-
احمدي:لخويا را ببريم بيشتر راه صعود را رفتهايم
دروازهبان تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي حساس و مشکلي در برابر تيم لخوياي قطر داريم و اگر اين بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم راه صعود به مرحله بعد را هموار ميکنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رحمان احمدي اظهارکرد: خوشبختانه شرايط روحي و جسماني بازيکنان ايدهآل است و اگر با تمرکز ظاهر شويم ميتوانيم تيم لخويا را با شکست بدرقه کنيم.
وي با بيان اينکه تيم لخويا تيم بسيار قدرتمندي است، افزود: اين تيم در کشور خود قهرمان است و مسلما براي گرفتن امتياز به اصفهان ميآيد، اما با همت و تلاش بازيکنان ميتوانيم اين تيم را مغلوب کنيم چرا که نبايد در بازيهاي خانگي امتياز از دست بدهيم و اگر پيروز شويم راه خود براي صعود به مرحله بعد را هموار ميکنيم.
دروازهبان تيم فوتبال سپاهان در خصوص بازيهاي ليگ برتر فوتبال گفت: شرايط در ليگ براي ما حساستر شده است، اما اگر اشتباهي نکنيم ميتوانيم به راحتي قهرمان ليگ شويم و هواداران ما بايد بدانند که سپاهان به راحتي صدر جدول را از دست نميدهد. سرنوشت ما براي قهرماني در دستان خودمان است.
تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان ایران و لخویا قطر در چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا روز سه شنبه 15 فروردین ماه ساعت 20 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف هم میروند.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
لخويا بيشتر از نقطه ضعف، نقطه قوت دارد
سيدمهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت تيم فوتبال سپاهان بازي با لخويا را سخت توصيف کرده و معتقد است که تيمش بايد در اين بازي خانگي تحت هر شرايطي 3امتياز را بگيرد.
سيدصالحي حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:«ما با تيم خوبي بازي داريم و لخويا از بازيکنان خارجي استفاده ميکند که اقامت قطر را گرفتهاند. آنها تيم پرمهرهاي هستند ولي ما محکوم به برد هستيم و اميدوارم با دست پر زمين را ترک کنيم تا در صدر جدول باقي بمانيم.»
سيدصالحي در مورد نقاط ضعف و قوت لخويا و تاکتيک اين تیم میگوید:«به نظر من نقاط قوت لخويا از نقاط ضعف اين تيم بيشتر است. آنها در خط دفاع، هافبک و فوروارد بازيکنان بسيار خوبي دارند و تنها باخت لخويا در اين گروه دليلي بر ضعف آنها نيست.»
سيدصالحي در مورد شانس قهرماني سپاهان در ليگ برتر ميگوید:«بازيها خيلي حساس شده و هيچ تيمي حاشيه امنيت ندارد خصوصا تيمهاي مدعي. هر بازي براي ما حکم فينال را دارد و بايد حداکثر امتيازها را بگيريم. به نظر من تيمهاي مدعي به يک اندازه شانس قهرماني دارند و سرنوشت قهرماني از حالا مشخص نيست.»
منبع :
-
ابوالحسن جعفري با بازي عالي و بي نقصاش برابر لخوياي قطر یکی از ستارگان این دیدار بود و نويد بازيكني مطمئن براي فوتبال ايران را داد.
-اگر بخواهيم صحبتي از بازي ديروز داشته باشيم فقط ميتوانيم به بازي درخشان شما اشاره كنيم، نظرتان در خصوص بازي ديروز چيست؟
بازي با لخويا ديداري سخت براي ما بود ولي ما مصمم بوديم و با هدف برد وارد زمين شديم ولي باور داشتيم كه ميتوانيم اين تيم را شكست دهيم و خدا راشكر ميكنم كه با تلاش همه بازيكنان توانستيم سه امتياز شيريني را كسب كنيم.
-به زعم كارشناسان شما بهترين بازيكن ميدان بوديد، قبول داريد كه سپاهان پيروزياش را مديون شماست؟
اصلا اين حرف را قبول ندارم و بايد بگويم كه من فقط وظيفه خود را انجام دادم و در كنار من نيز همه بازيكنان تمام تاكتيكها را به خوبي در زمين به نمايش گذاشتند.
-شما مطئمنا آينده درخشاني خواهيد داشت و استحقاق اين را داريد كه به تيم ملي دعوت شويد نظرخودتان در اين مورد چيست؟
براي رسيدن به تيم ملي تلاش زيادي خواهم كرد ولي عجلهاي ندارم و به سليقه تمام مربيان و كي روش نيز احترام ميگذارم.
-
هافبک تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: بازی مان با تیم لخویای قطر یکی از بازی های سخت مان در این گروه بود.
مهدی کریمیان در با علام این مطلب ادامه داد: تیم لخویای قطر تیم بسیار خوبی است و در حال حاضر در لیگ قطر اول است، این تیم 8 بازیکن خارجی داشت که برای این بازیکنان پاسپورت قطری گرفته است.
وی اظهار داشت: بازی با این تیم یکی از بازی های خوب مان در لیگ باشگاه های آسیا بود، البته به دلیل وقفه ای که در لیگ اتفاق افتاد بدنمان سنگین بود ولی در حال حاضر مشغول بدنسازی هستیم و این کار تا آخر لیگ به ما کمک خواهد کرد.
کریمیان در مورد دور برگشت جام باشگاه های آسیا گفت: در دور برگشت 2 بازی مان بیرون از خانه است و یک بازی را در خانه برگزار خواهیم کرد و قطعا این بازی را باید با پیروزی پشت سر بگذاریم، در کل ما قبل از هر بازی برای پیروزی به میدان می رویم تا به عنوان تیم صدرنشین به دور بعد این مسابقات صعود کنیم.
وی تصریح کرد: سپاهان باید با 9 امتیاز دور رفت را پشت سر می گذاشت اما متأسفانه در دیدار قبل مان مقابل الاهلی عربستان براساس یک اتفاق و در دقایق پایانی بردمان را با تساوی عوض کردیم ضمن اینکه پنالتی الاهلی در دقیقه آخر بازی بسیار مشکوک بود.
هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان بیان داشت: از نظر من اصلی ترین حریفمان در دور برگشت رقابت ها همین تیم لخویا است که امیدوارم در قطر هم با موفقیت بازی مان را با این تیم به پایان برسانیم. ضمن اینکه ما هم از آمادگی خوبی برخوردار هستیم و صدر نشینی مان در لیگ نشان دهنده این موضوع است.
وی گفت: تمام هم و غم ما قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیاست، پارسال مشکلی برای تیم پیش آمد و نتوانستیم در آسیا به نتیجه خوبی برسیم ولی امسال خیلی امیدواریم که بتوانیم در این جام به موفقیت برسیم و قهرمان شویم..
-
مدافع تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفـ : هواداران سپاهان بهترین ها در ایران و آسیا هستند.
محسن بنگر در گفتگویی، پیرامون دیدار شب گذشته سپاهان برابر لخویا و پیروزی ارزشمند سپاهان گفت: بازی خیلی خوب و سختی را پشت سر گذاشتیم از شانس ما تیمهایی که در گروه ما هستند یا چند هفته به پایان لیگ کشورشان قهرمان شده اند و یا صدرنشین هستند و جزو تیمهای مدعی اما ما همه تلاش خود را برای موفقیت تیم انجام میدهیم تا آبروی فوتبال اصفهان را در آسیا نگه داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه ما به فشردگی مسابقات عادت کرده ایم خاطر نشان کرد: ۷ سال است به طور مداوم در مسابقات آسیایی حضور پیدا میکنیم و کاملا به این شرایط عادت کرده ایم البته نمیدانم سایر تیمها به چه شکل کار میکنند اما این شرایط برای ما طبیعی است و اینطور نیست که مدام مصاحبه کنیم و بگوییم که بدنمان خسته است و گلایه کنیم.
مدافع با تعصب سپاهان خاطر نشان کرد: با کسب این پیروزی صعود ما به عنوان تیم اول یا دوم تقریبا قطعی به نظر میرسد اما باید منتظر ماند و دید در بازیهای بعدی چه پیش میآید، خدا را شکر میکنم که پنالتی ناحقی که در دقایق پایانی بازی با الاهلی به ضرر ما گرفتند با پیروزی شیرین دیشب جبران شد.
بنگر همچنین در رابطه با مصاحبه اخیرش در رابطه با هواداران سپاهان گفت: من هیچ وقت به هواداران سپاهان بی احترامی نکردهام و نمیکنم، متاسفانه برخی از این عزیزان منظور من را بد گرفتند و اتفاقا باید بگویم هواداران سپاهان جزو بهترین تماشاگران لیگ ایران و آسیا هستند. من فقط خواستم بگویم کمی بیشتر از تیم ما حمایت کنند زیرا امسال همه سپاهان را زمین زدند و بیشتر از هر زمانی به پشتیبانی هواداران نیاز داریم
وی افزود: امسال خیلی ها میخواهند سپاهان را زمین بزنند زیرا ما اگر امسال هم قهرمان لیگ بشویم خیلیها باید سرشان را از شرمندگی پایین بیاندازند. هواداران با تعصب مان باید برای مقابله با کسانی موفقیت سپاهان را نمی خواهند با تعصب همیشگی شان بیشتر یاری مان کنند.
-
جعفري: عجلهاي براي رسيدن به تيم ملي ندارم
جعفري با بازي عالي و بي نقصاش برابر لخوياي قطر و دفع دو توپ از خط دروازه و سانتري که باعث گل برتري سپاهان شد بهترين بازيکن بازي لقب گرفت و نويد بازيکني مطمئن را به فوتبال ايران داد.
ابوالحسن جعفري با اشاره به بازي با لخويا گفت: این بازی، ديداري سخت براي ما بود ولي ما مصمم بوديم و با هدف برد وارد زمين شديم ولي باور داشتيم که ميتوانيم اين تيم را شکست دهيم و خدا راشکر ميکنم که با تلاش همه بازيکنان توانستيم سه امتياز شيريني را کسب کنيم.
بازیکن فولاد مبارکه در خصوص حضورش در تیم ملی گفت: براي رسيدن به تيم ملي تلاش زيادي خواهم کرد ولي عجلهاي ندارم و به سليقه تمام مربيان و کي روش نيز احترام ميگذارم.
منبع :
-
براي هت تريک در قهرماني تلاش ميکنيم
براي هت تريک در قهرماني تلاش ميکنيم
هافبک تيم فوتبال سپاهان گفت: هم استقلال و هم تراکتورسازي حريفان سرسختي هستند و هر دو تيم نيز شخصيت قهرماني دارند اما ما به قدرت خودمان اعتقاد داريم و براي هت تريک در قهرماني ليگ تمام تلاش خود را ميکنيم.
احمد جمشيديان در گفتگو با ايمنا، پيرامون ديدار فرداي سپاهان برابر ملوان بندرانزلي گفت: بازي با ملوان يکي از ديدارهاي سخت ما براي رسيدن به عنوان قهرماني است و ما بايد به هر شکل 3 امتياز اين ديدار را بدست آوريم چون اين 3 امتياز از اهميت زيادي برخوردار است.
وي در ادامه با بيان اينکه سپاهان شانس اول قهرماني در ليگ امسال است اظهار داشت: هم استقلال و هم تراکتورسازي حريفان سرسختي هستند و هر دو تيم نيز شخصيت قهرماني دارند اما ما به قدرت خودمان اعتقاد داريم و براي هت تريک در قهرماني ليگ تمام تلاش خود را ميکنيم.
هافبک سپاهان در مورد پيروزي اخير سپاهان برابر لخويا تصريح کرد: با پيروزي برابر لخويا تقريبا صعود ما قطعي شده است و در بازيهاي دور برگشت بايد براي سرگروه شدن مبارزه کنيم البته بازي برگشت برابر تيم لخويا فوق العاده سخت خواهد بود.
جمشيديان همچنين در رابطه با شرايط جسماني خودش نيز خاطرنشان کرد: شرايطم رفته رفته در حال بهبود است البته بايد از آقاي کرانچار نيز تشکر ويژه اي داشته باشم زيرا شرايط بدني مرا درک کرده است و کمتر به من بازي ميدهد چون شايد اگر زياد بازي کنم مصدوميت تکرار شود.
-
اشجاري: حکم جلب همه ما را گرفته بودند
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: خوشحالم که با قهرمان استانشان چنين رفتاري کردند.
حسن اشجاری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازداشتش توسط یگان ویژه رشت در بین دو نیمه بازی سپاهان و ملوان اظهار داشت: سه مامور یگان ویژه رشت از من بابت درگیری ۵ سال پیش که در رشت بعد از بازی ذوبآهن و پگاه گیلان رخ داده بود، شکایت کرده بودند. البته در این درگیری سعید آذری مدیرعامل وقت باشگاه ذوبآهن، قاسم حدادی فر، علی احمدی، هادی شکوری هم دخالت داشتند و حکم جلب همه ما را گرفته بودند.
وی افزود: یگان ویژه رشت در این مدت احضاریه ها را به آدرس باشگاه ذوب آهن فرستاده و دست من چیزی نرسیده بود. اینکه می گویند به باشگاه سپاهان هم این احضاریه ها رسیده دروغ است. با عقل جور در نمی آید که احضاریه به دست من برسد و پیگیری نکنم.
