اسم تورس کو؟؟
من که به گومز رای دادم.شانس نسبت به بقیه بالاتره.
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم تورس کو؟؟
من که به گومز رای دادم.شانس نسبت به بقیه بالاتره.
به نظر من اگه هلند حذف نشه فن پرسی میشه...
یکی ماریو گومز دومی تورس
خوب به نظرم خودم من اشتباه کردم رای دادم به رونالدو چون در پرتغال بازی ساز وجود نداره و خوده رونالدو روی میاره به بازی سازی.اگه بازیکنی مثل اوزیل در پرتغال وجود داشت رونالدو آقای گل میشد.
به نظر من یا تورس خواهد بود یا ماریو گومز.هر دو تیم بازی ساز های خوبی دارن مخصوصا اسپانیا که بهترین های جهانو داره. یکی دیگر از عواملی که من ایندو رو انتخاب کردم این بود که 2تیمه آلمان و اسپانیا تیم های قوی هستن و مطمئنن به فینال خواهند رفت و بازیکنان فرصت بیشتری برای گل زنی دارنroz::
منم بخاطر سبک تیم ها و هافبکای بازی سازشون شانس تورس و گومزو بیشتر میدونم البته اگه تورس به عنوان مهاجم فیکس کلاسیک بکارگرفته بشه
اصلا تیم با اوزیل بازیکن حملهش آقای گل می شه و بدون شک اقای گل گومز می شه
من که رای رو به گومز دادم
ما که رای رو به گومز دادیم اما بهتر بود اسم تورس رو میذاشتین چون به نظرم تورس از همه شانس بیشتری داره اما از بین کسایی که توی نظر سنجی هستن فکر کنم گومز بهترینشون باشه و شانسش بیشتر از بقیه باشه
من که به هیچکدومشون رای ندادم
تورس جزو آدم حساب نمیشه؟ نظر من تورسه آخه!!!
من که رای ندادم چون تورس میشه گومز شانس داره ولی بازیسازای آلمان کجا و اسپانیا کجا کل هافبکای آلمانو جمع کنن در حد همین بوسکتس هم نمیشن چه برسه من بخوام اسم سلاطین بازیسازی (ژاوی اینیستا) رو بیارم اینا کجا اوزیل و خدیرا و نمیدونم شوانی کجا
باز شوانی خیلی بهتره از این دوتاست تونی کروسم خوبه ولی اصلآ" قابل قیاس با بازیسازا اسپانیا نیستن