شما جوری حرف میزنی که انگار تو این چند سالی که بارسلون قویتر شده هرسال اومده و راحت لیگ قهرمانانو برده که میگی به راحتی توانایی شکست رئالو داره؟ مثل اینکه یادت رفته یه سال با اشتباهای به نظر سهوی داور قهرمان شد یا سالی که جلو مورینیو و اینتر کم آورد؟ اگه به فرض محال شما هم مربی بارسا بودی ترجیح میدادی با آژاکس یا لیون بازی کنی تا با رئال. چون اولا ستاره های تیمی مثل رئال قابل مقایسه با بقیه نیستن و دوما فشار بازی با تیمی مثل رئال چند برابر بازیای دیگه س. بارسا تیم خوب و هماهنگی هست اما اصلا یه تیم شکست ناپذیر نیست. چون تیم شکست ناپذیر وجود نداره. همین غرور بیجا و زیاده از حد بعضی از هوادارای بارساست که دید طرفدارای بقیه تیمارو نسبت به این تیم عوض میکنه و بعضا به تنفر تبدیل میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دوره هم دوره بارسا است که داره به آخر خودش میرسه و نوبت یه تیم دیگه میشه. پس بهتره اینقدر باغرور راجع به تیممون حرف نزنیم تا بعدا....
همین دو تا جمله نشون میده که چه دیدی نسبت به فوتبال داری. قانون و عقل و منطق و همه چی میگه که گل چه ثانیه 1 زده بشه یا ثانیه آخر گل حساب میشه. نقطه کرنر یا هر نقطه داخل زمین هم جز زمین بازیه و هر وقت توپ از خط دروازه رد شه گله. حالا زیبیایی یا زشتی گل به سلیقه هرکس بستگی داره.نقل قول:
از طرفی من گل دقیقه 93 رو گل حساب نمیکنم تازه اونم گل از روی نقطه کرنر و اونم چه جور گلی
به نظر منم اگه یه تیم از 20 تا گل 2 تا شو گل کنه از بی عرضگی بازیکناییه که ضربه آخرو میزنن و اگه یه تیم از 2 موقعیت گل دوتاشو گل کنه از مهارت اوناست.
منم طرفدار میلان نیستم و فقط واسه این تیم آرزوی موفقیت کردم و گفتم ایشالا 4 تا میزنه و به نظر خودم هم بعید نیست چون تو فوتبال نشد نداریم.