لطفا نام کاربری من را از jjmm به DEL PIERO 10 تغییر دهید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا نام کاربری من را از jjmm به DEL PIERO 10 تغییر دهید
لطف کنید
سم من به Rahi تغیر بدید :bia baghalam:
سلام به همه دوستان
نام کاربری شما از nnnnn به شیاطین تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط nnnnn [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از michael به Little Caesar تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط michael [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از jjmm به DEL PIERO 10 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط jjmm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از darriush-jigar به Rahi تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط dariush-jigar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا همه موفق باشید
سلام
لطفا نام کاربری منو به King Kenny تغییر بدینlol:-
سلام داش سجاد گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط LFC4LIFE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نبودی عزیژ؟ دلمون تنگ شده بود :flowerysmile:
آقا نام کاربری شما هم از LFC4LIFE به King Kenny تغییر پیدا کرد
لطف کنید اسم منو به issa.f تغییر دهید
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط issa.f [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به issa.f تغییر پیدا کرد
لطفا نام منو به Special One تغییر بدین
مرسی
نام کاربری شما از Real Madrid C.F به Special One تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Special One [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطف کنید از طاها بنیادزاده به طاها کاکا تغییر بدین
دوست عزیز نام کاربری شما هم تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط طاها بنیادزاده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا نام کاربری من رو بکنید
Fernando RoMessi
دوست عزیز نام کاربری شما از RoMessi به Fernando RoMessi تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fernando RoMessi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همه ی دوستان و جناب مدیر!
من حدود یکسال پیش اینجا ثبت نام کردم؛
منتهی چون اسم کاربریم تو اینجا با انجمن های دیگه ای که بعدها عضو شدم، فرق می کرد؛ فراموشش کردم و نتونستم اینجا فعالیت کنم!
اینکه اگه یه لطفی در حق من بکنید و اسم کاربریمو بذارید:
"Aznasleaftab "
با تشکر از جناب مدیر!
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aznasleaftab [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از aznasleaftab1365 به Aznasleaftab تغییر پیدا کرد
سلام.میخواستم نام کاربریم از lionel xavi به messi1373 تغییر کند.
آقا لطفا نام كاربري من را به AminBarca تغيير بديد...
درصورتي كه اين نام انتخاب شده به Amin Barca تغيير بديد..
با تشكر..
لطفا نام كاربري منو به tahaتغيير بديد
لطف کنید نام کاربری منو به alexdelpiero_10 تغیر بدین
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lionel Xavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از lionel xavi به messi1373 تغییر پیدا کرد
نام کاربری شما از LIONEL ANDRES MESSI به AminBarca تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط LEONEL ANDRES MESSI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری taha قبلآ گرفته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAHACR7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از rasoolr به alexdelpiero_10 تغییر پیدا کرد
لطفا اسم منو از ارمین به armin تغیر بدید
اگه میشه نام کاربری منو به United's Amonrist تغییر بدین!!!!!!
ممنون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارمین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری armin قبلآ گرفته شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Rahimi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از Ali Rahimi به United's Amonrist تغییر پیدا کرد
please name karbari manro be
GOLL
تغير بديد
:chakerim:مرسي جعفر خان اين ! رو پاك كنيد واسم...
با سلام خدمت مدیریت سایت آقای صادقی
لطفا نام کاربری من را به این تغییر بدید .
m.davari=======>Michael Scofield
لطفا فاصله و بزرگی و کوچکی حروف رعایت شود ، بعد از مایکل یک اسپیس بزنید .
با تشکر فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیز نام کاربری شما از GOLL! به GOLL تغییر پیدا کرد
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Michael Scofield [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از m.davari به Michael Scofield تغییر پیدا کرد
موفق باشید
لطفا اسم منو ازAli Asdبه Xavi Hernandez6تغییربدید
سلام لطفا نام منو :
sahand utd=====>>>Lee dewyze
سلام اگه میشه نام کاربری منو از amin_2afm به amin_20 تغییر بدید.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali asd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما تغییر پیدا کرد
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتم شما هم تغییر پیدا کرد
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم تغییر پیدا کرد
سلام
لطفانام کاربری منو به Arturo Vidalتغییربدین
لطفا اسم کاربری منو از ارمین به rmin@ تغییر بدید
درود بر داداش گلم
Toop90 ---------- LiGA
به به!
سايت و بچه ها چه پيشرفت هايي كردن...
آورين entezar::
مگه ميشههههههه !!!!
:ahaaaaaa:
لطفا نام کاربری من هم بشه مردان تورین
دوست دارم نام کاربریم بشه چلسی
دوست عزیز forza معنیش چی میشهthink::زنده باد مردان توریننقل قول:
نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک بند به قوانین و شرایط تعویض نام کاربری اضافه شد و اون هم اینه که دوستان عزیز تا قبل از اینکه 30 پست ارسال کرده باشند و حداقل 2 ماه از عضویت اونها نگذشته باشه قادر به تعویض نام کاربری نیستند
این تصمیم برای این گرفته شده که دوستان می ان نام کاربری رو عوض می کنن و اصلآ دیگه توی سایت هم نمی ان و تنها زحمت عوض کردن نام کاربری برای ماست
پس بهتره این امکان رو برای دوستانی قرار بدیم که قراره توی سایت بیان و حضور فعال داشته باشند
وگرنه این که عضوی نخواد به سایت بیاد و فعالیت کنه نام کاربریش هر چی باشه تفاوتی نمی کنه
موفق باشید :flowerysmile:
آره به نظرم کار درستیه:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]