بکن بائر : فوتبال یعنی رونالدو
منبع goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بکن بائر : فوتبال یعنی رونالدو
منبع goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریم بنزما : شايد تكنيك من به رونالدو شباهت داشته باشد . به نظر من او بهترين مهاجم تمام ادوار تاريخ بوده است . البته من اميدوارم كه بتوانم كه به اندازه او موثر باشم و گلزني كنم چرا كه من مثل او يك مهاجم هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كريس رونالدو: رونالدوي برزيلي يكي از بهترين فوتباليست هاي تاريخ است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال مادريد، هم نام برزيلي اش كه به تازگي از دنياي فوتبال خداحافظي كرده را مورد ستايش قرار داد.او در گفتگو با نشريه آس گفت:" رونالدو يك پديده بود، يكي از بهترين بازيكنان همه تاريخ. او به عنوان يك بازيكن و يك انسان بسيار تاثير گذار بود. بازنشستگي او بسيار ناراحت كننده است اما او بهتر از هر كسي از شرايط بدني اش آگاه بود.مي خواهم از رونالدو به دليل همه چيزهايي كه به فوتباليست هاي نسل ما اضافه كرد، تشكر كنم."
بزرگان درباره رونالدو چه مي گفتند ؟
ميشل پلاتيني
رونالدو كامپيوتر برنامه ريزي شده است.
بلانك مدافع سابق و مربي حال تيم ملي فرانسه
رونالدو با تمام مهاجمان دنيا متفاوت است. او كسي است كه توپ را طوري جا به جا ميكند كه پاهايش در حين حركت اصلاً ديده نميشود! رونالدو كنترول نشدنيست.
پله
تنها جانشين من رونالدوست. اون بازيكن بزرگي است. هنگام كسب موفقيت هيچ تغييري در رفتار اون ديده نشد و مانند خانواده خودش با همه هم كلام ميشد. زياد نديديم كه رونالدو درباره كسي چيز بد بگه. من طرفدار شماره 1 او هستم.
بكن بائر
90 دقيقه مراقبت كردن از رونالدو بسيار سخت است.
گابريل باتيسوتا
رونالدو خودِ فوتبال است.
زيدان
رونالدو بازيكن مورد علاقه من است و هر چيزي را كه خواستم در كنار اين جادوگر بدست اوردم.
جورزينيو
هنگامي كه توپ به رونالدو ميرسد تيم به نصف گل خواهد رسيد! نصف ديگر آن بر عهده خود رونالدوست!
يوهان كرويف
قابل مقايسه با كسي نيست. هميشه بزرگ خواهد ماند.
كاپلو
پديده! بازيكناي بزرگي مثل زيدان ، فيگو ، رائول و بكهام در رئال وجود داشتند كه فرقي بين آنها نميذارم. اما رونالدو با تمام بازيكنان متفاوت است.
بابي رابسون
در هيچ جاي دنيا بازيكني مثل رونالدو را نخواهيد پيدا كرد. او فوق العادست. ميدونه كي بايد شوت و يا دريبل بزنه. اون ميتونه فاصله 40 يارد را به راحتي با دريبل كردن بگذرونه. براي هركسي كافيست كه رونالدو را داشته باشد. بهترين بازيكني كه مربي او بودم كسي نيست به جز رونالدو.
رائول گونزالس
سعي ميكردم كه از رونالدو يا بگيرم. با تمام توانش خيلي راحت همه را دريبل ميكرد و لذت ميبردم. در يك كلام : من در حد و اندازه رونالدو نيستم !
آلن شيرر
رونالدو در همه جا بهترين است. فقط خدا ميدونه كه در سال هاي اينده چه كارهايي خواهد كرد!
والدانو
او مانند موتور فراري برنامه ريزي شده عمل ميكند. قدرتي كه رونالدو داشت ميتوانست تمام دنيا را به تنهايي فتح كند. اما حيف از مصدوميت هاي زياد .. . به هرحال او برزيلي بود. و برزيلي ها روي كرده مريخ جا داردند!
سيزار گومز
بازي كردن در مقابل رونالدو سخترين چيز ممكن در زندگي ام بود. 90 دقيقه به اندازه 500 دقيقه ميگذشت!
رونالدينيو
قسم ميخورم كه او از كره ي ديگريست .. من را شبيه رونالدو ميدانيد؟! فقط در روياهايم شبيه او هستم!
روبينيو
تقوع داريد كه اگر رونالدو خداحافظي كرد مهاجم بهتر از او ببينيد ؟!
كاناوارو
رونالدو سخترين بازيكني بود كه در مقابلم قرار ميگرفت. هميشه احساس ميكردم كه هر لحظه ممكنه از او دريبل بخورم.
مالديني
رونالدو و مارادونا بهترين هاي تاريخ هستند.
ابراهيمويچ
بي ترديد رونالدو بهترين است.
بنزما
رونالدو تمام نشدنيست.
بالوتلي
رونالدو هچنان بازيكن محبوبت است ؟ رونالدو ايتز نامبر وان !
بوفون
رونالدو بهترين بازيكن است. حتي بهتر از پله و مارادونا ! او بهترين بازيكني است كه با اون مواجه شدم.
كاكا
رونالدو بهترين بازيكن تاريخ است و هميشه رونالدو بهتر از بازيكنايي بوده كه با او هم تيم بودن!
پاتو
رونالدو پديدست.
ويري
بهترين كسي كه در كنارت بازي كرد ؟ رونالدو! در كنار بازيكناي بزرگي مثل كرسپو ، باتيستوتا و .. بازي كردم اما بايد اعتراف كنم كه رونالدو با اين ها فرق داشت.
<!-- / message -->
این روزها که توی نت دور می زدم دیدم که تمامی سایت های ورزشی و فوتبالی تحت الشعاع خبر خداحافظی رونالدو بودن ! واقعآ تازه فهمیدم چه بازیکن بزرگی بوده که اینجوری تموم جهان فوتبال رو زیر و رو کرده :shogh:
حتی بازیکنان بزرگ جهان اکثرآ توی سایت های شخصی خودشون به این خداحافظی عکس العمل نشون دادن
دل پیرو هم مثل خیلی از ستاره های دیگه این کار رو کرده و با تیتر ممنون رونالدو خداحافظی اون رو پوشش داده
اینم لینک سایت رسمی دلپیرو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو بهترين تك به تك زن جهان بود هرگز گلش به آلمان در فينال جام جهاني رو فراموش نميكنم.خداحافظ خرگوش:gerye::gerye::gerye::narahat:
مهمترین افتخارات شخصی رونالدو:
- آقای گل جام لیبرتادورس (1993-94)
- آقای گل جام مینیرو برزیل (1993-94)
- عضو تیم سال مینیرو برزیل (1994)
- آقای گل لیگ هلند (1993-94)
- آقای گل لالیگا با بارسلونا (1996-97)
- آقای گل لالیگا با رئال مادرید (2003-04)
- کفش طلای اروپا (بهترین گلزن اروپا) (1996-97)
- بهترین بازیکن خارجی و عنوان توپ طلای لالیگا(1996-97)
- با ارزش ترین بازیکن کوپا امه ریکا (1997)
- با ارزش ترین بازیکن فینال کوپا آمه ریکا (1997)
- عضو تیم بهترین بازیکنان جام کنفدراسیون ها (1997)
- باارزش ترین بازیکن جام برندگان جام یوفا (1997)
- آقای گل جام برندگان جام یوفا ( 1996-97)
- بهترین گلزن جهان به انتخاب فدراسیون امارو ارقام جهان (1997)
- با ارزش ترین بازیکن یوفا (1997)
- بهترین بازیکن سال سری آ (1997-98)
- بهترین بازیکن خارجی سال سری آ (1997-98)
- بهترین فوروارد سال یوفا (1997-98)
- 3بار برنده جایزه براوو (1995-1997-1998)
- توپ طلا و عنوان آقای گلی جام جهانی (1998)
- با ارزش ترین بازیکن جام یوفا (1998)
- آقای گل کوپا آمه ریکا (1999)
- عضو تیم برتر کوپا امه ریکا (1997)
- عضو تیم برتر کوپا آمه ریکا (1999)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (1996)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (1997)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (2002)
- بهترین بازیکن سال اروپا(جایزه بالون) (1997)
- بهترین بازیکن سال اروپا(جایزه بالون) (2002)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (1996)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (1997)
- بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (2002)
- کسب بهترین بازیکن سال جهان از نظر مجله معتبر اونزه (1997)
- کسب بهترین بازیکن سال جهان از نظر مجله معتبر اونزه (2002)
- توپ نقره ای فیفا (2002)
- عضو باشگاه 100 تایی های فیفا
- عضو تیم بهترین های جام جهانی (1998)
- عضو تیم بهترین های جام جهانی (2002)
- آقای گل جام جهانی (2002)
- عضو تیم بهترین بازیکنان یوفا (2002)
- کسب جایزه بازگشت رویایی سال (2002)
- جایزه مربوط به افسانه ها (2002)
- بهترین ورزشکار سال دنیا از نظر بی بی سی (2002)
- جایزه پاهای طلایی جهان (2006)
- عضو تالار مفاخر ملی برزیل (2006)
- بهترین بازیکن 10 ساله سری آ (97 - 2007)
- عضو 11 بازیکن برتر تاریخ فوتبال (2007)
- بهترین گلزن تاریخ جام جهانی
- بهترین بازیکن سال جام پائولیستا (2009)
- بهترین بازیکن 10 سال اخیر جهان از نظر گل دات کام (بین سالهای 2000-2010) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالده یک اسطوره بزرگ بود و دیگر تکار شدنی نیست
جایش در فوتبال جهان همیشه خالی است
او یکی از تکنیکی ترین های جهان بوده و هست
یادت همیشه در قلب ماست
ععععععععععععععععععععععععا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی
بودی
فوق العاده بودبساررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررر