عزیز عکس تیمتون نمیاد لطفا از اپلودسنتر خود سایت آپلود کنید ... ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز عکس تیمتون نمیاد لطفا از اپلودسنتر خود سایت آپلود کنید ... ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم تیم من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم سیو جدیدم پس از نیم فصل
اتلتیکو:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم پچ pes 15 اگه خواستید دان کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم لینک
به نظر من یا اتلتیکو برو یا ارسنال یا تاتنهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کدوم از اینا دلت خواست
اینم سیو جدید من با بارسا(نسبت به قبلی)که حدود یک و نیم فصل ازش گذشته و سعی کردم بیشتر از آکادمی بازیکن بیارم :) ...
ترکیب:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیست بازیکنا:
آکادمی کدوم قسمتشه میشه بگی لطفا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمان جام حذفی شدم هوراااااااااا
تو قسمت:
Negotiatoins
Sign
Youth Team
اگه مثل بارسا تو دسته دوم تیم B داشته باشی بتزیکنای اون تیم میان اگه نداشته باشی بازیکن بصورت Random برات میاد ....
یه فینال جذاب و پر گل رو تو لیگ قهرمانان تجربه کردم
و پی اس جی رو داغون کردم
البته این بدر بدون هتریک مانژو غیر ممکن بود: