رم و شاختار در یک سطح هستند!
هنوز خاطره باخت چهار بر صفر زنده است
در میان تماشاگران بازی رم و میلان مردی حضور داشت که کاملا به فوتبال ایتالیا آشناست. میرسآ لوچسکو سرمربی شاختاردونتسک برای دیدن بازی حریفش در لیگقهرمانان به سنسیرو آمده بود. این مربی بزرگ در مورد رویارویی با جالوروسی صحبت کرد. مهمترین نگرانی او در مورد آمادهسازی تیمش است زیرا لیگ اوکراین تعطیل شده و اولین بازی آنها پس از استراحت زمستانی مقابل رم در الیمپیکو خواهد بود!
لوچسکو، چه نظری راجع به قرعه دارید؟ میتوانست بدتر باشد. قابل پیش بینی بود که یکی از سه تیم ایتالیایی خواهد بود، اما رم بهتر از اینتر و میلان بود. من فکر میکنم رم و شاختار در سطح مشابهی هستند.
از رانیری و آ اس رم شناختی دارید؟ من برای هشت سال در ایتالیا بودم و بنابراین چیزهای زیادی میدانم. وقتی در بشیکتاش بودم با چلسی رانیری در لندن روبهرو شدم و 2 0 بردیم-(آنها در بازی برگشت به چلسی با همین نتیجه باختند)- در رابطه با بازی چهار سال قبل هنوز خاطره باخت چهار بر صفر زنده است.
رم بهتر شده است؟ در سالهای اخیر من کارشان را دنبال نکردم و به همین دلیل اینجا هستم.
چگونه شاختار را در تعطیلات اوکراین آماده میکنید؟ بخش اول کار ما در امارات خواهد بود، دوم در اسپانیا و سوم در ترکیه. گرچه من معتقدم که رم و شاختار از نظر فنی مثل هم هستند، متاسفانه، ما تنها یک امتیاز نسبت به آنها داریم. لیگ آنها در نیمه دوم فوریه پر از نوسان است و مال ما ادامه پیدا میکند. برای ما خیلی مهم است که بازیهای خوب دوستانه با حریفان مناسب داشته باشیم.
لوچسکو تقریبا تمام دهه نود را در ایتالیا سپری کرد و سابقه مربیگری در تیم اینتر را هم دارد و با بیست عنوان قهرمانی مربی بسیار پرافتخاری محسوب میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]