آقا ایول.دستت گلت درد نکنه.
عزیز ممکنه گلها رو با پسوند ts و بدون دستکاری، یعنی همون فایل اصلی که ضبط کرده ای بزارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ایول.دستت گلت درد نکنه.
عزیز ممکنه گلها رو با پسوند ts و بدون دستکاری، یعنی همون فایل اصلی که ضبط کرده ای بزارید؟
سلام خدا خیرت بده، خیلی عالیه ، اگر میشه همه گلهای بازی آسیا رو بزارید:he:
آقا این کامل بازی ایران و امارات نیمه ی دومش خرابه
یعنی یکی رپیدشیره که نمیاد یکی هم نمیاد کلا
لینک rapidshare مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nae [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما وقتی وارد سایت رپیدشیر می شید باید 10 - 15 ثانیه صبر کنید تا صفحه عوض بشه و روی گزینه slow download کلیک کنید
لینک mediafire هم تصحیح شد
آقا دمت گرم...خیلی حال دادی...
بابا دمتون گرم خیلی سایت باحالی داری د دوستتون دارم
خیلی باحالید-خیلی وقت بود که دنبال خیلی چیزا میگشتم ولی نمیتونستم به دست بیارمشون ولی سایت شما مشکل من رو حل کرده دمتون گرمlay_;;
ایول دم شما ها گرم آفرین
ایول. فقط رونالدو چه طور میشه برای خودم آواتار و آلبوم بزنم و اسممو عوض کنم به طور کل چه طور میشه اطلاعاتمو ویرایش کنم:khahesh::khahesh::khahesh::chakerim::gerye: :yes::narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
salam man 3 ta file ro Upload kardam che toury mishe digaran Azash estefadeh konanنقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]