2011 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز تموم نشده که ........ نمیشه قضاوت کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
2011 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز تموم نشده که ........ نمیشه قضاوت کرد
بذارید خیال همتون رو راحت کنم:
کریس همون طور که کفش طلا رو گرفت توپ طلا رو هم میگیره
بهترین بازیکن 2011 کسی هست که توپ طلای 2011 رو گرفته ......پس کسی نیست جز لیونل مسی ...... پس دیگه لطفا حرف غیرمنطقی نزنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
lionel messi....................
سلام این که سوال نداره
کریس رونالدو از فاکتور های بالای زیادی برخورداره که مسی اونا رو در سطح پایین داره ولی مسی توی یک فاکتر که حمل توپ تو محیط کم واقعا عالیه ولی در جمع بندی رونالدو سره
شوت
پاس
سرعت
ضربه سر
استیل بدنی
این ها باعث برتری کریس شده
در مقابل
شتاب
حمل توپ
و داشتن تیمی فوق العاده هماهنگ
بدون حاشیه بودن
از ویژگی های مسی هستند
ازهمه خواهش میکنم که با منطق نظر بدن به خدا مسی با توپ بعضی کار میکنه که روالدو اصلا در توانش نیست.بعدشم گلهای که لئو میزنه هیچکدومشون مثل هم نیستند اما رونالدو 70درص گلهاش یاپنالتی اند با توپ های هوایی.مسی یک پاسور فوق العادست پارسال 10 پاس گل بیشتر از ژاوی داده بود اما رونالدو پارسال نصف مسی پاس گل نداده بود.خلاصه در هر حال فقط مسی
این چیزیه که من میگم خدایی اگه دروغه بگین دروغه !
میگن شوت رونالدو از مسی سره ! خب قدرتشو قبول دارم اما دقتشو چی ؟!! میگن سرزنیه رونالدو بهتره خب واسه تیمهای داغون آؤه اما فینال بارسا منچستر 3 سال پیش کی بود که رو سر فردیناند و ویدیچ سر زد ! میگن سرعت رونالدو بشتره خب آره قبول داریم اگه دو و میدانی باشه آره اما با توپم مثل مسی میدوئه ؟؟ تو دریبلو تسلط رو توپ و پاس دادن هم که فک کنم دیگه حرف زدند راجبش واقعا توهین به مسی باشه .
میگن مسی گل می زنه به خاطر ژاوی ! خب من ازشون می پرسم ژاوی پشت سر داوید ویا و پدرو هم هست اونا هم مثل مسی شدن ؟!! بهنظر من بعداز مارادونا مسی بهترین بازیکن قرنه !
لیورپول آرژانتین مسی !
ویرایش مدیریت :
نقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید !
راستی چرا سوارز تو لیست نیست ؟؟؟؟ مثلا بهترین بازیکن کوپا شده !
بازم میگم رونالدو
امسال واقعا ناحقیه اگه رونالدو بازیکن سال نشه
لیونل مسی چون همیشه با همکاری کار می کنه ...........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]