اخه کی میخواد نتیجه بگیره؟
هرسال دارن بازیکناش میرن اما بازیکن مناسب جایگزین نمیکنن:gahhr:
دارم کم کم نا امید میشم به فتح جام
اما تا اخرشم ارسنالی میمونم حتی اگه بره دسته دو
Only Arsenal:hooora::hooora::hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه کی میخواد نتیجه بگیره؟
هرسال دارن بازیکناش میرن اما بازیکن مناسب جایگزین نمیکنن:gahhr:
دارم کم کم نا امید میشم به فتح جام
اما تا اخرشم ارسنالی میمونم حتی اگه بره دسته دو
Only Arsenal:hooora::hooora::hooora:
پس این آرسنال کی به بازی ها برمیگرده!
اینبار زیادی داره طول میکشه بازگشتش:gahhr:
ولی مطوئنا برمیگرده
اسامی 18 بازيكن آرسنال برای ديدار مقابل شرزبوری
ليست 18 نفره آرسنال برای نخستين بازی در جام اتحاديه....
امشب آرسنال در چهارچوب رقابت های جام اتحاديه انگلستان ميزبان شرزبوری خواهد بود. شما می توانيد در ادامه ليست 18 نفره آرسنال برای اين بازی را مشاهده فرماييد.
بازيكنان آرسنال ( به ترتيب حروف الفبا ) :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
( یا خدا ):shogh:
اینا دیگه کی ان؟ ونگر فک میکنه داره میره با مس سرچشمه بازی کنه که اینا رو ور داشته ....):gijjj:
(وای وای وای وای خدا امشبو به خیر کنه):ey babaaa:
(لا اقل اصلی ها رو میاوردی که یه برد داشته باشیمeterza::-
درسته تیم حریف ضعیفه اما .....):/danc
3 بر 1 بردیم
baghal:-:balesh::love:
الآن دقیقه 57 بازی آرسنال و بولتون که آرسنال با گل دقیقه 47 ون پرسی از حریفش جلو امیدوارم بازی رو ببریم تا از ته جدول خارج بشیم ...
آخ جون :hooora::hooora::hooora::hooora:
به این میگن آرسنال:sigar::sigar::sigar::sigar:
تازه بازیهامون داره شروع میشه:-shad:-shad:-shad:-shad
3:ahaaaaaa: بر 0 بردیم
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:lay_;;lay_;;la y_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_ ;;lay_;;lay_;;:hooora::hooora::hooora::hooora::hoo ora::hooora::hooora::hooora:
زنده باد ونگر:hooora::hooora:
از عزیزان خواهشمندم در این قسمت هم سر بزنن و نظراتشونو بدن
:khelal dandoon::ehe::chakerim:
به نظر من مهره ی اصلی آرسنال فعلا فان پرسی است
فقط خدا کنه مصدوم نشه :khahesh:
وای خدایا جکی رو زودتر برگردون
اه ولکاتم مصدوم شدcrying::-
خدایا کو اون ویرا .هانری.برکمپ.لیونبرگ.پیرس.ل ن.کمپل....
