منم موافقم اگه از سیستم 442 استفاده کنه خیلی بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
منم موافقم اگه از سیستم 442 استفاده کنه خیلی بهتره
به نظر من سيستم مورينيو بايد بازي بعد يه تركيب هجومي بچينه كه 3 3 4 از همه بهتره.مارسلو . په په . كارواليو . راموس تو خط دفاع/الونسو هافبك دفاعي و كاكا و ازيل هافبك هجمومي/كريس و بنزما و ديماريا هم خط حمله.
کاسیاس
مارسلو.........كارواليو........په په...........راموس
الونسو
ازيل.................كاكا
رونالدو..................................د يماريا
بنزما
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - رايو والكانوساعت 21:30
هفته ششم لالیگا
شنبه ، 2 مهر 1390
استادیوم : سانتیاگو برنابئو
علاوه بر شبکه 3 از شبکه های زیر هم میتونید دنبال کنید!
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 3 (serbia)
AzTV
C+ Aitio (finland)
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
C+ Liga (spain)
C+ Weekend (poland)
Canal 9 (denmark)
Conn-X Sport 1
Digi Sport 2 (romania)
Gol TV (america) **
Iran TV3
NTV Spor
NTV+ Football
Sky Calcio 3
Sky Sports 4 (uk/ireland)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 3 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
Ten Sports (pakistan)
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport Extra HD (nor***)
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD3 [DigitAlb
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان رئال به شدت به یک طراح کلاس بالا با قابلیت های هجومی فوقالعاده احتیاج داره.یعنی کاکا.کاکا کلید موفقیت رئال توی این فصل میتونه باشه.باید مورینیو از کاکا و اوزیل یک زوج قدرتمند بسازه.واقعا رئال پتانسیل گرفتن 3 گانه رو داره اما استفاده نمیکنه.4-3-3 بهترین ترکیب هست اوزیل کاکا و الونسو خط میانی رو تشکیل میدن.کاکا و اوزیل میتونن فوق العاده عمل کنن فقط باید به کاکا اعتماد کرد.خط حمله هم که دیماریا رونالدو و بنزما مناسب هست.این ترکیب میتونه لالیگا رو بگیره اما خوشبختانه مورینیو اهل ریسک های خطرناک نیست و اینه که باعث پیشرفت بارسا میشه.کافیه کاکا یک بازی خوب بازی نکنه اونوقت تا 3 بازی نباید امید فیکس بودن داشته باشه
باهات موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو باید ترکیب رو عوض کنه ترکیب 5-3-2-1 به درد رئال نمی خوره مورینیو باید خط حملشو تقویت کنه.
وبه نظر من هم باید از ترکیب 4-4-2 یا 4-3-3 استفاده کنه.
اگه از ترکیب 4-3-3 استفاده کنه خوبه مثلا
موقع حمله
کاسیاس
مارسلو........کارواریو......په په......راموس
الونسو
کاکا..................اوزیل
رونالدو......بنزما......دیماریا
موقع دفاع
کاسیاس
مارسلو..........کارواریو........په په.......راموس
کاکا........الونسو........اوزیل
دیماریا
رونالدو.........بنزما
دلیل اینکه در موقع حمله این ترکیبو چیدم اگه دقت کنید همه جا می تونید مثلث ببینید.از نظر من مثلث بهترین تاکتیکه.
اگه از ترکیب 4-3-3 استفاده کنه می تونه به راحتی پرس کنه و البته بازیکن ها باید نزدیک به هم بازی کنند.
منم به شدت موافقم که الان کاکا میتونه کلید موفقیت رئال باشه حضورش در کنار اوزیل یا حتی جناحین خلاقیت رئالو به شدت بالا میبره و این چاره ای که میتونه مشکلات فعلی رئالو حل کنه:khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم با علیرضا خان موافقم :ohum:. به نظر من هم رئال اگه بخواد نتیجه بگیره باید سیستم بازی کردنشو عوض کنه که به نظر من بهترین سیستم 3-3-4 هست . این دو تا بازی که رئال نتیجه نگرفت به خاطر نچیدن یه ترکیب خوب از همون اول بازی و نچیدن یه سیستم عالی بود . به نظر من اینکه تو بازی با لوانته خدیرا را فیکس گذاشت یه کاره 100% اشتباه بود که توسط مورینیو انجام شد و همچنین فیکس نبودن رونالدو در این بازی ها . دیماریا هم اگه از همون اول فیکس باشه به نظر من خیلی بهتره . حالا باید نشست و دید که استاد میخاد چیکار کنه :fek konam:.
به نظر من مورينيو هرچي باشه از ما بهتر ميدونه بايد چيكار كنه! پس بايد بهش اعتماد كنيم دوستان.مورينيو خيلي مربي بزرگيه و به راحتي مشكلات تيمو حل ميكنه و تيم دوباره به صدر جدول بر ميگرده شك نكنيد:balesh:
کسی به مورینیو شک نداره داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط امیدواریم این مشکل کوچیک با یه برد خوب:ohum: حل بشه
اره داداش اگه بازي بعدو ببريم همه چي حله كه ميبريم با اختلاف:balesh:
بچه ها از همتون ممنونم واس نظرای زیباتون.ولی تعجب میکنم همتون هیگواینو فراموش کردین.یه فصل که بهترین گلزن رئال شد.فصل بعدشم بعد از رونالدو دوم شد.هیگواینم شرایطش تا حدودی مثل کاکا میمونه.بعد از یه مدت افت دیگه حالاها مورینیو بهش اعتماد نمیکنه.به نظر من در حال حاضر بهترین سیستم واس رئال 3-3-4 هستش با این بازیکنا:
کاسیاس
کاروالیو په په
مارسلو راموس
آلونسو
اوزیل کاکا
رونالدو هیگواین بنزما
به نظر من بازیکنای جایگزینم کونترائو به جای اوزیل و دی ماریا به جای بنزما میتونن باشن.:balesh:
مطمن باشید که مورینیو این مشکلو راحت حل میکنه
رئال با اين گلي كه خورد همون روحيه نداشتش رو هم از دست داد:gahhr:
خدارو شكر رئال دوباره به بازي برگشت و با اومدن ازيل رئال كاملا هجومي شد.كريس بازم گل زد و احتمالا تو نيمه دوم هم گل بزنه.كاكا كه عالي بود و مثل اينكه موتورش روشن شده و اگه به روز هاي اوجش برگرده خط مياني رئال خيلي ترسناك تر از گزشته ميشه.كلا تيم به جز 10 دقيقه ابتدايي عالي بازي كرد.به اميد زدن گل هاي بيشتر تو نيمه دوم:balesh:
تیم نیمه دوم تازه تیم شد چون استرسش کم شد
کاکا مه فوق العاده بود هر چی بگم کم گفتم
حیف اون دیماریا....... اخراج شد چاره ای جز خروج کاکا نبود
اما کلا این برد از همه لحاظ لازم بود:ahaaaaaa:
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyva lla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:: eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
خوب بازي كه اولش نگران كننده شروع شد با برد پرگل رئال و چندتا اتفاق خوب همراه بود:
1_كاكا دوباره داره اوج ميگيره و تو اين بازي خيلي خوب و موثر بازي كرد.
2_رونالدو بازم هتريك كرد و به صدر جدول گلزنان رفت.
3_هيگواين گل زد و اين تو روحيش تاثير ميزاره و اگه گل نميزد و تعويض ميشد خيلي از لحاظ روحي ضعيف ميشد.
4_بنزما هم كه بعد از چن بازي جاشو به هيگواين داده بود با اومدنش به زمين و گلي كه زد نشون داد كه ميتونه ثابت بازي كنه.
5_واران هم گل زد كه واسه يه بازيكون جوون مثل اون زدن يه گل ميتونه خيلي روحيه بخش باشه.
تنها كار اشتباه مورينيو تو اين بازي گزاشتن لاس تو بازي بود! ما نيازي به دوتا هافبك دفاعي نداشتيم و اگه از همون اول هم ازيل بازي ميكرد خيلي بهتر بود هرچند ازيل يه كم مصدوم بود! كه بازم اگه ازيل نميشد بايد خديرارو ميزاشت تو زمين نه لاس.لاس هم كه عامل اصلي گل اولي كه خورديم بود.
نقطه ضعف رئال تو اين بازي خط دفعيش بود و مخصوصا سمتيكه مارسلو بازي ميكرد! رئال در نبود په په و كارواليو از لحاظ دفاعي يه چيزي شبيه دفع بارسا بدون پويول و پيكه شده بود و خيلي آسيب پزير نشون داد هرچند تو نيمه دوم بهتر شد و فقط مارسلو بد كار كرد.
تو اين بازي رئال كار انتقال توپ از دفاع به حمله رو به علي ترين شكله ممكن انجام ميداد و از همين راه گل اول و سوم و پنجم و ششم رو به زد البته دوتاش پنالتي شد ولي حركت قبليش رو همون تاكتيك بود.
بهترين بازيكوناي رئال تو اين بازي رونالدو و كاكا و ازيل بودن كه عالي بازي كردن.
بدترين بازيكوناي رئال تو اين بازي هم لاسانا ديارا و مارسلو بودند كه وظايفشونو به خوبي انجام ندادند.
خوب خدارو شكر رئال به اون چيزي كه ميخواست رسيد و با يه پيروزي پرگل دوباره روحيشو بدست اورد و خيال هوادارارو راحت كرد.مطمئنا رئال تو بازي هاي بعد بهتر از اين هم ميشه چون تو اين بازي يه كم استرس داشت مخصوصا نيمه اول كه به خاطر نتيجه نگرفتن در دوبازي قبل بود.
اما نكته آخر:عشق است رئال[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باز که تو اشتباه با یه یوزر خودت نیومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره ديگه ما اينيم داداش:hehee::sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این پیروزی تیم رئال دوباره امید میگیره و به شرایط ارمانی نزدیک میشه
.....
.......
......
حالا این بازی رو که بردیم ,باید به فکر بازی سخت مقابل ازاکس باشیم
داداش اين حرفا چيه ميزني؟يعني چي؟ مثلا اگه مسي ديشب گل نميزد دليل ميشد ما بگيم مسي بازيكون خوبي نيست؟معلومه كه نه!هر بازي شرايط خودشو داره و نميشه تو يه بازي مقايسه كرد! پس كريس هم كه ضربه ايستگاهي ميزنه كه تابحال هيچكي لنگشو نزده مسي ميتونه بزنه؟يا گل هايي كه كريس با شوت راه دور ميزنه مسي ميتونه بزنه؟هركدوم خصوصياتي دارن و هردو خوبن و اصلا نميشه بگي گل هاي مسي از گل هاي كريس بهتره!چرا تو اين بازي معلومه مسي گل هاي بهتري زد و لي نميشه كلي بگي! ديگه از هرچي كري ميخونين از گل زني صحبت نكيد كه رونالدو با 41 گلي كه تو ليگ زد ديگه ثابت كرد كه بهترين گلزن جهانه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان بخونید تاکتیک مورینیو جالبه
بازی واقعا زیبایی بود همگی از رئال راضی بودیم.تبریک می گم.
خوشبختانه مورینیو کاملا تاکتیکشو عوض کرد. با این تاکتیک هم پیروزیه پرگلی رو بدست اوردیم هم بهران به پایان رسید هم از همه مهم تر داره روی تیم کار می کنه واسه الکلاسیکو.
در این بازی اگر دقت کرده باشید رئال رفته بود دفاع و تصاهب توپ درست تیم حریف بود.
واین تاکتیک مورینیو بود. مورینیو می دونست اگه تصاحب توپ کنه تیم حریف می ره دفاع و دوباره امکان داره مساوی کنه.ولی مورینیو در این بازی تصاحب توپ رو داد به حریف که بیاد جلو و بعدش رئال ضدحمله بزنه و به گل برسه. تاکتیک مورینیو جواب داد.
نکته جالب این بازی اینه که مورینیو با این تاکتیک داره تیم رو اماده می کنه واسه الکلاسیکو.
1-بااین تاکتیک می خواست به بازیکن ها یاد بده که چطوری دفاع کنند.
2-بااین تاکتیک می خواست به بازیکن ها یاد بده که چطوری ضد حمله بزنند.
دقیقا همون تاکتیکی که باید مقابل بارسا پیاده کنه.
مورینیو با یک تیر 2 نشون زد
مورینیو بهترین مربیه جهانه.
من فکر میکنم تاکتیک که رئال رفت روی ضد حمله در نیمه دوم اتفاق افتادنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اصلا به نظرم مورینیو در شرایط عادی این تاکتیکو نخواست اجرا کنه و مجبوره به این کار شد هر چند عالی اجرا شد
اما علت کار استرس و فشار ناشی از چند هفته اخیر بود و گرنه رئال چنین تاکتیکی رو مقابل تیمی مثل این تیم اونم تو مین خودش اجرا نمیکنه
در مجموع تیم 3 تاکتیک مختلف اجرا کرد
1.تاکتیک تا زمان تعویض لاس
2.تاکتیک تا اخراج دیماریا
3. تا پایان بازی
که به ترتیب4.2.3.1
4.1.3.1
4.2.2.2
بود که اگه اخراجو حساب کنیم شد4.2.1.2::book
ولی ئاقعا مورینیو بهترین مربی جهانه
دوستان مطمئن باشید مورینیو بخواد از این تاکتیک جلوی بارسا استفاده کنه همون 5 تا رو میخوره.تاکتیکی که مورینیو جلوی بارسا توی بازی های سوپر کاپ انجام داد به نظرمن جالب بود.پرسینگ فوق العاده شدید که شاید باعث شه بازیکنا 2 برابر بدوند ولی درصد پاسای صحیح بازیکنای بارسا رو میاره پایین.این تاکتیک جواب میده.اما دفاع باعث باخت پرگل میشه چون اگه دقت کرده باشید بارسا داره سعی میکنه کمتر مسی رو درراس حملات قرار بده.درسته خودش میدرخشه اما هدف بیشتر پدرو و ویا و سسک هستن.این باعث میشه رئال تو دفاع مشکل پیدا کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - آژاکس آمستردام
مرحله گروهی لیگ قهرمانان
سه شنبه ، 5 مهر 1390
استادیوم : سانتیاگو برنابئو
ساعت 22:15این بازی با 2ساعت تاخیر از شبکه 3 میشه!
Diema
Nederland 3
Nelonen Pro 1
Nova Sports 1 (hellas)
Setanta Sports 1
Sky Calcio 3
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport Info *Portal
Sky Sports *RED button
Sport 5+ (israel)
Sport TV2
STV 2 [Dvojka]
SuperSport 5 (za)
TV3+ Denmark
Viasat Motor
Viasat Sport Baltic
~ Nederland 3 HD
~ Nova Sports HD (hellas)
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport Extra HD (ger)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ TV3+ HD (denmark)
~ Viasat Motor HD
همه چيز براي بردن آژاكس آمادس و رئال بايد اين بازيو ببره كه به نظر من ميبره.آژاكس هم تيم دست و پا بسته اي نيست و حتما مياد تا يه مساوي تو سانتياگو بگيره و رئال بايد مراقب باشه!خدا كنه مورينيو تو اين بازي هم كاكا رو از اول بزاره تو زمين و با سيستم 4 3 3 ارنج تيمو بچينه و ازيل هم تو تركيب باشه البته فكر نكنم تو اين بازي حساس مورينيو يه هافبك دفاعي بزاره!و اگه بخواد دوتا هافبك دفاعي بزاره خديرا از ژابي و خديرا بهترند.به اميد برد رئال:/danc
منم کاملا موافقم که کاکا باید فیکس باشه ومن فکر میکنم بازی خیلی سختی نباشه چون تاکتیک آژاکس با بازیکنای کلیدی که حتما ازشون استفاده میکنه فضاهای خوبی به رئالی ها احتمالا خواهد داد البته ما که نفهمیدم تو هافبک دفاعی کی از کی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal:
به نظر من این بازی کمی سخته.
چون به احتمال زیاد اژاکس میاد تو خونه ی ما مساوی بگیره.
و همین طور رئال برای برد وارد زمین میشه.
با نظر دوستان هم موافقم کاکا باید در ترکیب اصلی باشه.
کاکا می تونه رئالو در این بازی پیروز کنه.
به نظر من مثلث اوزیل کاکا رونالدو خطر ناک تر از مثلث رونالدو اوزیل و بنزما هست.
چون کمی سریع تر و خوش تکنیک تر هستند.
به هر حال امیدواریم کهکشانی ها پیروز بشن.
شوما كه گيرنده قوي داشتي داداش!:khandeeeee bahal:من ميگم بهتره كه 4 3 3 بازي كنه و ژابي و كاكا و ازيل تو هافبك باشن!و گفتم احتماله اينكه مورينيو تو اين بازي حساس از يه هاقبك دفاعي يعني الونسو استفاده كنه كمه و به احتمال زياد از دو هاقبك دفاعي استفاده كنه كه به نظر من ژابي و خديرا بهترند منظورم اينه كه لاس تو بازي نباشه!داداش سعي كن اول متنو بخوني و كامل درك كني بعد مسخره كني چون ممكنه .... بشي.البته دوست نداشتم اينجوري بگم ولي شوما خودت شروع كردي و جنبشو هم داشته باش رفيق:he:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
::bookراست میگی سعید جان منظورتو بد فهمیدم::bookنقل قول:
سلام به همه منم اومدم.با همتون موافقم كه بايد كاكا تو زمين باشه و تيم 4 3 3 بازي كنه:ohum:چون تو خونه خودمون بازي ميكنيم و نبايد ترسي از آژاكس داشته باشيم و كاملا هجومي بازي كنيم.ميتونيم با اختلاف بزينمشون.اميدوارم كريس هم گل بزنه و من خوشحالي شو ببينم:hihi:
البته امیدوارم کریس چند تا گل بزنه که هممون خوشحالیشو و برد رئالو ببینیم:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ELNAZ ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منم خيلي اميد دارم كه كريس حتريك كنه چون وقتي رو فرمه معمولا حتريك ميكنه:ohum:
کلا اگه کسی قرار باشه رکورد کاپیتان رائول همیشگشا ما رو تو جام باشگاهها بشکنه اون فقط میتونه کریس باشه و کسی دیگه این شایستگی رو نداره
راستي په په و كارواليو ميرسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! اگه نرسن خيلي بد ميشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونوقت ممنكنه به راحتي گل بخوريم! مثل بازي قبل! خدا كنه برسند و رئال با تيم كاملش بازي كنه:ohum:
حالا فعلا میبینی که تو اسپانیا داوید ویا ما این کار روکرده و مطمئن باش تا چند سال آینده شکسته خواهد شد:nishkhand:نقل قول:
منظوره مرتضي از بين بازيكوناي رئال بود نه بارسا ! binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جناب دوست گرامی..............ونقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من واست توضیح دادم که تو اسپانیا رائول اون گل ها را در شرایطی زد ه اسانیا تو جام 98 تو گروهی تو2002 در مرحله یک هشتم و 2006 تو یک 16 حذف شد تو یورو هم 2004 کلا گروهی و 2000 هم یک هشتم حذف شده بود
یه نکته هم بهتون نشون دادم که در شرایط مساوی گل های ویا و رائول گل های ویا از 14 موقیعیت گل بیشتر به ثمر رسیده
که این بزرگی رائول رو نشون میده
اما در خیلی خوب بودن ویا هم شکی نیست
ولی الان .......... تو باشگاهای اروپا در شرایط مساوی امیدوارم کریس این رکوردو بشکنه
البته اگه قراره شکسته بشه
دوستان این بازی با 2 ساعت تاخیر از شبکه 3 پخش میشه
می توانید از این لینک بازی رو دنبال کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خوشبختانه نیمه اول 2-0 جلو هستیم دو گل تیم رو کاکا و رونالدو زدند.