مجتبی مرتضوی و احمد پارو در برنامه گفتمان ورزشی
احمد پارو: از آقایان مختاری مسئول امور ورزش، علی حکمت مدیرعامل موسسه، خلیلینیا، احمدی، و دادار به منظور تلاشهایشان درجهت برطرف کردن نواقص ورزشگاه تختی تشکر میکنم.
احمد پارو سرپرست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، به همراه سید مجتبی مرتضوی مربی این تیم، در برنامه گفتمان ورزشی صدا و سیمای مرکز آبادان حاضر شدند.
احمد پارو در خصوص بازیکنان جذب شده به تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: با توجه به لیستی که سرمربی تیم در اختیار باشگاه قرار داده بودند، حسن گلهداری به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره پیگیر و مسئول جذب بازیکنان مورد نظربودند. متاسفانه برخی از این بازیکنان بنا به دلایل مختلف در آخرین لحظات از حضور در آبادان امتناع ورزیدند ولی خوشبختانه بازیکنانی که با آنها به توافق رسیدیم از لحاظ فنی و اخلاقی بازیکنان ارزشمندی هستند.
سرپرست طلاییپوشان اظهار داشت: پس از اتمام لیگ برنامه مدیریت باشگاه در ابتدا توافق با سرمربی تیم، غلام حسین پیروانی بود که پس از آن تلاشهای خود را حول جذب بازیکنان و برگزاری اردوهای تدارکاتی بنا نهادند که در این زمینه نیز موفق عمل کردند.
پارو در خصوص کارت بانکی هواداری گفت: مذاکراتی از سوی هئت مدیره با بانک صادرات انجام شده و توفقاتی نیز در این زمینه به دست آمده که امیدواریم پس از تشکیل کانون هواداران این کارتها نیز صادر گردد.
در این برنامه تلویزیونی سید مجتبی مرتضوی ، مربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان نیز حاضر بود و در خصوص بازیکنانی که در این فصل جذب این تیم شدهاند گفت: با توجه به نکاتی که از بررسی مسابقات فصل قبل به دست آوردیم، در صدد برطرف کردن نقاط ضعفمان در خط دفاعی برآمدیم که در این زمینه میبایست این ناحیه را هم از لحاظ نفری و هم از نظر تاکتیکی اصلاح میکردیم که فکر میکنم به اکثر اهدافمان دست یافتیم.
مربی نفت آبادان گفت: تا کنون سه دیدار تدارکاتی انجام دادهایم که از عملکرد بازیکنان در این سه دیدار رضایت کامل را داریم.
مرتضوی تصریح کرد: سهشنبه آخرین دیدار تدارکاتیمان را در برابر فولاد انجام میدهیم که فکر میکنم میتواند محک مناسبی پیش از شروع مسابقات برای تیممان باشد.
مرتضوی در خصوص حبیب دهقانی دروازهبان تازه به خدمت گرفته نفتیها اظهار داشت: دهقانی دروازهبان خوبی است و سرمربی تیم نیز به وی اعتقاد کاملی دارد ولی این را هم باید در نظر گرفت با توجه به این مسئله که تغییرات زیادی در خط دفاعی داشتیم به چند هفته جهت هماهنگی نیاز دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]