اولآ باید بگم سایتتون مهشره و حرف نداره
دومآ ازتون میخوام همین روند دانلود گل رو ادامه بدید (منظورم لینکهای مدیا فایر هست) ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
اولآ باید بگم سایتتون مهشره و حرف نداره
دومآ ازتون میخوام همین روند دانلود گل رو ادامه بدید (منظورم لینکهای مدیا فایر هست) ممنون
اگر هم ممکنه نام کاربریمو به Willson تغییر بدید
سلام واقعا سایت خیلی کاملی دارین.
به نظر من حالا ک ه همه تو حالوهوای بهترین بازیکنن یه نظر سنجی بذارین که ببینیم از نظر کاربران سایت چه کسی بهترین بازیکنه،البته همه میدونن که بهترین بازیکن فقط کاکاست:khahesh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط solka [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اولآ تشکر می کنم هنوز خیلی جا داره تا بهتر بشیم و داریم یه سری کارها انجام می دیم که ان شاالله اگر عمری باقی بود از اواخر بهمن ماه این تغییرات رو می بینید.
دومآ هم فعلآ سعی ما بر اینه اما همین الان هم خیلی ها می گن که اکانت رپیدشیر دارند و می خوان از اونجا دانلود کنند ! سعی ما بر اینه که همه رو راضی نگه داریم :ohum:
[SIZE=2]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [/SIZE
از شما هم تشکر می کنم
نظر سنجی هایی که گذاشتیم معمولآ بچه ها با تعصب به تیم خودشون رای دادن و از همین حالا معلومه که کی رای می آره ( فکر می کنم امسال مسی باشه :nishkhand:) اما ممنونم از پیشنهادتون
سايتي كه درست كردين توپه توپه.دمتون واقعا گرم :toop:
جعفر جان بهتر نيست براي اين تغييرات در نامه كاربري يه تاپيكه جداگانه بزنيين بهتره
نامه كاربري من رو هم به Hadi تغيير بده ممنون :sigar:
چرا برای نفرات دوم وسوم در پیش بینی فوتبال جوایزی درنظر نمیگیرید
mamnoon misham vaghti mikhaen az linke gheyre mostaghim va3 downloadatun estefade konin az 4shared ham estefade konin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A.X Ford [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هادي جان اين تاپيك كه پيشنهاد كرديد رو واستون ايجاد كرديم :rose:
اينم لينكش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز مسابقات پايان نيافته كه ما دقيقآ نفراتي كه جايزه مي ديم رو مشخص كرده باشيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط malakjan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اگر براي ما مقدور باشه دوست داريم هر چه بيشتر به نفرات برتر جايزه بديم.
اما از اونجايي كه هيج مبلغي رو به عنوان وروودي نمي گيريم براي ما مقدور نيست كه به تعداد زيادي از شركت كنندگان جوايز رو اهدا كنيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سايت 4SHARED كه شما مي فرمائيد يكي از بهترين سايت ها براي آپلود فايلهاست و از لحاظ عمر نگهداري هم بسيار مناسب هست .
اما چند مشكل رو داره كه نميشه استفاده كرد
اولين مشكل اين كه نميشه بصورت همزمان فايلهايي كه آپلود مي كنيد رو در اين سايت هم آپلود كنيد يعني سايت هايي كه امكان آپلود در چند سرور رو به صورت همزمان رو مي دهند ( مثل MultiUpload و ... ) از 4SHARED لينكي رو به شما نمي دن و مشكل ديگر هم سرعت پايين آپلود و قطعي هاي پي در پي هست كه واقعآ بعضي اوقات اذيت مي كنه.
ما هم ممنون مي شيم كه شما هم فارسي تايپ كنيد :flowerysmile:
سلام داداش جعفر:chakerim:
میگم جای چند تیم خوب اروپایی تو دربی کمه. خواهشا اونارو اضافه کن.
توی ایتالیا فیورنتینا و لاتزیو. توی اسپانیا اتلتیک مادرید و سویا و ویارئال. توی انگلستان منچستر سیتی
از بین اینا فیورنتینا منچستر سیتی و اتلتیک جزو تیمهای بزرگ اروپا هستند.