نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته !!!!!!! think::
ایر ان ای سرای امید
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته !!!!!!! think::
ایر ان ای سرای امید
گفته شما صحیحنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس بیشتر بهنام صفوی پویا بیاتی و چندخواننده دیگه در سنتی هم همای بیشتر از بقیه گوش میدم
شکر میون کلامتون ! :nishkhand:
به طور اتفاقی چشمم خورد به یه سری خاطرات قدیمی !
بله ! ما خاطرات به چشممون میخوره !
یه دوربین گوشی در پیت هم داشتیم گفتیم عکس بگیریم بذاریم بقیه هم ببینند چی بودیم و چی شدیم !
این دفتر دوران دبیرستانمه ! یادمه دنبال دفتری بودم که عکس آقا روش باشه ولی متاسفانه یافت نشد که نشد ! om::
ناچار از پوسترایی که داستم یه تیکه از عکس آقا رو در آوردم و چسبوندم رو جلد دفتر ! ایناها :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا دقیق مطمئن نیستم اسم درسا رو درست گفته باشم ولی احتمالا این دفتر هندسه تحلیلی بود ! :nishkhand:
بعدی هم دفتر دیفرانسل باید باشه اگه اشتباه نکنم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بخشی از دفتر آمار و جبر خطی سوم دبیرستان !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم هندسه سوم راهنمایی باید باشه :
ریاضی 2 : love::love::love::
من اون موقع ها بچه درسخون بودم ! :nishkhand: یادمه اولین امتحانی که ازمون گرفتن شدم "12 " ! خیلی داغون شده بودم ! تا حالا نمره هیچ درسی کمتر از 14 نگرفته بودم ! اونم چی ؟ ریاضی ! درسی که همیشه 19 و 20 می شدم ! خلاصه زدیم تریپ افسردگی ! امتحان بعدش امتحان سطح شهر بود به خودم قول داده بودم جبران کنم ! از طرفی اسامی نفرات برتر تو تمام مدارس زده می شد ! :sooot: زد و ما شدیم 20 ! tars:: اون روز در پوست خود نمی گنجیدیم ! تنها نمره 20 من بودم !
اینم دفتر شطرنجی رسم و چند تا از هنرنمایی های این جانب ! :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لازم به ذکر است دفتر رسم من بعدش تبدیل شده به دفتر الگوی خیاطی آبجی ! :nishkhand:
واین هم حسن ختام برنامه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین:afarin:
اومدی دربی امتحان دادی قبول شدی؟heee::
بچه زرنگ میتونی بگی 2+2 میشه چند؟:hehee:
آخه پسر باهوش چرا کتاب ها رو اشتب می اوردی؟heee::
چه عجب!یکی پیداشد مثل من ریاضی رو دوست داشته باشه:ey babaaa:
دوستان جو گیر نشن آمارشون رو بزارنheee::یه بار مهدی گذاشت برا هفت پشتمون کافیهmas:-heee::
بابا ایول دست خط .نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون رسم هات منو کشته .
یادمه من اون وقت خودم رسم نمیکشیدم یه پولی میداد به بچه زرنگ کلاسمون برام میکشید فرداش برام میاورد.
ای روزگار یاد اون موقع ها بخیر. دستت درد نکنه منو به یاد اون موقع ها انداختی!!!
راستی اون شعر اخری که نوشتی از امین حبیبی هست ؟ درست گفتم . خب پس 50 امتیاز بهم بدهheee::
خوب بدون هیچ کپی مطلب میخوام یه چندتا کد مخفی خیلی جالب موبایل رو بهتون یاد بدم که واقعا جالبه و ارزش خوندن رو داره برای اطلاعات شما که چه کارهایی که نمیتونید با موبایل های معمولی انجام بدید اینجا یاد میگیرد:heee::
1-با گرفتن کد #915* 21* موبایلوتون رو برای مدتی خارج از دسترس نگه دارید خیلی جالبهheee::برا خروج از این سرویس#67# رو بزنید
2-قدرت باطری مخفی شده:وقتی شارژموبایلتون کمه وشارژر ندارید فقط #3370* رو فشار بدید
دوستان خیلی کد مخفی هست فعلا همینا رو گفتم یکی از جالب ترین کدها اینکه وقتی کسی به شما تماس میگیره میتویند تماس رو به یه نفر دیگه منتقل کنید مثلا اگه دلپیرو به من زنگ زد میتونم با وارد کردن کد مخصوص تماس رو به رسول منتقل کنمheee::
نقل قول:
بابا اینکه بهش میگن دایورت کردنheee::ولی کد شارژ مخفی باحال بود مرسی
راستی هکرا ****** گم کردن یا بازم یه سری مونده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کد شارژ موبایل کار نکرد از این ره استفاده کن:
تحقیقات کره ای میگن یه زنی روزی از زود تموم شدن شارژموبایلش کلافه میشه و جییییییییغ میزنه بعد که میخواد بره موبایلشو شارژ کنه میبینه پر شده یعنی شارژ موبایل در اثر صدای بالا هم پر میشه
ممنون هکرها ؟love::
خوب بچه ها امشب هم بارسا و رئال بازی دارند ساعت 1 بامداد روز جمعه کسی فرکانس شبکه ای رو داره که بازی رو رایگان پخش کنه ؟ البته روی هاتبرد یا بدر
یه دست نوشته از مهدی دارم زدم به دیوار اتاقم عجب دس خطیهheee::
خیلی قشنگ بود.
نتم وصل شد حتما عکسشو واستون آپ میکنم.
دست خط خودمم نشون نمیدم چون خیلی خزهheee::
منم تو درسا فقط عشق تاریخ بودم سال سوم تاریخ شدم 19/75
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعه 03/06/1391 ساعت : 01:00
سوپر جام اسپانيا : بارسلونا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه lol:-
پست اسپم:دهمین صفحه کمپ پنجم رو تبریک میگیم!heee::
آقا سینا شبکه سه پخش غیر مستقیمه!
مثل این
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبکه 3 کارتیه :jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
منم بزودی پستمو (همین پستو ویرایش میدم و یه عکس با ویکم از کارنامم میگیرم)
خارج از موضوع درس
10 صفحه گذشت و رسول هیچ پستی نداده فقط داره تشکر میزنه!بهم گفت سال دیگه میره سربازی:gerye:اسپمر غروب میکند!heee::
نمی خوام اینجا دوباره عکس سیتی بشه ولی یه عکس خیلی قشنگ از یه دختر یونتوسی داشتم اینجا میارم به این میگن تعصب!
آخه به این چی بگم؟اگه بگم این خوددم کسی باور میکنه!heee::
عکس تو هم مثل ماله مرتضی خیلی قشنگ و ناز و دلنشینه فقط مساله اینجاست که میشد به پست قبلی ویرایش کرد من از بس تذکر خوردم حتی از خود شما اینارو خوب یادمه پس لطفا پست قبلیت رو وویرایش کن
بچه ها کسی کارنامه های جدید ُ نداره بزاره(ابتدایی)
میگن نمره نداره جاش خوب عالی و از این چیزای بامزه هستش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره منم شنیدم ولی اون عالی و خوب فکر کنم برای نمره انظباطه!
کارنامتو رو کن ببینم نکنه سال اول رفوزه شدی!:hehee:ببین مهدی یه پست میده همه ازش تقلید میکننheee::
من ُ رفوزه اونم اول heee::
یه سالم زودتر رفتم مدرسهheee::
کارنامه ِ پنجم ابتداییمُ هنوز دارم(البته خعلی قدیمیه):gerye:اگه شد میزارم اینجا
اصلا تو واسه درس خوندن ساخته نشدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربیگری رو ادامه بده
شاید روزی ایران رو بردی جام جهانی ولی از من بهت نصیحت
پرسپولیس بهت سفید امضا هم داد قبول نکن heee::
نقل قول:
تو و رفوزه؟ اصلا!!!!کی این حرف رو زده؟heee::
یه سال کمه دوسال زودتر رفتی مدرسهheee::
پنجم؟آره میدونم مال ما قبل از تاریخه!نا سلامتی بابا بزرگ این مملکتی heee::
مرسی از همهlol:-
اشک تو چشام جمع شد:shogh:
دلت میاد ،میرم مثل بقیه مربیها پول مفت برمیدارم تیم میشه 6 جدول بعد میرم جای دیگهthink::(خخخخخخ)
ولی ایشالا که تیم نتیجه میگیره و 2014 جام جهانی هستیمlay_;;
نقل قول:
نقل قول:
آره تو به قول رسول مار زخمی هستی:khandeeeee bahal:
تیم هم موقعی نتیجه میگیره و صعود میکنه که حضرت مهدی فرج کنه:nishkhand:
از زحمات شما تا3 قرن دیگر تشکر میکنیم:afarin::khandeeeee bahal:
اها حالا فهمیدم درد بعضیا چی بود که کمپ قبل اون همه گیرمیدادن
یاد پول میفتم که ادم تا داره ولخرجی میکنه و وقتی تموم میشه به شدت ته مانده ی پولشو صرفه جویی میکنه حالا تطبیقش بدید با کمپ چهارم:hehee::hehee:
آخه تو که توی اسپم زدن حرف اول رو میزنی ین چه پستی بود که دادی اشاره مستقیم کن(البته اون وقت پستت اسپم نمیشه:hehee:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سوال فکر کنم قبلا چند نفر شنیدن:
اگه این همه پول داشته باشی چیکار میکنی؟:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
مهدی این دیگه اسپم حساب نمیشه یه نظر سنجی گذاشتم تو کمپlol:-
اول میرفتم میلان رو از برلو میخریدم از عرب جماعت بیشتر خرجش میکردم :hehee:
بعد یه برج مخابراتی بزرگتر از برج میلاد تو لاهیجان میزدم :hehee:
استادیوم ازادی رو میخریدم براش سقف درست میکردم انفیلد تحویل میدادم :hehee:
اينا رو يادم مياد تو يه مجله خوندم كه يه قاچاقچي رو دستگير كردن تو اعترافاش محل پولاش رو گفته بود اونا هم رفته بودن و به اين پولا رسيده بودنlol:- همين عكس رو زده بودنقل قول:
جون احمد اگه همين پولا رو بدي به ماروتا بازم ميره چونه ميزنه آخرش هم هيچي نميخره من موندم اين بابا منظورش از گيلاسهاي روي كيك چي بوده فكر كنم منظورش بوريلو(بوري گل) بودهmas:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به اولین پست بزرگترین اسپمر سایت در کمپ پنج رو تبریک میگم یه کف مرتب برای رسول(که قراره سال دیگه بره جبهom::):nishkhand:
من اینو از رونامه نخوندم فیلسوفmas:-
والا اینا بیشتر به شیرکاکائو شبیهن تا پول:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
من چجوری فیلد های یوار ال و پسورد رو از اطلاعات زیر پرکنم تا بتونم کارکرد مبین نتمو بدست بیارم؟
این صفحه ی پرکردن فیلد ها برای بدست اوردن کارکرد اینترنت:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم مسئولا گفتن برای پرکردن فیلد اطلاعات تو پشت مودم نوشته شده اینم اطلاعات ولی کدومشون میتونه باشه؟
ابراهیم-نیما-سینا-عبدالله-احمدرضا-رسول-رها-باران -(کلا هرکی میتونه دستم به دامنتون کمکم کنید
uri اونیه که شبیه آدرس ایمیل میمونهنقل قول:
مثال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسوردت یه عدد شیش رقمیه
دوستان که تو مسابقه چهره کاربرا شرکت میکنند باید به اطلاعشون برسونم که از هفته بعد قوانین امتیاز دادن رو تغییر میدم و بخونید و اینکه اگه کسی تو هر پست اسم چند تا کاربر رو بگه براش امتیاز منفی در نظر میگیرم.
در هر پست تنها اسم یک کاربر باید گفته بشه . خب ممکنه بپرسین چه اشکالی داره که مثلا چند تا کاربرو تو پستمون بگیم؟ خب منم جواب میدم:hehee: : ببینین کلا کسایی که عکسشونو میزارم رو هم شاید به 40 نفر هم نرسه اما همینجور عکس های جدیدشونو براتون میزارم . مثلا وقتی من عکس مهدی رو بزارم واسه مسابقه اگه طبق همین روال باشه یکی میاد تو یک پست میگه : احمد نیست ؟ یا رضا ؟ یا رسول ؟ و از این قبیل پست ها .
مگه دربی چن تا کاربر فعال داره ؟ اگه قرار باشه همشو تو یک پست بگیم جذابیت مسابقه از بین میره و امتیاز دهی به اون مسابقه هیچ معنایی نداره و واسه همین از هفته بعد هم میخوام شیوه امتیاز دهی رو تغییر بدم و هم اینکه شما همکاری کنید و تنها در پست هاتون اسم یک نفر رو بگین و اگه دو نفر مد نظرتون هست در دو پست جداگانه بگین .
