راستش من از 2006 طرفدار بارسا بودم چون یکی از دوستام ازشون تعریف میکرد اما بازیشون رو ندیده بودم تا وقتی که اولین بازیشون رو دیدم طرفدار ده اتیششون شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
راستش من از 2006 طرفدار بارسا بودم چون یکی از دوستام ازشون تعریف میکرد اما بازیشون رو ندیده بودم تا وقتی که اولین بازیشون رو دیدم طرفدار ده اتیششون شدم
بخاطر فلسفهء فوتبال پاکش
به خاطر اون چیز هایی که خودتون زیر سوالتون گفتید
راستشو بخوای من هفت ساله که طرفدار بارسلونام. زمان دبستان از رونالدینهو خوشم میومد که اونو تو بارسا دیدم از همون موقع طرفدار بارسا شدم . هر سال هم تمام بازی هاشو میبینم حتی اونایی که با تاخیر نشون میده ولی الان خیلی بیشتر خوشم اومده چون واقعا عالی بازی میکنن حتی با تعویضی هاش هم رئال رو میبره.
mes que un club معنیش میشه فراتر از یک باشگاه که روی لباسشون هک شده.
به خاطر این که از هشت سالگی تیمم رو شناختم در برد و باخت هم با تیمم بودم تا الان که پانزده سالم شده خوب تیمم رو شناختم:love:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب معلومه چرا چون در همه چیز عالیه و وقتی بازیشو نگاه می کنم کیف می کنم و دوس دارم تمام ببازی هاش رو ببینم اما اما حیف که مادرو پدرم به زور منو میکنن تو رخت خواب . و این که بارسا یه تیم توصیف نشدنیه و نمیشه توصیفش کرد از بس که خوبه:love: و تمام حرف هایی که شما زدید درست ( می خواستم اینو بگم که دوباره حرف های شمارو تکرار نکنم ashem:-)
من شاید ده سال بیشتره که طرفدار بارسا هستم...
من بیشتر روحیه بازیکن ها و مربی تیم رو دوست دارم...اینکه فقط بازی میکنن...
اگه ببازن مثل مورینیو و بازیکنای رئال هزار و یک بهونه نمیارن که آقا بازیکنمون اخراج شد،هوا بد بود،چمن زمین خیلی سبز بود...!!!
من از نحوه بازیشون وقتی که دفاع چند لایه جلوشون میچینن خیلی خوشم میاد...اون پاس کاریا وسط ده تا دفاع...از بازیکنایی که وقتی توپ میرسه بهشون هول نمیکنن...
عاشق بارسام بخاطر دریبل های بی پایان لیونل مسی...بخاطر جنگندگیش تا آخرین لحظه...بخاطر اینکه حتی وقتی روش خطا هم میکنن خودشو نمیندازه تا پنالتی بگیره یا طرف مقابل رو اخراج کنه...
من بارسلونا رو دوست دارم چون جواب همه رو تو زمین میده،نه تو رسانه ها... :bia baghalam::hapoo:
آفرین ......بی خود نیست که شعار ما فراتر از یک باشگاه است ......... بارسلونا یه هویته ........یه عشق بی پایانههههههههه
چون با غرور بازی نمی کنند مثل بعضیا. آدم یه بار پاسکاری بارسا رو ببینه عاشقش میشه.
اتحاد...همبستگی...تعصب...واقع بارسلونا از جنس مردمه و مردم اون رو بنا کردن...بر خلاف رئال مادرید...همون طور که میدونید رئال در زبان اسپانیولی به معنای سلطنتی هست و این نشون میده که این باشگاه از جنس مردم نیست...قصد توهین نداشتم فقط خواستم بگم بارسلون یعنی ما...بعضی جاها آدم انقدر حرف برای گفتن داره که سکوت میکنه...الانم من خیلی دلیل ها دارم ولی ترجیح میدم سکوت کنم...چون سکوت خودش گویای همه چیزه!ashem:-