رو ایکس باکس بازی می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از دوستام گفت شاید بازی 97 درصد هست
کمکککککککک
نمایش نسخه قابل چاپ
رو ایکس باکس بازی می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از دوستام گفت شاید بازی 97 درصد هست
کمکککککککک
من شنیدم که تکنولوژی خط دروازه مثل واقعیت هست. مثلا تو لیگ انگلیس از این تکنولوژی استفاده میشه و تو کریر فیفا 15 هم تو لیگ انگلیس شاهدش خواهیم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط el graso [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا هر لیگی تو دنیای واقعی از این امکان بهره میبره تو کریر فیفا هم گنجانده شده.اما از صحتش مطمئن نیستم
من خودم دمو بازی دیدم که صحنه کامل میادنقل قول:
ومنم با من یو بازی می کنم و 10 تا 13 تا صحنه پیش اومده ولی چیزی نشده
توپ جمع کن هم نداره
دوستان متوجه یک نکته شدم
شرکت فیفا 15 این امکانات از قبیل اسپری، تکنولوژی خط دروازه و توپ جمع کن را برای کنسول ایکس باکس 360 و پی اس 3 عرضه نمی کنه...
فقط بر روی نسل جدید کنسول ها از جمله ایکس باکس وان، پی اس 4 عرضه میشه...
گفتم در جریان باشید
کرک فیفا حالا حالا ها نمیاد دلتونو خوش نکنید
منم مثه بقیه فقط دارم انتظار میکشم
یه چند تا راهنمایی خرید بازیکن
اگر مهاجم می خواید
paco alcacer از والنسیا
berardi از یووه (اولا تو ساسولو هست قرضی بعد میاد یووه)
هافبک
دیماریا
پیانیچ
gonsalec از لیون
دفاع
ingo martinez از سوسیداد
jones از یونایتد
دروازه
تر اشتگن
نویر
دخیا
کورتوا
اینارو همشونو بازی کردم باهاشون اینا عالین فوق العاده
بعلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ran [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا من قهوه ای شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فيفا ١٥ سايتى چيزى نداره بريم اونجا بازيكن پيدا كنيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بفرما عزیز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازیکنان فیفا 15
بعله دوستان تکنولوژی خط دروازه درون فیفا 15 وجود داره من خودم تا چند روز پیش فکر میکردم توش نیست اما بایک گل مشکوک که سریع داروازه بان از دروازه کشدیش بیرون گل قبول کرد.وبعد از گل صحنه ی تکنولوژی خط دروازه رو نشون داد و کلی کیف کردم مثل واقیعت بود. باید یک گل مشکوک بزنید تا تکنولوژی خط دروازه رو نشون بده.توپ جمع کنا هم پشت داروازه ایستادن.