پیشاپیش ممنون از همکاریتونroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستش این تایپک اولش تایپک خوبی بود ولی به نظرم باید هر هفته یه بار مسابقه بزاری نه هر روزی هم تنوعی بشه و هم تشویق بشن برن تو آلبوم بروبچ عکس ها رو بگردن:flowerysmile:
وقتی بچه ها دوروزه تشخیص میدن این عکس مال کیه خوب بقیه روزای هفته رو چیکار کنیم ؟بیکار انتظار بکشیم؟به نظرم مدتش باید به عکس تناسب داشته باشه مثلا نگید که سه روزمهلت دارید ازونجا که تعداد عکس ها کمه ولش کنین هروقت حدس درست از اب دراومد اون موقع مثل الان خوبه
راستی از ایکیو سان خیلی تشکر میکنم کارم راه افتاد ایشون هم شدن (معاون مهندس انجمن)
خب اینم فکر خوبیه ( البته نظر شماست )نقل قول:
اما به نظرم نمیشه
چون این سایت سرگرمی مخصوصی نداره
به مدیران میگیم چت باکس میگن نهentezar::
میگیم واسه سایت بازی بزارین میگن نهentezar::
تنها جا واسه سرگرمی به نظرم همون مسابقات تشخیص چهره است که اگه قرار باشه هر هفته یک مسابقه بزاریم میشه تو ماه 4 تا مسابقه و نمیشه خوب امتیاز داد...
ویرایش : دوستان واسه مسابقات چهره کاربران اگر انتقاد و پیشنهادی دارین بگینroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب الان عکس تموم کردی اون روز هم عکس تموم کردی باید وقت زمانی بزاری:nishkhand:
نقل قول:
خب پیشنهادات فکر خوبیه:afarin:بالاخره عقلت به یه دردی خورد:sooot:
نقل قول:
داداش خوب بهتر نیست همنجا توی کمپ یکی رو مشخص کنیم تا به این کار ها رسیدگی کنه و بعد اون رو به جعفر خان معرفی کنید . قوانینش رو هم یه کاری میکنیم .
در ضمن من در مرد چت باکس حرفی ندارم ولی خوب بعضی ها میگن ممکنه کنترل سایت از دست همه در بره . همین الان هم ممکنه دوباره یه یارو بیاد چیز های خارجی تبلیغ کنه و سایت رو به هم بریزه چه برسه به اینکه آمار پست های اسپم بره بالا ولی خوب اگه کاربرا ها توش دعواشون نشه شاید همه موافقت کردن .:mage mishe:
واقعا صدا و سیما شورشو دراورده منم حالشو گرفتم:hehee:
شبکه الریاضیه هست که ارمشوپوشوندن صداش رو هم که شامل گزارگر عرب و تماشاگر هست رو قطع کردن و صدای مزخرف مزدک رو گذاشتن خب میدونید چیکار کردم؟؟؟؟؟؟!!!
تصویر از تلوزیون صدا از رادیو ورزش:hehee:چون رادیو هست و تصویر نداره زنده ی زنده پخش میکنن و صدای گزارشگرعربی هم به گوش میخوره و حال میکنیم ولی مشکل اینه که چون زندس صدا 10ثانیه جلوتر از تصویره یک هو شنیدم رونالدو گل زد درحالی که تصویر داشت توپو رو نقطه ی کرنر میزاشت:hehee:
این بارسا هم:ogh:مهلت نداد شادی کنیم دو دقیقه ای گل تساوی زد حالا که من دارم پست میدم دقیقه ی 62بازیه پس اگه گلی رد و بدل شد خوشا به حالمون باشه
سلام مسابقات فوتبال فانتزی وقتی 8 تیمه بود تعداد بازی ها کمتر بود و وقت هم بیشتر
اما حالا که 16 تیمه شده من به دنبال یک نفر می گردم که این مسابقات رو به همراه من
برگذار کنه.کسی مایل هست؟؟؟؟
یه چیستان کی میتونه جوابم رو بده؟
آن کیست که همیشه دور کمپ پرسه میزنه؟:hehee: