نقل قول:
نوشته اصلی توسط اشرف [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز کسی مجبورت نکرده از ایتالیا خوشت بیاد
مطمئن باش شما هم از ایتالیا بدت بیاد از ایتالیا چیزی کم نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اشرف [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز کسی مجبورت نکرده از ایتالیا خوشت بیاد
مطمئن باش شما هم از ایتالیا بدت بیاد از ایتالیا چیزی کم نمیشه
بحث در مورد زیدان و اینکه میگید ماتراتزی ازش عذرخواهی کرده کاملا درست ولی خب این چه سنخیتی به ایتالیا داشت که در پست های قبلی گفتید ایتالیایی ها باید به همین دلیل از جشن و پای کوبی امتناع میکردند !؟ در حالیکه این فقط یه مسئله شخصی بود.همین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بحث بعدی اینکه من خواهر ندارم. و مهم تر اینکه آدم هر جمله ای رو همینجوری توتیوار واسه طرف مثال نمیزنه! نظری در این مورد ندارم ولی زیدان با این همه سابقه وتجربه ای که تو این سالها کسب کرده میتونست حرفه ای تر عمل کنه!
اون جواب هم در پست قبلی داده شد . صلاح کار خویش را خسروان دانند. البته با این تفاوت که من جسارتی نکردم.
در ضمن منظور از آمار صرفا نتیجه و نمودار نیست بلکه فیلم و تصاویر از بازی هم یکی از شاخصه های اصلیه که حکم سندیت داره...
بهرحال با اینکه تو صحبتاتون کنایه زیاد دیده میشه ! وبا اینکه دوست دارین بحث بسته بشه، حرفی نیست.فقط امیدوارم از کسی یا چیزی ناراحت نشده باشید چون واقعا بحثی و موضوعی که وجود خارجی داشت مطرح شد. منم خیلی خوشحال شدم از اینکه یه بحث خوبی رو دنبال کردیم چرا دروغ بگم خیلی چیزا هم عاید خود من شد. امیدوارم این دوستی ها پایدار بمونه...
مرسی و با آرزوی موفقیت roz::
خب مهرداد خان متنفر باش مهم نیست که هر کسی علائقی داره من از مدتها از ایتالیا متنفر بودم و تو تاپیک عمومی یورو هم همون اوا اظهار امیدواری کردم ایتالیا در صعود جای خودشو به کرواسی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما چی شد!!!!!هیچی !!!!ایتالیا رفت بالا و از تنفر منم به شخصیت ایتالیا لطمه ای وارد نشد تنفر شما هم مساله ساز نخواهد شد
وقتی ادما به هیچ چیز هم رحم نمیکنن تو فوتبال که علنا رقابته به هم رحم کنن
اگه دوس داری تیتر همه روزنامه های ایتالیایی رو قبل از فینال یورو بخون
گاوچران ها همچنان در ارزوی بردن بزرگ مردان ایتالیایی
اسپانول ها و بازهم ارزوی دور و دراز بردن
اینا همون وجهه بدجنسی ماجراس و علنا بگم که به شدت با تصمیم دلبوسکه موافق بودم برای هجومی کردن
میخواستی ریسک کنه شاید دقیقه 85 ایتالیا یه گل بزنه و اونوقت دیگه چطور میشد جلوی یه تیم سراسر انگیزه رو گرفت
جالبه تو چیزی که انسان ها برای شخصیت هم قائل نیستن اسپانیا باید بخاطر بدشانسی ایتالیا ثابت وایمیساد
معتقدم ایتالیا خیلی بزرگ ظاهر شد خیلی اما معتقدم اینا همه بهونه شکسته
من چون دوستمون جواب خواست جوابشو دادم
و امیدوارم به کسی بر نخوره چون اصلا چنین قصدی ندارم
در مورد بحث اولت اینکه تو هم اومدی تاپیک ایتالیاییها پست گذاشتی اونجا یادم نمیاد گفته باشم چرا!!! محتوای کلاممو اینطوری بهت بگم بهتره: ببین آقای مورینیو (خودش نه!!! کاربر!) اومده اینجا که ما داریم اعلام اتحاد میکنیم ، بعد خنجرشو در آورده فرو کرده توی قلبمون!!! آخرش گفته قصدم این نبود بکشمتونا!!!! من که دو بار گفتم ، آقا جان یه تاپیک ایجاد میکردید اونجا همه ی این حرفا رو میزدید... غرض ورزی اینه که بدونی داری روی مخ بری ، این کارهم کنی بعد بگی قصدم این نبود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد بخش دوم حرفات هم که هم من برات مثال آوردم هم دوستمون از بازی یووه - رم ، هم دی کانیو بازی وستهام با بولتون بود فکر کنم که دروازه بان و مدافع حریف میخورن به هم میفتن زمین ناجور ، در حد مصدومیت!!!! دی کانیو بود و یه دروازه ی خالی! که توپ رو زد بیرون و دوید طرف بازیکنای مصدوم! ببین مرتضی ، بازی جوانمردانه همیشه همینه! تعریفش هم همینه عوض هم نمیشه! حالا هی تو بگو فوتباله و جنگه و ... واقعیت همینه و خواهد بود... راستی دی کانیو ایتالیاییه!!!
رفیق من 17 سال مفید عمرمو روی فوتبال گذاشتم ، از این 17 سال نصفشو فقط تارخ فوتبال خوندم! اینطور که تو میگی از دوران هخامنشی هیچکس نباید هیچی بگه! وقتی ایتالیا تئوریسین های بزرگ تاریخ فوتبال رو داشته ، وقتی تا همین 10 سال پیش ضرب المثل بوده که: ذهن مربیهای ایتالیایی یک دهه از بقیه ی مربیا جلوتره ، وقته ایتالیا سالهای 1934 ، 1938 ، 1970 ، 1982 ، 1994 ، 2006 به فینال جام جهانی رسیده و همه شاهدان زنده و مُرده ازش حرف زدن من بگم نه ندیدم!!!؟؟؟؟ با این منطق تاریخ آشغاله دیگه؟ شما پایه و اساس منطقت مورد داره در این مورد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اون گاوچران که فرمودید همون ماتادورهاست که لقبتونه به ایتالیا چه؟ یعنی به فرانسه میگن خروسها الان باید به اونا هم جواب پس داد؟ ولی بحثم این نیستا! یه روزنامه ایتالیایی توی خاک کشورش نمیتونه به حریفش بتازه؟ و اصلا بحث رسانه ربطش به داخل زمین چیه؟ من دارم از 50 نفر بازیکن و کادر فنی صحبت میکنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته ی آخر اینکه اینجور ناجوانمردانه بازی کردن وقتی جلوی تیم خودت باشه دردش رو حس میکنی نه الان! بگذار یک بار این اتفاق برات بیفته...
در ضمن من میدونم که کسی از حرفام ناراحت نمیشه چون بحثه و بحث جای مجادله است! وگرنه من مخلصتونم!
اولا ممد جان من یه بخش زیادی از حرفاتو منوجه نشدم
دوما گاوباز با گاوچرون فرق داره اینو 100 بار گفتم
سوما این مثال های جوانمردانه ایا تو فینال یورو بود یا فینال جام جهانی!!!!!یه یه بازی لیگ!!!!
من میدونم شما ناراحتین اما اینو انصاف نمیدونم که اسپانیا باید 30 دقیقه رو فقط کنترل میکرد چون اصلا تو تمام بازیا بابا اسپانیا تاکتیکش برای فشار روی 30 دقیقه اخر با تغییر بازیکنای سرعتی بود
تو همه بازی ها این کارو کرده
در مورد تاپیکم خب خودتم میگی بحثه حالا اون دوستمون تو پست اول توهینی نکرده بود که همه بهش تاختن
من فکر میکنم کوچک کردن قهرمانی یه تیم کار اصلا قشنگی نیس
و به این علتم جوابه این دوستان خاص رو دادم چون میدونستم ظرفیت پاسخ دارن چون پشته دسته خودمو داغ کرده بودم در جواب هر کسی نقل قول نزنم
صورت مسئله اصلیو همین اول رو روشن کنم گاو باز و گاوچران یکیند یعنی جفتون خلاصه گاوند:khandeeeee bahal:نقل قول:
اما نوشتی پرچم و نژاد و اینا.
خود ژاوی بارها گفته هیچ سنخیتی ایالت کاتالون با کشور اسپانیا نداره.اون وقت دوستی به چه کار میاد؟
کردهای ایرانم میگند ما کشور مستقلیم ولی متقابلا هر کدومشون تو تیم ملیند با بقیه اعضا دوستند پس اینو دلیل پاک کردن لکه ننگ تاریخ جام های جهانی ندون.
بله تو راست میگی همون که جامو بردند مادید ایالت کاتالون گفت چرا جام ما رو بردند مادریدmas:-
یعنی نهایت اتحاد:jeddiiiii:
همچین میگی کاسیاس انگار رویای زندگانیه.این همونه که اقام آله تر زد به هیکلش و کلا تموم دنیا کاسیاسو زیر سوال بردند.یه نیگا به کلیپهای بیانکونری بنداز گل دلپیرو به رئالو ببین اون وقت دیگه خودت منظور منو میفهمی.
در ضمن ما جنبه داریم شماها بی جنبه اید که میخواید حقیقتو عملا کتمانکنید دی:entezar::
دوستان بحثتون زیاد داره طول میکشه ها
یوقت بین هم کدورتی پیش میاد ها
ول کنین دیگه
یورو تموم شد شما هنوز ول نکردین !entezar::
دوست گرامی من اینجا فقط بحث فنی کردم کاری ندارم پست کسی دیگه رو نقل قول زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما خودت هیچی از درست صحبت زدن و احترام گذاشتن بارت نیس
یکم به ذهن خلاقت فشار میاوردی تا ببینی نباید بازیکنی رو که کلی طرفدار داره مسخره کرد
اگه به این حرفاس که اقاهامون تو اسپانیا بوفونو تاریخی کردن(بازم اونی رو که باید میگفتم نگفتم)
بعدم ادما وقتی به حقارت دچار میشن شروع به تمسخر میکنن میبینی که همین گاوا چند ساله چکار دارن میکنن پس میبینی ایتالیا البته نه این تیم هوادارایی که اینطور صحبت میکنن از اینم ایتالیا براشون کمتره
این پست فقط در جواب احمد بود و اینکه بفهمه تاپیک عمومی رو نباید مثه همه جا به سخره گرفت
انجمـن تخصصي فوتبال Derby > فوتبال خارجي > هواداران تیم های ملی جهان > تیم ملی ایتالیا ( لاجوردی ها )
♥☆ با افتخار بگو: قلب من, ایتالیاست!♥☆
اين منو گيچ ميكنه اينجا اسپانياست يا ايتاليا؟entezar::
نقل قول:
دوست عزیز شما خودت رو کی فرظ کردی تایپک اسپانیا خالی بود اومدی تایپک ایتالیا چون دیدی همیشه تنور ایتالیا داغه؟؟؟اگه حرفی داری بگو مطمئن باش همیشه ایتالیای ها حرفی برا گفتن دارن اگه میخوای بگی تو یورو 2012 ما رو 4 تا زدین ییا اینم جوابت:
دلیل باخت ایتالیا= بازی وحشیانه اسپانیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]