امیدوارم دوباره همچین بازیکنایی داشته باشیم
البته فان پرسی فک کنم به باشگاه وفادار میمونه و تا اخر اینجا میمونه مث برکمپ کبیر
امشب ارسنال بازی سختی رو داره:fek konam:
البته با هواداران باغیرتمون هستن و تشویق میکنن تیمو:eyvalla:
خیالم از بابت هوادارا راحته:afarin:
هیچ وقت تیمو رها نمیکنن:afarin:
خدا کنه امشبو ببریم:flowerysmile:
نیمه اول تموم شد و ارسنال 2 بر 1 باگل های چامبرلین (19 ساله) و سانتوس جلو افتاده
:-shad:/danc
آرسنال نشون میده دیگه از دوران ناامادگیش داره رها میشه و برد های پیاپیشو داره شروع میکنه:ohum:
بردیم
یه برد شیرین دیگه
آرسنال موفق شد تیم المپیاکوس یونان رو با نتیجه ی 2 بر 1 شکست بده
:flowerysmile::-shad:/dancgam:-heey::heey::heey::heey::ki::heee::
منم به همه بروبچ متعصب ارسنالی تبریگ میگم:/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه آرسنال - المپياكوس lay_;;
رابين فم پرسي و رمزي و گيبز از ابتدا توي تركيب اصلي نبودندthink:: اما چمبرلين و روزيچكي و آرشاوين و شاماك از ابتدا بازي كردند:sooot:.كسيلني و ژورو هم مصدومن:-ang و سانگ در دفاع كنار مرتساكر بازي ميكنه.در ابتداي بازي چمبرلين با يك استپ سينه و ضربه پاي چپ دقيق اولين گل رو براي آرسنال به ثمر رسوند:afarin::afarin:.بعد از اون المپياكس روي يك كرنر به يك موقعيت صد درصد رسيد كه آرتتا توپ را از روي خط دروازه بيرون كشيد:afarin::afarin:.بازي آروم دنبال ميشد كه سانتوس با يك فرار از سمت چپ پاس خوبي به شاماك داد و نتونست گل كنه :-angو بعد خود سانتوس توپ رو گرفت و با پاي غير تخصصي خودش يعني راست گل دوم رو زد:afarin:.بعد از اون شاماك يك تك به تك ديگه رو هم بيرون زد:-ang.بعد المپياكس روي يك كرنر و با ضربه سر گل اول رو زد.:-ang
اما در نيمه دوم بازي كاملا آروم دنبال شد.:sooot:
از دقيقه 60 به بعد چند موقعيت براي هردو تيم ايجاد شد.:ohum:
يكی از بازيكنان المپياكوس با يك شوت زيباي پاي چپ توپ رو به تير بالاي دروازه كوبوند و شانس آورديم.:hehehe:
يك موقعيت خوب رو هم آرشاوين از دست داد.:-ang
رمزي گيبز و فن پرسي سه تعويض آرسنال بودند.tazim::
در پايان موفق شديم 2 بر 1 پيروز شويم!:afarin:
برد رو تبريك ميگم و به اميد برد هاي آينده :khelal dandoon:heey::
:hooora::hooora::hooora::hooora:
حالم از شبکه ی 3 بهم میخوره chomagh:gerye::ogh:entezar:::gahhr:
واقعا تاسف برانگیزه یعنی بازی بارسا با یه تیم در پیت که معلومه بارسا یه 5 6 تایی بهش میزنه از بازی ارسنال المپیا یا دورتموند مارسی قشنگ تره گزارشگرا هم دیگه خسته شدن اینقد گفتن زاوی پاس میده به مسی توی دروازه
تا کی باید وایستیم تا شبکه ی 3 ایران بازی آرسنالو پخش کنه
حالم از همشون بهم میخوره
انکار اونا همشون طرفدار بارسلونا ان :ogh:
جای فکر داره:mage mishe:
آرسنال - تاتنهام هم پخش نمی شه!:ajibeee:
نکته جالب اینجاست که این بازی جز 3 دربی مهم انگلستان هست.:balesh:
شبکه سه در یک اقدام مکرر و البته ناخوشایند تصمیم به عدم پخش دربی شمال لندن گرفته!! جالبه که پارسال هم سه بار این بازی برگزار شد ولی اصلا انگار نه انگار. واقعا به نظر شما باید با اینا چی کار کرد؟؟؟ entezar::
این موضوع تازه وقتی جالبتره که یادمون بیاریم پارسال شبکه 3 بازی بارسلونا با یه تیم دسته 3 رو نشون داد. همون تیمی که ماله یه روستا بود که اطرافش هیچ فرودگاهی نبود با اتوبوس رفتن بارسایی ها.:ogh:
:gerye:
یه بار یه بنده خدایی عصبانی شد زنگ زد فحش داد چرا بازی بارسلونا رو هی پخش میکنید!هفته بعدش بازی بارسا رو نشون نداد در عوض بازی رئال پخش کرد به جای بارسا هم بازی سویا پخش کردن !! ما هم زنگ بزنیم شاید فرجی شد ....نقل قول:
zang bezanim fosh bedim
یه چیزی هست به نام قرار داد حق پخش تلویزیونی ........... مسئولان شبکه 3 چه تقصیری دارند که باید شما بهشون فحش بدین ؟؟؟
اصلا این انصافه ؟؟؟؟ این بنده خداها چقدر زحمت میکشند تا ما یه فوتبال زنده تماشا میکنیم ....... بازی های لیگ انگلیس اگه عصر باشند پخش میشند ...شبا مخصوص اسپانیا و ایتالیاست ........ این هفته هم که بازی های رئال و بارسا رو نشون نمیده ...خیالتون راحت
حالا کسی که بهشون فوحش ندادهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما از این مینالیم که چرا لیگ انگلیس با اون همه جذابیت رو نشون نمیده و چسبیده به بازی های بارسلونا و رئال
کلا این کارشون بده:yes:
اخه این هفته میان بازی بارسا و بازی رئال رو نشون نمیدن و باز همون آش و همون کاسه:yes:
کلا باید یه شبکه درست کنن که بازی های لیگ های خارجی نه ایرانی رو نشون بده:ghelyon:
اما شنیدم فردا بازی آرسنال با تاتنهام رو که ساعت 18:30 هستش رو قراره پخش کنن
خدا کنه :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khah esh:
22مرد احتمالی دربی شمال لندن:yes:
امروز راس ساعت 18:30جدال تاتنهام هاتسپر و آرسنال به طور زنده از شبکه3 پخش خواهد شد!!ki::
ترکیب احتمالی دو تیم::fek konam:
تاتنهام:think::
دروازه بان:فریدل
مدافعان:والکر..کابول..کینگ.. سواکوتو
هافبک های مرکزی:اسکات پارکر..ون در وارت
هافبک های تهاجمی:گرث بیلل..لوکا مودریچ
مهاجمان:دفو..آدبایور
آرسنال::eyvalla:
دروازه بان:شزسنی
مدافعان:سانیا..مرتساکر..کوش نی..گیبس
هافبک های مرکزی:رمسی..سانگ
هافبک تهاجمی:آرتتا
مهاجمان:والکات..جروینیو..ون رسی
پیش بینی من:
آرسنال با اختلاف یک گل میبره یا 1- 0 یا 2-1 یا 3-2 یا ...
خلاصه بااختلاف یک گل میبریم
:hooora::hooora:
هنوز من بین آرشاوین و جروینیو شک دارم که کی رو بهتره بزاره.:mage mishe::mage mishe::soal:
فک کنم چون آرشاوین نفسش کمتره بهتره نیمه ی دوم به جای جروینیو بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ای.بی.سی.دی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بازی آرشاوین یه چیز دیگست اما حیف که نفس نداره
بازی رو باختید اما بازیکنان اینده دار زیادی دارین که خیلی حرف ها برای گفتن دارند
بازی قشنگی بود
درسته آرسنال 2 بر 1 باخت اما بازی قشنگی کرد
مرتساکر و چسنی عالی بودن
:ohum:
چیش قشنگ بود .... اینکه دروازه ارسنال تحت فشار بود.....یا اشتباهای مرته ساکر و سونگ جالب بود
یا اینکه از فاصله 35 متری گل خوردم
ارسنال خیلی جوان داره ...
این جوان ها هم وقتی اسم و نام دار شدن میشن......مثل نصری . فابرگاس و....
دیگه خسته شدم..............تا کی منتظر تیم خوب باشیم....
داداش باید صبر داشته باشیمentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امسال آرسنال باید خودشو واسه جام حذفی آماده کنه و میتونه اون جا جام بگیره:yes:
ونگر قراره تو نقل و انتقالات زمستانی بازیکنای خوبی بگیره
دوستان امید وار باشید
ونگر میدونه چیکار کنه:yes:
من که گوشم از این حرفها پره
ولی بازم امیدوارم
الان خدا میدونه اعصابم چقدر خورده
اما چیکار کنم
عاشقشم
نمیتونم ازش دل بکنم
امیدوارم لا اقل جام حذفی یا اتحادیه رو ببریم
crying::-
امروز دقیقه45 تا 60 ارسنال همیشگی بود اما نمیدونم چی شد که دوباره پاشید
از شانس بعد هر چی بازی سخته خارج خونه ام الان افتاده که ارسنال تو بحرانه
ماشالله به این داش عبدالله
بابا گذشت اون موقع که آرسنال خودش رو جمع میکرد و برمیگشت
من نمیگم مقصر ونگره ولی شک نکنید کمتر از هیئت مدیره مقصر نیست ! خدایی یه نگاه به آمار ارسنال از سال 2003 به اینور بکنید از همه نظر نزولی بوده
سیاست باشگاه ارسنال در امد زایی هست که با فروش بازیکن داره خیلی راحت تر از جام گرفتن بهش میرسه
در کل ارسنال به یه تیم درجه دوم تبدیل کردن پس انتظارتون رو کم کنید
دمت گرم داش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها من هنوزم امیدوارم
با این خبر هایی که از تیم جوانان آرسنال میرسه وبازیکنایی که تیم جوانانمون داره امیدوارم اونها هم هر چه زودتر به تیم اصلیمون بیان و تیممون رو از این وضع در بیارن و با این حساب باید تا چند سال دیگه هم منتظر بمونیم heee::
البته اگه باز اون جوونا از تیم جدا نشن:khahesh:
عبدالله جان ميدوني مشكل آرسنال اينه كه داره الكي و بي هدف جوون گرايي ميكنه!
اصلا هدف از پرورش بازيكوناي جوون كنار تيم چيه؟اينه كه آخرش يه زمان به درد تيم بخورن و تيم به موفقيت برسه و آيندش تضمين شده باشه غيره اينه؟ولي آرسنال اينكارو نميكنه!آرسنال اين همه جوون پرورش ميده و به اوج ميرسونه و به خاطر تفريط تو اين كار هيچ جامي به دست نمياره! منچستر هم از بازيكوناي جوون استفاده ميكنه و جوون پرورش ميده ولي در كنارش براي رسيدن به هدفش يعني قهرماني تلاش ميكنه يعني بازيكون هاي جوون رو كنار چندتا بازيكون باتجربه و خوب قرار ميده اينجوري هم تونسته نتيجه بگيره و هم به جووناش ميدون بده! واسه همين اين بازيكونايي كه تو منچستر به اوج ميرسن اكثرا تو تيم ميمونن و ميدونن تو يه تيمي بازي ميكنن كه ميتونن باهاش كسب افتخار كنند و جام بگيرند! ولي آرسنال اين كارو نميكنه و ونگر بيچاره اينهمه زحمت ميكشه و بازيكون ميسازه و وقتي ميخواد از اون بازيكونا استفاده كنه يا به دليل اينكه اون بازيكونا احساس ميكنن تو آرسنال نميتونن موفق باشن و يا به دليل اينكه سياست باشگاه به دنبال درآمد رايي هست از اين باشگاه جدا ميشن! حدود 7 8 ساله كه آرسنال داره درجا ميزنه و همين كارو ميكنه! تا وقتي كه اين مشكل تو آرسنال حل نشه چيزي عوض نميشه! داداش اميدوارم برداشت بدي از حرفهاي من نداشته باشي.به خدا من بدون هيچ قصدي نظر دادم و اصلا هدفم كري خوندن يا بد نشون دادن آرسنال نبود.ببخشيد پرحرفي كردم
دمت گرم داش سعیدki::
اتفاقا خوشحال شدم که توی این بحث شرکت کردی داداش:ehe:
حرفهات کاملا درسته:nishkhand:
اما من مشکل آرسنال رو در جایگزین نکردن بازیکن برا اون ستاره ها میدونم::bow
وقتی ارسنال تانک وسط میدونش (پاتریک ویرا) رو به یوونتوس فروخت فابرگاس رو جایگزینش کرد و اما حالا که فابرگاس رفته هیچ کس رو جایگزینش نکرده!!!!!!!!ki::
آرسنال با کمبود ستاره و بازیکن وفادار مواجه شده و بیشتر بازیکن های جوون ارسنال رو یک سکوی پرتاب به سمت نیوکمپ میدونن که این باز بر میگرده به نگرفتن جام!:chi migi:
کلا همه ارسنالی ها از ونگر گرفته تا ریاست باشگاه همگی مقصرن:yes:
به نظر من آرسنال اگه تلاش كنه ميتونه اين فصل سهميه جام باشگاه هارو بگيره و تو جام حزفي هم بايد تلاش كنه ولي نميتونه تو ليگ قهرمان شه!
