آره کاسیاس بهترین دروازبانه. آخه هیچکه مثه اون لایی نمی خوره. در ضمن سرعت واکنش والدز خیلی بهتر از اونه.
Valdes is the best
نمایش نسخه قابل چاپ
آره کاسیاس بهترین دروازبانه. آخه هیچکه مثه اون لایی نمی خوره. در ضمن سرعت واکنش والدز خیلی بهتر از اونه.
Valdes is the best
در این که کاسیاس بهترینه شکی نیست و بعد اون هم بوفون و فان در سار...
به نظر من دیدا بهترین دروازه بان جهانه و بارتز رو هم خیلی قبول دارم
اما در حال حاضر سزار رو بهترین میدونم نسبت به بقیه گزینه ها آمادگی جسمانی اش فوق العاده اس و سطح هوشیاری اش هم بالاس و به موقع و با فکر حملات رو ترتیب میده درکل خوب بازی رو شروع میکنه
به نظر من كه كاسياس بهترين دروازه بان جهان است
فقط بوفون چون هم خوب دروازه باني هست و فقط فقط به تيمش يوونتوس خدمت ميكنه:juventus:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
the world
هرموقع کاسیاسو میبینم یاد گل کاشته الکس دل پیرو می افتم وقتی دیواره دفاعی رو چینده بود جلوش که یه موقع توپ نخوره بهش اوخ شه!!!
این کاره نیستی!!!
باور کنید اگه کاسیاس نبود اسپانیا قهرمان جام جهانی نبود مخصوصا با اون دو تک به تکی که از روبن گرفت
تو رئال هم به نظر من عالی کار میکنه البته بعضی مواقع اگه رو فورم نباشه انقدر بد گل میخوره که اصلا فکرشو نمیکنی ولی در مجموع اکثر گلهای هم که میخوره روی تک به تکه
....
در کل به نظر من :
اول کاسیاس
2. ون در سار
3. جولیو سزار
4. ویکتور والدس
5. بوفون
6. پیتر چک
خب الان معلومه کاسیاس اوله.شاید بوفون یه زمانی میتونست با کاسیاس کل بذاره ولی الان که اصلا قابل قیاس نیستن.بوفون دیگه الان اصلا جزو گلرای درجه یکم به حساب نمیاد چه برسه بخواد با کاسیاس رقابت کنه.هه هه هه:jeddiiiii: