnet بوووووق !!!
:de:
دیگه توضیح نداره :nishkhand: همونجوری که یه پیغام میاد که تیمهای ملی میخوانت همون پیغام در مورد باشگاه میاد .نقل قول:
گفتم که خیلی کم میشه این اتفاق بیفه . شاید اصن تو چند فصل بازی کنیو همچین اتفاقی نیفته .
البته این یکی از ضعف های فیفا هستش چون مربیی که میدرخشه رو همه باشگاه ها میخوان ولی اینجا فقط تیمهای ملی میان دنبالت .
به نظرم از تو همون مای جاب تلاش کنی بهتره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ایرانی بازیت تو چشو چالم . حقیقی , دژاگه ki::
بعد اون هزار نیست میلیونه :nishkhand: ریاضیه پنجم دبستانو برو یه بار دیگه پاس کن :hehee:
منم یه بازیکن قبلا خریدم 3 میلیونو خورده ای بعد 2 سال به بارسا فروختمش 50 میلیون :hehee:مارکو رویس رو خریدم 29 میلیون ( قیمتش 21 میلیون بود ) فصل بعد فروختمش به پاری سنجر من 81 میلیون :hehee: دیگه این فصل دارم پول پارو میکنم :ghelyon: فک کنم آخر این فصلم الشراوی رو به رئال بفروشم 300 میلیون :-shad
ای بابا ! داداش INDECENT تو تیمت یه خورده یا یکم بیشتر از یه خورده از من معروفتره خب ! معلومه بازکنای خوبتو بارسا مارسا طاق بالا میخرن !!! من که تو دسته 2 اینگلیس با یه تیمه 1 ستاره شروع کردم !!!! :eynak: ... به هر حال بازم دم من و تو گرم داداش :figur:
... گفتی حقیقی : حقیقی دو فصله که با clean sheet دو برابره نفره دومی میشه نفره اول ... !!! تو حلقم :sigarii:
بعدشم کی گفته تو فیفا فقط واسه تیم ملی بهت پیشنهاد میدن ، به من یکی که تیم باشگاهی هم پیشنهاد داده !!! آره والا entezar:: .
بازم چاکره داش INDECENT ، ماچ ماچ ماچ : :chakerim:
اره منم تو همین مونده بودم آخه تا حالا بعد 3فصل هیچ تیم باشگاهی اینجوری پیشنها نداده بود بهم.:chakerim:نقل قول:
خب منم تیمم داغون بود , خودم خفنش کردم , البته تیمه تو که دیگه واویلا :nishkhand:نقل قول:
راستی تو که هر چی ایرانیه داری میاری تو تیمت مسعود شجاعیم بیار دیگه :nishkhand:
اگه دقت کنی منم نگفتم باشگاه بهت پیشنهاد نمیده گفتم یه چیز نادری هستش , فوقش فصلی یکی دوبار این اتفاق بیفته , در صورتی که تو یه فصل شاید 20 تا تیم ملی بهت پیشنهاد بدن .
آقا ماچ نکن , من معخوذ به حیام :nishkhand:
باشه داداش ماچ نمیکنم ... ashem:-نقل قول:
مسعود تعصبیه !! هرکار میکنم نمیآد ؟!! ... ولی یه چیزه باحالیکه هرفصل واسم پیش میاد اینه که بودجه مو 10 برابر میارن بالا مثلا الآن که فصل دوم تموم شد 12 میلیون اوشروغ داشتم ؛ اما الآن که فصل سوم شروع شده 102 میلیون اوشروغغغغ بودجه مه !!! نمیدونم باهاش چیکار کنم ؟؟؟؟!!!!! :soal:
جااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مطمئنی 102 میلیونه ؟
آره جونه داداش !! ... خب هم افتخاراتم زیاده هم هی پیشرفت میکنم و ستاره هام زیاد میشه :نقل قول:
از کد و ترینر و غیره هم استفاده نکردم ... ! lol:- :chakerim:
:de:
والا وا هر چی جامه میگیریم 30-40 میلیون بیشتر بهمون نمیدن :scare3:نقل قول:
پس حتما مالکان باشگاهتون قطرین :nishkhand:
خب لاکردار با این بودجه و دستمزدی که تو داری میتونی یه تیم توپ درست کنی دیگه , چرا آرسن ونگر بازی در میاری :hehehe:
والا داداش دیگه حوصله ی این ستاره های امروزی رو ندارم ki:: ... دارم رو نوجوونا کار میکنم !!! :babaa: ! ... به هر حال قرض خواستی بگو ، جا واسه قرض دادن زیااااده :chakerim: ... ! اتفاقا الآ توی فینال با آرسن ونگرو بچه هاش بازی دارم chomagh . فعلا من برم تا واسم تاخیر نزن ki::نقل قول:
بازم چاکره داداش : INDECENT :chakerim::kissss:
داداش تو هم مثل من توهمی هستی من چند بار با راسل دعوام شد وقتی خواستم قراداد ببندم گفتم که من پنج شنبه و جنبه کلاس دارم باید برم دانشگاه نمیتونم بیام ژاوی و پویول بچه ها رو تمرین میدن بعضی وقتا هم یکی رو میفرستم کمکشون اما الان داره دبه در میاره:nishkhand:ki::نقل قول:
آقا چرا این تیما اینقدر ناز میکنن هیچکدوم قبول نمیکنن قرداد ببندیم:aaaaaa::aaaaaa:
میخوای بیام پا در میونی کنم تا بهت کار بدن ؟ mas:-:delgarmi:نقل قول:
یه ذره سرو سنگین باش , مربی که نباید اینجوری باشه chomagh
باو تو کی بهشون پیشنهاد میدی ؟
الان یه وضعیته مای جابت رو بنویس , بعدش بگو تو چه مقطعی از فصلی , جایگاه تیمهایی که تو مای جابت هستن رو هم + اون چیزی که خودشون انتظار دارن رو بده ببینیم میتونیم کمکت کنیم یا نه :tell:
آخه روسل باهام لج کرده میگه پنج شنبه و جمعه نمیای سر تمیرین (من کلاسهای دانشگام پنجشنبه و جمعه)
باور کن موقع بستن قرداد گفتم این مشکلو دارم وبا ژاوی پو یول صحبت کردم که تیمو تمرین بدن
:evaa::evaa:
الان با بارسا فصل سوم به غیر از جام حذفی فصل اول تمام جامارو بردم .
یکی از تیما بایر لورکزن بود که 10هم بود وتو لیگ اروپا با 2بازی انجام شده تو گروش اول بود که گفت سهمیه لیگ قهرمانان میخام یکی دیگش ورسبورگ که اونم 8تم با دوبازی تو لیگ قهرمانان تو گروش سوم بدون امتیاز اونم به سهمیه لیگ قهرمانان راضی.
الان منتظر پیشنهاد پاریس ژرمن که تو لیگ پنجم و قهرمانی رو میخوات تو لیگ قهرمانانم تو گروش اول.
الان 10 بازی از لیگ گذشته ودوبازی هم تولیگ قهرمانان انجام دادم که هم تو لیگ هم تو لیگ قهرمانا اولم
پس اینجوری که من الان فهمیدم تمامیه تیمایی که گفتی نتایجه قابله قبول و مورده نظرشون رو گرفتن , در ضمن الان اوایل فصل هست , فک نکنم کسی راضی بشه , تا نیم فصل تحمل کن بعد برو تیمی که شرایط نامناسب تری نسبت به خواسته هاش داره رو انتخاب کن . البته فک کنم بهترین زمان اون 10 هفته ی پایانی باشه چون تیم ها آخرین امیدهاشون هست .نقل قول:
یعنی اخر فصل من تیم تا تمام فینالها ببرم بعد بدم کس دیگه خودم برم تو یه تیم ته جدولی:ghelyon::chakoshi:نقل قول:
بالخره تونستم تیممو عوض کنم رفتم ورسل بوک آلمانlay_;;:/danc
اما 1 مشکل دارم با توجه به اینکه بازیهای آلمان اکثرا جمعه برگزار میشه من باید بعد 12 ساعت نشستن سر کلاس مستقیم برم ورزشگاه و تیمو هدایت کنمki::
هم خرو میخوای هم گورخر ؟ دیگه باس جان فشانی کنی دیگه :nishkhand:نقل قول:
نقل قول:
یعنی یه جور ذوق کردی فک کردم رفتی لورکوزن mas:-
نه عزیزم بازی های آلمان معمولا بین جمعه یا یکشنبه برگذار میشه و اکثر باری هاش شنبس .
نمیخوای با تیم باشی الکی بهونه نیار :hekolah:
ای بابا ... چی بگم والا از دست این بازیکنا !!! خودتو اذیت نکن ، با رودی وولر صحبت میکنم بیاد جای تو ki::نقل قول:
سلام آقایون ببخشیدا ولی من از آقا سینا میخوام این تاپیک رو ببنده بچه ها برای این که بیان درباره مشکلات حرف بزنن میان با هم شوخی میکنن شمام مثل سایتایه دیگه یه ناظر روم بزارید اگه میخواد با هم حرف بزنید برید تو چت باکس
فصل دوم مربیگری با اینتر رو میگذرونم رفتم مای جوپ تیم ملی اروگوئه بهم پیشنهاد داد منم قبول کردم تیم اروگوئه تا حالا 16 بازی برگزار کرده بعد از آرژانتین دومه اگه اروگوئه رو ببرم جام جهانی بازیهاش هم برگزار میشه که خودم بازی کنم آخه جام جهانی خیلی حال میده بعدشم نمیشه تو کریر فقط مربی تیم ملی باشی؟حتما باید دوتاشو باشی؟یه اتفاق دیگه که برام افتاد رئال به فالکائو که تو تیمم بود پیشنهاد 50 میلیونی داد منم به این خیال که اگه مبلغ رو تا 80 میلیون بالا ببرم رئال بیخیال میشه این کارو کردم ولی در کمال تعجب رئال فالکائو رو با قیمت 80 میلیون خرید
1-به احتمال زیاد چون موفق شدی تیمو ببری جام جهانی یه تمدید قرداد میاد که تو اون شرح شده که تا چه تاریخی قرداد اعتبار داره و تو تورنمنتهای پیش رو چی ازت میخوات.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا من با انگلیس رفتم جام جهانی ایمیل تمیدید قرداد اومد که تا 1 سال دیگه میخواستن تمدید بشه و گفت تو جام جهانی تیمو تا نیمه نهایی ببر و تیم به مرحله نهایی یورو صعود کنه
2- فکر نکنم بشه حتما باید دوتاش باشی
3- این شد تجربه من خودم تو این مواقع تا جا داره عدد9 میزارم که مثلا قیمت بازیکن میشه999.999.999که البته قابل شمارو نداره
خوب دوست عزیز دقت کنی شوخیها بی ربط به مشکلات نیست واگه کسی مشکل داره بگه ما تا اونجایی که میتونیم کمکش می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول کامنتارو قشنگ بخون بعد اظهار نظر بفرما .
به غیر از یکی دوتا کامنت بقیه کامنتها حالت پرسشی و ابهامی داشت که تهش هم اومده بودن شوخی کرده بودن , یعنی اگر اون تیکه ی شوخی رو برداری خللی در پرسشی بودنه کامنتها ایجاد نمیشه .
این بحثم تو این تاپیک تموم کن . اگه مشکلی داری برو به مدیران بگو و اگه تونستی مدیرا رو قانع کنی من خودم شخصا جواب مدیرا رو هم میدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد تیم ملی که توضیحات کامل داده شد .
در مورد بازیکن هم وقتی که نمیخوای بفروشی reject رو بزن تا باشگاه مورد نظر بدونه که تو نمیخوای بفروشی و بیخیال شه .
تیمهای مایه دار خوب پول خرج میکنن پس فک نکن با این حربه میتونی بپیچونیشون که البته این خودش یه مورد مناسب برای گرون فروختن بازیکن ها هم هست .
داداش یکم نرمتر باش بالا خره دوستمون هم داره از سایت استفاده میکنهنقل قول:
راستی منطزر پاسخ در خواستم هم هستم
شما خودت با این حرفت بیشتر از شوخی های ما باعث اغتشاش شدی !!! lol:-نقل قول:
ازبین 12 صفحه یه صفحه ش رو هم رفته شوخی بوده ... زیاد خودتو ناراحت نکن ، فشار میاد سکته میزنی ... مشکل منیجر داری بگو ، بچه ها درخدمت اند کاربر گرامی :flowerysmile:
بهر حال چاکریم داداش :chakerim:
داداش یه نگاه به سایتایه دیگه بنداز ناظر روم دارن هر قسمت واسه یه کاره حالا نمیخوام تبلیغ بشه برو سایت pesediat یا bazicenter همشون ناظر تاپیک دارن تازه ما یکی از بهترین دوستامون رو که به اسم saeedavril که تنها کسی بود تو تاپیک ویرایش فیفا جواب میداد از دست دادیم رفت من یه ماهه یه سوال تو قسمت ویرایش ها پرسیدم کسی جواب نداده نمیخوام اینجام مثل اون جا بشه.