حسینی: برای قهرمانی به پرسپولیس آمده ام.
سید جلال حسینی می گوید پرسپولیس با جذب 5-6 بازیکن کهکشانی و رویایی نخواهد شد و موافق استفاده از این القاب برای تیم جدیدش نیست.
* بعد از جدایی از سپاهان چه صحبتی در مورد این تیم اصفهانی داری؟
_ من از رحیمی و دکتر سمیعی نژاد تشکر می کنم. سه سال پرافتخار را در سپاهان داشتم اما امسال طوری شد که صلاح دیدم به پرسپولیس بپیوندم. الان هم آرزو می کنم این تیم قهرمان آسیا شود.
مطمئنا سپاهان هم تیمی نیست که از نبودن من متضرر شود چون موفقیت های این تیم به خاطر وجود چند بازیکن نیست.
* پس از جدایی از سپاهان از رحیمی دلخور نیستی؟
_ به هیچ عنوان دلخور نیستم، من افتخارات زیادی در این تیم کسب کردم و حالا هم برای موفقیت و کسب افتخارات بیشتر به پرسپولیس آمده ام.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
* در پرسپولیس توقعات از تو زیاد است، می توانی آن ها برآورده کنی؟
_ من به تنهایی نمی توانم کاری انجام دهم چرا که بازیکن بخشی از بدنه باشگاه است. بقیه موفقیت ها به باشگاه و حمایت منطقی هواداران بستگی دارد.
* درست است که برای کسب محبوبیت بیشتر به پرسپولیس آمد؟
_ من به این مسائل کاری ندارم، در هر تیمی بودم سعی کردم از حاشیه ها کم کنم و بهترین بازی ها را به نمایش بگذارم و در پرسپولیس هم همین رویه را دنبال می کنم.
* چقدر به قهرمانی با پرسپولیس فکر می کنی؟
_ قطعا یکی از برنامه های من برای آمدن پرسپولیس قهرمانی است اما باید توجه کنید که استقلال هم با آوردن یک مربی خوب در کنار سپاهان و تراکتورسازی مدعی قهرمانی است. این سه تیم قطعا رقبای سرسختی برای قهرمانی پرسپولیس هستند.
* به هواداران پرسپولیس قول قهرمانی در لیگ دوازدهم را می دهی؟
_ امسال پرسپولیس یکی از مدعیان اصلی قهرمانی است ولی قطعا من و هیچ کدام از بازیکنان تیم نمی توانیم قول قهرمانی بدهیم. تمام تلاشمان را برای رسیدن به این هدف انجام می دهیم تا انشالله دل هواداران را شاد کنیم.
* اما از تو به عنوان کسی که از سپاهان با بهترین خط دفاعی لیگ به پرسپولیس آمد توقع زیاد است.
_ اگر سپاهان در کار دفاعی عالی بود به این دلیل بود که به حریفان خیلی کم موقعیت گل می داد. همه بازیکنان در مواقع نیاز به فکر دفاع کردن بودند، حالا هم می گویم اگر پرسپولیس می خواهد آمار دفاعی خوبی داشته باشد، همه بازیکنان باید در مواقع نیاز در کار دفاع تیمی شرکت کنند. در سپاهان بهترین خط دفاعی را داشتیم چون هیچ وقت تنها 4 بازیکن وظیفه دفاع کردن را به عهده نداشتند.
* حضور دنیزلی هم در تصمیم گیری تو و انتخاب پرسپولیس به عنوان تیم جدیدت تاثیر داشت؟
_ من با مربیان خوب زیادی کار کردم که آخرین آن کرانچار بود و از او چیزهای زیادی یاد گرفتم. این بار هم دوست داشتم با یک مربی بزرگ دیگر به نام دنیزلی کار کنم و تجربه مفیدی را به تجربیاتم اضافه کنم.
آخرین وضعیت بازیکنان مازاد پرسپولیس/ پیشنهاد گهر زاگرس به معمارزاده.
در حالی که این روزها توجه تمام رسانهها به خریدهای جدید پرسپولیس معطوف شده است، بازیکنان مازاد این تیم که خود روزی در صدر اخبار ورزشی قرار داشتند در سکوت کامل و به دور از هیاهو دنبال پیدا کردن تیم جدید هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال گذشته در چنین روزهایی بود که بازیکنانی به واسطه بستن قرارداد با باشگاه پرسپولیس و حضور در این تیم پرطرفدار به صدر اخبار ورزشی در ایران رسیدند و صحبت از آنها نقل محافل شده بود.
با این حال تعداد زیادی از آنها پس از یکسال ناموفق نتوانستند نظر مساعد باشگاه پرسپولیس و مصطفی دنیزلی را جلب کنند تا پروژه جدایی آنها از این باشگاه حتی پیش از پایان مسابقات لیگ کلید بخورد.
این بازیکنان که در لیست مازاد قرار گرفتند و لقب اخراجیها را از آن خود کردند، این روزها به دنبال بررسی پیشنهادات از سایر تیمها هستند. این اتفاق در شرایطی رخ میدهد که تمام حواس پرسپولیسیها متوجه خریدهای جدید این تیم است و دیگر کمتر کسی سراغی از بازیکنان فصل گذشته و مازاد این تیم میگیرد.
علیرضا محمد: این بازیکن فصل گذشته نتوانست اعتماد کادر فنی را جلب کند. انتقادها به علیرضا محمد از همان بازی اول شروع شد و مصدومیت های پی در پی به او اجازه نداد تا به صورت مدام در ترکیب سرخپوشان قرار داشته باشد. گفته میشود محمد دنبال این است که در پرسپولیس بماند، اما او مذاکراتی را با باشگاه صنعت نفت آبادان انجام داده است.
شیث رضایی: جدایی شیث رضایی از پرسپولیس هم قابل پیش بینی بود. هرچند رفتار غیر اخلاقی او بعد از بازی با داماش منجر به محرومیت این بازیکن شد و اخراج او را از پرسپولیس در پایان فصل ساده تر میساخت، اما بدون شک عملکرد ضعیف رضایی در مسابقات آسیایی سرانجام دنیزلی را راضی کرد که قید این مدافع پر حاشیه را بزند. با جذب سید جلال حسینی و محسن بنگر بازگشت رضایی به پرسپولیس غیر ممکن به نظر میرسد. رضایی خودش عنوان کرده است که فعلا با تیمی صحبت نکرده است و میخواهد تا یک ماه استراحت کند!
محمد نصرتی: نصرتی که از تیم تراکتورسازی به پرسپولیس آمده بود، فراز و نشیب زیادی را تجربه کرد. او بعد از بازی با داماش گیلان و به خاطر آنچه که "زیرپا گذاشتن اخلاق در فوتبال" عنوان شد، به همراه شیث رضایی چند ماه از حضور در میادین فوتبال محروم شد. ظاهرا نوسان او در خط دفاعی باعث شد تا باشگاه به رغم علاقه ای که دنیزلی به این بازیکن داشته است، او را در لیست مازاد قرار بدهد. نصرتی از باشگاه های تراکتورسازی و پیکان پیشنهاداتی داشت، اما در نهایت راهی تبریز شد تا یکسال دیگر در این تیم بازی کند. او جایگزین امیر حسین صادقی مدافع فصل قبل تراکتورسازی شد که به استقلال پیوسته است.
مهرداد اولادی: اولادی هم از جمله بازیکنانی بود که دنیزلی علاقه زیادی به او داشت و این بازیکن بعد از حضور سرمربی جدید پرسپولیس، در اغلب مسابقات به صورت ثابت بازی کرد. با وجود این، عملکرد خوب ایمون زاید اولادی را به تدریج در سایه قرار داد. اولادی هنوز قصد دارد به هر قیمتی شده در پرسپولیس بماند، اما از باشگاه هیچ تماسی با او گرفته نشده است. اولادی در حال حاضر پیشنهاد باشگاه تراکتورسازی را دارد، ولی فعلا به این پیشنهاد پاسخی نداده و امضای قرارداد با این باشگاه را منوط به مشخص شدن تکلیفش با پرسپولیس کرده است.
