پاسخ سوالات داداشی گلم سعیدخان
پاسخ سوالات داداشی گلم سعید
سلام آق پورياki::
سلام داداش.
چطوري داداش؟ خوش ميگذره؟
خوبم.اوضاع بدک نیست.
1_ نظرت در مورد دختر همسايتون چيه؟ اصلا به من چه
نظرخواستی ندارم چون جدیدا ازدواج کرد.ولی حیف شد،نه!
2_از اين كه تو ايراني خوشحالي؟ki::
نه.چون از مورینیو و رئال مادرید دورم.
3_اهل بحث هاي سياسي هستي؟
نه چند بارتو مدرسه بحث سیاسی کردم که اشتباه دراومد دیگه سراغش نرفتم.
4_ نظرت در مورد مكزيك و ميكزيكي ها چيه؟ آخه خيلي شبيه اهالي تكزاز و اون اطراف هستي!:hehehe:
درمورد مکزیکی ها اینو میدونم که آمریکایی ها بهشون میگن احمق های مکزیکی.از تگزازی ها و فیلم های وسترنشون خوشم میاد.خوشحال شدم که گفتی شبیه اونایی.
5_بهترين استان ايران كجاست؟
خوب معلومه دیگه.(که مازندران شهر ما یادباد بروبومش همیشه آباد باد)
6_به شنا علاقه داري؟ تا چه حد تو اين كار مهارت داري؟
آره.چون زیست شناسی دوست دارم نوع غورباقه ایشو یادگرفتم البته خودموکشتم تا مدل شنای پروانه رویادبگیرم نشد.
7_اهل رفيق بازي و دور زدن با دوستات هستي؟ :sooot:
هستم ولی خفیف.مثلا هفته ای یک بار.
8_فوتبالو فقط نگاه ميكني يا بازي هم ميكني؟ki::
هفته ای یک بار میرم سالن بازی میکنم
9_ چرا مورينيو رو بهتر از فرگوسني ميدوني كه همه ميدونند از مورينيو بهتره؟ki::
د نه د. فرگوسن خودشم میدونه مورینیو بهتره(شوخی کردم). خوب من مورینیو رو بخاطراینکه رفتارش باشاگرداش خوبه ترجیح میدم.حداقل بازیکنی رو بالنگه کفش نزد!
10_از اين كه اطرافت آدم هاي غير بومي زيادي ميبيني ناراحت ميشي؟
نه.شهرستانی هارودوست دارم.ولی چیزی که ناراحتم میکنه اینه که خانم های جوون مازندرانی از بس با شهرستانی های محترم برخوردداشتن دیگه مازندرانی صحبت کردن رو بی کلاسی میدونند و فارسی صحبت می کنند.
11_اهل دود و دم هستي؟ اگه هستي از كي شروع كردي؟ خوب چرا ميكش بچه؟ ها؟ واقعا خجالت داره! اي بابا:hehehe:
آخ اهل هرویینم.میکشمش.امان از رفیق ناباب.از7 سالگی شروع کردم.دست رودلم نذارکه خونه.
شوخی کردم دیگه.چون مضراتشو میدونم طرفش نمیرم.
12_از خودت راضي هستي؟
زیاد از خودم راضی نیستم.هنوز نقص های زیادی دارم که باید برطرفش کنم.
13_به نظرت چرا من خيلي از درس بدم مياد ولي تو خيلي خوشت مياد؟
منم از هردرسی خوشم نمیاد.مثلا سایه ی دین و زندگی یا عربی رو باتیر میزنم!
ولی دروس تخصصی رودوست دارم.منم اول مثل تو بودم ازدرس خوشم نمیومد.وقتی هدفم رو انتخاب کردم وبه درس علاقه مند شدم.توچون هدف بزرگی نداری علاقه ای هم به درس نداری.
14_تا حالا از معلمت متنفر شدي؟
آره.معلم ادبیات.مرتیکه میاد کلاس 1/45 دقیقه یک ریز حرف میزنه. حرف که چه عرض کنم زر میزنه.(ین منمسرکلاس ادبیات درام دعا میکنم تا کلاس زودترتموم شه:khahesh:)
چندتا سوال فني و مهم:
*چرا رونالدو بهتر مسي هست ولي مقابل بارسا خوب نيست؟ki::
اگه یادت نرفته باشه رونالدو تومنچستر هم دربرخی بازی های مهم خوب نبوداین خصلت رونالدوست که درهربازی اگه فشار روش کم باشه بهترینه اگر فشار روش زیاد باشه میشه...
*رنگ شرت؟:hehee:
قرمز و آبی
*با دخترها راحتي؟نه بابا !ki::
نه.گاهی اوقات تو پارک یا کافی نت بهونه میارن تا باهام گپ بزنن منم مثل آدم ندیده ها ی عصر حجر دوتا پادارم دوتا دیگه قرض میگیرم و د فرار.dallliii
*تا حالا شده كسي رو پخته بزني؟
چیه؟قیافم به آدمای شرخر میخوره؟!! نه.یک بار پخته کتک خوردم که دوستام رفتن بابای فلانی رو درآوردن.تو عمرم دونفر رو بدجوری زدم اماسعی کردم که خون هم از دماغشون نریزه.
*از چي ميترسي؟
میگن از هرچی بترسی سرت میاد.من فقط از خشم خدا میترسم که این یکی استثنائه ازش بترسی ازت دور میشه.
*به نظرت اسكولز بهتر بود يا ژاوي امروزي؟چرا؟
ژاوی امروزی.پاس های چیپش رو کمتر بازیکنی میتونه بده.یک هافبک تمام عیاره.اسکولز هم تو جنگندگی همتا نداره.ازش خوشم میاد.
*نت تو ايران بدون وي پي ان ممكنه؟:hehee:
وی پی ان هم سرعت رو لامصب بدجوری میاره پایین.ولی خوب کاراییه خاصه خودشو داره دیگه...خودت که میدونی.....
*به نظرت كي ميتونه از من pes12 ببره؟ هركي ميتونه بهم معرفي كن تا....
نمی دونم ولی فکر کنم خودم ببرمت.با رئال مادرید 4 تاییت میکنم پسر.
سمت چپیه منم.دقت کن چون بردمت دارم لبخند میزنم.gam:-
*فكر ميكني پرسپوليس بيشتر به ستاره احتياج داره يا به آرامش؟
مسلما آرامش.هیچ ستاره ای حتی کریس رونالدو بدون آرامش موفق نمیشن ستاره های ایرانی که جای خود داره.
*قبول داري فوتبال به كسي رحم نميكنه؟
آره.کاملا.
*به نظرت رئال ميتونه قهرمان اروپا بشه؟ حتي اگه به بارسا بخوره؟
اگه تا قبل از فینال به بارسلونا نخوره به فینال صعود میکنه وقتی هم که به فینال صعود کرد حتی بارسلونا هم نمیتونه مانع قهرمانیش بشه.:ahaaaaaa:
*تو اين فصل تيمي به اندازه منچستر بدشانس بوده؟ هر جوابي غير از نه بدي از نظر من اشتباهه:hehee:
باهات موافقم.منچستر تا نیم فصل خیلی بدشاس بوده.(البته منظورمنچستر سیتیه) ولی خب اینتر میلان هم زیادخوش شاس نبوده.(شوخی کردم دربالا منظورم منچستر یونایتد بود):hehee:
*اگه تونستي احساس من رو نسبت به منچستر توضيف كني؟
منچستر بخش مرکزی رویاهاتو فرماندهی میکنه.ذهنتو به هرسمتی که دوست داشته باشه میبره چون قلبتو داره.مثل بچت دوسش داری.آخیییی چقدر نازه گوگولی عمو اسمت چیه؟بچه ات جواب میده:منچستر.(شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت):balesh:
* دوست داري همسر آيندت مرد باشه يا زن؟:hehee:
اینم ازون سوال ها بودا.مگه میشه مرد باشه؟ خوب زن دیگه.(شوخی باحالی بود دمت گرم)
*به تنهايي علاقه داري؟ وقتي تنهايي چيكارا ميكني؟:hehee:
به تنهایی آره.انسان ها هر روز حداقل باید یک ساعت تنها باشن و فکر کنن.من قبلا اوقات تنهاییمو میشنستم جدول حل میکردم.ولی الآن برای کنکور درس می خونم.
