دوستان عزیز متن نظر سنجی عوض شدهآیا ارسنال در 2 بازی رفت و برگشت مقابل میلان به دور بعد صعود میکند
1- بلی
2- خیر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز متن نظر سنجی عوض شدهآیا ارسنال در 2 بازی رفت و برگشت مقابل میلان به دور بعد صعود میکند
1- بلی
2- خیر
:eyvalla:
تو سن سیرو بازی مشکلیه
اما تو امارات صد در صد میبریم
بله که صعود میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که هنوز هم غیر ممکن نیست roz::
.....................
1- بلی..
احتمالش وجود داره،به خصوص به این دلیل که بازی برگشت تو خونه ی آرسناله:ohum:
به هر حال ما که امیدواریم،مگه نه؟:nishkhand:
خب من در مورد این نظرسنجی جوابم دیشب همین موقع بلی بود اما الان..........
بخوای منطقی نگاه کنی شانس خیلی خیلی کمه
اما وقتی تعصبی نگاه میکنی یه کور سویه امیدی باز میشه
بهر حال این فصل سراسر بدشانسی بود
از مصدومیتای بسیار
از نامردی ها
از شانس تو قرعه
و...........
اما خب اینا بهونس
ما این فصل دیگه تمرکزمون باید روی جامه حذفی و حداقل سهمیه فصل بعد اروچا باشه
نظر سنجی شماره ی دهم
آرسنال چگونه میتواند وضعیت خود را بهتر کند ؟
با خريد ها ي جديد و قابل اطمينان و آزمايش شده
اگر خريدها خوب باشه آرسنال نتيجه ميگيره امسال مته ساكر خوب بود آرتتا هم بايد بيشتر تيمي بازي كنه خب هر كدوم از خريدهاي ديگه هم يه ايراداتي دارن
من نميگم ستاره بخرن بازيكنهاي با تجربه و به درد بخور بخرن كه تيم نتيجه بگيره و از تيم هاي بزرگ بازيكن بگيرن اينجوري لازم نيست منتظر بمونن تا رو دور بيفتن ونگر عادت داره بازيكنها رو تو مسابقه انتخاب كنه بابا همه كه فابرگاس و جك ويلشر و سانگ نيستن
2- بازيكنهاي امسال رو از دست ندن حتي خريدهاي اين فصل
بازیکن سازی و گنده کردنشون برامون کافی بوده و جایزه اش هم فقط 7 سال بدون جام بوده.. انقدر باشگاه پول انبار کزده میتونه بهترینارو بگیره:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازيكن سازيشون به نفع تيم هاي ديگه ميشه نه خود آرسنال !پتي هم گفته آرسنال درآمد خوبي از فروش اين بازيكن سازي داره چرا نبايد دو تا بازيكن توپ بگيرين يعني جام گرفتن ارزش نداره !؟نقل قول:
بازیکن سازی و گنده کردنشون برامون کافی بوده و جایزه اش هم فقط 7 سال بدون جام بوده.. انقدر باشگاه پول انبار کزده میتونه بهترینارو بگیره:gerye:
فقط باید چند تا بازیکن تراز اول بگیره .مربی هم که فوق العادست...امیدوارم آرسنال به روز های اوجش برگرده...
یادم میاد آرسنال چند سال پیش رو چطور با قدرت قهرمان شد....
برکمپ هانری ویرا لیونبرگ پیرس کمپل سیمن ویلتورد اشلی کول پاولر کیون...
آره يادش بخير
كيون،ويرا،كمپل.........هانري
همه از آرسنال شخصيتشون شكل گرفت شايد چند سال ديگه هم بگيم رابين ،ويلشر ،سانگ حتي آرتتا!
ونگر از چوب بازيكن ميسازه
به نظرم که باید مدیران باشگاه سیاستشونو تغییر بدن چون با این روش و فکری که اونا دارن آرسنال به جایی نمیرسه ــخوب مشکل اصلی تیم نداشتن ستاره های بزرگه درسته همین الانشم ون پرسی . آرشاوین و چند بازیکن اسمی بزرگ رو داریمولی به نظرم اصلا تو خط هافبک و دفاع بازیکنای با تجربه ای نداریم ــ به هرحال فکر کنم خرید 2.3 بازیکن درجه یک خیلی به تیم کمک میکنه و تیمو از این شرایط در میاره ـاین فصل که گذشت و با فروش فابرگاس / نصری و چند بازیکن دیگمون دیدیم که تیم کاملا افت کرد و نتایج جالبی هم نگرفت و نشون داد که چقدر این بازیکن ها برای تیم مفید بودن ــ در کل امیدوارم که فصل بعد با خرید چند بازیکن تیمو از این حالت در بیاریم و شاهد آرسنال جدید و قدرتمندتری باشیم ــ باتشکر از عبدالله جان ـ به امید موفقیت آرسنال roz::
به نظرم ونگر دیگه داره بیش از حد به جوونا تکیه میکنه و بهشون بازی میده ! الان آرسنال شدیدا به چند تا بازیکن با تجربه نیاز داره تا بتونه با استفاده از تجربه اونا موفقیت کسب کنه ! شاید علت باخت ما تو چمپیونز میدون دادن بیش از حد به جوونا بود (( البته بگذریم تی تی آخرای بازی اومد )) چون ما برعکس تیم میلان که تقریبا همشون باتجربه و کارآزموده بودن تیم ما یه تیم خام و کم تجربه بود و شاید علت باخت 4 بر 0 هم همین جوون گرایی بیش از حد ونگر بود .
البته من به تصمیمات ونگر احترام میذارم ولی اگه بتونه روش کارش رو یه مقدار رو بازیکنای با تجربه متمرکز کنه تیم از این بی نظمی درمیاد و میتونه به جام های مختلف امیدوار باشه roz::
به امید اون روزی که آرسنال تمامی جام ها رو درو کنه ......love::
منم به شخصه با نظرات دوستان موافقم و خرید چن بازیکن با تجربه رو در اولویت میدونم .
امسال که گذشت
باید تابستون نگزاریم رابین و آرشاوین از ارسنال برن منتها به شرطی که چن تا بازیکن با تجربه هم به اونها اضافه کنن .
ممنونم داش نکو
قابلی نداشت
منم بهترین گزینه رو خرید میدونم
دیگه ساختنه همه بازیکنا بسه
بزار 3 ،4 تا بازیکنم ما بخریم اخه چرا باید بازیکنا بیان تو تیم بزرگی مثه ارسنال بزرگ بشن بعد برن نتیجه این بزرگی رو تو تیمای دیگه ببینن
واقعا دیگه امسال باید پول خرج کرد جالبه با این همه بازیکن سازی ارسنال درامد و سرمایه خیلی بالایی نداره و مالکایه....
دارن انگار تیمه دسته 1 ایران مدیریت میکنن
البته خب ونگرم تقاضا نمیکنه
++++ نظر سنجی شماره ی یازدهم ++++
نظر خود را درباره ی دربی لندن با تاتنهام چیست ؟
خب دوستان همونطور که میدونید ارسنال یکشنبه در ورزشگاه امارات میزبان تیم تاتنهام خواهد بود
نظرتون رو درباره نتیجه بازی . نکات مثبت و منفی هر دو تیم . و .... بیان کنید .
با تشکر roz::
چرا کسی نظر نمیده خو؟
بخه نظر من با رفتن ارشاوین بازی فردا برامون خیلی سخت میشه
من میگم بازی مساوی میشه :ey babaaa:
من که هنوز تو شوک رفتن ارشاوینم __ بااینکه خیلی از مربیگری ونگر رضایت دارم ولی این یه قلمو بد نوشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد بازی فردا :
هنوز باخت دقایق اخر بازی رفت اونم با اون شوت از راه دور یادم نرفته __ ارسنال باید این بازی رو ببره _ این بازی حکم مشخص شدن تیم سوم لیگ امسال رو داره _ ولی من امیدوارم به برد
سلام بر همه
تاتنهام که دیگه این فصل نشون داده 10 امتیاز بیشتر یه چیو نشون داره میده دیگه ایشالا اتفاق بدی نیوفته:ey babaaa:
نظر سنجي شماره 12
آرسنال در چه صورتي برنده ي بازي مقابل ميلانه؟
و در چه صورت صعود ميكند؟
بازي ميلان:3شنبه، 6 مارچ 2012
فقط یک راه اونم اینه که از دقیقه یک تا نود بکوبه به درک که گل خورد ولی حالت عادی 2:0 میبره
به نظر من باید از دقیقه یک هجومی کار کنه تو فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست انشا الله که 5بر صفر ببره
خب این جور که معلومه ارسنال باید 5 بر 0 ببره
من این کارو غیر ممکن نمیدونم و امیدوارم که ارسنال بتونه این کهرو انجام بده
اما این کار خودشم چن تا شرط داره:
1- باید از همون ابتدا بازی رو در دست بگیره و اصلا روحیه ی خودشو از دست نده
2- تو بازی باید بهشون روحیه داده بشه که این کارو باید کاپیتان انجام بده
3- تو 10 دقیقه ی اول باید یک گل بزنیم
4- بازیکن های حریف رو کاملا مهار کنیم و نزاریم که اونا به ما گل بزنن چون بازیکنای ما بی تجربه ترن و اینجوری امیدشونو از دست میدن
نتیجه گیری: بازی رو تهاجمی شروع کنیم و بهشون فرصت ندیم و از همون ابتدا گل هامونو شروع کنیم به شرط این که گل نخوریم.