ولي سال بعد بايد از امسال درس بگيره و واسش عبرت بشه كه اين اشتباهاتو تكرار نكنه! جايگاه واقعي آرسنال اين نيست خداييش و حق هواداراش بيشتر از ايناست:narahat:
زدی به هدف داداشمنقل قول:
آرسنال با کمبود ستاره و بازیکن وفادار مواجه شده و بیشتر بازیکن های جوون ارسنال رو یک سکوی پرتاب به سمت نیوکمپ میدونن که این باز بر میگرده به نگرفتن جام
مگر یه بازیکن تو دوران ورزشیش شانس کسب چند عنوان برتر دنیا رو داره ؟
خداییش فابرگاس برادریش رو به ارسنال ثابت کرد . چند سال موند و سیاست غلط باشگاه رو تحمل کرد ؟ ولی خوب صبر و حوصله هم حدی داره میبینه باشگاه واسه زحمتاش ارزش قائل نمیشه که هیچ با فروش بازیکنان بزرگش بهش لطمه هم میزنه !
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید
چاره کار آرسنال دست برادران عرب هست که بیان بخرنش و نجاتش بدن
آرسنال در دیداری حساس و خانگی با 2 گل ونپرسی به پیروزی دو بر یک مقابل ساندرلند دست یافت ...:balesh::hooora::/danc:rose::-shadheey::love::baghal:-
یکشنبه 24 مهر ماه 1390
ورزشگاه امارات شهر لندن ...::bow
از هفته ی هشتم لیگ برتر انگلستان آرسنال میزبان ساندرلند بود...:ehe:
قضاوت این دیدار بر عهده ی هاوارد وب بود و حضور آرسنال در رده ی 15:mage mishe: و ساندرلند 16 جدول انگلستان جذابیت این بازی را چندین برابر کرده بود.:ohum:
بازی آغاز شد و در ثانیه ی 35 :ahaaaaaa:ونپرسی گل اول را به ثمر رساند!!!
حرکت از جناح راست و پاسی که به ونپرسی رسید با یک ضربه ی زیبا در گوشه ی دروازه ی ساندرلند قرار گرف تا شوک سختی به ساندرلند وارد شود.:/danc:-shad
12" : حرکت خوب تیمی از آرسنال بین سانگ و آرتتا و پاس برای ون پرسی که با یک ضربه ی فنی بسیار زیبا از بالای سر دروازه بان توپ را عبور داد اما تیر دروازه مانع از گل دوم آرسنال در دقیقه ی 12 شد.crying::-
14" : باز هم کار تیمی خوب و باز هم ون پرسی که با شوت سنگین خود دروازه ی ساندرلند را تهدید کرد.:-ang:ey babaaa:
17" : بعد از برتری مطلق آرسنال در 15 دقیقه ی ابتدایی ساندرلند هم خودی نشان داد و با شوت سنگین المحمدی دروازه ی ژسنی را تهدید کرد اما به نتیجه نرسید.:chakerim:
21" : بیرون رفتن شوت سنگین جروینهو با اختلاف کم از بالای دروازه :ehe:
23" : در آوردن ضربه ی سر جروینهو از روی خط دروازه توسط مدافعان ساندرلند:deldari:
27" : اشتباه در آفساید گیری و خروج اشتباه ژسنی موقعیت بسیار عالی برای ساندرلند بوجود آورد که با تعلل مهاجمان ساندرلند از بین رفت .shikam::-
30" : سوپر گل از لارسن !!crying::-
باز هم آرسنال روی ضربات ایستگاهی گل دریافت کرد و اینبار لارسن با یک ضربه ی فوق العاده گل تساوی ساندرلند را به ثمر رساند.crying::-
35" : اشتباه جنکینسون واقعا باعث خطر شدیدی به روی دروازه ی آرسنال شد:ehe: که با واکنش فوق العاده ی ژسنی همراه بود.:chakerim:
45+1" : باز هم موقعیت برای ساندرلند که با ضربه ی پای چپ کول بک به بیرون رفت ...:narahat:
آرسنال به جز 15 دقیقه ی ابتدایی که موقعیت های فراوانی داشت در باقی دقایق بازی خوبی در نیمه ی اول به نمایش نگذاشت .think::
اما نیمه ی دوم ::fek konam:
50" : اولین موقعیت آرسنال روی آشفتگی در خط دفاعی ساندرلند:afarin:
58" : ضربه ی سر اوشی از کنار دروازه ی آرسنال به بیرون رفت .dallliii
65" : پاس عالی در عمق برای ونپرسی با بی دقتی از دست رفت و توپ به کرنر راهی شد.entezar::
73" : حرکت بسیار فوق العاده ی آرشاوین با دریبل چندین بازیکن ساندرلند ورزشگاه را به هیجان وا داشت اما ضربه ی آخر او با اختلاف ناچیزی به بیرون رفت .:eyvalla:
83" : سوپر گل اینبار توسط ون پرسی ...:afarin::afarin:
در دقیقه ی 83 آرسنال روی یک ضربه ی ایستگاهی باز هم به وسیله ی ونپرسی به گل رسید .:eyvalla::eyvalla:lay_;;lay_;;:hooora::afarin::je ddiiiii::jeddiiiii:
84" : گل مساوی ساندرلند با پرچم کمک داور که به درستی بالا رفت مردود اعلام شد.:sooot::sooot:
85" : شوت ناگهانی آرشاوین با واکنش دروازه بان مهار شد ...:ey babaaa:
در نهایت 5 دقیقه ی وقت اضافه هم با هوشیاری بازیکنان آرسنال با کمترین استرس به پایان رسید و آرسنال به سه امتیاز این بازی خانگی دست پیدا کرد.:hooora:
:hooora::hooora::hooora::hooora::hooora::hooora::h ooora::hooora:
بچه ها من بازی رو نتونستم ببینم:chi migi:
اما مثل اینکه خیلی قشنگ بوده :yes:
هنوزم میگم باید به ونگر فرصت داد ............
سلام دوستانroz::roz::roz::
در این قسمت نظر خودتونو درباره ی آینده ی ارسنال بنویسین!:fek konam:
به نظر شما آرسنال در اخر فصل چندم میشه؟think::
و به نظرتون این تیم ارسنال میتونه خودشو جمع و جور کنه؟om::
لطفا نظر بدهید نه کل کل
پیشاپیش ممنون از همکاریتون دوستان گرامی!!:flowerysmile:
اگه آرسنال فقط کمی خرید کنه می تونه یکی از 4 برتر اروپا بشه .
به نظر من آرسنال در این فصل هم مثل فصل گذشته 4 لیگ برتر انگلیس شود .
به نظر خودم این تیم فعلی ارسنال کارش خیلی سخت شده
بعید میدونم اول:ahaaaaaa: یا دوم یا سوم بشه
من میگم ارسنال چهارم میشه
اما حالا درباره ی اینده ی ارسنال باید بگم که خبر های خوبی در اینده از ارسنال خواهید شنید
منظورم از اینده خیلی هم دور نیست ها :fek konam: همین چن سال دیگه
چون تیم جوانان ارسنال بازیکنای ستاره ی خوبی داره و فک کنم تعصبی تر هم هستند و با این حساب فک کنم باید منتظر اونا باشیم