مازیار زارع: " چند ماه دیگر مرا تحمل کنید؛ از پرسپولیس میروم". این واکنش مازیار زارع در اواسط دی ماه سال گذشته خطاب به هواداران ناراحت پرسپولیس بود. از همان موقع مشخص بود که زارع قصد ندارد در پرسپولیس بماند. درگیریهای او با مصطفی دنیزلی در مسابقات آسیایی دیگر جای هیچ شک و شبهه ای نگذاشت که زارع در لیست فصل بعد پرسپولیس جایی ندارد. در همان زمان مدیران باشگاه ملوان هم معقتد بودند پژمان نوری و مازیار زارع لیگ دوازدهم به این تیم بر خواهند گشت. ملوان در حالی اصلی ترین گزینه زارع به حساب میآید که یکی از بازیکنان سپاهان هفته گذشته در مصاحبهای اعلام کرد زارع فصل بعد در این تیم اصفهانی بازی میکند.
ابراهیم شکوری: شکوری در تهران دانشجوی رشته مدیریت اقتصادی است. به همین خاطر او به دنبال این است تا با یکی از تیمهای تهرانی قرارداد ببندد. شکوری پیش از این در یکی از دانشگاه های تبریز تحصیل می کرد و به خاطر حضور در پرسپولیس مجبور شده بود از آن دانشگاه به تهران انتقالی بگیرد. در صورتی که شکوری نتواند در تهران بازی کند، باید به خاطر مشکلات تحصیلی به تبریز و دانشگاه مبدا خود برگردد. به همین خاطر اگر او فصل بعد در لباس تیم تراکتورسازی یا یک تیم تبریزی به میدان رفت، نباید تعجب کرد.
وحید هاشمیان: پس از آنکه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که قرارداد وحید هاشمیان تمدید نمیشود، این بازیکن از اظهار نظر رسمی درباره مقصد آیندهاش خودداری کرده است. هاشمیان علاقه دارد تا امسال هم در پرسپولیس بازی کند، اما در حال حاضر نه پرسپولیس و نه هیچ باشگاه دیگری به او پیشنهادی نداده است. هاشمیان این هفته برای رسیدگی به بعضی از امور شخصی راهی آلمان میشود. هاشمیان دارای مدرک مربیگری A است و حتی میتواند در صورت خداحافظی از فوتبال کارش را برای مربیگری آغاز کند.
ممدوتال: این مدافع بورکینافاسویی که خریدش همچنان برای هواداران پرسپولیس علامت سئوال باقی مانده است، انجام بیشتر بازیهای خود را در پرسپولیس مدیون محرومیت نصرتی و رضایی است. در واقع او یکی از ناموفقترین بازیکنان فصل گذشته بود. ممدوتال چند شب پیش از ایران به بورکینافاسو برگشت. او چند پیشنهاد از باشگاههای دیگر ایرانی داشت، اما به گفته خودش، به خاطر آنکه باشگاه های ایرانی خوب پول نمیدهند و غیر حرفهای هستند، به آنها پاسخ منفی داد و رفتن را به ماندن ترجیح داد!
سامان آقازمانی: هنوز مشخص نیست سامان آقازمانی فصل آینده در کدام تیم بازی میکند. از باشگاه پرسپولیس خبر میرسد این بازیکن در تکاپوی برگشت است. به نظر میرسد اگر باشگاه پرسپولیس نتواند برای پست هافبک دفاعی بازیکن خوبی را جذب کند، این بازیکن در پرسپولیس ماندنی شود.
میثاق معمارزاده: به جرات می توان میثاق معمارزاده را الفبای شکستهای پرسپولیس دانست. او از نظر هواداران پرسپولیس و کارشناسان فصل مشترک تمام ناکامی های این تیم در فصل گذشته بود. با عملکردی که معمارزاده از خود در دروازه پرسپولیس به نمایش گذاشت، کمتر باشگاهی ریسک استفاده از او را قبول میکند. شنیدهها حاکی از آن است که معمارزاده از طرف باشگاه گهر زاگرس پیشنهاداتی را داشته، اما هنوز جواب قطعی به این باشگاه نداده است.
حسین بادامکی، حسین هوشیار و مجتبی شیری سه بازیکن دیگری هستند که هنوز مقصد آنها مشخص نیست.
ثبت قرارداد 12 بازیکن در هیئت فوتبال تهران/ پرسپولیس 10-0 استقلال!
قرارداد 12 بازیكن تا به حال درهیات فوتبال استان تهران ثبت شده است كه دراین بین باشگاه پرسپولیس با ثبت قرارداد 10 بازیكن بیشترین سهم را دارد درحالیكه استقلال هنوز به صورت رسمی بازیكنی را جذب نكرده است.
باشگاههای مختلف لیگ برتری در این روزها مشغول جذب بازیكنان جدید هستند تا حضور قدرتمندی در دوازدهمین دوره لیگ برتر داشته باشند.
براساس این گزارش تا به حال پرسپولیس 10بازیكن جذب كرده كه ازاین لحاظ فعالترین تیم محسوب می شود و دو بازیكن نیز با تیم نفت تهران قراداد رسمی بسته اند.
استقلالی ها درحالی هنوز به صورت رسمی بازیكنی را جذب نكرده اند كه قرار است قاسم دهنوی، امین منوچهری، سیاوش اكبرپور، میثم بائو، هاشم بیگ زاده و امیرحسین صادقی به زودی با حضور در هیات فوتبال تهران به صورت رسمی آبی پوش شوند.
اسامی بازیكنانی كه قرارداد آنها در هیات فوتبال ثبت شده به شرح زیراست:
پرسپولیس:
1- محمد قاضی/ 2 فصل
2- شهاب گردان/ یك فصل
3- سیدجلال حسینی/ یك فصل
4- محسن بنگر/ یك فصل
5- حسین ماهینی/ 2 فصل
6- حمید علی عسكری/ 2 فصل
7- جواد كاظمیان/ یك فصل
8- محمدرضا خانزاده/ 3 فصل
9- افشین اسماعیل زاده/ 3 فصل
10- مهرداد پولادی/ 2 فصل
نفت تهران:
1- علیرضا بیرانوند/ 2 فصل
2- مرتضی گنجعلی خانی/ 2 فصل
دیدار رویانیان با مسئولان تیمهای پایه/ مذاکرات با نوری هم ادامه دارد.
طی 2 روز آینده از میان پژمان نوری و ویکتور هوگو پاسوس یک بازیکن به جمع سرخپوشان اضافه می شود.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که نگاه ویژهای به تیمهای پایه باشگاه دارد امروز در دیداری با مدیران تیمهای پایه پرسپولیس شرکت کرد و برنامههای خود را برای سال جاری به آنها ابلاغ کرد.
همچنین بعدازظهر امروز جلسه شورای معاونین باشگاه پرسپولیس در خصوص عملکرد یکسال گذشته و برنامههای پیشرو برگزار شد.
همچنین از باشگاه پرسپولیس خبر میرسد این باشگاه با یک بازیکن پرتقالی و پژمان نوری برای حضور در خط هافبک دفاعی همچنان در حال مذاکره است و قرار است ظرف 2 روز آینده تکلیف این بازیکنان را مشخص کند. نوری همه چیز را منوط به وضعیت باشگاه ملوان اعلام کرده است.
نوري : شانس سرخابیها برای قهرمانی در لیگ بیشتر شد/ در پرسپولیس میمانم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس از مذاکرهاش با مسئولان این باشگاه طی امروز و فردا خبر داد و گفت: امسال در پرسپولیس خواهم ماند.
محمد نوری در مورد اینکه همکاریاش را با تیم پرسپولیس ادامه میدهد یا به تیم دیگری میرود، ضمن بیان مطلب فوق گفت: امسال در پرسپولیس میمانم و طی امروز یا فردا مذاکرات نهایی را با مسئولان باشگاه انجام خواهم داد.
وی با بیان اینکه جذب بازیکنان مطرح عامل اصلی موفقیت یک تیم نیست و باید همه شرایط لازم فراهم شود، خاطرنشان کرد: 20 روز پیش با سردار رویانیان صحبت کردم و مشکلی برای ادامه همکاری با پرسپولیس ندارم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: با جذب بازیکنان بزرگ، توقع هواداران از تیم پرسپولیس بالاتر رفته و امیدوارم بتوانیم با هماهنگی بین نفرات قدیم و جدید، با قدرت در مسابقات فصل آینده به میدان برویم.
نوری در پایان گفت: فکر میکنم در فصل آینده شرایط پرسپولیس و استقلال بهتر از تیمهای دیگر باشد و به همین دلیل شانس قهرمانی این تیم بیشتر از سایر تیمها خواهد بود.
نوری: رویانیان مرا سورپرایز کرد/ دوستان به دنبال لقب برای پرسپولیس نباشند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با جذب بازیکنان جدید رویانیان به شخصه مرا سورپرایز کرد.
محمد نوری پس از تمدید قراردادش با باشگاه پرسپولیس به مدت یک سال دیگر اظهار داشت: خوشحالم که دوباره یک سال دیگر در خدمت پرسپولیس هستم و امیدوارم ناکامیهای فصل گذشته را به هر طریق که شده جبران کنیم.
وی افزود: وقتی که شنیدم پرسپولیس بازیکنان جدیدی گرفته، باور کنید از کارهای محمد رویانیان سورپرایز شدم و بابت این نگاه ویژه به پرسپولیس به عنوان یک فرد کوچک از او تشکر میکنم.
نوری ادامه داد: با وجود آنکه بازیکنان بسیار خوبی را در پرسپولیس داریم، اما خواهش می کنم که دوستات به دنبال لقب دادن به این تیم نباشید. انشاءالله سعی خواهیم کرد که در 2 جام مدعی باشیم و هواداران را با خودمان آشتی دهیم.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از اهداف من این است تا از پرسپولیس دوباره به تیم ملی بروم. سعی خواهم کرد با بازیهای درخشان برای پرسپولیس لباس تیم ملی را از کیروش پس بگیرم. همچنین از صمیم قلب برای تیم ملی فوتبال کشورم در بازی روز سهشنبه مقابل تیم ملی قطر آرزوی موفقیت میکنم.
محمد نوری قراردادش را با پرسپولیس ثبت کرد.
محمد نوری دقایقی قبل با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
محمد نوری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل پس از توافق های انجام شده با مدیران باشگاه، باحضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر با قرمزپوشان تمدیدکرد.
علی عسگری: بعد از کریمی و مهدوی کیا از همه قدیمی تر هستم.
ديروز حميدرضا عليعسگري هم به دفتر هيات فوتبال تهران رفت و قرارداد خود را براي دو سال ديگر با پرسپوليس تمديد كرد.
بازيكن 22 ساله پرسپوليس حالا در عين جواني يكي از قديميهاي سرخها به حساب ميآيد و خودش هم روي اين موضوع تاكيد خاصي دارد. عليعسگري كه اواخر فصل قبل در پست مدافع راست بازي كرد معتقد است اگر در پست اصلياش بازي نكند فوتبالش هرز ميرود و تواناييهايش ديده نميشود.
چند وقتي تلفن همراهت را جواب نميدادي؟
مسافرت بودم اما الان دو سه روز است كه خودم بهصورت انفرادي در يك باشگاه بدنسازي تمرين ميكنم.
بالاخره قراردادت را هم تمديد كردي؟
بله، الان از هيات فوتبال برميگردم. دوساله تمديد كردم.
شرايط مالي هم داشتي؟
من تا حالا 5 سال در خدمت پرسپوليس بودهام و سال ششمي است كه قرار شده براي اين تيم بازي كنم. 5 سال گذشته از نظر مالي جالب نبود. در سه سال دوم، قراردادم كه دوباره تمديدش كردم نسبت به بقيه خيلي پايينتر بود در حالي كه مدت زمان بازيام زياد بود. امسال به عنوان بازيكن آزاد مذاكره كردم و خوشحالم كه آقاي رويانيان شرايطم را درك كردند. يكسري صحبتهايي در مورد مبلغ شده بود اما باشگاه اعلام كرد مبالغ پرداختي ما مشخص است. من هم نميدانم باشگاه با بقيه به چه شكل قرارداد بسته است.
شرطي در قراردادت نگذاشتي؟
من شرط خاصي نداشتم. مبلغ پيشنهاديام را گفتم، يك مقدارش را پايين آوردند كه قبول كردم. من خودم را جزو خانواده پرسپوليس ميدانم. امسال يكي از قديميهاي تيم هستم. به غير از عليآقا و آقامهدي اكثرا سابقه بازيكنان بالا نيست. من از 17 سالگي در پرسپوليس بودم و هر 5 سال در تيم بزرگسالان بازي كردم. از تمديد قراردادم خيلي خوشحالم و اميدوارم از لحاظ مالي هم قرارداد خوبي بسته باشم.
نظرت درباره خريدهاي جديد پرسپوليس چيست؟
به نظر من خريدهايمان خيلي خوب بوده، بيشتر از اين هم خريد كنيم تيم شلوغ ميشود. نظر شخصي من اين است كه در بيشتر پستها بازيكن داريم و تنها يك هافبك دفاعي ميخواهيم كه اميدوارم در اين پست هم باشگاه با يك خريد خيلي خوب نياز تيم را رفع كند.
براي پست بازيات شرط نگذاشتي؟ مثلا اينكه مدافع راست نباشي؟
ببينيد بازيكن وقتي با باشگاه قرارداد ميبندد رسم نيست كه براي باشگاه شرط بگذارد. معمولا در تيمها كمتر اين اتفاق ميافتد اما هر بازيكني در يك پست خاص كارآيياش بالاتر است و در پستهاي ديگر آن كارآيي را ندارد البته من ميتوانم در چند پست بازي كنم اما راندمانم خيلي پايين ميآيد. حالا شايد همان كارآيي هم براي خيلي از مربيان راضيكننده باشد اما خودم راضي نيستم. احساس ميكنم شرايط فوتبالم با بازي در پست غيرتخصصي خيلي پايين ميآيد البته وقتي مربي ميخواهد چارهاي نيست اما امسال تمام تلاشم را ميكنم كه در پست خودم بازي كنم. با توجه به بازيكناني كه جذب شدهاند فكر نميكنم لازم باشد در پست ديگري بازي كنم.
آينده پرسپوليس را چطور ميبيني؟
فكر ميكنم تيممان فوقالعاده است و اگر خدا كمك كند مدعي قهرماني هستيم.
رویانیان: در بحث تیمهای پایه زیر صفر هستیم/ به جای حرف زدن از آبمعدنی برنامه بدهید.
مدیرعامل پرسپولیس با انتقاد از شرایط تیمهای پایه این باشگاه گفت: در بحث تیمهای پایه ضعیف و زیر صفر هستیم.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در جلسه با مدیران و مربیان تیم های پایه با انتقاد شدید از وضعیت موجود گفت: متاسفانه در بحث تیم های پایه زیر صفر هستیم و باید به طور جدی در این زمینه اقدامات لازم انجام شود.
این جلسه به ریاست محمد رویانیان و با حضور جمشید زارع قائم مقام، محمد حسن عالمی معاون ورزشی و حمیدرضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه و کلیه مربیان و مسئولان تیم های پایه در رده های مختلف تشکیل شد.
در این جلسه مدیرعامل پرسپولیس ابتدا شنونده نقطه نظرهای مربیان تیم های پایه پرسپولیس بود سپس خطاب به آنها گفت: سوال من این است که خروجی تیم های پایه پرسپولیس چه بوده است؟ این تیم ها به چه دلیل بازی می کنند؟ چند بازیکن از این تیم ها به اردوی تیم ملی معرفی شدند؟ بچه های مردم را یک سال معطل می کنید که سر آخر چه اتفاقی روی بدهد؟ به دنبال قهرمانی هستید در حالی که اینطور مشکل دارید؟
وی ادامه داد: از مشکلات اصلی باشگاه پرسپولیس، نداشتن تیم های پایه قدرتمند است. تیم هایی که یک راهبرد و برنامه مشخص داشته باشند. به جای اینکه با من از آب معدنی صحبت کنید نیامدید یک برنامه بیاورید که قصد دارید ظرف سه سال آینده چه می کنید. چرا تیم های پایه پرسپولیس باید اینطور ضعیف باشد که من نتوانم حتی یک بازیکن از تیم پایه به بزرگسالان بیاورم. تیمداری و مسابقاتی که خروجی نداشته باشد چه فایده ای دارد. این شرایط اصلا برای هواداران و من قابل قبول نیست.
رویانیان با اشاره به اینکه هدف او ساختن یک باشگاه است، تصریح کرد: من نیامده ام که یک سال مدیریت کنم، نتیجه ای بگیرم و بروم. یک مدیر باید سرباز باشد. باید بسازد حتی اگر خودش خراب شود. برای من مهم است روزی که می روم، پرسپولیس تیم های پایه قدرتمند و با برنامه ای داشته باشد. من ساختار 15 باشگاه معتبر دنیا را در رده های پایه مطالعه کرده ام. می دانم چه می خواهم و باید دنبال چه چیزی بروم.
وی افزود: تفکر دنیای فوتبال روی تیم های پایه اقتصاد محور است. آنها بازیکن تولید می کنند و بعد می فروشند تا درآمد ایجاد کنند یا اینکه با جذب آنها در تیم اصلی، از هزینه ها کم کنند که باز تولید درآمد است. ما باید بتوانیم در این مسیر برنامه ریزی کنیم.
رویانیان گفت: مربی که با تیم های پایه پرسپولیس کار می کند باید برنامه داشته باشد، باید به دنبال کشف استعدادها باشد. اگر قرار باشد با هم کار کنیم باید این مسایل درست شود. مربی من باید سوابقش در باشگاه موجود باشد. یک بازیکن باید 15، 16 صفحه بیوگرافی در باشگاه داشته باشد.
مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: اگر به مربی حکم بدهم باید پاسخگو باشد. مربیان باید بطور مداوم معلومات خود را بالا ببرند.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه پرسپولیس در فوتبال ایران، گفت: پرسپولیس بسیار بزرگ است. ما حق نداریم که این باشگاه بزرگ را کوچک کنیم و من انتظار دارم در این مسیر، همه مسئولانه برخورد کنیم.
در ادامه این جلسه، جمشید زارع با بیان اقدامات صورت گرفته در تیم های پایه گفت: زمانی که آمدیم و باشگاه را تحویل گرفتیم. یک کپی شناسنامه هم از بازیکنان تیم های پایه در باشگاه موجود نبود و بطور کلی یک ویرانه را در این حوزه تحویل گرفتیم که ساماندهی آن نیاز به زمان داشت. این مساله باعث شد در تیم های پایه حرفی برای گفتن نداشته باشیم. در آن زمان بازیکنان پایه هر کدام یک رنگ لباس می پوشیدند و به عنوان مثال در همین بخش با دستور سردار رویانیان نسبت به خریداری البسه و در اختیار گذاشتن آن به کلیه رده های پایه اقدام شد.
مهدوی کیا فردا با پرسپولیس ثبت می کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس فردا با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید می کند.
مهدی مهدوی کیا یکی از نخستین نفراتی بود که قرارداد خود را با سرخپوشان تمدید کرد. این بازیکن که برای استراحت به شمال کشور سفر کرده بود، پس از بازگشت به تهران فردا (یکشنبه) قرارداد جدید خود را با پرسپولیس ثبت می کند.
کیا که در نقل و انتقالات نیم فصل لیگ یازدهم پس از 13 سال به پرسپولیس بازگشته بود، پس از تایید مصطفی دنیزلی و توافق با محمد رویانیان قرارداد خود را یکسال دیگر با پرسپولیس تمدید کرد.