انشا الله که 5بر صفر ببره:yes:
خب خیلی خیلی سخته و امکانش زیر 10 درصده اما غیر ممکن نیس و احتمالش هست
حتما باید به گل زود هنگام برسیم و حتما باید نیمه اولو حداقل 2 به 0 ببریم تل امیدا زنده شه باید هوای دفاع هم داشته باشیم اما باید ریسک کرد و با تمام قوا حمله کرد امیدوارم خیلی خوب بازی کنیم و ببریم
آزسنال تیم با انگیزه ایه و بعیده به همین راحتی عقب بشینه
اگه یه ذره شانس باهامون باشه امکان این وجود داره که بتونیم میلان رو ببریم:eyvalla:
به امید پیروزی
به نظرم اگه همون اولای بازی با میلان بتونیم بازی تو دست بگیریم و گل بزنیم خیلی خوب میشه و مطمئن باشید میتونیم گلهای بیشتر هم بزنیم ولی اگه اینطور نشه کارمون خیلی سخت میشه جبران 4 گل اونم مقابل میلان کار هر تیمی نیست ... میلان تو این بازی میاد که نبازه و هرطور شده مساوی رو بگیره و بدون شک دفاعی بازی میکنن که این کار مارو برای گل زدن سخت میکنه ... ولی من بازم میگم اگه بتونم گل اولو ما تو دقایق اول بازی بزنیم مطمئن باشید تیم صعود کننده میلانه
ظاهرا تمام بازيكنهاي آرسنال و بلاخص ونگر ميخوان دست به شگفتي بزنن و غير ممكن رو ممكن كنن!:arsenal:
خب يه هدف خيلي خوب دارن كه در راستاش بايد اهدافشون رو تو زمين تعين كنند.
اول از همه بايد دنبال دليل باخت 4-0 باشند و يه تحليل و آناليز هدف دار داشته باشن كه به تبع از اون علت هاي اين نتيجه معلوم بشه
به نظر من باخت آرسنال كاملا فني بود مشكلي كه فقط واسه اون بازي پيش اومد:مصدوميت پرمرته !
بله !توفوتبال مدافعان نقش پر رنگي دارن و يه جورايي حمايت كننده ي حملات هستند
اما،سبك خاص مرته ساكر آرسنال جديد رو به خودش وابسته كرده:
مهره ي كليدي ونگر در كل فصل همين بوده!
آرسنال با اين كه هميشه سعي داره بازي تميي و روان خودشو در زمين غالب كنه ولي باوجود مدافعان صاحب سبكش ،ديگه كاملا هجومي نيست
البته شايدم هم برعكسش باشه!!
مرته ساكر با خودش بازي جديد ي رو به تيم اضافه كرد و اونم دفاع تخريبه،معمولا از كل خط دفاع برا اين كار استفاده ميشه
ساكر خدش تنهايي همچين ويژگي رو داره و خود به خود تمام حملات تيم ها رو ناقص ميزاره و كار تيمي حريف رو بهم ميريزه بازيش كاملا تخريبيه ...
و جلو يه تيمي مثه ميلان كه ميشه گفت:
بهترين فورواردهاي جهان رو در اختيار داره ميتونه فوق العاده باشه يكي از خوصيات ديگه اش اينه كه هرچي بازيها حساس تر ميشه بهتر بازي ميكنه!
اين از دفاع ...heee::
فك كنم آرتتا رو از دست داديم بازي رفت كه خيلي توپهارو از دست داد
هافبكها هم به نظر من سانگ بهتر جلوتر از دفاع ميتون به زودتر جمع شدن تيم واسه حمله و همچنين دفاع خوب باشه
كلا بازي انتقالي سانگ رو واقعا قبول دارم و به موقع حمله اس و زود هم تغير حالت ميده كه بياد در دفاع كردن شركت كنه
و يه جرورايي بازيكن وسط زمين سانگه چون رو اون حمله ها و دحالت دفاعي آرسنال مشخص ميشه و غير قاله مهاره از اينش خوشم مياد:nishkhand:
فن پرسي كه روزهاي خوبي رو داشته اميدوارم روندش ادامه داشته باشه هوشياري و توانايي در حفظ توپش تيم رو مطمئن تر ميكنه از طرف ديگه رابين همشه دنبال گلزنيه بازي رفت اصلا خودشو تو موقعيت گلزني قرار نميداد
شايد هم دليلش ندان پاسهاي عمقي به رابين بود كلا بازي گوشه ها بود بنايون هم بازيكن خلاقيه البته اگه از همچين خصوصيتيش استفاده كنه ،ونگر خودش درستش ميكنه :ohum:
ژسني هم غيرتي كه ميشه خوب بازي ميكنه
شوخي كردم هر دروازهباني كه تيمش خوب بازيكنه (مثه آرسنال)روحيه ميگيره و ميشه ژسني!!!!:yes:
سنش كمه اما هميشه قابل اعتماد بود:flowerysmile:
خلاصه ونگر تو اين بازي حتما رو نقاط قوت تيم بيشتر كار كرده تا بتونه حداكثر سطح اجراي بازيكنها رو بدست بياره آرسن معمولا رو نقاط قوت بازيكنهاش كار ميكنه تا نقاط ضعف
كلا هر خريدي هم كه امسال كرده ،هدفدار بوده و از يه خصوصيشون استفاده كرده
دركل مطمئنم حتي اگه آرسنال هم نبره بهترين بازي ممكن فوتبال رو به نمايش ميزارن!
البته برن ميلان و صعود به مرحله ي بعد شايد برا هر تيمي غيرممكن باشه ولي واسه آرسنال نه!!
افسوسو صد افسوس که نیمه دوم هافبکامون خالی کردن بازی ملی و بلافاصله بازی سخت با لیورپول اثر خودشو گذاشته بود
و بدترین چیز وجود یک نیمکت خالی بود که دست ونگرو کاملا بسته بود
نیمه دوم لعنتی مثل نیمه قبل بر وفق مراد پیش نرفتو نتونستیم به چهارمیش برسیم.
اون موقعیت رابین هنوز جلو چشمامه چجوری گل نشد؟ اصلا مگه میشد نشه
نتونستیم برگردیم حذف شدیم و این برامون حسرت آورد افسوس آورد به خصوص که به صعود نزدیک بودیم....
حدف شدیم اما با افتخار...
نظرسنجی شماره 13
به نظرشما آیا آرسنال در این فصل بالاتر از تاتنهام قرار میگیرد ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اونا الان از ما بالاترن اما با توجه به شرایط و نوع امادگی و بازی های پیش رو من شانسه گرفتنه تاتنهامو زیاد میدونم
خوشبختانه ما از بازی تاتهام استارت بزرگی زدیم و به سه تیم بزرگ دنیا 10 گل زدیم و فقط 3 گل خوردیم این نشان دهنده قدرته بزرگیه ارسنال در طی فصل بدشانسی های فراوان داشته اما الان تو اوجه و خوشبختانه در بهترین شرایطیم فزار داده پودولسکی و بازگشت برخی مصدوم ها هم روحیه تیمو بالاتر برده
با همه این تفاسیر من فکر میکنم شانس سومی ما زیاده و میتونیم سوم و بالاتر از تاتنهام لیورپول و چلسی باشیم
به نظر من اگه بتونیم با همین قدرت و آمادگی بازی های بعدیمونو با اقتدار پیروز بشیم مسلما میتونیم سوم بشیم .
با تلاش فراوان و البته کمی شانس در نتیجه نگرفتن تاتنهام بله میتوانیم:eyvalla:
بی شک ( با کمک خدا ) با روندی که پیش رو داریم تاتنهامو می گیریم.
نظر سنجی شماره ی 14
اگر شما در تیم آرسنال بودید دوست داشتید چه شماره ای را بپوشید؟ و چرا ؟
البته میدونم که این نظر سنجی خیلی متفاوته با بقیه اما یکم تنوع هم جالبه:eyvalla:
من که کلا به شماره 7 خیلی علاقه دارم
ولی تو ارسنال دوس دارم شماره و لباسی تنم بیاشه که به تن بازیکنان خائنی چون نصری و.............. نبوده باشه
به !
چه تفاهمی
منم عاشق شماره ی 7 هستم بنا به دلایل زیر :
1- شماره ی رابرت پیرس love::و توماس روسیچکیlove::
2-تازه یادش بخیر تو میلان آندره شوچنکو roz::و تو هامبورگ مهدی مهدوی کیاlove::
اینا همشون شمارشون 7 بوده و هست و من خیلی از اینا خوشم میاد .
در کل ستاره های زیادی شماره ی 7 رو پوشیدن .
و اگه هافبک شماره ی 7 باشم که خیلی خوب میشه love::
نمیدونم چرا من اینقدر شماره 10 رو د.وست دارم.بیشتر اون کسایی که دوستشون دارم شماره پیرهنشون 10 است.البته شماره 9 رو هم دوست دارم.
شماره 13 رو هم واسه من کنار بذارید .
دلیل خاصی ندارم اما از شماره 13 خیلی خوشم میاد.
خوشحالم که الان تو آرسنال به تن یه بازیکن با تعصبه ( ژسنی )
قبلا تو آرسنال گلب این شماره رو می پوشید ،آرشاوینم اولی که اومد آرنا قرار بود 13 بپوشه . اما . . .