با سلام و عرض پوزش به همه ی دوستان گلم که اینجا رو دنبال کردن بابت این وقفه ایجاد شده شرمسارم!ashem:-
جا داره همین جا از داش سعید گل که با پست های زیبا و فنی خودش موجبات بالا نگه داشتن انجمن رو فراهم کردن یه تشکر ویژه داشته باشیمroz::
......
خب میرسیم به رم 13-2012:
رم در خط دفاع:
جایی که هر ساله نقطه ضعف تیم رو تشکیل میده و با توجه به تغییراتی گسترده ای که قرار معلوم بیشتر از نوع خروجی بوده ،نگران ها رو دوچندان کرده.!
در عمق این منطقه و پس از جدایی خوان اولین زنگ خطر برای رم به صدا در اومد. سالها بود با وجود سدی محکم چون خوان اقلا من یکی به فکر هیچ مدافع دیگه ای نبودم چون این بازیکن واقعا از اون دسته از مدافعایی بود که درک خوبی از دفاع کردن داشت و جایگیری های زیبا وتکل های بی نقصی که در حین بازی میزد این حس رو به من القا میکرد که جایگاه ویژه ای بین بقیه براش متصور بشم.
از جمله دیگر خروجی های رم در این منطقه میشه به خروج هاینزه اشاره کرد که با انتقالی آزاد وارد رم شد ویک فصل متوسط و به مراتب خوبی رو در تیم اول پایتخت گذروند. همچنین عدم تمدید قرار داد قرضی کر منجرب به این شد که این مدافع هم راه خروج از رم رو انتخاب کنه.
و اما ورودی های رو تا اینجا مدافعین کورنتیانسی یعنی کاستان25 ساله و مارکینیوس 18ساله (قرضی) تشکیل دادند بحث مارکینیوس به کنار(صرفا جهت کسب تجربه به تیم ملحق شده و بنابراین بعید میدونم زیاد بهش بازی برسه!). ولی این چند وقته بحث های دو پهلویی از رمی ها در مورد کاستان شنیدم خیلی موافق بودن و خیلی ها عقیده داشتن که نمیشه چندان بهش امیدوار بود.در حالیکه به نظرم هنوز خیلی زوده در این مورد تصمیم بگیریم. من شناخت چندانی ازش ندارم به همین دلیل تا شروع لیگ نظری در این رابط نمیدم. ولی فقط در یک جمله کوتاه بگم: از قامت و فاکتور ترسناک بودنش خوشم میاد.
البته یادمون نره که در این پست نیکولاس بوردیسو یکی از مدافع های اصلی تیم که از محبوبیت چندانی بین هوادارا برخورداره بعد از مصدومیتی که در فصل گذشته گریبانش رو گرفت به شرایط آرمانی خودش برگشته و در این پست میشه دوباره از وجود توانایی هاش بهره برد.
در کل با توجه به شرایط بوجود اومده وعدم توازن بین مهره های خریداری شده با فروش رفته ، مطمئننا در روزهای آینده شاهد خبرهای خوش و جذب نیرو های مطمئن تر خواهیم بود.
در سمت راست که به عقیده من فعلا فلج هستیم!
در این سمت سیسینیو به کشورش برزیل برگشته تا سالهای پایانی فوتبال رو در این کشور تجربه کنه، کاستی هم که عدم تمدید قرار داد مواجه شده و قطعا سال بعد تیم رو همراهی نخواهد کرد.آلئاندرو رزی هم در عین ناباوری به پارما پیوست تا تعجب همگان برانگیزد از جمله خودم!این اواخر هم رزی خیلی مغرور شده بود و زیاد دنبال حاشیه میگشت! علل الخصوص همون اعتراض معروفش و لگد به تابلوهای تبلیغاتی بعد از به ثمر رسیدن گل در دیدار مقابل ناپولی! که اصلا قابل توجیح نیست. بهر حال با این تصمیم (!) مسئولین عملا هیچ بازیکن تخصصی در این پست یافت نمیشه. البته یه بازیکن از نوع اسقاطی هاش جذب کردن به نام پیریس ولی طبق چیزی که شنیدم و باور هم میکنم این بشر یه نخود کم داره کلا...! و به هیچ وجه قابل نمیشه روش حساب باز کرد... باید هر چه زودتر یه فکر اساسی در این مورد کرد .
سمت چپ و اما فدریکو بالزارتی.!
یه سوپرایز واقعی، یه خبر خوشحال کننده ، یه انتقال رویایی. نمیدونم چی اسمشو بذارم. نمیدونین اون روزی که خبر رسمی جذب فدریکو رو شنیدم چه حالی داشتم اون لحظه بدجور تحت تاثیر قرار گرفتم و به درایت مسئولین رم بیش از هر موقع پی بردم.کلا همیشه یه همچین خرید ها به دل آدم میشینه اونم وقتی ببینی یه مهره مطمئن رو جذب کردی. فدریکو با انگیزه های فراوان و پس از تجربه یه یوروی درخشان همراه با ایتالیا و دراوج دوران فوتبالیش به رم اومد.انتقال بالزارتی به رم زیر ذره بین فوتبال ایتالیا هم قرار گرفت تا موجبات یه خرید بزرگ در دید اهالی فوتبال تداعی بشه. با فروخته شدنخوزه آنخل به رئال سوسیداد وهمچنین جذب دودوی برزیلی ( که لقب کارلوس جدید!) بهش دادن تعداد مدافعین تخصصی در این منطقه به تعداد 2 رسید. البته اینجا حضور استاد سوتی یعنی تادی ! کار رو برای ارنج خراب میکنه. در حالیکه حساب باز کردن برروی تادی یه امر خنده دار بین هواداران تعریف شده و از قرار معلوم همه به این نکته واقفیم که تادی یک مدافع کلاسیک برای تیم نیست ولی در عین ناباوری شاهد حضور مکررش در اکثر بازیا فصل گذشته بودیم ! امیدوارم با وجود بالزا و دودو دیگه شاهد این تصمیم گیری های غلط در تیم نباشیم.
هافبک:
در بعد هافبک میانی عدم تمدید قرارداد و در نهات خروج گاگو صرف اینکه یه تصمیم عجولانه و غیر منطقی بود، تموم معادلات رو بر هم ریخت تا جایی که اظطراب ها برای جایگزینی مناسب دو چندان بشه. البته دیری نگذشت که جایگزین های نسبتا مناسبی بر سر زبان ها افتاد یکی از آنها مایکل بردلی از کیه وو بود به رم پیوست و بعد از اون تاچتسیدیس از جنوا به رم اومد تا جانشینان گاگو باشند. اما مسئله ی مهم درخشش فرناندو در فصل گذشته بود. آیا بازیکنان جذب شده می توانندهمانند فرناندو مکمل خوبی برای دنیله در میانه میدان باشن یا خیر.!؟ این سوال مبهمیست که باید برای دریافت پاسخ تا شروع لیگ صبر کرد.!
هافبک های دیگه ای هم از تیم جدا شدن که به ترتیب نام هاشونو ذکر میکنم.
بریگی: که فصل پیش رو در تیم آتلانتا گذروند به تیم تازه صعود کرده تورینو پیوست.
گرکو: بازیکن جوان و محصول اکادمی رم هم با قراردادی 3 ساله به المپیاکوس یونان پیوست.
سیمپیلیسیوهم با وجود داشتن محبوبیت بی حد و اندازه بین هوادارا و با وجودارائه همه خدماتی که طی این چند سال داشت. از گل های 3 امتیازی گرفته، درخشش در دربی دلاکاپیتانه و.. سرانجام با انتقالی آزاد به تیم کرزو اوساکا ژاپن پیوست.بدون شک سیمپلیسیو یکی از دوست داشتنی ترین بازیکنان رم بود که همواره در حساس ترین شرایط به کمک رم آمد. برای این بازیکن دوست داشتنی و خوش اخلاق آرزوی موفقیت می کنیم.
و اما دیوید پیزارو دوست داشتنی که به همین راحتی از دست رفت وبه فیورنتینا پیوست! چندمین بازیکن مورد علاقم در تیم بود.جالبه بدونید من وقتی توپ رو زیر پای دیوید میدیدم ذره ای شک نمیکردم توپ رو به همین سادگی از دست بده یعنی تا اون حد بهش اعتماد داشتم . لقب مهندس واقعا برازندش بود چون انصافا به زیباترین شکل کار خودش رو طراحی میکرد. یادش بخیر تعامل خیلی خوبی با دانیله داشت جوری که با توانایی هاشون میانه میدان رو قبضه میکردن. همه ی این ناملایمتی ها با ورود گروه جدید آغاز شد. یعنی اونجایی که به من سیتی قرض داده شد و در نهایت با فسخ قرارداد همه چی به پایان رسید و از پس دیوید را در پیراهنی غیر جالوروسی خواهیم دید..!
فوروارد:
دراین پست هم شامل تغییراتی بودیم. از جمله خروج بورینی و پیوستنش به تیم لیورپول که سرو صدای زیادی به همراه داشت. خریدماتیا دسترورو با توجه به مشتریان زیادش یه پیروزی حماسی تلقی میکنم. برنده این معامله قمار گونه رم نام گرفت.....
در ضمن اوکاکا هم به تیم اسپزیاپیوست نمیدونم مال کجاست!:nishkhand: ولی فک کنم چیزی که از اسمش پیداست واسه لیگ دست 2 ایتالیا باشه.
همین دیگه. طولانی شد ببخشید....ki::
حسن ختام پستم دوست دارم تصویری با معنی از کاپیتان آینده باشه که با تعصب هر چه تموم تر داره راه کاپیتان توتی رو ادامه میده... و یه بار دیگه به دنیا ثابت کردن که همه چی پول نیست. تعصب رمی با پول قابل خرید نیست...love::
آقا دست نزن فروشی نیست.........!heee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]