خب دیگه داریم نزدیک به سقوط میشیم:shogh: هر کاری کردم از اول فصل یه حقیقتی رو نگم تا کدورتی پیش نیاد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
یه سوال که از اول فصل که نفت تهران صدر جدول بود تا الان که هنوز چهارمه تو ذهنم منو آزار میده اینه که تهران نفت کجاشه؟ اصلا تهران چقدر نفت داره؟ روزی چقدر نفت استخراج میشه؟ که باهاش بودجه یه تیم رو هم دادن؟ تازه بودجه استقلال و پرسپولیسو از کجا میارن؟
اگه تهران که اینقدر نفت کم داره تیم نفتش تا این حد قویه چرا بوشهر که اینقدر نفت و گاز داره که 70 درصد بودجه کشور از نفت و گاز بوشهره باید تیماش اینقدر بدبخت و فقیر باشن؟ سپاهان بودجش رو از کارخونه میگیره ذوب آهن بودجشو از کارخونه میگیره فولاد خوزستان بودجشو از کارخونه میگیره نفت آبادان بودجشو از پالایشگاهشون میگیره خیلی از تیما مثل تراکتور و ..... اما شاهین پارس جنوبی هیچی گیرش نیومد این وسط مسئولین کشور مردم بوشهر رو ........ خودشون هم حساب نکردن اون از وزیر نفت که وعده داد که 1 درصد در آمد پارس جنوبی رو میدیم شاهین ولی ..... واقعا اینا مردم بوشهر رو خر حساب کردن وقتی میگن استان بوشهر استان محروم دلم میخواد انواع فحشها رو نثارشون کنم که 70 درصد بودجه کشور رو از بوشهر میبرن ولی یک هزارمش هم خرج خود بوشهر نمیکنن :narahat:
زنده باد شاهین زنده باد بوشهری