بابا عجب بردي بودا 4-0اين ولور همپتون رو هم گل بارون كرديم ايولاااااااااااا:eyvalla::eyvalla: :eyvalla:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا عجب بردي بودا 4-0اين ولور همپتون رو هم گل بارون كرديم ايولاااااااااااا:eyvalla::eyvalla: :eyvalla:
واقعا منچستر سیتی حالا دیگه مدعی اصلی قهرمانیه و باید بش ایول گفت
بچه ها برد3-1مقابل ولورهمپتون رو بهتون تبریک میگمheee:::ghelyon::chakerim:
پیش به سوی قهرمانییییییییییییییییییی یییییییی ..........
حرف خيلي خوبي زدي حتما قهرمانه love::love::love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیتی بتونه تمرکز رو حفظ کنه و جلوی خستگی رو بگیره صد در صد قهرمانه لیگ انگلیسه.البته اگه به بارسا نخورن احتمالش هست تا فینال cl هم پیش بیان.جام حذفی هم براشون اسونه ولی به نظرمن ترجیح میدن قهرمان لیگ شن
سیتی به زمان نیاز داره تا بتونه خودشو به عنوان یک مدعی نشون بده
کمتر کسی میگه سیتی قهرمانه چون یونایتد و چلسی رو بیشتر میتونیم به عنوان قهرمان لیگ بگیم
(البته از ارسنال هم نباید غافل شد! ارسنال هر سال اولای فصل خوب شروع میکرد و اخر های فصل بد اما امسال ارسنال لیگ رو بد شروع کرد و فک کنم خوب به پایان برسونه )
اين بازي كه داريم فكر كنم با ويارئال باشه حالا درست نميدونم ولي فكر ميكنم 5 6تا بزنيما:hehee::fek konam:love::love::love::
سلام داداشا بياين تو اين بحث ها شركت كنين ديگه دمتون گرم بيان تا مم هم بيشتر باشمtazim::tazim::tazim::
داداش منسیتی واقعا فوق العاده است.به نظر من بهترین ترکیب رو بعد از بارسا میتونن داشته باشن.
مخصوصا توی خط حمله و میانه
توره
نسری - سیلوا
اگوئرو - توز - دزکو
این بهترین خط دفاع حمله البته بعد از بارساست شک نکنید
واقعا سیتی امسال خیلی خوبه و توانایی قهرمانیو داره اما من فکر کنم واسه نتیجه گیری تو جام باشگاها هنوز امادگی روحیشو نداشته باشه و واسه سالها دیگه اگر همینطور خوب بمونه میتونه یه مدعی واقعی باشه
منم بيشتر به نسري و اگوئرو و توز علاقه زيادي دارم و قبولشون هم دارم:balesh::love::sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره اگه بخواد قهرمان بشه باس يه كم روحيه بازيكناش بيشتر شه تا قهرمان شه البته هنوز تيمهاي قدرتمندي مثل بارسا رئال و منچستر هم هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکهو چرا سیتی پیچیده شد به هم؟ صعودشون خیلی سخت شد از گروه.:chemidonam:
حذف منچسترسیتی رو به همه هواداران عزیز تسلیت میگم
و
حذف منچستر یونایتد رو هم به هواداران عزیز تبریک میگم lay_;;:eyvalla:
حذف سیتی ناعادلانه بود.خیلی دلم میخواست بخورن به رئال یکم بخندیم
تو اين گروه بايرن و ناپولي شايسته صعود بودند و به حقشون رسيدند:afarin::afarin::afarin::afarin::afari n::afarin::afarin:
منسيتي هنوز كار داره تا بتونه در جمع بزرگان اروپا دووم بيارهlol:-
خيلي خوشحالم كه ناپولي صعود كرد! همين طور بايرن! حالا هم هواداران سيتي نگران نباشند ايشالا سال بعدlay_;;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه به رئال خوردن هم خنده داره؟ki::برعكس به رئال نخوردن خنده داره:sooot:حالا چند روز ديگه تو الكلاسيكو معلوم ميشه به رئال خوردن خنده داره يا گريه:sigar:منسيتي هم چيزي رو از دست نداده! اين همه تو جزيره و اروپا قهرمان شده نميشه به اين يه بار بهش ايراد گرفت:hehehe:
اميدوارم هرچه زودتر پول هايي كه منسيتي خرج كرد تبديل به جام قهرماني بشهlagh::
من از یک جهت دیگه گفتم خوردن به رئال خنده داره.ایشالله بعد از الکلاسیکو میام برات دلیلش رو میگمlay_;;:-shad:ohum::love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه بازی دیشب بایرن 0 - 2 من سیتی رو ندیدی؟
منچسترسیتی صعودشو قطعی کرد...................................
:ohum::ohum::ohum:
البته بایرن هم به عنوان تیم اول گروه سعود کرد.تازه بایرن از بازیکنان ذخیره استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
think::think::think::think::think::think::
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
چرا اطلاع قلط تحويل مردم ميدي؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver Kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منسيتي از تيم دوم بايرن برد ولي صعود نكرد! بايرن به همراه ناپولي صعود كردند كه ايشالا مباركشون باشه:/dancمنم خيلي خوشحالم كه اين اتفاق افتاده! ايشالا نتسيتي به همين روند ادامه بده:hehehe:
خب توپچی ها رو توپ بارون کردیم :hehee: تبریک به بروبچ من سیتییییییییییییییییییییی roz:: منچستر سیتی 6 - 1 منچستریونایتد :ahaaaaaa:
گزارش دیدار
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایگاه دو تیم در جدول رده بندی مسابقات :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان اصلی دو تیم :
بازیکنان ذخیره دو تیم :
آمار و ارقام :
دوستان طرفدار سیتی تسلیت میگم.واقعا مانچینی لقمه گنده تر از دهنش ورداشته.من اگه بازیکنایی مثل بازیکنای سیتی رو داشتم الان بهتر از مانچینی نتیجه گرفته بودم.واقعا چرا یکی مثل زکو و تی یونگ فیکس باشن و نسری و اگوئرو و بالوتلی ذخیره باشن.توز هم بهشون اضافه کنین.واقعا این مربی که مربی نیست.جای تاسف داره این تیم نتیجه نمیگیره.
واقعا نمیدونم تیم های دیگه حسرت داشتن بازیکنی مثل کارلس توز رو دارن اونوقت یکی مثل مانچینی(نمیخوام ازش بد بگم) از تیم میزارتش کنار !
گزارش بازی یکشنبه شب
بازیکنان دو تیم در این بازی:
آمار و ارقام این دیدار:
بهتون قول میدم در اینده نزدیک با افول ستاره های پا به سن گذاشته بارسا مثل پویول و ژاوی و... و اغاز سلطنت رئال مادرید کهکشانی بر فوتبال اروپا شاهد خیزش هواداران بارسا هستیم و چه تیمی واسشون بهتر از سیتی؟ الان که نظراتو میدیم شاهد این خیزشها هستیم مثل اینکه خودشونم فهمیدن که سالهای اخر درخشش بارساست و باید به فکر تیم جدید بود ههههه
امتداد صدر نشینی رو به تمام طرفدارای منچستر سیتی و اونایی که مثل من از یونایتد متنفرن تبریک میگم :hehee:
:balesh::hehee:
"فرگوسن تاکید کرد: احتمال بسیاری وجود دارد که دوباره در جامهای دیگر به ملاقات هم برویم، حالا شاید امسال نه، اما در مجموع باید به رقابت با آنها عادت کنیم."
یعنی چی: یعنی اینکه فرگی خودشم میدونه که تیمش در حدی نیست که بخواد با سیتی رقابت کنه !
الان ساعت 4:15 مبباشد !
تا دقایق دیگر شاهد دوباره ترکیدن یونایتد هستیم :hehee:
بازی مساوی خواهد شد...بازی خوبی خواهد بود
ساختار این بازی با بازی قبل فرق میکند
فعلا که یونایتد 3تا گل شانسیه کشکَکی زد ! آخه این داور بیشعور ندید کمپانی واسه توپ رفت
از عصبانیت دارم داد میزنم فقط
اینجوری بهتر شد تمام تمرکز رو لیگ برتره
من که با این باخت خفیف به سیتی افتخار میکنم ! با 10 نفر واقعا داشت تو زمین آقایی میکرد !!!
داور از دوستای صمیمی گلیزر ها بوده تو ویکی پدیا هم نوشته شده ki::
با نبود ستارگان و داشتن بازیکن مصدوم
آخه لجبازی تا کی ! باید توز رو برگردونن تو این بحرانی که سیتی فعلا توشه !
با امید پیروزی تو این بازی سخت !
اگه ببریم و یونایتد جلو آرسنال نتیجه از دست بده میشه 6 امتیاز فاصله !!!
منچسترسیتی3-2 تاتنهام
'90
ما بردیم :-shad
صدر نشینی ماله ماس :yes: