متاسفم برای کسی که اون هیدینگ ضد فوتبال و اون مورینیوی مغرور رو تو نظرسنجی گذاشته ولی گوادیولا رو نذاشته . مشخصه پپ بهترین مربیه جهانه . :hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفم برای کسی که اون هیدینگ ضد فوتبال و اون مورینیوی مغرور رو تو نظرسنجی گذاشته ولی گوادیولا رو نذاشته . مشخصه پپ بهترین مربیه جهانه . :hooora:
من به کارلو رای دادم ولی خداییش گاس یه چیز دیگه است
پپ هنوز یه بچه بیشتر نیست .جاش کنار بزرگان فوتبال هم نیست. ولی میتونستن پلاتینی رو بذارن ! به هر حال دیگه!!!!!!!!!!:chi migi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arshamjoon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفم برای کسی که تایپ و باز کرده و نا فن گال وو نیاورده
الکس فرگوسن:manchester:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bojan krkic perez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim:از قدیم گفتن حرف راست رو از بار سایی جماعت بشنو راست گفتی و دقیق دقیق زدی تو خال بازم :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim:
من هم همانند تمامی هواداران متعصب بارسا واقعا این نظر سنجی رو قبول ندارم باید نام گواردیولا رو به جای مورینیو میذاشتین
بدون شک مورینو که هرتیمی میره قهرمان میشه
بارسلونا در زمانی که گواردیولا اومد همون فصل اول لالیگا رو برد هم جام حذفی رو هم سوپر جام رو
و هم لیگ قهرمانان.با این لیستی که من می بینم کسی که این رو درست کرده باید خودش رو بره
بکشه.:ghelyon:
انصافا بخوايم درست فكر كنيم سير آلكس فرگوسن بهترين مربيه جهانه چون با يه تيم 24 سال هست بعد انواع و اقسام جام هاي جهان آورده و مثلش نيس و نخواهد آمد مثلش