ممنون...شما لطف دارین...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله...یگانه خودش یه پا عشق شادمهره!
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون...شما لطف دارین...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله...یگانه خودش یه پا عشق شادمهره!
من محسن چاووشی رو توی سنتوری خیلی دوست داشتم...آهنگاش اونجا فوق العاده بود ولی بعدش ضعیف کار کرد...ولی باز هم من صداشو دوست دارم ولی بعضی از طرفداراش توی فضاهای اینترنتی و سایت ها انقدر بی تربیتن که اجازه هرنوع توهین و صحبت کردنو به خودشون میدن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته تاکیید کنم بعضی هاشون...
خودش خوبه و بهتر میتونه عمل کنه اگه یه ذره ترانه هایی که انتخاب میکنه بهتر باشه و به صداش بخوره...
چاووشی باید بشه چاووشیی که ما تو سنتوری ازش دیدم...:ehem:
خوب بشه موزیکستان..!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه که!:ehem:
ببین برادر من ، من هیچوقت با خواننده هایی مثل محسن یگانه مشکل ندارم ! اتفاقا محسن یگانه از معدود خواننده هایی هست که دماغشو عمل کرده ! :nishkhand:
ولی جدا خواننده کار درستی ولی از بس این داداش من این بنده خدار ودوست داره و آهنگاشو پخش کرده بهش آلرژی پیدا کردم ! eterza::-
داداش گیر دادی به دماغش هااا!!!:nishkhand:
حالا عمل کرده یا نکرده خوبه دیگه!!:ehem::ehem:
قصد توهین ندارم ولی سلیقه دخترانه اینه که خواننده اولا سوسول باشه و همش عشق و عاشقی و از این حرفا بخونه !
ثانیا خوش قیافه باشه و دماغشو عمل کرده باشه ! :nishkhand:
نه...جان من محسن یگانه سوسوله؟؟؟
تازه اکثرا که از صورتش خوششون نمیاد...ولی به نظر من خیییلیییی بانمکه:ehem:
ولی این عشق و عاشقی رو خوب اومدی...
حالا اگه ما دخترا این عشق و عاشقی هارو دوست داریم شما پسرا چی گوش میدین؟؟؟
خواهشا اسم استاد رو کنار اسم شادمهر و این قبیل خواننده ها نیارین !
شادمهر هنرمنده ولی موندگاری سیاوش رو هیچ خواننده ای نداره ! :/danc
موافقم!:ohum:
اتفاقا این آلبومش خیلی دانسه و روی اعصابه ولی همین که سیاوش می خونه خودش همه چیز رو تحت شعاع قرارداده ! من کلا آهنگ های لایت و سبک رو بیشتر می پسندم تا آهنگ های دانس و پر سر و صدا !:ohum:
من تقریبا همه آهنگهای سیاوش رو دارم ولی دنبای یه آهنگ ازش هستم که میگه :
نگو طفلکی منم من
من شهامتم زیاده ...
اگه کسی لینک منیکی چیزی ازش داره و بذاره ممنون میشم ! :rose:
منم آهنگای لایتو خیییلیی بیشتر دوست دارم...
خدا وکیلی تا قبل از این دو تا آلبوم آخرش خوب بود ولی این دو تا آلبوم رو که بعد از مجوز گرفتنش بیرون داده افتضاح افتضاح ! :sooot:
اییینم موافقم...واای مخصوصا ژاکت!!!اون که واقعا بد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم موافقم...واقعا حرف درستی زدین:ehem:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غیر معمولیش برای وقتایی که همچین حال و حوصله داری و نیاز به تخلیه انرژی خوب بود!!!
محسن یگانه رو من قبول میکنم هااا!!!!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با احترام به سلیقه همتون. ashem:-
ولی من با هیچکدوم از اینایی که میگین حال نمی کنم :nishkhand:
خواننده فقط یاسر اکبری:love: خدایی با صداش حال میکنم..جدیدا هم یه آلبوم داده.. یکیشم که بیشتر اوقات گوش میدم رو واستون میذارم اگه خوشتون اومد میتونین آلبوم کاملشو دانلود کنین binam
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم آلبوم کاملش برین حالشو ببرین:ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا بخوای سوسول رو چی معنی کنی ؟!!! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هر جور آهنگی گوش می کنیم ! آهنگ های حماسی ،30یا30 ؛:nishkhand:و حتی عشق و عاشقی و از این حرفا ...
بفرما ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیگه داره از اونور بوم میفته ! :ehe:
داداش ما لااقل اینایی که گفتیم خواننده های معروف و ملی بودند !
یاسر اکبری ... فلاکت ... 2afm تتلو ... Tome تهی خالی پوچ :ajibeee:
وای تو رو خودا این چه آهنگیه گذاشتی!!!!
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
این آهنگش خوشت اومده یا صداش؟!!!:ogh::ogh::ogh:
آقا من صدام بدون دستگاه از این یارو بهتره!!!:-ang:-ang
خیلیییییییییییییdallliiidallliiida llliiidallliiidallliiidallliiidallliiidallliii
من خودم آهنگیو که گوش میدم خیلی دوست دارم:
سکوت سرشار از نگفته ها
چیدن سپیده دم
هردو با موسیقیه بابک بیات
با صدای گرم احمد شاملو
شعر از مارگت بیکل ترجمه آزاد احمد شاملو
فقط مدتش زیاد
هر کدوم 1ساعته
پیشنهاد میکنم حد اقل یه بار گوش بدید اگه ایرادی داشت بگید
اینو گوش کنید بخوابیید تضمین میدم خواب خوب میبینید!!!
من خودم چند ساله هر شب یه ترکشو گوش میدم
:-ang
آخه یکی نمیاد به من نمیگی چرا واسه اینا آهنگ با کلاس میزاری. سرشونو گرفته دارن هزیون میگن.:gahhr:
آخه شما رو به چی این آهنگا .. برین همون عمو پورنگتونو ببینید:khandeeeee bahal:
داداش ما گفتیم آهنگ موندگار نگفتیم زیر خاکی و اتیغه :nishkhand:نقل قول:
لااقل یه دلنگ دولونگ کمی هم داشته باشه !
کی حال و حوصله دکلمه داره ؟!!!:nishkhand:
تو هم برو دیساید و آنتی کرایست رو گوش کن ! امیدوارم به راه راست هدایت بشی ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمو پورنگ گوش بدی از اینا بهتره !
در قندون لب خندون !:love:
بحث موسیقی و محسن یگانه و اینجور چیزا شد گفتم یه نکته ای رو بگم شاید بد نباشه محسن یگانه همشهری ماست :yes:گنبد کاوس dallliii
نقل قول:
بحث موسیقی و محسن یگانه و اینجور چیزا شد گفتم یه نکته ای رو بگم شاید بد نباشه محسن یگانه همشهری ماست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گنبد کاوس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به ...
من آنم که رستم بود پهلوان ...
خب حالا که چی همشهریتونه ...
تو چه گلی به سر خودت زدی ؟!!!:ehe:
پ . ن : راستی تو هم دماغتو عمل کردی ؟!!!:nishkhand:
mas:-آخه نگاه عتیقرو چطوری نوشته. بیا به اینم میگن دانشجو مملکت . ال حق که عتیقه ای! :nishkhand:نقل قول:
اتیغه
باشه حتما این کارو میکنم.:love:نقل قول:
تو هم برو دیساید و آنتی کرایست رو گوش کن ! امیدوارم به راه راست هدایت بشی ! :nishkhand:
عمو پورنگ گوش بدی از اینا بهتره !
در قندون لب خندون !:love:
تو هم برو سیاوش قمیشی تو گوش بده.
من فقط عاشق اینم
ما که نمیدونیم عاشق کدومه؟؟؟ قبل هر چی اینو مشخصش کن. اینجا مردم رفت و امد میکنن:khandeeeee bahal:
اینم به مجموعه کلماتم اضافه میشه :نقل قول:
مزخرف یا مذخرف :nishkhand:
اشپانیا :narahat: ( یادش بخیر سر این داستانهایی تو دربی داشتیم :narahat: )
اتیغه ----> عتیقه :nishkhand:
===========
من فقط عاشق اینم که پشت پنجره بشینم
حواست به من نباشه دزدکی تورو ببینم
:narahat:
==========
دفعه آخرت باشه با استاد شوخی میکنی ! :narahat:
چیه ؟ نکنه حسودیت میشه ؟:hihi: اصلا شهر ما محل پرورش خواننده و بازیگر و اینجور چیزاست خلاصه خواننده معروف یا بازیگری چیزی خواستین ما درخدمتیم :nishkhand: درمورد دماغ هم زمان ما متاسفانه از این امکانات نبود :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه به چی حسودیم بشه ؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم دو تا خواننده داریم !
مرحوم ناصر عبداللهی :narahat:
رضا صادقی
ولی هیچ وقت به موفقیت اونا افتخار نمی کنم چون ربطی به من ندارند ! :ehe:
ولی ناصر خدا بیامرز خوب بود ! همه آهنگاشو هونه دارم ! :narahat:
ولی با این رضا صادقی خیلی حال نمی کنم ! :nishkhand:
ما که فکر کنم نداریم تو این دودو دم فکر نکنم واسه کسی صدای خوب بمونه که بیاد خواننده خوش صدا بشه!!
آقا شما دوتا ندارید بیشتره!!!نقل قول:
سیاوش شمسم اونجا به دنیا اومده!
چاوشیم هی آهنگ جنوبی میخونه فکر کنم میخواب متولد اونجا باشه!!
اصلا اونجا خطه خواننده پروریه!!!
:khahesh:آقا از من غلط املایی نگیریدا خودم میدونم تنها درسی که خوب نبودم این املای فارسی بود..
:yes:آقا من خیلی ملنگم!!!:yes:
lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;
سه ماه آنلاین نشدم..
حالا که یه هفته مونده به کنکور اومدم اینجا شراویر میگم!!!
هرکی قبول داره تشکرو بزنه...
:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::a farin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afa rin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afari n::afarin::afarin::afarin::afarin:
سیاوش شمس و محسن چاووشی از خوزستانند نه بندرعباس ! :nishkhand:نقل قول:
تازه سیاوش قمیشی هم اصلیتش دزفول خوزستانه ! :ehem:
خوزستانیا هم اکثرا صدا مخملی در میان ! محمد یاوری ، محسن چاوشی ، سیاوش شمس وسیاوش قمیشی !
البته ما یه خواننده لس آنجلسی بندری داریم که به شدت ازش متنفرم ! :ogh: ( مهرشاد )
دقیقا ...نقل قول:
البته میگن یه هفته قبل از کنکور رو تعطیلش کن ولی الان به کنکور 11 روز دیگس !
ایشالله موفق باشی !
پ . ن : دیگه از این شرطا نذار من هر پستی رو بخونم بی اختیار تشکر میذارم !:nishkhand:
مگه صدا مخملی ها چشونه؟؟؟:ehe:
سیاوش متولد دزفول و محسن هم بچه آبادان...
مهرشاد که باحال میخونه چرا ازش متنفری؟؟؟
سلام بچه ها من از اول نبودم قضيه چيه..جريان چيه؟!
نقل قول:
موسیقی سلیقه ایه و نمیشه از شما انتقاد کرد ولی من به شخصه اینجور آهنگارو اصلا گوش نمیدم...بهم حس آرامش نمیده:ehem:
[QUOTE=AlexDelpiero;40585] تا بخوای سوسول رو چی معنی کنی ؟!!! :nishkhand:
ما هر جور آهنگی گوش می کنیم ! آهنگ های حماسی ،30یا30 ؛:nishkhand:و حتی عشق و عاشقی و از این حرفا ...
پسرسوسول یعنی کسی که:1-ابروهاشو تیغ زده باشه
2-صداشو تو دماغی کنه و حرف بزنه...
3-تل زده باشه...
4-گوشواره داشته باشه...
5-5تا دکمه اول لباسش باز باشه...
فعلا همینا یادم میاد!!!
اااااا...آخییییییییییییییی یییییییییی...چه خوب...خوش به حالت!:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:nishkhand::nishkhand:نقل قول:
باز گفتی هاااا!!!
ای بابااااااا:nishkhand::nishkhand::nishkha nd:
واااای ناصر عبدااللهی که عالیییی بود...دوسش داشتم..نقل قول:
ولی رضا صادفی رو موافقم...منم باهاش حال نمیکنم:ehem:
کلا بحث بحث شیرین موسیقیه...از هرکی خوشت میاد و بدت میاد بگو...بعد یه سری مخالف و موافقق پیدا میشه...بحث خودش پیش میاد دیگه!!:nishkhand:نقل قول:
سلام به برو بچ باحال دربی.
الان مهدی میگه باز این اومد.
صحبت موزیک شد من نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.
منم میخوام بگم آهنگ و موزیک یعنی چه....
میدونم که بگم از کی خوشم میاد همتون میاین مخالفت میکنید ولی به هر حال.
خواننده مرد: pitbull - آرش
زن: زیاد مهم نیس باید آهنگش قشنگ باشه. ولی باز ترجیحا ریهانا - جنیفر لوپز - شکیرا
مخصوصا این سه تا آهنگ آخر pitbull که واقعا دیوونه کنندس و میشه 77 بار پشت سر هم گوش داد و خسته نشد.
آهنگش با جنیفر لوپز (get on the floor) - آهنگش با شکیرا (rabiosa) و آهنگش با نی - یو (give me everything tonight)
سلام..
من خيلي وقت ندارم..
فقط اومدم بگم من هنوز زنده ام نگرانم نشيد ..
تا دو هفته خفن امتحان دارم..
فقط تا من نيستم يه صفايي با اينجا بديد..
ببخشيد وقت ندارم 5 صفحه واستون تشكر بزارم ..
چشم داداش.....:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودم همین الان یدونه پست توش گذاشتم................ما ار همه ی پرسپولیسی ها حمایت میکنیم:love:
ظاهرا اینم باید صدتایی شه. بسمالله. پیش بسوی صدصفحه ای کردن این تاپیک. من درکل آدم کم حرفی ام پس اگه زیاد شراکت دراین تاپیک نداشتم به بزرگی خودتون ببخشید.
اینایی که شما میگی سوسول نیستند ! اینا از لحاط روحی روانی دچار مشکلن و بیمار اجتماعی محسوب میشن !:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کی گفتم مشکل دارند !نقل قول:
اتفاقا من اگه با صدا مخملی ها مشکل داشتم که طرفدار پر و پاقرص ساوش نبودم ! :love:
هر دم از این باغ بری می رسد ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من چون تو اولویتم متن آهنگه اصلا با خارجکی جماعت حال نمی کنم اونم این خواننده های دانس !
البته کم و بیش آهنگای شکیرا و ریهانا رو گوش کردم ولی هیچوفت دووم ندشته !
آهنگ I Love The Way You LIe از Riahanna و Eminem خوب بود ! :nishkhand:
ولی در کل هیچی .. البته آهنگ Waka Waka از Shakira هم خوبه ! :nishkhand:
موفق باشی داداش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی حالا دیگه کریمی هم جزئی از باشگاه پرسپولیس شده و نیازی به تایپیک جداگانه نداره !
البته سیاست مدیر پرسپولیس مقدم تره ولی نطر من این بود !:shogh:
ضمن خیر مقدم حضور جنابعالی .... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم همه دوستان دربی اینجا حضور داشته باشند تا یواش یواش علاوه بر حرفای دوستانه یه کارایی هم در جهت پیشرفت دربی با هم انجام بدیم !
:hooora:lay_;;:-shad
آخ جوووون. ترکوندم امتحانو:hehee:
نمیدونین امروز چه گذشت . تقلب کردم در حد تیم ملی :nishkhand:. مراقبم که نگو ماه :nishkhand: اصلا به گوشی گیر نمی داد. منم این فرصتها رو هیچ وقت از دست نمیدم. به نظرم بهترین وسیله ارتباطی بین افراد سیستمsms باشه.
که خداییش امروز بر من اثبات شد. بچه ها از بیرون خوب ساپورتم کردن:ahaaaaaa: نمیدونین چه حالی داد...:sooot:
به امید امتحان بعدی و مراقبی گاگول تر :khandeeeee bahal:
:khahesh:
خب نوبت شیرنیه .... :nishkhand:نقل قول:
کاش یه مراقب گاگول گیر ما هم میومد
البته امتحانایی که ما داریم نمیشه با اس ام اس کاری کرد .. فقط شور اون هم به طور جمعی دوای درد ماست ! :-ang
اگر فردا من امتحانمو پاس بشم یه شیرینی پیش من دارید ! :sooot:
برو تو سوپری سر کوچتون هر چی میخای بزن به حسابم:hehee:نقل قول:
در ضمن این امتحانمون عمومی و تخصصی بود. یعنی بر می گشت به زبان خارجه:ogh: رشتمون!!!
دوشنبه هم یه امتحان خیلی خیلی مشکل و پیچیده داریم :gijjj:که امیدوارم بتونم به لطف خدا و کمک دوستانdallliii پاسش کنم.
:khahesh:
با آرش و شکیرا و ریحانا موافقم!!!:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خیلی از pitbull خوشم نمیاد ...جلفه!!:ohum: البته نظرشخصیه و سلیقه شما محترمه:ehem: