سلام فکر کنم 1توکن بیشاز نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.fcb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من خواستم این کارو بکنم نشد خیلی مکافات داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فکر کنم 1توکن بیشاز نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.fcb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من خواستم این کارو بکنم نشد خیلی مکافات داره
دوستان من یه سوال داشتم اگر پولت منفی بشه چه مشکلی بیش میاد
ممنون میشم راه نمایی کنید:daghon:
سلام من دیگه بازی نمیکنمممم این فصل با اختلاف واویلاااان قعرمان شدم حدود سیزده بود فک کنم اختلاف امتیاز
اما این فصل تموم بازیکنام از دم ازشون ستاره کم شده وقدرتشون اومده پایین وهمگی شدن دوستاره تقریبا ینی چی داستان چیه مشکل کجاس
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_azarnia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما وقتی میری لول بعد چون سطح بازی وتیمت میزه بالا یه ستاره از بازیکنات کم میشه
درواقع واسه همه همینجوزه
شما باید هر ساله بازیکنای جدید بخری و بازیکنای ضعیف و بفروشی البته ن اینکه همه بازیکنا رو بفروشی و جاشون بازیکن جدید بخری
تقریبا هرساله سه چهار تا بازیکن خوب بخر
:ookk:
دقیق یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم طی یه مدت خاصی اگه بودجه تون از حالت منفی در نیاد ورشکست میشید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط persian8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام زمان بازی خیلی بد موقع افتاده،باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟
سلام. اگه بازی رو شما میزبان باشین میتونین با پرداخت توکن زمان بازی رو مطابق نظر خودتون تعیین کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط m@hmood [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان و پیشکسوتان من این فصل تو لیگ نفر اول شدم با بیست برد مساوی و اختلاف امتیاز بیست و تفاضل گل چهل کللن از همه سر بودم و قهرمان شدم ولی بدلیل اینکه اولای کارم بود جام حذفی رو از دست دادم راستشو بخواید من این فصل تمامی بازیکنام رو براشون یک مهارت اسپشیال در نظر گرفتم و بازی کردم فکر کردم ک اگر یه مهارت اسپشیال داشته باشند گرون تر میشن و... بعد بخاطر همین کل فصل همه بازیکنام درگیر این مسله بودن و جای پیشرفت و قوی براشون نزاشتم خلاصه بخاطر همین یه سال اومد روی سنشون خیلی ضرر کردم:') و تازه دوزاریم افتاد
یه چیزه دیگه راستی شما اگه برید بازی دوستاتونو ببینید گزارششو مرد زمین خیلی اوقات یه بازیکن ضعیف پیرش میشه من فک کنم عنصر تجربه هم تو این بازی مهمه ! گاهی اوقات مثلا اونجور ک فک میکنید نیست من تو اخرین بازی لیگم دفاع راستم مجروح شد ودیگه دفاع راست نداشتم یه دفاع وسط داشتم ک ضعیف ترین بازیکنمم بود گزاشتم جای اون دفاع راست قبلیم با این ک تو پست خودش نبود یه گل زد!مرد زمینم شد!!!! :hooora2:
سلام عزیز بهت تبریک میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط steghlal garmsar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا کاپ مسخرس من که دوساله راحت حذف شدم دیشب دوباره باختم بازیه رفتو و به احتمال زیاد دوباره حذفم entezar::
به نظر من اصلا نزار باریکنا توانایی پیداکنن چون عقب میفتن مگر اینکه بازیکنی سنش پایین باشه و قدرتش بالا وخوب رشد کنه
اره تجربه خیلی مهمه
بعضی از بازیکنا وقتی چندتا بازی میکنن پشت سر هم پرو میشن و بعدش زیاد خوب بازی نمیکنن سعی کنید به همه ی باریکناا بازی بدید
د مورد کاپم بگم که کلا طوری برنامه ریزی شده که تیم های ضعیف نتیجه بگیرن کلا به نظر من خیلی مسخرس ولی لیگ و چمپ خیلی بهتره
دوستان یه سری نکات بهتون بگم
البته قبلا بار ها و بار ها گفتیم ولی واسه اونایی میگم که نخوندن
واسه خرید بازیکن کمتر سراغ بازیکن های 4 ستاره به پایین برید. چون بازیکن هایی که 4 ستاره هستن در اصل واسه هم لولی های شما 4 ستاره هستن. فرض میگیریم شما لول 5 هستید. میرید بخش ترانسفرز واسه خرید بازیکن، بازیکن ها رو با قدرت های مختلف میبینید. پیش خودتون میگید که برید سراغ بازیکن های 4 ستاره چون کسی مثلا نمیره اونارو بخره و همه دنبال 5 ستاره ها هستن و شما راحت میتونید با خرج کمترین توکن بازیکن بخرید. اما این تفکر اشتباه محضه. چرا ؟
به دلیل اینکه اون بازیکن 4 ستاره ای که شما تو لول 5 دنبالشید، واسه بازیکن هایی که تو لول 4 بازی میکنن 5 ستاره محسوب میشه ! و بالعکس، واسه یه تیمی که تو لول 6 داره بازی میکنه اون بازیکن واسش 3 ستاره هست.
به همین دلیل هست که میگم دنبال بازیکن های 5 ستاره تو لول خودتون باشید. حداقلش اینه که دیگه از لول های پایین تر کسی رقابت نمیکنه.
اگه میخواید دردسرتون واسه خرید کمتر باشه دنبال بازیکن های 5 ستاره ای باشید که قدرتشون پایین تر باشه. بازیکن های لب مرز اسکات شدن همیشه خریدار بیشتری دارن. البته اگه بتونید چنین بازیکن هایی رو هم بگیرید فوق العاده میشه
بعدا باز یه سری نکات خرید بازیکن رو بهتون میگم