*ما هيچ وقت نتونستيم به خوبي با هم ارتباط برقرار كنيم! چرا؟dallliii
چون کابل کارت شبکمون قطع بود! بخاطر اینکه از بد روزگار هروقت نظراتتو میخوندم قبلش بابت مسئله ای عصبانی می بودم و سوی برداشت میکردم.مشکل از من می بود. معذرت.roz::
*تو هم مثل من از فيلم ايراني بيزاري يا نه؟
اه.حالم از فیلم های ایرانی بهم میخوره:ogh: ولی چندتا شونو دوست دارم.بچه های آسمان ، درباره ی الی ، یه حپه قند و نفرین
*قشنگترين زن جهان؟
جنیفر لوپز.البته یکی خوشگل ترو پیدا کردم که اسمش یادم نیست!:jeddiiiii:
*خوشتيپ ترين بازيكن جهان؟
فکر کنم نوری شاهین و سرخیو کانالس خوش تیپ تر از همه باشن.
*راستي يادم رفت بپرسم! روزي چند بارميري دستشوئي؟:hehee::hehee::hehee:
اگه مایعات زیاد بخورم زیادمیرم.به تو هم پیشنهاد میکنم مایعات زیاد بخوری تاسموم بدنت از طریق کلیه ها دفع بشه تا ناراحتی های داخلی از جمله ناراحتی کلیه درامان باشی.
داداش اميدوارم تو زندگي به همه آرزوهات برسي
موفق باشي:bia baghalam:
ممنون داداش.همچنین خودت.ان شاالله هرچی از خدا خواستی بهت بده.خوشحالمیشم بازم بیای اینجاوسوال بپرسی.:bia baghalam:
:hehee:
پاسخ سوالات داداش سعید/m.r.g
پاسخ سوالات داداش سعید/M.R.G
با اجازه منم چند تا سوال بپرسم.
بپرس داداش.
نظرت در مورد زندگی چیه؟
اون طوری که توفکرمی کنی نیست.خیلی زیباست.برای خوشبخت شدن بایدبه مشکلاتت لبخند بزنی.
نظرت در مورد مرگ چیه؟
باآغوش باز می پذیرمش. نباید از مرگ ترسید.
اگه بهت بگن فردا میمیری چی کار میکنی؟
خونوادمو دورهم جمع میکنم سعی میکنم آخرین روز زندگیمو باهاشون به بهترین شکل بگذرونم.به فردامم که قراره بمیرم اصلا فکر نمیکنم.
تا حالا از کسی خوشت اومده؟
آره.
اگه یه روز عاشق کسی بشی بعد بفهمی هیچوقت نمیتونی باهاش باشی چیکار میکنی؟
این اتفاق برام پیش اومده.خودم به راحتی دختره رو فراموش کردم بادختره هم صحبت کردم وقانعش کردم که فراموشم نه.یک ماه پیش هم شنیدم ازدواج کرده.خیلی خوشحال شدم.
موزیک غمگین رو بیشتر میپسندی یا شاد؟
شاد.موسیقی گوش میدم تابه آرامش روحی برسم موسیقی غمگین آرامش روحی رو ازآدم میگیره.ولی برای تنوع گوش کردنش خوبه.
موزیک سیاوش قمیشی رو میپسندی؟نظرت در موردش چیه؟
آره.برخی از آهنگاش تو گوشیم هست و گوش میدم.ولی نه زیاد.چون غمگین میخونه.
تا حالا گرگان اومدی؟
آره.چندین بار.قبلا که کوچیک بودم شهردلگیری بود.الآن خیلی بهترشده.
چرا زندگی میکنی؟
زندگی دراین دنیامثل امتحان میمونه قبول بشی میری بهشت رد بشی هم که میری جهنم.زندگی میکنم تا باخدمت به مردم بهترین باشم.برامم مهم نیست که بااین کارم برم بهشت یا جهنم هدفم فقط یک چیزه و اونم خدمت به دیگرانه.
اصلا این زندگی خوش میگذره؟
چراکه نه.لذت حل کردن مسائل ریاضی مشکل.لذت دیدن راه رفتن کرم خاکی.لذت خواندن فال حافظ.و شاهنامه فردوسی.لذت دیدن یک فیلم.لذت بادوستان خندیدن و لذت درکنار خانواده بودن.اینا کم چیزی نیستن.لذت بودن درطبیعت.لذت نگاه کردن به بارون وشنیدن صدای شرشرآب.
اگه یه روز عاشق دوست دختر یکی از دوستات بشی چی کار میکنی؟
من به راحتی عاشق نمیشم.
نظرت رو هم در مورد این پایینی ها بگو
تنهایی:
گاهی اوقات لازمه تاباخداخلوت کنی.
عشق:
اگه نباشه نسل بشرمنقرض میشه!!!
درس:
آش کشک خالست.بخوای ، نخوای باید بخونیدش تا درآینده زندگی روشن تری داشته باشی.
آخرلزمان:
منتظرشم.تا معشوقم امام زمان رو ملاقات کنم.
اصلا به اون دنیا اعتقاد داری؟
آره.وقتی توقرآن اومده دیگه شکی درش نیست.اگه درراست بودن قرآن شک داری یکم ستاره شناسی بخون بعد برو تو قرآن ببین هزارو پانصدو خوردی سال پیش چه چیز هایی درموردنجوم گفته.من که دیدم دارم دیوونه میشم اون قسمت های قرآن رو نخوندم.خیلی دقیق توضیح داده.:ajibeee:
به نظرت چرا خدا مارو آفرید؟
خودش میگه(ماشما را آفریدیم تا از حلال ها بخورید و بیاشامید و عبادت کنید).
به نظرت چند وقت دیگه این دنیای کوفتی تموم میشه؟
دنیا کوفتی نیست زیباست.زیبایی های دنیا کم نیست.قبول دارم سیاهی زیاد داره.اما نیمه ی پر لیوان رو ببین هرچندکمترباشه.به چیزهایی که داری فکر کن نه چیزهایی که نداری یا ازدستشون دادی.این یک مشت خاراست که گل زیبایی به نام گل سرخ دارد.
نظرت در مورد فیلم های نیکلاس کیج چیه؟
نمیشناسمش.
برام یه دعا یا آرزو کن.
پروردگارا... زیبایی های دنیا را به دوست خوبم نشان ده.خودت را نشان ده همانا که خود زیباترین و تنها خالقی.خدایا امام زمان را آشنای دوستم کن واو و همه ی مارا از یاران راستین امام زمان قرارده.الهی آمین.
امیدوارم همیشه و همه جا و در همه ی رقابت ها پیروز باشی به جز رقابت با من:دی
بدرود.
خداحافظ رفیق.توروخداباز ناامید نباش.:balesh:
پاسخ سوالات داداش احمدرضا
پاسخ سوالات داش احمد رضای گل
منم چندتا بپرسم از اقا پوریا .
ببخش اگه سوالامو درست تایپ نکردم چون خسته بودمو و تو هم از بس گفتی بپرس ناچار شدم ازت بپرسم.
نوکرتم داداش ایاد نداره.به بزرگی خودم میبخشمت!(شوخی کردم منظورم اینه که به بزرگی خودت ببخش که بهت گیردادم بپرس)
1.سلام.
سلام .
2. چه طوری؟
خوبم.ممنون داداش.
3.گرم شدی؟
نه!!!چون شمال هوا خیلی سرده.
4.شروع؟
آره.
5.برو که بریم.
بریم داداش.ا فرون ماشینو چرا ول کردی؟
6.اگه کنکور امسال یه جای دور مثلا اهرم بوشهر قبول بشی البته دولتی میری؟
آره با سر میرم.اگه لب مرز هم قبول بشم پزشکی باشه بازم باسر میرم.
7.وقتی نفر ماه قبل برات sms دادم که کاربر برتر شدی راستشو بگو تعجب نکردی؟
نه.پیش بینیشو میکردم.ولی خوشحال شدم.
8.به نظرت چرا اقلب مردم ماهواره دارند...سیاسی شد...
مردم ازدست برنامه های مزخرف صدا سیماخسته شدن. یادم میاد پارسال بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید رونشون ندادن داشتن برنامه هفت رو نشون میدادن.دفعه ی قبلی که بامسئولین شبکه سه درگیرشدم بهشون همین زیادشدن ماهواره ها رو گوش زد کردم.
9.نظرت در مورد مدیر بخش خودتون؟
علیرضا یکی از بهترین و زحمت کش ترین مدیران سایته.بعد از مدیرکل سایت بیشترین زحمت سایت برعهده ی ایشونه.چون مدیرقسمت گل های سایت هم هست.
10.نظرت در مورد کریس؟
شوت زن و سر زن. بااراده و خوش استیل.
10.نظرت در مورد کاسیاس؟
مرد مریخی رئال مادرید.بازیکنی که تو دنیا همتا نداره .
11. اگه بهت بگن خدای نکرده<<البته برای تو>> مورینیو یا زیدان مردند تو چیکار میکنی؟
البته برای همه نه برای تو!درمحبوبیت زیدان که شکی نیست حتی باسایی ها هم عاشقشند.درمورد مورینیوهم فقط بارسایی ها ازش متنفرن.خدایی نکرده این خبر رو بشنوم ناراحت میشم و تا 7 روز مشکی میپوشم و تا چهل روز صورتمو اصلاح نمیکنم.میشم این ریختیki::
12. اگهپلو رو از شمالیها بگیرن اونوقت چی میشه؟
همشون از ضعف و گرسنگی میمیرن.تو خودت گوشت بریان رو بیار سرسفره بی پلو امکان نداره بخورن !
13. راستی تو که با دیال اپ میای اینترنت برات سخت نیست؟
سخت.مگه از سرعت دیال آپ ایران خبر نداری.140 میگابایته!
14.تا حالا شده خانوادت به قبض تلفنتون برا اینکه مکالمات اینترنتیش زیاد بوده بهت گیر بدن؟
آره.
15. راستشو بگو دوست دختر تا حالا داشتی؟
آره.
16.اگه داشتی چندتا اگه نداشتی چرا نداری؟
یکی.ولی الآن دیگه ندارم.سطح توقعاتشون از پسرا بالاست.
17.خب رو نیمکت نشستیو سوالای منم که همش چرت بودند و تو هم که حتما میخوای الان سرمو بشکنی ولی نمیتونی.
خوب چون عجله ای بود سوالاتت کیفیت پایین بود.ولی باززم دستت دردنکنه که تایپشون کردی.
18.اخرین سوالم بپرسم ازت که نظرت در مورد سوالای من.
کیفیت سوالات پایین بود. همین که دعوت منو رد نکردی و اومدی برام ارزش داره.
پاسخ سوالات داداش عبدالله
پاسخ سوالات داداش عبدالله
سلام داش مورینیو ...
خب
به به
آقا بشین که میخوام چن تا ازت سوال بپرسم
داداش من رونیمکت راحتم بپرس.
1-چطوری؟
بدک نیستم.
2-نظرت درباره ی من؟درباره ی اون ؟ درباره ...؟
حرف نداری.عالی.
3-پارسال تو کنکور زیست رو چند درصد زدی؟(ژنتیک رو هم جواب دادی؟)
40 درصد.نه با با طرف ژنتیک نرفتم لامصب خیلی سنگینه.
4-دوست داشتی اولین مهمون نیمکت دربی میبودی؟
برام فرقی نمی کرد.
5-الان چه احساسی داری که رو نیمکتی؟خوشحالم که درخدمت بوبچ هستم
6-از آرسنال خوشت میاد؟
نه.
7-نظرت درباره ی فان پرسی؟
مهاجمیه که گل زن متولد شده و گل زن خواهد مرد.
8-چرا هر شب هممون تو دربی جمع میشیم؟
من شب ها بیکارترم
9-دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟
چراباید با دوست توکه دوست داره بادوست من ک دوست دارهبا دوست تو دوستبشه دوست بشم.هنگ که نکردی؟
10-روزی چن ساعت درس میخونی؟مطالعه غیر درسی هم داری؟اگه داری جند ساعت؟
6 ساعت.ولی از امروزز کردمش 8 ساعت و ازز فردا هم فقط شب ها وقتی درسم تموم شد میام دربی و درنیمکت درخدمت کاربرای گل هستم.سوال بپرسین.نگرانم نباشید هر شب جوابتونو میدم.
11-امضام و آواتارم خوبه؟
آواتارت آره ولی درمورد امضات شک دارم چون اولین تیمی که پشت پیراهن بازیکناش شماره گذاشت رئال مادریدبود.
12-نظرت درباره ی گزینه های زیر:
من :
همیشه بانشاط
تو :
کم رو.
او:
.... منظورته؟
ما:
باهم دوستیم
شما:
مخ کارگیریه دیگه؟!!!
ایشان:
آنان.
گردو:
خوردنش کلسترول بدخون را کاهش وتبدیل به کلسترول خوب بدن میکنه.
کلاه روی سرت(توی عکس):
قشنگه دیگه.گذاشتم گردوها از بالا به سرم نخورن.
داربی:
یک بازی جذاب
دربی:
یک سایت بامحیطی دوستانه
جعفر(مدیر کل سایت رو میگم):
زحمت کش.
مدیرای دربی:
مغرور و از خود راضی(انصافا شوخی کردم ناراحت نشین)مدیرای خوبی داریم باچنتاشون رفیقم بقیه رو زیاد نمیشناسم.
لیوان:
وسیل ای که در قرن دهم برای خوردن آب اختراع شد.هنوزم داره ازش استفاده میشه.عجب مخی بود مخترعش.!!!
دستمال کاغذی:
نرم و لطیف!!!فقط موقع سرماخوردگی وقتی میخوای .... بگیری زبر میشه.هنوز حکمتشو نفهمیدم.نرم ترینش بینی آدمو زخم میکنه.
13-جورابات زیاد بو میگیرن؟
نه.کفشم خوبه.بچه ی خوبیه.زیاد به جوراب فشار نمیاره!
14-دوست داری دکتر قلب بشی؟
از آرزوهامه ولی خیلی سخته.
15- چرا تو نام کاربریت بعد از مورینیو سه تا نقطه گذاشتی؟
تا کاربران قضاوت کنن.مثلامورینیو ی باهوش یا مورینیو ی بددهن یا مورینیوی خوش تیپ
16دوست داری خاص باشی؟
همین الآنشم خاصم.اینو نزدیکام کاملا میفهمنبراهمین دورترین آشنایان پدر مادرم اسم منو میدونند درحالی که اسم بابام به زوریادشونه!
آخرشم با لهجه ی یا زبون محلیتون واسه هم میهنامون در سراسر ایران یه پیام بده
هرکجه که درننی شادو سلامت بوئین و خدا شمه پشت و پناه بوشه.
(هرکجای ایران که هستین انشاالله از نظرجسمی و روحی شاد و تندرستباشید و خدا پشت و پناهتون باشه)
فعلا همینا رو جواب بده تا نمونه سوال بعدی
بای
خداحافظ داداش.(ولی میگم دوتایی بریم سازمان سنجش سوالات کنکورامسال همه ی درس هارو بچههای سایت دربی طرح کنن قول میدم این شکلی پزشکی حرفه ای شهید بهشتی قبول شم!)
شهیدبهشتی میبینمت.خوشحال شدم که اومدی.بازم بیا.