اشجاری تصریح کرد: در بین نیمه بازی سپاهان و ملوان من را بازداشت کردند و همه دیدند که چه اتفاقی رخ داد. آنها دیه می خواستند و در نهایت با کمک رئیس نیروی انتظامی، نماینده مجلس و رئیس زندان انزلی و بهمن صالح نیا که وساطت کرد توانستم ۵ میلیون نقد بدهم تا رضایت بگیریم و آزاد شوم. باید از این آقایان که برایم خیلی زحمت کشیدند و همچنین آقای رحیمی مدیرعامل سپاهان تشکر ویژه ای داشته باشم. آقای رحیمی دیشب می گفت تیم سپاهان را مقابل کلانتری نگه می دارد و تا زمانی که من آزاد نشوم نمی رود. از حمایت او در آن شرایط واقعا ممنون هستم.
این بازیکن که خود انزلیچی است، ادامه داد: پرونده این درگیری شب گذشته به طور کامل بسته شد. من به رئیس یگان ویژه رشت گفتم چطور می توانم سه مامور یگان ویژه را که زورشان از من بیشتر است بزنم و آنها را مجروح کنم. فقط می توانم بگویم خوشحالم که با قهرمان استانشان چنین برخوردی کردند.
اشجاری که شب گذشته نتوانست همراه تیم به اصفهان بازگردد، گفت: من امروز به اصفهان می روم. هر چند که مصدومیت هم دارم و تا دو هفته نمی توانم در لیگ حضور پیدا کنم اما در حال آماده کردن خود برای بازی با لخویا هستم.
منبع :
-
سيدجلال حسينى: وضعيت ما چندان هم بهتر از پرسپوليس نيست
سيدجلال حسينى: وضعيت ما چندان هم بهتر از پرسپوليس نيست
سيد جلال حسينى، مدافع ملى پوش سپاهان معتقد است كه شرايط آنها نسبت به پرسپوليس بهتر نيست و تيم كرانچار هم بازيكنان محروم و مصدوم زياد دارد و به همين دليل بازى فوق العاده سختى مقابل شاگردان مصطفى دنيزلى دارند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• در آستانه بازى با پرسپوليس شرايط سپاهان چطور است؟
- خدا را شكر وضعيت خوبى داريم و بعد از بازى سختى كه مقابل ملوان داشتيم، ريكاورى كرديم تا براى بازى خستى كه مقابل پرسپوليس داريم، آماده شويم.
• در خصوص ديدار خانگى مقابل پرسپوليس صحبت مى كنى؟
- بازى فوق العاده سنگينى است چون پرسپوليس احيا شده و مهره هاى خوبى دارد اما آنها هم مثل ما چون در ليگ قهرمانان آسيا بازى مى كنند،
خسته اند. اميدوارم بازى خوب و تماشاگرپسندى شود.
• غيبت ۴ بازيكن اصلى پرسپوليس كار شما را راحت نمى كند؟
- اصلا. پرسپوليس نيمكت خوبى دارد و بازيكنان جايگزين آنها خيلى خوب هستند. پرسپوليس آنقدر مهره دارد كه دچار مشكل نشود ضمن اينكه شرايط ما هم چندان بهتر از پرسپوليس نيست چون بنگر محروم و اشجارى مصدوم است. وضعيت رحمان احمدى، فابيو
جان واريو و محرم نويدكيا هم براى اين ديدار مشخص نيست چون با تيم تمرين نكردند و احتمال دارد به اين بازى نرسند.
• درخصوص ارزش و اهميت اين بازى خانگى صحبت مى كنيد؟
- اين بازى براى ما خيلى مهم است چون در كورس قهرمانى هستيم و يكى از حساس ترين بازيهاى ما است و متأسفانه با يك تيم بزرگ و قدرتمند بايد بازى كنيم. اميدوارم تماشاگران ما به استاديوم بيايند و در اين بازى مهم و سرنوشت ساز از ما حمايت كنند.
• قبول دارى كه اين ديدار نبرد انديشه هاى تاكتيكى كرانچار و دنيزلى است؟
- اين حرف شما درست است اما آنها به عنوان مربى كنار زمين هستند و نقش بازيكنان در زمين بيشتر است چون ما بايد تفكرات آنها را اجرا كنيم. اميدوارم هر تيمى بهتر باشد، در اين ديدار موفق شود.
• اگر پرسپوليس در اصفهان سپاهان را شكست دهد، تكليف شما براى قهرمانى چه مى شود؟
- كارمان در اين صورت خيلى سخت مى شود. بازى با پرسپوليس خيلى سخت و سنگين است چون پرسپوليس بازيكنانى دارد كه در هر لحظه مى توانند نتيجه را عوض كنند. اميدوارم در اين بازى خوب كار كنيم و ۳ امتياز را از دست ندهيم. اميدوارم برنامه هاى مدنظر كرانچار را خوب اجرا كنيم تا نتيجه بگيريم.
-
تا پايان فصل ۸گل ديگر مى زنم
تا پايان فصل ۸گل ديگر مى زنم
سزار: هيچ وقت نگفته ام به پرسپوليس مى روم
اين روزها هر كدام از پيروزى هاى سپاهان را كه نگاه كنيد ردپاى يك برزيلى خوش تكنيك و گلزن به نام سزار در آن ديده مى شود. كسى كه در هر شرايطى گل مى زند و گل مى سازد. خريد نيم فصل سپاهان يكى از مهاجمانى است كه اين روزها در بين فوتباليست هاى خارجى سرورى مى كند و در دورانى كه عراقى هاى ليگ ايران روند بى انضباطى را پيش گرفته اند، در سپاهان مى درخشد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• ۳ امتياز بازى با پرسپوليس برايتان مهم است؟
- البته؛ همه اين بازى ها مهم هستند و ما اگر مى خواهيم قهرمان شويم، بايد مقابل اين تيم ها به پيروزى برسيم.
• تو هم كه علاقه خاصى به گلزنى و شادى هاى بعد از گلت دارى؟
- البته؛ من خيلى دوست دارم به پرسپوليس گل بزنم و اميدوارم اين اتفاق هم بيافتد اما اول به پيروزى سپاهان مى انديشم؛ نمى توانم قول بدهم اما همه تلاشم را براى گلزنى مى كنم و با اين وجود ابتدا دوست دارم كه ببريم و بعد از آن گل بزنم.
• با توجه به شايعه پرسپوليسى شدنت، در اين بازى چشم هاى بسيارى به ساق هاى توست؛ درست است؟
- اول بايد بگويم من اصلا از اين شايعات خبرى ندارم؛ روز بازى با ملوان هم وقتى با من تماس گرفتند، به آنها گفتم كه اين مسأله صحت ندارد زيرا نمى خواستم اين شايعه قوت بگيرد؛ هيچ كس از باشگاه پرسپوليس با من صحبت نكرده و اين اخبارى كه شنيده مى شود اصلا صحت ندارد؛ من نمى دانم اين شايعه از كجا آب مى خورد اما من هيچ وقت نگفتم كه به پرسپوليس مى روم يا هيچ كس در اين زمينه با من صحبت نكرد.
• حتى علاقه اى هم به جدايى از سپاهان ندارى؟
- من هرگز در مورد آينده صحبت نمى كنم و فعلا تصميمى هم نمى گيرم زيرا يك سال ديگر با سپاهان قرارداد دارم و به قراردادم با اين تيم پايبندم؛ به هر حال من خوشحالم كه اين شايعات مطرح شده زيرا اين مسأله نشان مى دهد كه مردم ايران اكنون مرا مى شناسند و مورد علاقه آنها هستم. من با هيچ كس در مورد آينده صحبت نكرده ام و شايد اين شايعات براى اين باشد كه قبل از بازى با پرسپوليس تمركزم را از دست دهم.
• شنيده مى شود پرسپوليسى ها هم به دنبال اين بودند كه تو را جذب كنند اما تو به سپاهان آمدى. نكند به خاطر رقم پيشنهادى سپاهان بود؟
- نه. اتفاقا رقم قراردادم با سپاهان كمتر از مبلغ پيشنهادى پرسپوليس بود
• در مورد ۵ بازى آينده تيمت هم بگو؛ قبلا گفته اى كه به قهرمانى سپاهان باور دارى. به نظرت چند گل از گل هاى قهرمانى سپاهان را برونو مى زند؟
- با توجه به بازى هاى پيش رو در مسابقات ليگ ايران و ليگ قهرمانان آسيا من خودم را براى گلزنى آماده مى كنم و اميدوارم كه در اين بازى ها براى سپاهان حداقل ۸ گل ديگر هم به ثمر برسانم.
• خيلى دوست دارى گل هايت خاص و تكنيكى باشد، درست است؟
- نه. اتفاقا من فقط دوست دارم گل بزنم و در هر حال و هر شرايط به دنبال گلزنى هستم؛ خودتان ديده ايد كه در برخى موقعيت ها چندين بازيكن مقابل من هستند اما من فقط به دنبال گلزنى هستم چون برايم فرقى نمى كند گل هايم تكنيكى باشد يا عادى. حتى دوست دارم گل هاى زشت باشند اما گل باشند! خب بعضى وقتا حركاتم زيبا هم مى شوند!
-
رحيمى: همه تيم ها از سپاهان بهتر هستند
اعتراض مان چند روز ديگر به فيفا مى رسد
رحيمى: همه تيم ها از سپاهان بهتر هستند
عليرضا رحيمى، مديرعامل سپاهان طى گفت وگويى در مورد بازى با پرسپوليس و مسايل ديگر صحبت هاى زير را مطرح كرد. با ما همراه باشيد:
• شرايط سپاهان براى بازى با پرسپوليس چطور است؟
- وضعيت بد نيست. ما هيچ وقت از تيم خود تعريف نمى كنيم و براى خودمان دشمن نمى تراشيم. همه از ما بهتر هستند. اين ديدار هم مثل ساير مسابقات است.
• براى بخشش محسن بنگر به كميته استيناف نامه زديد؟
- مثل هر باشگاهى كه به راى كميته انضباطى اعتراض مى كند ما هم به كميته استيناف نامه زديم. مثل باشگاه پرسپوليس كه مى خواهد ۲ امتيازش كسر نشود و اين ۲ امتياز را هم برمى گردانند.
• در مورد پرونده اعتراض به بخشش توزى بازيكن تراكتورسازى به كجا رسيديد؟
- وكيل ما پيگير اين قضيه هست و احتمالا به زودى نامه ما به فيفا مى رسد. آئين نامه فيفا در اين باره كاملا واضح است.
• باشگاه تراكتورسازى معتقد است چطور محروميت توزى بعد از ۸ هفته در آستانه بازى با سپاهان عادى است اما بخشش او عادى نيست؟
- اين حركت كميته انضباطى هم اشتباه است. مسائل انضباطى در آئين نامه فيفا كاملا روشن است.
• ۳ امتياز بازى با پرسپوليس رامى گيريد؟
- سعى مى كنيم در هر بازى نتيجه خوبى بگيريم.
• فكرمى كرديد اينچنين در كورس قهرمانى باشيد؟
- چرا فكر نمى كردم؟ هميشه هدفمان همين بوده است.
• قهرمان شويد كرانچار را حفظ مى كنيد؟
- ما با كرانچار قرارداد داريم و در هر شرايطى او را حفظ مى كنيم.
• به دنبال جذب بازيكن نيستيد؟
-مى خواهيم همه بازيكنان را حفظ كنيم و اين كار را هم مى كنيم.
• هادى عقيلى را هم جذب مى كنيد؟
- هر بازيكنى كه كادر فنى تشخيص دهد جذبمى كنيم. تا كنون نه با كسى حرف زده ايم و نه فعلا نيازى داريم چون تمركزمان روى ليگ فعلى است.
• نظرتان در مورد تصميم كميته انضباطى كه پرسپوليس را به دليل فحاشى هواداران به كسر ۲ امتياز محكوم كرد، چيست؟
- من وارد بحث انضباطى پرسپوليس نمى شوم و فقط راجع به سپاهان صحبت مى كنم.
-
جان واريو: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است
جان واريو: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است
فابيو جان واريو يكى از تاثيرگذارترين ستاره هاى سپاهان در فصل اخير بوده و نقش زيادى در موفقيت هاى اين تيم ايفا كرده است. او علاوه بر درخشش هميشگى در خط ميانى اين تيم، به هموطنش سزار هم كمك كرده تا خيلى زود در تركيب تيم جا بيفتد.وى در مورد بازى سپاهان مقابل پرسپوليس مى گويد: اين بازى بسيار سخت است زيرا هم اكنون همه بازى هاى باقيمانده ما مثل فينال است و ما نبايد شانس هاى خود را از دست دهيم؛ هم اكنون تفاوت ما با استقلال تنها ۳ امتياز است و استقلال با يك پيروزى مى تواند دوباره به ما برسد بنابراين نبايد در بازى هاى خود امتياز از دست دهيم؛ ما بايد براى اين بازى بهترين عملكرد خود را نشان دهيم.او در مورد مصدومان پرسپوليس تصريح كرد: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و تيمى است كه هميشه قدرتمند است؛ سرخپوشان به اصفهان مى آيند تا پيروزى را ازآن خود كنند و همه مى دانند كه اين تيم، تيم قدرتمندى است اما با اين وجود اميدوارم سپاهان در اين بازى به پيروزى برسد.هافبك برزيلى سپاهان با بيان اينكه هواداران نبايد در اين مسابقه ما را تنها بگذارند، بيان كرد: مطمئن باشيد همه تلاش ما اين است كه براى هواداران دوباره قهرمانى را ازآن خود كنيم و تلاش مى كنيم كه پيروز اين بازى شويم پس اميدوارم هواداران به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت كنند تا با انگيزه بيشترى به دنبال پيروزى باشيم.
-
كرانچار: پرسپوليس با دنيزلى متحول شده است
به ۱۰ متر پايانى دوى ۱۰۰متر رسيده ايم
كرانچار: پرسپوليس با دنيزلى متحول شده است
زلاتكو كرانچار، سرمربى تيم فوتبال سپاهان گفت: از وقتى دنيزلى به پرسپوليس آمده اين تيم متحول شده است.وى در مورد بازى روز پنجشنبه با پرسپوليس گفت: احترام خاصى براى پرسپوليس و هواداران اين قائل هستم و اميدوارم بازى فردا خوب و جذاب و در نهايت نتيجه مثبت براى ما داشته باشد.او افزود: براى اين مسابقه بنگر را به دليل محروميت و اشجارى را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم اما ساير بازيكنان مشكلى ندارند. اكنون به ۱۰ متر پايانى دوى ۱۰۰متر رسيده ايم. تلاش مى كنيم به قهرمانى تميز و جوانمردانه برسيم و آن را به اصفهانى ها و هواداران سپاهان تقديم كنيم. مى دانيم بازى سختى در پيش داريم اما سه امتياز را مى خواهيم.سرمربى سپاهان در مورد رويارويى با دنيزلى و پرسپوليس گفت: واقعيت اين است كه در فوتبال حرفه اى احساسات نقشى ندارد و ما مى رويم كه ۹۰ دقيقه بازى خوب انجام دهيم. دنيزلى مربى با تجربه اى است و از وقتى به پرسپوليس آمده اين تيم را متحول كرده است.كرانچار با اشاره به هواداران سپاهان گفت: از هواداران تيم بى نهايت تشكر مى كنم كه هر جا بوده ايم آمده اند و از آنها مى خواهم كه همچنان حامى ما باشند.
-
سيدصالحي: ليگ براي ما حساسيت بيشتري دارد
مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: اميدوارم فردا بازي جوانمردانه اي را شاهد باشيم و با حضور تماشاگران خود در ورزشگاه بتوانيم 3 امتياز اين ديدار را که خيلي واجب است به دست آوريم.
مهدي سيدصالحي در گفتگو با ايمنا، پيرامون ديدار فرداي سپاهان برابر پرسپوليس گفت: از زماني که دنيزلي به پرسپوليس آمده است تحول خاصي در اين تيم ايجاد کرده است و تيم خوب و قابل احترامي است. اميدوارم بازي قابل قبولي انجام دهيم و به خصوص به خاطر اينکه بازي داخل خانه است بتوانيم ۳ امتياز بازي را بگيريم.
وي در مورد عملکرد پرسوليس در مسابقات آسيايي اظهار داشت: در آسيا پرسپوليس براي صعود از گروهش زمان دارد اما در ليگ چون امتيازات زيادي از دست داده اند چيزي براي از دست دادن ندارند و به همين دليل در آسيا عملکرد متفاوتي دارند.
مهاجم سپاهان با بيا ن اين مطلب که بازي هاي ليگ براي ما حساسيت بيشتري دارد خاطر نشان کرد: ما بايد حواسمان را جمع و تمرکز خود را روي بازي هايمان بگذاريم و به دور از حاشيه به نبال کسب امتيازات لازم باشيم.
سيدصالحي افزود: اميدوارم فردا بازي جوانمردانه اي را شاهد باشيم و با حضور تماشاگران خود در ورزشگاه بتوانيم ۳ امتياز اين ديدار را که خيلي واجب است به دست آوريم.
منبع :
-
کرانچار: یک امتیاز طلایی گرفتیم
کرانچار: یک امتیاز طلایی گرفتیم
به خاطر مسائل داوری زخم معده گرفتهام!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم سپاهان گفت: با توجه به شرایط بازی با پرسپولیس و در روزی که خوب نبودیم یک امتیاز طلایی کسب کردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس زلاتکو کرانچار پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل پرسپولیس گفت: بازی فوق العاده خوبی بود. پرسپولیس از ابتدای بازی با توجه به شرایط جدول و این موضوع که چیزی برای از دست دادن نداشت آمده بود که حداکثر امتیاز را کسب کند و همین موضوع کار ما را سخت و استرس زیادی به سپاهان وارد کرد.
وی ادامه داد: اگر میتوانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم تا حدودی راهمان برای قهرمانی هموار میشد اما کیفیتی که در 5 ماه اخیر داشتیم را در این بازی نداشتیم. البته شانسهای زیادی در نیمه اول از دست دادیم.
کرانچار تصریح کرد: پرسپولیس هم شانسهای خوبی داشت و خدا را شکر که در این دیدار از آنها عقب نیفتادیم. برای تماشاگران خوب اصفهانی متاسفم که نتوانستیم 3 امتیاز را به آنها هدیه بدهیم اما با توجه به شرایط یک امتیاز طلایی کسب کردیم که ارزش آن در پایان فصل مشخص میشود.
وی در خصوص بازی ضعیف سید صالحی و سزار در این مسابقه گفت: آنها شانسهای زیادی را از دست دادند. از خط هافبک راضی نیستم و فقط نویدکیا کیفیت خودش را نشان داد. جانواریو و کریمیان باید بیشتر کمک میکردند تا نتیجه خوبی بگیریم اما این اتفاق نیفتاد.
سرمربی سپاهان با بیان اینکه تعویضها در راستای جبران ضعف تیمی بود یادآور شد: اگر یکی دو نفر دیگر مثل نویدکیا داشتیم شرایط قطعا بهتر میشد. گلی که زدیم نتیجه تلاش بی نهایتی بود که از خود به نمایش گذاشتیم اما متاسفانه گل عجیبی خوردیم که بر اثر اشتباهات بازیکنان رخ داد و باعث شد 3 امتیاز را از دست بدهیم. در واقع در روزی که خوب نبودیم خیلی فرصت از دست دادیم.
وی افزود: با توجه به ایمانی که به تک تک بازیکنانم دارم امیدوارم در بازیهای آسیایی و در ادامه رقابتها نتایج خوبی کسب کنیم.
کرانچار در خصوص غیبت بنگر گفت: این بازیکن فوق العاده است و نبودش برای ما خوب نیست اما تامینی توانست جای بنگر را پر کند. او خودش را پیدا کرده و بازی خوبی ارائه میکند.
وی در پاسخ به این سؤال که سپاهان چون پرسپولیس را دست کم گرفت نتیجه تساوی به دست آمد، گفت: خواهش میکنم درباره من و تیمم نگویید که انگیزه نداریم. مقابل تیمی بازی کردیم که تعداد زیادی ملی پوش داشت و شخصیت بزرگ فوتبالی دارد.
سرمربی سپاهان در خصوص اینکه چه تدابیری برای حواشی هفتههای پایانی لیگ برتر دارد، گفت: مجبورم بگویم که برخی مواقع به خاطر مسائل داوری با زخم معده به خانه میروم و واقعا فشار روی من زیاد است. تیمهایی که مقابل سپاهان بازی میکنند خودشان را مقابل قهرمان ایران میبینند و برای همین با انگیزه بالایی با مصاف سپاهان میآیند. ما هم تمرکز داریم و کاری به حواشی نداشته و نداریم و با تقویت انگیزه بازیکنان مقابل حواشی را میگیریم تا سپاهان مجددا قهرمان لیگ برتر شود.
-
جانواريو: استقلال- صبا هم مساوي مي شود
جانواريو: استقلال- صبا هم مساوي مي شود
به عقيده فابيوجانوآريو هافبک سپاهان با وجود اين تساوي احتياجي به ناراحتي نيست چون صبا هم از استقلال امتياز ميگيرد.
فابیو جانواریو بعد از تساوی سپاهان و پرسپولیس گفت: مطمئن باشید دیدار استقلال و صبا هم با نتیجه مساوی به پایان می رسد و آن دیدار هم دیداری دراماتیک خواهد شد.
وی ادامه داد: تساوی امروز حق سپاهان نبود و از نتیجه به دست آمده راضی نیستم. امروز خوب نبودیم، چون نتوانستیم به سه امتیاز بازی برسیم. باید فرصت های ما بیش از این به گل تبدیل می شد تا امتیازات کامل این بازی را می گرفتیم.
جانواریو با اشاره به دیدارهای آینده سپاهان در لیگ برتر بیان داشت: چهار بازی آینده ما رقابت هایی تعیین کننده هستند، قهرمانی هدف ماست و برای رسیدن به این هدف در همه دیدارهای پیش رو تلاش خود را به کار می بریم.
-
جلال حسيني: مسير قهرماني ناهموار شد
جلال حسيني: مسير قهرماني ناهموار شد
مدافع مليپوش تيم فوتبال سپاهان گفت: متاسفانه موقعيتهاي زيادي را گل نکرديم و خيلي کار برايمان سخت شد و در ادامه ليگبرتر راه براي قهرماني کمي ناهموار شد.
سيدجلال حسيني پس از تساوي سپاهان مقابل پرسپوليس اظهار کرد: چهار هفته پاياني ليگبرتر بسيار سخت است و فشار بازي امروز خيلي زياد بود. جو ورزشگاه روي ما هيچ تاثيري نداشت. استرس ما تنها به خاطر اينکه مبادا امتياز از دست بدهيم.
حسيني در پاسخ به اين سوال که چه برخوردي ميان شما و بادامکي پيش آمد، گفت: يک برخورد خيلي کوچکي داشتيم که اصلا مهم نبود، و در فوتبال اين برخوردها طبيعي است و هيچ مشکل خاصي نداشتيم.
وي افزود: سازمان ليگ برنامهريزي بسيار بدي دارد و اين برنامهريزي باعث ميشود که بازيکنان خستگي زيادي برايشان به وجود بيايد.
-
جمشيديان:رويانيانقصدد ارد با لابينتيجهبگيرد
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: رويانيان به هيچ عنوان فوتبالي نيست و در فوتبال هم با لابي بازي قصد دارد نتيجه بگيرد.
احمد جمشیدیان در گفتوگو با فارس در اصفهان اظهار داشت: رویانیان به هیچ عنوان حرفهای نیست و فوتبالی نبوده و قصد دارد در فوتبال مانند جاهای دیگر لابی بازی کند.
وی ادامه داد: سه سال است قهرمان لیگ میشویم، اما مجموع بازیهای پخش مستقیممان دو رقمی نیز نشده، بهتر است آقایان در مورد تیم خودشان صحبت کنند.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان در ادامه به حواشی ایجاد شده برای تیمش اشاره کرد و افزود: سالهای گذشته سپاهان تحتالشعاع این صحبتها بوده و هر بلایی میخواستند سر تیم ما آوردند، اما ما در زمین حرفهایمان را میزنیم.
وی افزود: در چند سال گذشته قهرمانی را در دقیقه 97 از سپاهان گرفتند و داوریها بیشتر به ضرر ما بوده تا اینکه به سود ما باشد.
جمشیدیان بیان داشت: در حال حاضر تیمهای تهرانی به دلیل هزینه بسیار قهرمان نشدهاند و دست به دامان همدیگر شدهاند تا به هر طریقی که شده قهرمان شوند.
وی تصریح کرد: هر اتفاقی بیفتد ما باز هم قهرمانیم و حتی اگر قهرمان نشویم، مهم نیست چون بازیکنانمان مرد و مردانه جنگیدهاند و با این تساوی هیچ چیزی از دست نرفته است.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: بازیکنان بزرگ پرسپولیس به دلیل اینکه در فوتبال بوده و فوتبالی هستند، هیچگاه در مورد مسائل حاشیهای صحبت نمیکنند.
وی افزود: هنوز در صدر جدول قرار داریم و مطمئن باشید تنها برای قهرمانی بازی میکنیم.برخی در مورد سهمیه صحبت میکنند در صورتی که تیمشان به انتهای جدول بیشتر نزدیک است تا صدر جدول.
منبع :
-
سيدجلال حسينى: دير گل زديم، زود گل خورديم
انگيزه پرسپوليس ما را اذيت كرد
سيدجلال حسينى: دير گل زديم، زود گل خورديم
حساس ترين ديدار هفته سى ام رقابت هاى ليگ برتر هم به پايان رسيد. سپاهان اصفهان كه در فولادشهر پذيراى قرمزپوشان پايتخت بودند، با تساوى يك بريك خاتمه يافت. اين ديدار كه زيباترين بازى هفته سى ام لقب گرفت. مسابقه اى كه سپاهان ۳ امتيازش براى زردپوشان اصفهان نسبت به رقيب خود از اهميت ويژه اى برخوردار بود. در شرايطى كه سپاهان در لحظات پايانى به گل دست يافت اما اين برترى آنها تنها ۶ دقيقه دوام داشت. شاگردان كرانچار ۲ امتياز حساس را از دست دادند تا استقلال با اختلاف يك امتياز چسبيده به آنها تهديد جدى براى گرفتن جايگاه سپاهان باشد. گفت وگو با سيدجلال حسينى مدافع اين تيم را بخوانيد:
•در شرايطى كه سپاهان نياز به كسب هر ۳ امتياز بازى داشت، با تساوى به كار خود پايان داد. درخصوص اين ديدار صحبت مى كنيد؟
- بازى خيلى خوبى بود. يكى از سخت ترين بازى هاى ما در اين هفته هاى اخير بود. ما از قبل پيش بينى مى كرديم كه اين ديدار سخت باشد. خيلى ها براين باور بودند كه چون پرسپوليس نفرات اصلى خود را دراختيار ندارد ما مى توانيم چندين گل به آنها بزنيم. فوتبال چيزى را از قبل نشان نمى دهد. پرسپوليس علاوه بر ۱۱ بازيكنى كه در زمين داشت، نيمكت آنها نيز قوى بود. بازيكنانى چون جواد كاظميان، مهدى مهدوى كيا، وحيد هاشميان و ... حضور داشتند. آنها با يك تيم كامل آمده بودند. بيشتر بازيكنان پرسپوليس در ليگ بازى كرده بودند. ما در يك روز سخت و در شرايطى كه به شدت به ۳امتياز اين مسابقه نياز داشتيم، متأسفانه بازى مساوى شد. پرسپوليس خوب بود و با برنامه كار كرد.
• انگيزه بازيكنان پرسپوليس بسيار جالب بود.
- آنها واقعاً باانگيزه بالايى بازى مى كردند. همين كار ما را مشكل كرده بود. آنها بسيار جنگنده و خستگى ناپذير نشان مى دادند. پرسپوليس هم براى كسب سهميه تلاش مى كند و اين طبيعى است كه در هر بازى براى ۳امتياز به ميدان بروند.
•سپاهان در اين هفته ها بازى هاى خود را با اقتدار پشت سر گذاشته بود اما در اين ديدار آن صلابت هميشگى از شما ديده نشد. قبول داريد؟
- بله، همين طور است. ممكن است براى هر تيمى چنين روزى پيش بيايد و در يك مسابقه نتواند مثل روزهاى قبل خوب و روان بازى كند. همين پرسپوليس مقابل داماش در آزادى را ديديد كه چگونه بازى كرد و مقابل ما چطور بودند. البته فشار بازى هاى ليگ و آسيايى، استرس از دست ندادن جايگاهمان در جدول و خستگى شايد دليلى بود كه روى بازى بچه ها تأثير گذاشته بود. البته اگر از موقعيت هايمان به درستى استفاده مى كرديم در همان نيمه نخست كار را تمام مى كرديم. به هر حال اگر قهرمانى مى خواهيم بايد ۴ بازى باقيمانده را ببريم.
• اين خستگى و فشردگى براى استقلال و پرسپوليس هم هست. استقلال به يك امتيازى شما رسيد و اين حاشيه امنيت خوبى براى شما نمى تواند باشد.
- كاملاً درست است. با اين تساوى كمى كار برايمان سخت شد. استقلال هم مثل ما بايد به خارج از كشور برود. بعد از بازى هر ۲ تيم بايد به جنوب برويم. سپاهان با فولاد خوزستان و استقلال با شاهين بوشهر بازى دارد. براى اينكه شرايط را هموار كنيم بايد شاهين را در بوشهر شكست دهيم.
• مقابل پرسپوليس يك گل زديد، چرا نتوانستيد از آن حفاظت كنيد؟
- متأسفانه در اين ديدار دير گل زديم، زود گل خورديم. اگر گل تساوى را خورديم به اين خاطر بود كه بعد از گل ضد فوتبال و وقت كشى نكرديم. من حتى در صحنه اى كه احمد جمشيديان روى زمين افتاده بود، گفتم احمد بلند شو و به بازى ادامه بده. او هم سريع بلند شد. به هر حال پرسپوليسى ها در اين بازى بسيار با برنامه بودند آنها دوندگى زيادى كردند. در اين بين على كريمى خيلى خوب كار كرد. سماجت آنها باعث شد تا گل تساوى را بخوريم.
• از نتيجه راضى بوديد؟
- نه، اصلاً راضى نبوديم. به ۳ امتياز چشم دوخته بوديم. متأسفانه انگيزه پرسپوليسى ها اذيت مان كرد.
• در يك صحنه با حسين بادامكى درگير شديد. در اين باره توضيح مى دهيد؟
- شرايط سخت بازى روى بازيكنان هر ۲ تيم فشار آورده بود. چيز خاصى نبود كه كودورت پيش بيايد. يك بحث فوتبالى پيش آمد و من به بادامكى گفتم كمى مواظب حركات خود باشد.
-
کريميان: شاهين نفسهاي آخرش را ميکشيد
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: تيم شاهين بوشهر با گل من سقوط نکرد، اين تيم از قبل سقوط کرده و نفسهاي آخرش را ميکشيد.
مهدي کريميان امروز در گفتوگو با فارس در اصفهان اظهار داشت: بازي بسيار سختي را در برابر شاهين بوشهر برگزار کرديم و لطف خدا شامل حال ما شد که توانستيم بازي برابر اين تيم را با برد پشت سر بگذاريم.
وي ادامه داد: در بازي برابر شاهين بوشهر غم و شادي در کنار هم بود و لطف خدا بود که توانستم در اين بازي حساس گل به ثمر برسانم و از اين بابت بسيار خوشحال و خداوند را شاکرم.
بازيکن تيم فوتبال سپاهان تصريح کرد: اين تيم بسيار دفاعي بازي ميکرد و قصد داشت در ضد حملات تيم ما را اذيت کند که توانستيم تاکتيک آنها را خنثي و به اين تيم ضربه بزنيم.
وي افزود: سقوط تيم فوتبال شاهين از قبل هم مشخص شده بود و اين تيم با گل من سقوط نکرد و سقوطش از قبل مشخص بود.
کريميان بيان کرد: عزت دست خداست که در اين بازي شامل حال من شد.
وي در پايان اظهار داشت: تيم سپاهان در دو بازي آينده خود نيز پيروز از ميدان خارج ميشود و ميتواند در پايان فصل قهرمان اين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران شود.
منبع :
-
هافبک سپاهان: قهرمان ميشويم
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: اميدواريم در بازيهاي آينده نتايج لازم را کسب و به اميد خدا در پايان فصل قهرمان شويم.
اميد ابراهيمي امروز در گفتوگو با فارس در اصفهان اظهار داشت: در برابر تيم شاهين بوشهر بازي بسيار سختي را برگزار کرديم و انتظار دارم در دو بازي باقيمانده بتوانيم نتايج لازم را کسب و در پايان نيز قهرمان اين فصل رقابتهاي ليگ برتر ايران شويم.
وي همچنين به پنالتي از دست رفته تيم خود در بازي برابر شاهين بوشهر اشاره کرد و افزود: همواره پيش از زدن ضربه پنالتي تصميم خود را ميگرفتم که ضربه را به کدام سمت بزنم اما در بازي ديروز و در زمان زدن ضربه پنالتي استرس بسياري داشتم و ترديد داشتم که توپ را به کدام سمت بزنم به همين دليل نتوانستم ضربه خوبي بزنم و طالبلو توانست آن ضربه را مهار کند.
بازيکن تيم فوتبال سپاهان افزود: در بازي برابر شاهين بوشهر هواداران ما را بسيار شرمنده کردند و دو بازي سخت ديگر در پيش داريم که انتظار داريم بتوانيم از آن ديدارها نيز سربلند بيرون بياييم.
منبع :
-
جلال حسيني: قهرماني ما هنوز قطعي نيست
پس از پيروزي سپاهان مقابل شاهين بوشهر، برخي از بازيکنان تيم اصفهاني از قطعي شدن قهرماني سپاهان صحبت کردند ولي سيدجلال حسيني فعلا نسبت به اين موضوع اطمينان ندارد.
سيدجلال در گفتوگو با سايت گل در مورد شانس قهرماني سپاهان گفت:« من با نظر ديگران کاري ندارم ولي خودم معتقدم که قهرماني سپاهان هنوز قطعي نيست. اين درست که سرنوشت دست خودمان است ولي به هيچ عنوان نميتوانيم با اطمينان حرف بزنيم. بازي بعدي ما مقابل ذوب آهن است و بايد بعد از بازي با النصر امارات با خستگي زياد دربي اصفهان را برگزار کنيم. اگر در اين بازي 3 امتياز را نگيريم مطمئنا کار سپاهان سخت خواهد شد.»
حسيني ادامه ميدهد:« به هيچ عنوان نبايد مغرور باشيم و نبايد کار را تمام شده بدانيم. شما ديديد که بارسلونا در 4 روز دو جام را از دست داد و رئال مادريد هم فکر ميکرد خيلي راحت بايرن مونيخ را شکست ميدهد ولي از ليگ قهرمانان حذف شد.»
او در پايان حرفهايش ميگويد:« تراکتور و استقلال منتظر کوچکترين لغزش سپاهان هستند در ضمن تفاضل تراکتور خيلي بهتر شده و آنها حالا خودشان را مدعي جدي قهرماني ميدانند. ما از اين دو بازي 4 امتياز ميخواهيم تا قهرمانيمان قطعي شود.»
منبع :
-
سزار: در قهرماني سپاهان نبايد شک کرد
مهاجم برزيلي تيم سپاهان گفت: تيم ما براي قهرماني در ليگ برتر ايران شرايط خوبي دارد و در قهرماني اين تيم نبايد شک کرد.
برونوسزار از جمله بازيکنان خارجي تأثيرگذار و تکنيکي است که پا به ليگ برتر ايران گذاشته، با پيراهن سپاهان در کوتاه ترين زمان ممکن عملکرد خوبي از خود نشان داده است.
متن کامل گفتگو با اين بازيکن در زير آمده است.
* قبل از هر چيز از اين بگو که با فوتبال ايران از چه زماني آشنا شدي و چطور شد که به ايران آمدي؟
زماني که برزيل بودم و متوجه شدم که از تيم ايراني پيشنهاد دارم اطلاعاتي از فوتبال اين کشور گرفتم و چند بازي از ليگ ايران ديدم و وقتي هم که وارد ايران شدم، هموطن خوبي مثل جانواريو به من کمک کرد و اصلاً احساس غربت نکردم و اکنون راحتم و خيلي زود خودم را با شرايط وفق دادهام. قبل از اينکه به ايران بيايم اخبار خوبي از اين کشور نميشنيدم و چندان با فرهنگ ايران آشنايي نداشتم اما ورود به ايران متوجه شدم که جو خيلي خوب است و سپاهان هم شرايط ايدهآلي دارد. قبل از اينکه به ايران بيايم چيزهايي شنيده بودم که وقتي وارد آن شدم همه چيز را مغاير ديدم و مردم ايران مهماننواز هستند. ايراني ها در برخي جهات مانند برزيلي ها هستند؛ آنها مثل مردم کشورم خانواده دوست هستند.
* در مورد فوتبال ايران چه فکر ميکني، آيا فوتبال ايران حرفهاي است؟
بله ليگ ايران حرفهاي است، من قبلاً در ارمنستان هم بازي کردهام اما ليگ ايران قويتر از ليگ اين کشور است و بازيکنان با تجربه و بزرگي داريم. در ليگ ايران چند تيم براي سرنوشت نميجنگند. ليگ ايران يک مزيت دارد و اينکه قهرمان شدن در آن کار راحتي نيست و به همين دليل ميگويم که قدرتمند است.
* شرايط باشگاه سپاهان چطور است؟
وقتي وارد ايران شدم ميديدم که همه از پرسپوليس و استقلال صحبت ميکنند اما وقتي کارم را با باشگاه سپاهان شروع کردم برايم جاي سؤال داشت که چرا کسي از اين باشگاه نميگويد؟ من در باشگاههاي بزرگي بازي کردم و سپاهان را هم يک باشگاه حرفهاي با امکانات و بازيکنان خوب ميبينم. شايد در ايران اکثراً دوست داشته باشند که در استقلال يا پرسپوليس بازي کنند، اما سپاهان خيلي حرفهاي است و من از حضورم در اين تيم راضيم.
* بزرگترين هدفت از حضور در ليگ ايران چيست؟
در اين مدت کوتاهي که در سپاهان بودم از يک مسئله شگفتزده شدم و اين که اينجا هم مثل برزيليها همه فوتبال را پيگيري ميکنند، من هم اکنون در اين جو قرار گرفتهام و ميخواهم روز به روز پيشرفت کنم. نميدانم چه سرنوشتي خواهم داشت، اما ميدانم که پيشرفت ميکنم.
* براي فصل بعد پيشنهادي از داخل و يا خارج از ايران داشتهايد؟
هنوز پيشنهاد خارجي نداشته ام، اما ميدانم که اين اتفاق ميافتد ولي اکنون دوست دارم تمرکزم روي سپاهان باشد.
* شايعاتي هست که پيشنهادهاي خوبي از ايران داري؟
شايعه هميشه وجود دارد و همه در مورد آن نظر ميدهند اما به صورت جدي چيزي نبوده. وقتي خودم برخي از اين شايعات را ميخوانم پيش خود ميگويم واقعا من اين پيشنهادها را دارم؟
* آيا دوست داري به پرسپوليس و استقلال بروي؟
همه چيز ممکن است، شايد خيلي از هواداران اين خواسته را داشته باشند اما اکنون موقعيت خوبي نيست که در اين رابطه صحبت کنم و ميخواهيم با سپاهان به قهرماني برسيم و براي آن بجنگيم. ميدانم که پرسپوليس و استقلال بزرگند اما از حضورم در سپاهان راحتم.
* قراردادت براي فصل بعد با سپاهان چگونه است؟
يک سال ديگر با سپاهان قرارداد دارم.
* آيا در برزيل هم مثل ايران شايعه در رسانه ها وجود دارد؟
بله همين شايعات در رسانههاي برزيل هم هست، خصوصاً که اخبار در مورد فوتبال باشد.
* تا به حال از تجربه جانواريو که در استقلال بازي کرده استفاده کردهاي تا بداني شرايط پرسپوليس و استقلال چطور است؟
البته که جانواريو خيلي به من کمک کرد و اطلاعات خوبي از استقلال به من داد و شرايط را برايم تشريح کرد. در مورد پرسپوليس هم اطلاعات زيادي کسب کردم چون پيشنهاد جدي از اين تيم داشتم و حتي نزديک بود با اين تيم قرارداد ببندم. نه تنها جانواريو بلکه بقيه برزيليها هم اطلاعات خوبي به من دادند.
* ابراهيم توره از سپاهان به موناکوي فرانسه رفت، آيا تو هم چنين هدفي را دنبال ميکني؟
بله من هم چنين هدفي دارم اما اول بايد خودم را در سپاهان ثابت کنم. توره در همين ليگ قهرمانان آسيا خودش را نشان داد و دو باره هم با سپاهان قهرمان ليگ ايران شد. او ابتدا تواناييهايش را نشان داد و کاري کرد که همه به او احترام بگذارند. ليگ قهرمانان آسيا فرصت خوبي است تا خودم را نشان دهم. اول بايد در سپاهان موفق شوم تا گامهاي حضورم در اروپا را بردارم.
*نظرت در مورد بازيکنان ايراني چيست؟
وقتي ليگ ايران را ديدم متوجه شدم که بازيکنان ايراني خيلي تکنيکي و با تجربه هستند آنها بازيکنان با انرژي هستند.
* به غير جانواريو با کدام بازيکن سپاهان راحتي؟
بنگر
* کدام يکي از گلهايت را دوست داري؟
گلي که به مس کرمان زدم، همه را دريبل کردم و توپ وارد دروازه شد.
* چرا مقابل لخويا موفق به گلزني نشدي؟
در آن مسابقه چند فرصت خوب داشتم اما در تصميمگيري دچار اشتباه شدم.
* قبل از اينکه وارد فوتبال ايران شوي از بازيکناني مثل علي کريمي، علي دايي، مهدويکيا کداميک را ميشناختي؟
من هيچيک را نميشناختم اما وقتي به ايران آمدم در مورد آنها شنيدم و فيلم بازيهايشان راديدم.
* رابطهات با کرانچار چطور است؟
يک اصل حرفهاي ميگويم بايد به کادر فني نهايت احترام را گذاشت و تاکتيکهايش را پذيرفت. من هم چنين رابطهاي با کرانچار دارم.
* علاقه مردم برزيل به فوتبال بيشتر است يا ايران؟
همانطور که گفتم وقتي احساسات مردم ايران را ديدم شگفتزده شدم و متوجه شدم که ايرانيها با عشق خود به ورزشگاه ميآيند اما بايد بگويم عشق و علاقه در بين برزيليها بيشتر است. آنها با فوتبال زندگي ميکنند.
* نظرت در مورد سرمربيگري کيروش در تيم ملي ايران چيست؟
من اين روزها بازيهاي تيم ملي ايران را پيگيري ميکنم روي نيمکت اين تيم مربي بزرگي وجود دارد به نام کارلوس کيروش. خيلي دوست دارم بدانم که در تيم ملي ايران چه بازيکناني وجود دارند و از کدام تيم هستند. مطمئن هستم که تجربه کيروش به ايران کمک ميکند.
* کدام بازيکن جهان مورد علاقهات است؟
رونالدوي برزيلي، اما متأسفانه فوتبالش متوقف شد و خداحافظي کرد، بعد از او به بازي فابيانو علاقهمندم ، او مدتي در اينترميلان بازي ميکرد و حاشيههايي در فوتبال داشت. اما اکنون که به برزيل بازگشته راحت بازي ميکند. من سبک بازياش را دوست دارم و فيلم بازيهايش را ميبينم.
* تيم مورد علاقهات چيست؟
رئالمادريد را دوست دارم.
* فکر ميکنيد در ليگ ايران چه تيمي قهرمان شود؟
مطمئناً سپاهان، چون اختيار در دست خودمان است و ما فقط به خودمان فکر ميکنيم نه تيم ديگري، پس در قهرماني سپاهان شک نکنيد.
منبع :
-
رحمان احمدي: ميدانستم پنالتي را کجا ميزند
رحمان احمدي در خصوص مهار استثنايي ضربه پنالتي بازيکن النصر گفت: مي دانستم پنالتي را کجا مي زند.
رحمان احمدي دروازه بان سپاهان که در ليگ برتر کمترين گل خورده را داشته در چندين بازي متوالي هم توانسته دروازه سپاهان را بسته نگه دارد. بازي مقابل النصر امارات هم فرصتي بود تا او دوباره تواناييهايش را نشان دهد و رحمان يک ضربه پنالتي را هم مهار کرد.
او در مورد بازي با النصر حرف هايش را اينگونه آغاز مي کند:«بازي بسيار خوبي را در بيرون از خانه به نمايش گذاشتيم و توانستيم سه امتياز بازي را کسب کنيم. حالا 10 امتيازي هستيم و ميتوانيم در بازي آينده براي صدرنشيني بجنگيم. با وجود اينکه نيمه اول بازي موقعيتهاي خوبي داشتيم اما نتوانستيم گلهاي زيادي وارد دروازه حريف کنيم، به هر حال آنها در خانه خود و در برابر چشمان هواداران خود بازي ميکردند و ما کار سختي داشتيم ولي خوشبختانه توانستيم سه گل به ثمر برسانيم.
او در مورد پنالتي جنجالي سپاهان و اتفاقاتي که در آن صحنه رخ داد ادامه مي دهد:«فکر ميکنم سوکاي يک لحظه دچار سردرگمي شد و اشتباه کرد چون او احساس کرد که بازيکن النصر پاس رو به عقب داده و با توپ به سمت دروازه رفت که با واکنش دروازهبان النصر همراه شد. البته بچهها تلاش کردند اين اشتباه را جبران کنند و پنالتي را به حريف دادند.بچهها همگي با هم به اين نتيجه رسيدند و کادر فني هم اجازه داد، اصلا خوب نيست تيمي اينطوري برنده ميدان شود و ما اين کار را کرديم تا چهره بدي از تيم به جا نماند و فکر ميکنم کار زيبايي بود که البته مورد توجه خيليها هم قرار گرفت.»
رحمان در اين بازي خودش مرتکب خطاي پنالتي شد که البته ضربه بازيکن حريف را به خوبي مهار کرد.او در اين خصوص مي گويد:در يک صحنه بچهها جا ماندند و من با مهاجم النصر تک به تک شدم و مجبور شدم خطا کنم.البته آمادگي خوبي داشتم و خواستم حداقل فرصت گرفتن پنالتي را داشته باشم.تقريبا فهميده بودم که پنالتيزن النصر کجا ميزند و خوشبختانه توانستم سمت توپ را تشخيص دهم اما اينقدر با سرعت بود که از دستم در رفت و مجددا موفق شدم ضربه دوم او را نيز دفع کنم که با دخالت بازيکنان توپ از دروازه دور شد.»
احمدي در مورد بازي با ذوب آهن و شايعه تباني در اين ديدار مي گويد:«اينها همه ساخته ذهن عدهاي است که با اهداف خاصي در فوتبال حضور دارند. مطمئن باشيد ذوبآهن قويتر از هر بازي، در اين مسابقه حضور خواهد داشت و اين حرفها تنها براي اين است که سپاهان را وارد حاشيه کنند. هميشه مقابل ذوبآهن بازيهاي سختي داشتيم اما اين بازي متفاوت است و ما همه توانمان را خواهيم گذاشت تا با پيروزي ما بازي تمام شود.»
منبع :
-
سيدجلال حسينى:بيشتر از همه تيمها براى قهرمانى تلاش كرديم
دوست دارم لژيونر شوم
سيدجلال حسينى:بيشتر از همه تيمها براى قهرمانى تلاش كرديم
سيدجلال حسينى مدافع ملى پوش تيم فوتبال سپاهان اعتقاد دارد كسانى كه به تيمهاى اصفهانى انگ تبانى مى زنند به وقار اين ۲ باشگاه توهين مى كنند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•از بازى با النصر شروع كنيم كه برد خوبى را بدست آورديد؟
- ديدار با النصر يكى از سخت ترين بازيهاى سپاهان در مرحله گروهى ليگ قهرمانان بود. ما حتما بايد النصر را مى برديم زيرا لخويا و الاهلى هم با يكديگر بازى مى كردند. به همين دليل مصمم بوديم كه بازى را ببريم.
• به نظر مى رسد سپاهان براى صعود مشكلى نداشته باشد؟
- هنوز كار ما تمام نشده است. بازى سختى با الاهلى داريم و حتما بايد اين تيم را شكست دهيم تا به عنوان تيم اول صعود كنيم. صعود به عنوان تيم دوم زياد خوب نيست زيرا آن وقت بايد در خانه الجزيره و با شرايط بد آب و هوايى امارات بازى كنيم و خيلى احتمال دارد حذف شويم.
• با اينكه سپاهان در يك قدمى صعود از گروهش و قهرمانى ليگ است اما چرا زياد با اطمينان صحبت نمى كنى؟
-براى اينكه الان هنوز هيچى در دست ما نيست. تيمى با عظمت بارسلونا در ۳ روز ۲ جام را از دست داد و ممكن است اين اتفاق براى هر تيمى بيفتد چون فوتبال واقعا بى رحم است. ما امروز با ذوب آهنى بازى داريم كه هميشه مقابل آن به مشكل خورده ايم و نتوانسته ايم نتايج خيلى خوبى بگيريم. اگر امروز نتوانيم ذوب آهن را شكست دهيم و تراكتورسازى مس سرچشمه را شكست دهد ما استرس زيادى مى گيريم و حتى ممكن اسست قهرمانى را از دست بدهيم. در بازيهاى آسيايى هم كه هنوز صعودمان قطعى نيست.
• اين احتمال وجود دارد كه استقلال و سپاهان درليگ قهرمانان به هم بخورند. در اين باره چه صحبتى دارى؟
- اصلا دوست نداشتم كه اين اتفاق بيفتد و يكى از ۲ نماينده ايران حذف شود. اى كاش سپاهان و استقلال به هم نمى خوردند و در مرحله بعد هم نماينده هاى بيشترى داشتيم. اين هم براى فوتبالمان خوب است و هم براى بازيكنان تا بيشتر در چشم باشند.
•رويارويى سپاهان وذوب آهن در بازى امروزحرف و حديثهاى زيادى را ايجاد كرده است.
- مى دانم منظورتان اين است كه احتمالا ذوب آهن به سپاهان راه مى دهد. كسانى كه چنين حرفهايى مى زنند براى ادعاهايشان بايد سند و مدرك رو كنند. اين حرفها توهين به وقار ۲باشگاه اصفهانى است. مسئولان ۲باشگاه بايد برخورد جدى با اين شايعات داشته باشند. ما زحمت زيادى براى اين قهرمانى كشيده ايم و نبايد عده اى با حرفهاى بى اساس اعتبار سپاهان را زير سوال ببرند. سپاهان در ابتداى فصل جورى بسته شد كه همه فكرمى كردند رتبه اش دورقمى مى شود اما ما با تمام كمبودها و مشكلات تلاش زيادى براى قهرمان شدن كرديم و بيشتر از همه تيمها زحمت كشيديم.
• پايان قراردادت با سپاهان نزديك است. به لژيونر شدن هم فكر مى كنى؟
- اگر پيشنهاد خوبى برايم برسد حتما آن را بررسى مى كنم چون دوست دارم لژيونر شوم.
-
رحمان احمدى: اگر ذوب آهن را ببريم قهرمانيم
با اتفاقاتى كه در امارات رخ داد در سپاهان نمى مانم
رحمان احمدى: اگر ذوب آهن را ببريم قهرمانيم
رحمان احمدى دروازه بان سپاهان گفت: اگر امروز ذوب آهن را شكست دهيم به قهرمانى مى رسيم. وى در خصوص اينكه سپاهان در آستانه قهرمانى در ليگ برتر قرار گرفته و امروز نيز با ذوب آهن بازى دارد اظهار داشت: ما بايد قهرمان شويم چرا كه شايستگى اين عنوان را داريم البته امروز يكى از سخت ترين بازى هاى خود را پيش رو داريم اما اگر ۳امتياز اين مسابقه را بگيريم قهرمانى از آن ماست حتى اگر تراكتور سازى هم برنده شود باز اين سپاهان است كه قهرمان مى شود. حتى اگر در بازى آخر هم بازنده باشيم تفاضل گل تعيين كننده قهرمان است.وى در اين خصوص كه سپاهان ناگهانى به عنوان مدعى قهرمانى مطرح شد گفت: به هيچ وجه يك دفعه اى نبود ما آرام آرام جلو آمديم و به صدر جدول رسيديم. اول فصل هم تيم خيلى خوبى بوديم و مربى ما تفكرش با تيم سازگار نبود كه خوشبختانه خيلى زود تعويض شد و بچه ها توانايى هاى خود را نشان دادند.احمدى تاكيد كرد: تيمى كه حاشيه نداشته باشد مى تواند خيلى زود مشكلاتش را برطرف كند به همين دليل بود كه سپاهان توانست از اتفاقات اول فصل خيلى زود خود را خارج كند.رحمان احمدى با بيان اينكه فصل بدى را در سپاهان پشت سر نگذاشته در پاسخ به اين سوال كه فكر مى كند چرا به تيم ملى دعوت نمى شود اظهار داشت: همان بهتر كه به خاطر مصدوميت هايى كه دارم به تيم ملى دعوت نشوم. آن موقع كه شرايط بدنى ام خيلى خوب بود و در ۷ بازى هم دروازه ام باز نشد مربى تيم ملى نگاهم نكرد الان كه با فيزيوتراپى و آمپول به ميدان مى روم همان بهتر كه نباشم. فعلا فكرى روى تيم ملى ندارم و به دنبال موفقيت سپاهان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا هستم.اين دروازه بان در اين باره كه قبل از شروع فصل خيلى ها معتقد بودند پر كردن جاى رحمتى در سپاهان كار ساده اى نيست عنوان كرد: من به توانايى هاى خودم واقف بودم و البته اين را هم بگويم مربى خوب دروازه بان هاى ما هم من را در سطح بالا نگه داشت. در مجموع ما تيم خوبى هستيم.وى درباره بحث اين روزهاى فوتبال مبنى بر منع جذب دروازه بان خارجى در ليگ برتر و ليگ دسته اول گفت: مربى دروازه بان هاى ما كه يك فرد خارجى است حرف هاى جالبى مى زند كه به نظر من خيلى مهم است. او مى گويد در ايران استعداد هاى بسيار خوبى در زمينه دروازه بانى وجود دارد اما مشكل ايران اين است كه مربى خوب دروازه بانى ندارد و فوتبال ايران نيازمند اين است كه به جاى استفاده از دروازه بان هاى خارجى از مربيان خوب خارجى در زمينه دروازه بانى استفاده كند.احمدى در اين باره كه اگر قرار بر حفظ سرمايه هاى ايرانى باشد چرا بايد در ديگر خطوط از بازيكن خارجى استفاده شود گفت: فوتبال ايران در خطوط ديگر بازيكن زياد دارد اما در زمينه دروازه بانى مگر ما چند دروازه بان خوب داريم.دروازه بان سپاهان در جواب به اين پرسش كه عدم حضور دروازه بان هاى خوب خارجى در ايران باعث شده تا دروازه بان هاى ايرانى رقيبى در تيم هاى خود نداشته باشند و افت كنند و يا در جايگاهى قرار گيرند كه دروازه بان دوم را خود انتخاب كنند گفت: چنين مسايلى به طرز تفكر مربى و باشگاه باز مى گردد اين مربى است كه بايد طورى مديريت كند كه رقابت در تيم ايجاد شود. اگر مربى نتواند رقابت ايجاد كند باعث غرور يك بازيكن مى شود و هرطور كه بازى كند درون دروازه قرار مى گيرد اما اگر شرايطى پيش آيد كه بازيكن بداند تحت هر شرايطى نمى تواند بازى كند اين اتفاق ها هم پيش نمى آيد ضمن اينكه همه دروازه بان ها مثل هم نيستند مثلا ابتداى فصل وقتى مى خواستم به سپاهان بيايم به من گفتند به عنوان گلر اول مى خواهند مذاكره كنند و من ديگر نپرسيدم كه دروازه بان هاى بعدى چه كسانى هستند چون برايم مهم نبود و مهم توانايى هاى خودم بود بعد هم كه وارد تيم شدم اين مربى دروازه بان ها بود كه تشخيص داد چه كسى دروازه بان اول شود. به نظر من اينكه چنين بحثى در فوتبال ما داغ شده اشتباه است و ما بايد به فكر مربى خوب باشيم.احمدى در پايان در خصوص اينكه براى فصل آينده در سپاهان مى ماند يا خير گفت: ۹۹ درصد از اين تيم جدا مى شوم با توجه به اتفاقاتى كه در امارات رخ داد ۴ روز است كه با خود كلنجار مى روم و ترجيح مى دهم كه براى فصل بعد در اين تيم نباشم. فعلا نمى خواهم در اين باره صحبت كنم فقط معتقدم برخى اتفاق ها در شان باشگاه سپاهان نيست.
-
بنگر: اگر ذوب آهن ما را ببرد پاداش مى دهيم
بنگر: اگر ذوب آهن ما را ببرد پاداش مى دهيم
سپاهان سه شنبه شب گذشته با يك نتيجه قاطع النصر امارات را شكست داد و البته نكته حاشيه اى اين مسابقه به پنالتى سپاهان مربوط شد كه آنها عمدا اين پنالتى را از دست دادند.در مورد اين پنالتى اظهارنظرهاى متفاوتى وجود دارد و برخى معتقدند سپاهانى ها بازى جوانمردانه را رعايت نكردند. محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان در خصوص اين صحنه گفت: سوكاى زبان فارسى را به خوبى بلد نيست و ما هر چقدر داد زديم كه سمت توپ نرود اما متوجه نشد. شما ديديد كه هيچ كدام از بازيكنان ما به سمت توپ نرفتند اما سوكاى رفت. من بعد از بازى از او در اين مورد سوال كردم، سوكاى به من گفت كه خيال كرد مدافع حريف قصد داشته توپ را استوپ كند اما موفق به انجام اين كار نشده و او هم تصميم گرفته بازى را ادامه دهد. با اين حال خيلى بد شد كه آنها ۱۰نفره شدند و اى كاش مربيان ما يكى از بازيكنان را بيرون مى كشيد تا سپاهان هم ۱۰نفره مى شد.بنگر در مورد احتمال صدرنشينى سپاهان در اين گروه خاطرنشان كرد: اگر بازى مستقيم ملاك نباشد ما بايد الاهلى را ببريم و اين دور از دسترس نيست. اگر هم به عنوان تيم دوم بالا آمديم، مشكلى براى ديدار با الجزيره نداريم و خيلى راحت مى توانيم اين تيم را شكست دهيم. بنگر در پاسخ به اين سوال كه آيا از رويارويى با استقلال استقبال مى كنيد خاطرنشان كرد:اين خوب نيست كه نماينده هاى ايران در اين مرحله با يكديگر روبه رو شوند ولى ما براى صدرنشينى تلاش مى كنيم. اگر با استقلال روبه رو شويم، مجبوريم كه اين تيم را در اصفهان شكست دهيم.از بنگر در مورد بازى حساس مقابل ذوب آهن و حاشيه هاى اين بازى سوال مى كنيم كه او گفت: ما شنيده ايم كه بعضى ها براى ذوب آهن پاداش تعيين كرده اند و حتى به بازيكنان اين تيم گفته اند كه شما را براى فصل اينده مى خواهيم. البته اگر ذوب آهن ما را شكست بدهد خودمان هم به آنها پاداش مى دهيم. ما دنبال اين حرف و حديث ها نيستيم و مى خواهيم با زور خودمان قهرمانى را به دست بياوريم.
-
كرانچار:سپاهان پتانسيل قهرمانى در آسيا را هم دارد
كرانچار:سپاهان پتانسيل قهرمانى در آسيا را هم دارد
زلاتكو كرانچار سرمربى تيم فوتبال سپاهان با تاكيد بر اينكه تيمش پتانسيل قهرمانى در آسيا را نيز دارد، گفت: اگر در پرسپوليس به من فرصت مى دادند و از من حمايت مى كردندمى توانستم موفق شوم اما مسئولان باشگاه شرايط را براى كاركردنم مهيا نكردند. وى در خصوص اينكه چگونه توانستيد سپاهان را موفق كنيد اما در پرسپوليس فصل موفقى را نداشتيد، گفت: اگر در پرسپوليس به من فرصت مى دادند و از من حمايت مى كردند در آن تيم نيز مى توانستم موفق شوم اما مسئولان باشگاه شرايط را براى كاركردن من كه در نهايت منجر به موفقيت تيم پرسپوليس مى شد مهيا نكردند. او در همين خصوص افزود: در سپاهان شرايط متفاوت بود و مديريت باشگاه ضمن ايجاد يك فضاى آرام و بدون تنش از برنامه ها و عملكرد من حمايت كرد و فضا را براى موفقيت ما فراهم كرد كه نتيجه آن نيز قهرمانى سپاهان در رقابتهاى اين فصل ليگ برتر بود. سرمربى تيم فوتبال سپاهان تاكيد كرد: افتخار مى كنم به اين تيم كه توانست در شرايطى سخت و درحاليكه هيچكس فكر نمى كرد به عنوان قهرمانى ليگ برتر دست يابد ،دست يافت. وى در خصوص آينده اين تيم در رقابتهاى فصل آينده ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما پتانسيل قهرمانى در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا را نيز دارد اما براى ادامه راه موفقيتى كه در پيش رو گرفته ايم نياز به حفظ هسته اصلى تيم و تقويت در برخى از پستها را داريم تا شاهد حضور قدرتمندانه سپاهان در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا و فصل آينده ليگ برتر باشيم.
كرانچار در پاسخ به اين پرسش كه ايا اين موضوع كه برخى از تيم ها براى جذب مدافعان اصلى سپاهان دست به كار شده اند، شما را نگران نمى كند تصريح كرد: قرار داد برخى از بازيكنان ما به پايان رسيده است و در فوتبال حرفه اى بازيكنان مى توانند در يك تيم بمانند و يا به پيشنهادهاى ديگر خود پاسخ دهند اما مشئولان باشگاه قول داده اند كه همه تلاش خود را براى حفظ بازيكنان اصلى تيم انجام دهند.
-
رحیمی: درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان است
رحیمی: درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان است
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت که درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان استان اصفهان است.
علیرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس در مورد شرایط سپاهان و تصمیمات این تیم برای فصل آینده صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: با قهرمانی سپاهان برنامه ها تغییر نمی کند؟
طبیعی است که توقعات از تیم بالا رود. باید همه چیز را سفت و سخت گرفت تا مشکلی پیش نیاید. برنامه ها نوشته شده و چیزی کم و زیاد نمی شود.
فارس: چه پاداشی برای بازیکنان در نظر گرفته شده؟
هنوز این موضوع در هیئت مدیره مطرح نشده است.
فارس: چطور امکان دارد باشگاهی مثل سپاهان چنین چیزی را پیش بینی نکرده باشد؟
چرا نمی شود؟ ما برنامه هایی داریم اما صدایش را در نمی آوریم. باشگاه به بازیکنان پاداشی که مد نظر دارد را می دهد.
فارس: تکلیف تان با کرانچار چه می شود؟
با او قرارداد داریم و کارمان را ادامه می دهیم.
فارس: پس قضیه پیشنهاد از فدراسیون کرواسی چیست؟
من چنین چیزی نشنیدم و بهتر است از خودش بپرسید. این خبر صحت ندارد.
فارس: لیست مازاد چه زمانی اعلام می شود؟
در سپاهان چنین چیزهایی نداریم. همه را حفظ می کنیم.
فارس: ولی ظاهرا برخی از بازیکنان تیم از یکسری شرایط ناراضی هستند؟
ما بازیکن ناراضی نداریم و کسی را هم از دست نمی دهیم.
فارس: چه زمانی بازیکن جدید جذب می کنید؟
باید کرانچار لیست خود را بدهد و هر وقت که بخواهد کار را شروع می کنیم. فعلا به فکر دو بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا هستیم.
فارس: اگر در مرحله بعدی با استقلال برخورد کنید، کار سخت تری ندارید؟
فوتبال اگر و اما ندارد و هنوز چیزی مشخص نیست.
فارس: در مصاحبه ای گفته بودید اگر ورزشگاه نقش جهان درست نشود در استان دیگری بازی های سپاهان را برگزار می کنید. این حرف تهدید است یا تصمیم؟
درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان و فوتبال این استان است. ما در خارج از استان برویم می توانیم در استادیوم های حداقل 30 هزار نفری بازی کنیم و همین مقدار تماشاگر هم در ورزشگاه داشته باشیم.
-
رحمان احمدى: يكى از بازيكنان سپاهان به من گفت جدا نشوم
رحمان احمدى: يكى از بازيكنان سپاهان به من گفت جدا نشوم
رحمان احمدى دروازه بان ملى پوش سپاهان در ۳۲ بازى براى تيمش به ميدان رفت و ۲۴ گل خورد كه از لحاظ آمارى بهترين دروازه بان ليگ يازدهم لقب گرفت.وى در مورد قهرمانى سپاهان گفت: خيلى خوشحالم كه زحمات ما جواب داد و توانستيم به يك موفقيت بزرگ برسيم. احمدى در پاسخ به اين سوال كه آيا سهم قهرمان ليگ در تيم ملى فقط بايد يك بازيكن باشد خاطرنشان كرد: حتما خيلى از بازيكنان سپاهان خوب نبودند و شايستگى اين را نداشتند كه در تيم ملى باشند. مطمئنا اين موضوع دلايل پيچيده اى دارد كه نيازى نيست در موردش حرف بزنيم. همه چيز در اين مورد به طور كامل روشن است.احمدى با اشاره به دوران مربيگرى لوكا بوناچيچ در سپاهان ادامه داد: اين مربى روى بچه ها تأثير منفى گذاشته بود و اگر در سپاهان مى ماند از رده دهم هم پايين تر مى رفتيم. خوشبختانه با تغييرات مديريتى و همچنين تغييركادرفنى تيم به آرامش رسيد و كرانچار با اخلاق حرفه اى خود توانست شرايط سپاهان را تغيير دهد. او مربى خوبى است و نحوه رفتار با بازيكنان رابلداست.احمدى در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان قصد جدايى از سپاهان را دارى خاطرنشان كرد: وقتى مسئولان اين باشگاه پيشنهادى به من نداده اند، نمى توانم بگويم كه خواهشا مرا نگه داريد. يكى از بازيكنان سپاهان بعد از تصميمى كه گرفتم با من خيلى صحبت كرد و گفت كه از اين تيم نروم. با اين حال هنوز هيچ صحبتى با من نشده و پيشنهادى از باشگاه سپاهان ندارم و منتظر پايان بازى هاى گروهى ليگ قهرمانان و بازى مرحله يك هشتم نهايى هستم.
-
بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم
استقلالى ها مردانه قهرمانى ما را تبريك بگويند
بنگر: به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم
محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان در اكثر بازى هاى تيمش در اين فصل حضور داشت و يكى از بازيكنان تأثيرگذار تيم اصفهانى بود. او سپاهان را مستحق قهرمانى مى داند و معتقد است كه تيمش با شايستگى به اين عنوان رسيد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•از قهرمانى سپاهان چه حسى دارى؟
-حس خيلى خوبى است. واقعا سال سختى براى ما بود و به اندازه تيم هاى سقوط كرده يا آنهايى كه در خطر سقوط بودند سختى كشيديم.
•بازيكنان شما گفته اند كه اگر بوناچيچ سرمربى سپاهان بود وضعيت بدى پيدا مى كرديد؟
-من هم چنين نظرى دارم و معتقدم اگر لوكا مى ماند حتى از رده هفتم هم پايين تر مى رفتيم. او شخصيت سپاهان را پايين آورده بود و تفكر بازيكنان در زمان بوناچيچ اين بود كه فقط در ليگ برتر بمانيم. بعد از آمدن كرانچار اما همه خواستيم كه به بالاى جدول بياييم و او از لحاظ روحى روى بازيكنان كار كرد.
•بازيكنان استقلال معتقدند كه اگر مصدوم نمى دادند به جاى سپاهان قهرمان مى شدند. نظر تو چيست؟
-اين حرف ها اصلا درست نيست. ما هم در خيلى از بازى ها احمد جمشيديان، محرم نويدكيا، سيدجلال حسينى، جانواريو، يانوش و ... را در اختيار نداشتيم. همانطور كه مجتبى جبارى براى استقلال مهم است نويدكيا يا رحمان احمدى هم براى سپاهان مهم است. بهتر است استقلالى ها قهرمانى ما را مردانه تبريك بگويند.
•جشن قهرمانى چطور بود؟
-همه چيز واقعا لذتبخش بود و مردم اصفهان خيلى خوشحال بودند.
•پس احتمال دارد بمانى؟
-تصميم خودم را گرفته ام و احتمالش ضعيف است كه بمانم. من همه چيز را با سپاهان به دست آوردم و هميشه اين تيم را دوست دارم. نمى خواهم يك روزى از سپاهان جدا شوم كه اين تيم افت كرده باشد. وقتى ما برويم جوان ها مى توانند بيايند و جاى امثال من را بگيرند.
•مى گويند با پرسپوليس مذاكره كردى و قرار است به اين تيم بروى؟
-من از چند تيم پيشنهاد دارم كه پرسپوليس، استقلال و سايپا جزو آنها هستند. اگر قصد جدايى از سپاهان را داشته باشم به خاطر رويانيان به پرسپوليس مى روم.
•آيا او با تو حرف زده؟
-ما هميشه با هم حرف مى زنيم.
•به نظر مى رسد كه دوست دارى بازى در يكى از ۲ تيم پرطرفدار فوتبال ايران را تجربه كنى؟
-بله همين طور است. من ۳۲سال سن دارم اما بدنم مثل بازيكن ۲۲ ساله سرحال است. چند روز پيش در جمعى نشسته بوديم كه مجيد بصيرت گفت پيشنهاد جواد زرينچه را براى رفتن به استقلال رد كرد اما بعدها حسرت خورد كه چرا در يكى از اين ۲ تيم بازى نكرده است. من با سپاهان قهرمانى در ليگ، نايب قهرمانى در آسيا و حضور در جام باشگاه هاى جهان را تجربه كردم و دوست دارم بازى در پرسپوليس را هم تجربه كنم.
-
رحيمى: سپاهان ليست مازاد ندارد
رحيمى: سپاهان ليست مازاد ندارد
عليرضا رحيمى مديرعامل باشگاه سپاهان گفت كه درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهين به نسل جوان استان اصفهان است.وى در مورد شرايط سپاهان و تصميمات اين تيم براى فصل آينده صحبت هاى زير را مطرح كرد:
• با قهرمانى سپاهان برنامه ها تغيير نمى كند؟
-طبيعى است كه توقعات از تيم بالا رود. بايد همه چيز را سفت و سخت گرفت تا مشكلى پيش نيايد. برنامه ها نوشته شده و چيزى كم و زياد نمى شود.
• چه پاداشى براى بازيكنان در نظر گرفته شده؟
-هنوز اين موضوع در هيأت مديره مطرح نشده است.
• چطور امكان دارد باشگاهى مثل سپاهان چنين چيزى را پيش بينى نكرده باشد؟
-چرا نمى شود؟ ما برنامه هايى داريم اما صدايش را در نمى آوريم. باشگاه به بازيكنان پاداشى كه مد نظر دارد را مى دهد.
• تكليف تان با كرانچار چه مى شود؟
- با او قرارداد داريم و كارمان را ادامه مى دهيم.
• پس قضيه پيشنهاد از فدراسيون كرواسى چيست؟
-من چنين چيزى نشنيدم و بهتر است از خودش بپرسيد. اين خبر صحت ندارد.
• ليست مازاد چه زمانى اعلام مى شود؟
-در سپاهان چنين چيزهايى نداريم. همه را حفظ مى كنيم.
• اما ظاهرا برخى از بازيكنان تيم از يكسرى شرايط ناراضى هستند؟
-ما بازيكن ناراضى نداريم و كسى را هم از دست نمى دهيم.
• چه زمانى بازيكن جديد جذب مى كنيد؟
-بايد كرانچار ليست خود را بدهد و هر وقت كه بخواهد كار را شروع مى كنيم. فعلا به فكر ۲ بازى خود در ليگ قهرمانان آسيا هستيم.
• اگر در مرحله بعدى با استقلال برخورد كنيد، كار سخت ترى نداريد؟
-فوتبال اگر و اما ندارد و هنوز چيزى مشخص نيست.
• در مصاحبه اى گفته بوديد اگر ورزشگاه نقش جهان درست نشود در استان ديگرى بازى هاى سپاهان را برگزار مى كنيد. اين حرف تهديد است يا تصميم؟
-درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهين به نسل جوان اصفهان و فوتبال اين استان است. ما در خارج از استان برويم مى توانيم در استاديوم هاى حداقل ۳۰ هزار نفرى بازى كنيم و هم
-
خوروش: سپاهان دو بازی دیگر دارد، باشگاهها نباید با بازیکنان تماس بگیرند
خوروش: سپاهان دو بازی دیگر دارد، باشگاهها نباید با بازیکنان تماس بگیرند
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال سپاهان با انتقاد به مذاکره تیمها با بازیکنان گفت: سپاهان دو بازی دیگر دارد و نباید با بازیکنان تماس گرفت.
رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره مصاحبه های اخیر محسن بنگر مبنی بر جدایی اش از سپاهان و پیوستن به پرسپولیس گفت: فعلا حرفی در این خصوص ندارم. سپاهان دو بازی دیگر در لیگ قهرمانان آسیا دارد. درست نیست که باشگاه ها وقتی هنوز سپاهان بازی دارد به بازیکنان زنگ بزنند. بعد از برگزاری این دو بازی این حق برای بازیکنان آزاد محفوظ است که با هر باشگاهی خواستند مذاکره کنند. در ضمن سپاهان بازیکنانی مثل بنگر و سید جلال حسینی را از دست نمی دهد. این بازیکنان سرمایه های باشگاه هستند و می خواهیم آنها را حفظ کنیم.
وی در خصوص اینکه سپاهان چند بازیکن آزاد دارد، گفت: اکثر بازیکنان تیم آزاد هستند اما به زودی مذاکره با آنها را آغاز می کنیم.
خوروش در باره اینکه تکلیف سپاهان با عمادرضا چه شد، عنوان کرد: ما با هم قطع همکاری کردیم. او از ایران رفته و دیگر با سپاهان قراردادی ندارد.
سرپرست تیم سپاهان در این باره که آیا بازیکنان این تیم هم مثل سایر باشگاه ها مبلغ قرارداد خود را نگرفته اند، گفت: بازیکنان سپاهان فقط 20 درصد قرارداد پایانی خود را نگرفته اند، هنوز دو بازی دیگر در پیش است و این پول هم به آنها داده می شود.
خوروش در مورد مراسم جشن قهرمانی گفت: برای اولین بار بود که مراسم قهرمانی با نظم برگزار و از حضور هر فردی در زمین جلوگیری شد. برای اولین بار هم بود که در طول 365 روز سال رنگ صفحه اول روزنامه ها زرد شد. همیشه صفحات روزنامه ها با قرمز و آبی پر می شود.
وی با اشاره به اینکه بعد از قهرمانی سپاهان همه چیز تحت الشعاع اتفاقات تمرین استقلال قرار گرفت، با خنده گفت: استقلالی ها زرنگی کردند و این گونه خواستند جلب توجه کنند.
خوروش در مورد ادامه پیگیری های این باشگاه در پرونده شکایت از توزی مهاجم تراکتورسازی که مورد بخشش کمیته انضباطی قرار گرفت، گفت: این پرونده را ادامه می دهیم. به دنبال امتیاز نبودیم و می خواستیم احقاق حق کنیم و جلوی ظلم و دست های پشت پرده و لابی کردن برای قهرمانی را بگیریم. تیمی که می خواهد قهرمان شود باید در زمین مسابقه مثل سپاهان توانایی خود را نشان دهد.
وی در پایان در خصوص ورزشگاه نقش جهان گفت: چرا باید شهر معروف اصفهان که در دنیا شناخته شده یک ورزشگاه نداشته باشد؟ هیچ مسئولی به فکر نیست و انگار نه انگار هر بار موتوری های زیادی 35 کیلومتر را در جاده راه می آیند تا به ورزشگاه برسند. همیشه در این جاده تلفاتی داده می شود ولی کسی توجهی ندارد.
-
آرزوی ما نرفتن سیدجلال به تیم ملی است
کرانچار: باید نیمه اول کار را تمام میکردیم
آرزوی ما نرفتن سیدجلال به تیم ملی است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: موقعیتهای خوبی در نیمه اول دیدار مقابل الاهلی داشتیم و باید کار را در همان نیمه تمام میکردیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل الاهلی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و صعود سپاهان به عنوان تیم اول گروه به مرحله حذفی گفت: باید در نیمه اول کار را تمام میکردیم. چندین موقعیت خوب را از دست دادیم، اما در نهایت به پیروزی رسیدیم و به عنوان تیم اول صعود کردیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا از عملکرد مهاجمانش در این دیدار راضی بود، گفت: متأسفانه مهاجمان سپاهان در این دیدار و همچنین در بازی مقابل مس سرچشمه عملکرد قابل قبولی نداشتند. البته در مجموع عملکرد بازیکنان قابل قبول بود، اما متأسفانه نمیتوانم عملکرد مهاجمان را صددرصد تأیید کنم باید بیشتر کار کنیم و مشکلات را برطرف کنیم.
کرانچار در پاسخ به این سؤال که با توجه به اینکه کیروش سرمربی تیم ملی از سیدجلال حسینی برای حضور در تیم ملی دعوت کرده است و آیا امکان حضور او با توجه به صعود سپاهان به مرحله حذفی در تیم ملی وجود دارد، گفت: سعی میکنیم قبل از پلیآف این اتفاق نیفتد. به غیر از ما تیمهای استقلال و پرسپولیس هم این درخواست را دارند تا بعد از بازی پلیآف بازیکنانشان را به تیم ملی تحویل دهند و تا پایان مرحله حذفی در اختیار داشته باشند؛ آرزوی ماست که سیدجلال به تیم ملی نرود.
وی در پاسخ به این سؤال که وقتکشی عربها بازی را به ضرر سپاهان پیش میبرد گفت: البته مطمئن نیستم که این اتفاق عمدی بوده باشد اما بعضی اوقات روی زمین میافتادند.
کرانچار درباره حضور بنگر در دقایق پایانی در خط حمله سپاهان گفت: با توجه به اینکه مهاجمان ما در زدن ضربات سر توفیقی نداشتند بنگر را به خط حمله منتقل کردیم که خوشبختانه نتیجه خوبی داشت.
-
گذشت نداريم به هم تيمي خود در دهانه دروازه پاس دهيم
گذشت نداريم به هم تيمي خود در دهانه دروازه پاس دهيم
هافبک تيم فوتبال سپاهان گفت: ما در نيمه اول با يک گل از حريف جلو بوديم و با توجه به فرصتهايي که داشتيم ميتوانستيم نيمه اول را با نتيجه 5 بر صفر به رختکن برويم اما وقتي گذشت نباشد و همه ميخواهند براي خودشان گل بزنند نتيجهاش اين ميشود که روي يک غفلت گل تساوي را دريافت کنيم.
مهدي کريميان در گفتگو با ايمنا، پيرامون ديدار شب گذشته سپاهان برابر الاهلي که با برتري سپاهان به پايان رسيد اظهار داشت: بازي در اختيار ما بود اما از فرصتهاي زيادي که بدست ميآورديم استفاده نکرديم و شکم سيري فوتبال بازي ميکرديم.
وي در حالي که چندان از عملکرد هم تيميهاي خود راضي به نظر نميرسيد ادامه داد: در اين بازي هرکس دوست داشت خودش گلزني کند و براي خودش بازي ميکرد.
هافبک سپاهان خاطرنشان کرد: ما در نيمه اول با يک گل از حريف جلو بوديم و با توجه به فرصتهايي که داشتيم ميتوانستيم نيمه اول را با نتيجه 5بر صفر به رختکن برويم اما وقتي گذشت نباشد وقتي همه ميخواهند براي خودشان گل بزنند نتيجهاش اين ميشود که روي يک غفلت گل تساوي را دريافت کنيم و در ادامه بازي براي به گل رسيدن فشار بيشتري روي بدنهايمان بيايد در حالي که چند روز ديگر دوباره بايد بازي کنيم و اين امر به ضرر ما شد.
کريميان تصريح کرد: به هر حال بايد خدا را شکر کنيم که در اين بازي پيروز شديم و به عنوان تيم صدرنشين صعود کرديم. حالا ما خودمان را براي بازي بعد که در خانه و مقابل تماشاگران خود است آماده ميکنيم.
هافبک بوشهري سپاهان در مورد وقت تلف کردن بازيکنان الاهلي گفت: ما اگر نيمه اول 3 گل به آنها ميزديم ديگر آنها خودشان را زمين نميزدند تا وقت بازي را بگيرند. وقتي گلها را نميزنيم وقتي گذشت نداريم وقتي به هم تيميخود در دهانه دروازه پاس نميدهيم تا گل بزند و بازي 3-0 شود آنها ديگر اين کارها را نميکنند و ميروند توپ را از دروازه بيرون ميآورند تا زودتر بازي را آغاز کنند.
-
سيد صالحي: در بازي بعدي بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم
سيد صالحي: در بازي بعدي بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم
مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: در بازي با الاهلي موقعيتهاي زيادي داشتيم و بي دقتي مهاجمان باعث شد که کارمان سخت شود
مهدي سيد صالحي در گفتگو با ايمنا پيرامون ديدار شب گذشته سپاهان برابر الاهلي عربستان که با برتري سپاهان به پايان رسيد اظهار داشت: به نظر من در بازي با الاهلي ما مهاجمان بي دقت بوديم و بايد در بازيهاي بعدي با تمرکز بيشتري وارد زمين شويم و از موقعيتها بهتر استفاده کنيم.
وي ادامه داد: در بازي با مس سرچشمه، اين تيم کاملا دفاعي بازي ميکرد و اصلا جلو نميآند به همين دليل بازيکنان ما راه نفوذي نداشتند و موقعيتهاي کمي روي دروازه مس به وجود آوردند اما در بازي با الاهلي موقعيتهاي زيادي داشتيم و بي دقتي مهاجمان باعث شد که کارمان سخت شود.
مهاجم تيم فوتبال سپاهان در مورد تک روي برخي بازيکنان در بازي با الاهلي تصريح کرد: تک روي نکرديم و به دليل اينکه الاهلي فضاهاي زيادي به بازيکنان ما ميداد باعث ميشد موقعيتهاي زيادي روي دروازه الاهلي به وجود آوريم.
سيدصالحي در مورد عصبانيت مهدي کريميان از خراب کردن موقعيتها گفت: مسئله مهمي نيست و مهدي از بازيکنان خوش اخلاق تيم ما است و فکر نکنم مشکل خاصي به وجود آمده باشد.
-
استقلال بردن در بازیهای حذفی را بلد است
نمیدانستم باید در تمرین تیم ملی باشم
استقلال بردن در بازیهای حذفی را بلد است
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال سپاهان میگوید که اطلاع نداشته باید در تمرین تیم ملی شرکت میکرده است.
سید جلال حسینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که چرا در اردوی تیم ملی شرکت نکرده عنوان کرد: نمی دانستم باید در تمرینات شرکت کنم و از مسئولان باشگاه کسی به من چیزی نگفته بود. اگر می دانستم در اردو حاضر می شدم.
وی درباره ناراحتی سرمربی تیم ملی بابت این موضوع خاطرنشان کرد: حق با کیروش است، باید همه چیز برای او مهیا باشد تا بتواند به تیم ملی کمک کند. نمی دانم شرایط ملی پوشان استقلال و پرسپولیس چطور بوده اما من ایران بودم و فاصله بازی ما با استقلال 7 روز بود و می توانستم در تمرین تیم ملی شرکت کنم.
حسینی در خصوص بازی روز سه شنبه با استقلال در چارچوب مرحله یک هشم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: تا به حال برای هیچ تیمی کری نخوانده ام. این مسابقه یکی از سخت ترین بازی های سپاهان است چون استقلال از ما شناخت خوبی دارد. من از اینکه در اصفهان بازی داریم و میزبان هستیم خوشحالم اما از اینکه یک تیم ایرانی باید حذف شود ناراحتم.
مدافع سپاهان تاکید کرد: استقلال همه بازی های حذفی خود را برده و قهرمان جام حذفی هم شده است. استقلالی ها در بازی های حذفی فوق العاده هستند و در این مسابقات تمرکز بالایی دارند. روز سه شنبه کار دشواری داریم. هواداران باید بیایند و ما را حمایت کنند. استقلال راه بردن در دیدارهای حذفی را بلد است اما ما در جام حذفی در همان مسابقه اول شکست خوردیم و حذف شدیم.
-
سيدصالحى: تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام
بايد در زمين قدرت خودمان را به آنها ثابت كنيم
سيدصالحى: تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام
سيدمهدى سيدصالحى مهاجم بلندقامت تيم فوتبال سپاهان معتقد است كه بازى يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان آسيا مقابل استقلال براى تيمش ساده نيست. وى گفت: اگر استقلال اول مى شد با الاهلى عربستان بازى مى كرد و ما هم با الجزيره بازى مى كرديم ولى حالا دو تيم پرقدرت فوتبال ايران با يكديگر روبه رو شده اند و شرايط طورى است كه يك تيم صعود مى كند و ديگرى بايد حذف شود. او ادامه داد: ما تا اينجا زحمت كشيده ايم و حالا از امتياز ميزبانى بهره مى بريم. اميدوارم برنده شويم و به جمع ۸ تيم برتر آسيا راه پيدا كنيم. استقلال هم تيم بزرگى است ولى ما بايد در زمين مسابقه قدرت خودمان را به آنها نشان دهيم و برنده از زمين بيرون بياييم. به نظر من اين بازى مثل يك فينال است و هر تيمى كمتر اشتباه كند برنده خواهد شد. سيدصالحى خاطرنشان كرد: اگر اشتباه نكنم تا حالا ۵ بار به استقلال گل زده ام. ۲ گل من در فينال جام حذفى بود كه قهرمان شديم و آن بازى يكى از خاطراتى است كه از ذهنم بيرون نمى رود. اميدوارم اگر مقابل استقلال به ميدان رفتم بازى تأثيرگذارى را به نمايش بگذارم. من براى هر تيمى كه بازى مى كنم تعصب دارم و اين را هم بگويم با اينكه از استقلال طلب دارم اما از اين باشگاه شكايت نكرده ام. سيدصالحى در مورد شايعه حضورش در استقلال براى فصل آينده تأكيد كرد: هنوز هيچ صحبتى با من انجام نشده و ما درگير بازى هاى آسيايى هستيم در ضمن سر نخواستن من دعوا است.
-
كرانچار: مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار استقلال را تمام كنيم
كرانچار: مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار استقلال را تمام كنيم
زلاتكو كرانچار سرمربى كروات سپاهان بعد از قهرمان كردن اين تيم در ليگ برتر حالا ماموريت سختى در ليگ قهرمانان آسيا در پيش دارد. او بايد تيمش را آماده بازى با استقلال كند اما نكته مهم اين است كه كرانچار با انگيزه خاصى در مورد اين بازى صحبت مى كند و اميدوار است تيمش در نهايت پيروز شود. گفت و گو با وى را بخوانيد:
• شرايط فعلى سپاهان را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- همه چيز خوب پيش مى رود. ما خيلى خوب تمرين مى كنيم و خيلى هم براى اين بازى انگيزه داريم. خوشبختانه بازيكنان هم وضعيت خوبى دارند و فقط حسن اشجارى به دليل مصدوميت در كنار ما نيست.
• نظر شما در مورد تقابل ۲ تيم ايرانى در اين مرحله چيست؟
- اين يك بازى بزرگ و ويژه است چرا كه دو تيم پرافتخار ايران مقابل هم قرار خواهند گرفت. با اين حال تاسف آور است كه يك تيم ايرانى بايد در اين مرحله حذف شود. من دوست دارم دو تيم ايرانى فينال ليگ قهرمانان آسيا را برگزار كنند ولى حالا متاسفانه يكى از دو تيم سپاهان يا استقلال بايد حذف شود.
• تيم شما قهرمان ليگ شد. فكر نمى كنيد استقلال در اين رويارويى دنبال انتقام باشد و بيش از حد انگيزه داشته باشد؟
- فوتبال بيشتر از يك بازى نيست و انگيزه داشتن هم فقط يكى از فاكتورهاى موفقيت است. در فوتبال خيلى مسائل ديگر وجود دارد كه مى تواند در موفقيت يك تيم نقش داشته باشد.
• شما در ليگ برتر استقلال را شكست نداديد. فكر مى كنيد اين بار آنها را شكست بدهيد؟
- آنها هم ما را شكست ندادند و هر دو بازى مساوى شد. استقلال حريف سرسختى است و ما احترام خاصى براى آنها قائل هستيم. با اين حال ما مى خواهيم در ۹۰ دقيقه كار را تمام كنيم تا سرنوشت بازى به وقت هاى تلف شده يا پنالتى نكشد.
• كمى در مورد استقلال صحبت كنيد. آيا آنها مى توانند براى سپاهان دردسرساز باشند؟
- استقلال تيم پرافتخار و پرتماشاگرى است. آنها بازيكنان باتجربه و خطرناكى دارند كه بايد به مجتبى جبارى، آندرانيك تيموريان، فريدون زندى، پژمان منتظرى و آرش برهانى اشاره كنيم. با اين حال تيم ما هم آماده است تا بتوانيم دوباره هواداران را خوشحال كنيم. اميدوارم با انجام يك بازى خوب در نهايت به آنچه كه مى خواهيم برسيم.
-
سوكاى: ۸۰ درصد ما برنده ايم
سوكاى: ۸۰ درصد ما برنده ايم
جواهر سوكاى مهاجم آلبانيايى تيم سپاهان در اواخر فصل براى تيمش بسيار مفيد واقع شد. شايد يكى از مهم ترين گل هاى او مقابل فولاد و زمانى كه سپاهان ۱۰ نفره بود به ثمر رسيد. در ليگ قهرمانان نيز گل اول را براى سپاهان در مقابل الاهلى به ثمر رساند. سوكاى در مورد بازى با استقلال گفت: بازى با استقلال داربى ايران است و حساسيت زيادى دارد اما بازى روبه روى سپاهان در اصفهان براى هر تيمى سخت است. وى در مورد نتيجه بازى گفت: ۸۰ درصد برنده اين ديدار هستيم. سوكاى همچنين در مورد قراردادش گفت: يك سال ديگر قرارداد دارم و از اين كه در اصفهان هستم خوشحالم.