حالا گیر نده علی یه چی گفت دیگه البته فکر کنم مقابل هلند هم شد و 3 بار انتخاب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا گیر نده علی یه چی گفت دیگه البته فکر کنم مقابل هلند هم شد و 3 بار انتخاب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دوتا بود تو که از اون بدتری
می گم بچه ها قبول دارین اگه اسپانیا قهرمان شه به خاطر بازیکن های رءالیشه تازه بازی قبلی هم راموس بهترین بازیکنه میدان شد کاسیاس هم خوب حتما بهترین دروازه بان جام می شه
کلا خوب درخشیدند
به نظرتون هيكل كدوم يكيشون بهتره كريستيانو يا بالوتلي؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای خدا این عکسه چیه از بالوتلی گذاشتی آدم از ترس میمیره هیکل کریس ازبالوتلی که سهله از همه بازیکن های جهان هم قشنگ تره
بالوتلی انگار آهنه زنگ زدهshikam::- (شوخی)
بدن بلوتلی خوبه به نظر هم میاد مورینیو دوست داره بیاد رئال
تعصبی نمی گم کریس بدنی تره و هم رگی تر.
درسته بازیکنانمون خوب درخشیدن و برتر از بارسایی ها بودن.ولی من بدم میاد بگم قهرمانی بخاطر درخشش رئالی ها بوده.نقل قول:
قهرمانی حاصل تلاش همست
معلومه ماله کریس
تازه عکسه کریس ماله 3-2 سال پیش هستش(شمارشو نگاه کنید)
الان اندامش بهتر شده نمی دونم چرا دیگه بلوزش رو در نمی یاره
بعضی ها که اینقدر اندامشون زشته سریع بعد هر بازی بلوزشون در میارن اما کریس در نمی یاره
بدن رونالدو خیلی ماهیچه ای تره او بخاطر ورزشهای دیگری مثل شنا در کنار فوتبال میکنه بخاطر همینه که بدنش خیلی قشنگه
امروز یک لحظه به فکر فصلی که گذشت افتادم و فکر کردم که عمکرده رئال چطوری بوده؟
به نظر خودم خوب بوده ولی خیلی خوب یا عالی نبوده.
فکرشو کنین تیم همش بهترین ستاره های جهانو داره اونوقت نباید حداقل 2جام بگیره؟ درسته هنوز کمی ناهماهنگی وجود داره ولی باز هم توجیهی نیست.
نمی خوام بگم مورینیو عمل کردش خوب نبوده.مورینیو خیلی خوب عمل کرده.من از تیم بیشتر توقع دارم.
این فصل تیمه رویایی خواهیم داشت.
تازه به قول مجتبي كريس عكسش مال 2 تا 3 فصل قبل بوده الانش رو بايد دريابيم واقعا كريس كجا مسي كجا؟heee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي بايد واقعا روي كاكا خيلي كار بشه تا بتونه روحيه از دست رفتشو دوباره پيدا كنه و بتونه روزهاي خوبشو تو ميلان تو رئال تكرار كنه كه خيلي دوست دارم با رونالدو و اوزيل يكي از بهترين فصل هاشو تو رئال تو اين فصل داشته باشه
من امیرم داداش:hehee:heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو تیم ملی اسپانیا همه فقط اسپانیایین نه بارسا رئالینقل قول:
لطفا حاشیه سازی پیرامون تیم ننمایید
کریس که بدنش یه دونس البته ماریو کوچولو هم بدنه خیلی خوبی داره نه به وسعت پهلوان کریس
سلام به همه رئالی های گل !
امیدوارم منو فراموش نکرده باشید ! قهرمانی اسپانیا - رئال رو تبریک میگم !
تازه لطفا بدن کریس رو با کسی مقایسه نکنید ! اون غیر قابل مقایسه هست !
تولد گرانرو رو تبریک می گم.:love:
من نمی دونم چرا اینقدر دلم برای بازی های رئال تنگ شده. بی صبرانه منتظر بازی های پیش فصل مخصوصا سوپرکاپم که تو شهریور برگزار میشه.
منتظر فصل رویایی رئال هستم.با هر کی بخواد شرط میبندم که امسال رئال 10 تایی میشه:yes:
تولد گرانرو بازیکن اصیل مادریدی رو تبریک میگم و خب احتمال جدایش تو این فصل هست امیدوارم اگه میره به یه باشگاه خیلی خوب بره و به اوج برسه و اگه میمونه تو رئال خودشو ثابت کنه و هر چی زودتر به عنوان بازیکنی فیکس تو ترکیب داشته باشیمش واقعا بازیکن خوب و اینده داریه فقط احتیاج به چهارچوب دهی داره
منم تولد گرانرو را تبریک میگم و امیدوارم چه تو رئال چه تو تیمهای دیگه باشه همیشه موفق باشه .
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:
منم تولد گرانرو رو تبريك ميگم اميدوارم تو تيم رئال بمونه
.پنج ستارە ی همیشگی کە در قلب ماست.......:love:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونمايي از توپ جديد اين فصل جديد لاليگا 13-2012 (عكس)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از لحاظ شکل و ظاهر که قشنگه ولی از نظر خوب بودن باید ببینیم وقتی کریس شوت میزنه تحمل میکنه یا میترکه!
توپ خوبیه.از این توپ هاس که شوت باهاش حال میده هستki::
این توپ بوی قهرمانی رئال میده:ghelyon:
قرعه کشی فصل جدید کی هست؟:nishkhand:
هنوز مشخص نیست داداش فقط سوپر کاپ 9 شهریور و برگشتش هفته بعدشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو هم بخونین.چقدر حسادت............lagh::
حمله نایب رئیس بارسا به ملی پوشان رئالی اسپانیا
مرجع خبري رئال مادريد : کارلس ویلاروبی ، نایب رئیس بارسلونا باز هم به رئالی ها حمله کرد . او که ریاکاری و دروع پردازی یکی از ویژگی هایش است ، در مصاحبه با رادیو کاتالونیا باز هم به رئالی ها حمله کرد .
وی در این مصاحبه ، درخشش رئالی ها در یورو را نادیه گرفت و مدعی شد که قهرمانی اسپانیا فقط به خاطر بارسلونا بوده است . وی گفت :" سبک بارسلونا بر پایه سبکی است که بارسلونا در سالهای اخیر پدید آورده است . این قهرمانی را باید عامل کار بارسایی ها دانست . "
به نظر می رسد که حسادت به فصل اخیری که رئال مادرید داشت ، چشم این مدیر را کور کرده باشد . وی سپس به انتقاد از ویار به خاطر محروم نکردن مورینیو در سوپرکاپ پرداخت :" هر کسی می دانست که اتفاقات سال گذشته نباید بدون محرومیت بماند . "
طبیعتا او می داند که پرتاب کردن کله خوک به درون زمین هم نباید بی محرومیت می مانده است
توپش که باحاله جون میده واسه گلزنی رئالی
بقیه چیزا همش حاشیس
فقط رئال
نایب رئیس بارسا هم که ولش اینه نگه چی بگه هر چند بارسایی ها اسپانیا واقعا خوب بودن
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علاوه بر این بوی شوتای 40-30 متری کریس رو هم میدهki::
اینجور که پیداست توپ خیلی خوبی هست ولی با اولین بازی معلوم میشه چطوره ؟
امیدوارم با این توپ جدید رونالدو بتونه رکورد جدیدی بزنه..............
خداییش نمی دونم این نایب رءیس بارسا عقل توکلش هست فکر نمی کنم خداییش نمی گم بارسایی ها بد بازی می کردن اما چنگی هم به دل نمی زدن این کارشناس ها هم هر کی 2تا پاس بده پیششون بهترینه دیگه نمی گن اگه کاسیاس و راموس نبودن الان از. گروهشون هم بالا نمی یومدن آدم زورش می گیره وقتی این حرف ها رو می شنوه
راستی این توپ جدید خیلی قشنگه فقط خدا کنه نترکه جلو شوت های کریس
من ميگم توپ لاليگا رو عوض كنن بابا ويكتور والدز با اين توپ ها سوتي ميده چه برسه به اين توپ كه سبك ميزنه.من بازي سوپر كاپ رو شايد نتونم ببينم چون احتمالا مرداد تا پايان شهريور سربازي هستم.
میبینم اینجا که کلا روزی 3 تا پست رد و بدل میشه نهایتا
الان رئالی ها اسپانیا با روحیه خوب دارن برمیگردن اونورا پرتغالی هامونم هر چند از حذف ناراحتن اما عملکردشون خوب بوده
بین بازیکنامون کریم از همه بی فروغ تر بوده
من به ترتیب کیفیت بازی اینا رو قرار میدم
1.الونسو
2.ایکر
3.رونالدو
4.راموس
5.خدیرا
6.کونترائو
7.اوزیل
8.په په
9.اربلوا
10 کریم
نه داداش اول کاسیاس باشه بهتره بعدش هم این اوزیل رو خیلی بد نشون دادی بنده خدا 2مرتبه بهترین بازیکن شد 1گل هم زد اما بقیشون هم خوب رده بندی کردی اما جای اوزیل و کاسیاس باید عوض شه
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترتیبات کاملا درسته
ینزما تو این جام خیلی افتضاح بود
بدترین بازیهای بنزما رو تو این جام دیدم
نه اصلا اوزیل همیشگی نبود هر چند تو دو تا بازی بهترین شدنقل قول:
خدیرا رو نگاه کن ببین چقد عالی بود واقعا تو تخریب عالی و تو اضافه شدن هجومی عالی تر بود
و خب همیشه بهترین تو تیمه بهتره
دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنزما هر چند تو پست کاملا تخصصیش نبود اما اصلا کریم فرصت طلب نبود و واقعا بدترین رئالی یورو بود
من با اینکه بارسایی هستم اما یک نظری بدم و برم :
رئالی ها و بارسایی ها واقعا خوب نشون دادن
تو بارسا که اینجا جاش نیست
ولی تو رئال به نظرم به ترتیب رونالدو و کاسیاس و راموس و آلونسو از همه بهتر بودن البته نظر من بود ولی طبق این آماری که گذاشتید اصلا به من نمیخوره درمورد رئال نظر بدم
ولی خوب
آقای علیرضا وقتی آنلاین شدی یک پیام خصوصی برام بفرست کار مهمی درباره ی دانلود باهات دارم
نه شما هم بیا پست بده ما مشکلی نداریم آره واقعا کریم بد بازی کرد اما اوزیل رو قبول ندارم درسته مثله اوزیله تو رءال نبود ولی دیگه حقش مقام هشتم هم نبود اما کریم واقعا زشت بازی کرد
خوزه رفته مکزیک کریس رفته تایلند.رفتن تفریح.البته فکر کنم خوزه برگشته نمی دونم.
بچه ها دست و پاتونو جمع کنید ما هم بریم استرالیاki::
من که عاشقه مکزیکو سیتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رفتم پیشه خوزه هر کی میاد یه پیک نیک بیاره بزنیم تو راه خوش بگذرونیم(واسه چای گفتما)
باشه میریم مکزیک یه سری هم میریم لاس وگاس اینقدر ازش تعریف می کنن ببینیم چیه.:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بریم جزایر ماداگاسکار نه ریم مکزیک حالا داخل ماداگاسکار هم بازیکن پیدا می شه اگه رفیم من خودم همه وسایل رو میارم فقط بی زحمت یکی چادر بیاره می گم بقیه کجا رفتن منظورم بازیکن های رءال
بچه ها براي اينكه حال و هوا كمي عوض شه و كمي از اين كم خبري بيرون بيايم يه نظر سنجي همينجوري ميزارمtazim::
به نظرتون قيافه و مو و شكل و... كدوم يك از اين فصل هاي كريستيانو باحال تره :sigar: