طرفداری از چلسی دلیل و منطق نمیخواد که....!!!
چلسی بزرگه همین
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفداری از چلسی دلیل و منطق نمیخواد که....!!!
چلسی بزرگه همین
سلام به همه ی بروبچه های عشق چلسی:bia baghalam: اولا من طرفدار perspolis ام نمیدونم چرا همه ی طرفدارای چلسی استقلالین همشون هم به خاطر رنگش منم به خاطر رقابت با داداشم که آرسنالیه طرفدار چلسی شدم البته از اون موقع عشقش رفته تو قلبم دیگه ام در نمیادlove::
lampard عشقه:flowerysmile:
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟ هوادارش نشدم عاشقش شدم !!!!:flowerysmile:
2- بهترين بازيكن چلسي از نظر شما توي كل تاريخ و الان كي بوده؟جان فرانکو زولا
ولی من عاشق لمپاردم....
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟ به نظرم خوزه
4- بهترين و بدترين روز چلسي؟
بدترین روز اون بازی معروف چلسی - بارسا ، بهترینم همه ی روزایی که با چلسی سپری میشه بهترین روزای زندگیمن:flowerysmile:
چون تیم جالبیه وبدشنانس ترینه:gijjj:
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟ چون از بازیش از بازیکناش از مربیاش از لیگش از تعصب بازیکناش از طرفداراش از پرچماش از سروداش خوشم اومده و معتادش شدم .
2- بهترين بازيكن چلسي از نظر شما توي كل تاريخ و الان كي بوده؟فرانکی لمپارد
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟گاس هیدینگ
4- بهترين و بدترين روز چلسي؟بهترین:دابل با انجلوتی بدترین:باخت به تبانی داوری و بارسا
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟
منم عاشق چلسیم نه فقط یه هوادار همیشه با موفقیت هاش خوشحال بودم و تو بد بیاریاش گریه هم کردم در کل الان فوتبال برا من فقط چلسیه
2- بهترين بازيكن چلسي از نظر شما توي كل تاريخ و الان كي بوده؟
خب بازیکنان زیادی بودن که همیشه برا چلسی واقعا مث اسطوره بودن و نمیشه یکیشو نام برد ولی می تونم
3تا رو بگم:فرانک لمپارد-دیدیه دروگبا-پیتر چک
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟خوزه مورینیو
اون شب کذایی و واقعا مسخره و اوج ناپاکی فوتبال
شب بازی چلسی و شانسلونا که داور 4تا پنالتی واضح برامون نگرفت و به همین سادگی گذاشتن اون تیم بره و بالا
اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟
من کلاً عاشق هاقبک وسطام .. یه روزی بحثمون شده بود با رفیقا که بهترین هافبک وسط جهان باید چه ویژگی هایی داشته باشه که تلوزیون داشت بازیه چلسی - تاتنهام رو میداد .. یه هو چشم خورد به لمپارد گفتم مثلاً این بازیکن شماره ی 8 چلسی تا الان نیم نگاهی به تی وی داشتم عالی بازی کرد و باید همین الان گل بزنه ( به شوخی گفتم ) که یهو از پشت 18 شوتید توپ خورد تیرک رفت تو گل .. ازون موقع چون خوشم اومد ازش پیگیر بازیاش شدم و همینطور پی گیر بازیای چلسی که دیگه کم کم رفت توی خونم چلسی . یادمه یه مصاحبه داده بود لمپارد که کسایی که عاشق منن باید دو برابر عاشق چلسی باشند که منم عاشق چلسی شدم اونم دوبرابر.
فرانک لمپارد و جان تری بهترینان .
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟
هیدینگ هم خوب بود اما خوزه مورینیو عالی بود .
بهترین روزم میشه گفت بازیه چلسی با منچستر بود که دو بر یک بردیم ..توی اون بازی به خاطر این که کل کل زیاد شده بود با رفیقا و همه منچستری بودن جز من خیلی برد چسبید و همینطور قهرمانیه چلسی با خوزه .. بدترین هم که روزه چلسی با بارسا که همه بهش اشاره کردن .
سلام
1:نمیتونم بگم چون اتفاقی طرفدارش شدم
2:بهترین دروگباست.
3:بهترین مربی مورینیوست
4:بهترین روز امدن مورینیو بدترین روز فینال لیگ قهرمانان با منچستر
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟
از وقتی تورس اومد چون عاشقش بودم باهاش اومدم چلسی ولی حیف که رنگ پیرهنش آبیه کاش قرمز بود
فرناندو تورس بهترینه
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟
مورینیو
اومدن مورینیو .برد مقابل آرسنال 4-1 بهترینش و حذف از بارسا هم بده بدترینش
به نام خدا
1 - من عاشق رنگ آبی هستم عاشق بازی بازیکنان چلسی هم هستم بیشترین بازیکنی که دوست دارم و بخاطر اون طرفدار چلسی شدم فرانکی هستش :bia baghalam:
2- بازیکن ها همه نقش عمده ای در موفقیت تیم داشتن ولی منم به فرانکی رای میدم چون از اول بوده و هست و تیم رو تنها نزاشته
3 - هر مربی که اومده واسه موفقیت تیم زحمت زیادی کشیده اما من ژوزه رو تایید میکنم البته گاس هیدینگ هم حرف نداره این موش کور (روبرتو دی متئو ) هم واسه خودش حرفایی هم داره که من بهش ایمان دارم اونم از خیلی وقت پیش بازیکن چلسی بوده و تیم رو رها نکرده و بزرگترین افتخاری که باشگاه میتونه کسب کنه رو به ارمغان آورده
4 - بد ترین روز حق کشی برابر بارسلونا (که بارسلونا از اون روز اوج گرفت )
بهترین روز هم همون روزی که گردو خاکشون رو توی خونشون خابوندیم با فرماندهی تیم 10 نفره توسط فرانکی