چی بگم !!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم !!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگار داره از شبکه 3 ایران نگا میکنه:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه بی کیفیته
ولی عجب خونه ای داره ایا سقف قراردادو رعایت کرده تونسته پلاسما بخره ؟؟؟؟؟؟
خوب ، بحث جالبیه ،،،
به نظر من تو خط حمله اگر نیمار رو بخریم خیلی خوبه ، هم جوونه و آینده دار هم قیمتش از بعضی دیگر کمتره...
خط هافبک همون هم که کامله ، باید برای جانشینی آبیدال یکی رو پیدا کرد واقعا اون جا خراب شده...
عکسی از موروسینی بازیکن لیوورنو که دیروز دار فانی را وداع گفت ، در حال تماشای بازی بارسا-سویا (5-0) در ماه اکتبر (فرد سمت راست)
اتفاقا من کاملا مخالف خرید بازیکن بزرگ هستم.اگه میخواییم یکی رو بگیریم باید تو خط دفاع باشه اونم یکی در حد الابا نه بیشتر.بازیکن بزرگ تو ترکیب بارسا جا نمیوفته چون شکل گرفته و نمیشه به سبک بارسا بهش شکل دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بستگی داره داداش ! مثلا همین ویا , انگاری واسه ما ساختنش ! نیمار هم همینطور سریع جا میفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا نظرتون در مورد کلارف چیه ؟؟؟! واقعا عالیه قیمتش هم از بیل کمتره !!
به نظر من هم کلارف عالیه.هم اینکه خیلی بازیکن بزرگی نیست که بخواد به خاطر تعویض شدن و یا نیمکت نشینی اعتراض کنه هم اینکه از نظر دفاعی و هم شرکت در کارهای هجومی دسته کمی از دنی الوز نداره و اینکه قیمتش هم به نصبته قابلیتهاش مناسبه.
حالا اینا رو ولش کن ......... چلسی رو بچسببببببببببببببببب .... میخوان انتقام بگیرند دیشب هم که تاتنهام رو سوراخ کردن
واقعا دردناک بود صحنه ی مرگشنقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روحش شاد ، یادش گرامی
البته سوراخ اصلی رو داور در اورد !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی چلسی واقعا متحول شده.حالا که به ما رسیدن متحول شدن :nishkhand:
این دی متئو هم مربیه جالبیه.دیروز هم داور اشتباه بزرگی رو تو بازیه چلسی- تاتنهام انجام داد ولی اگه اون گل هم اعلام نمیشد باز هم تاتنهام سوراخ میشد.
خیلی با گله لمپارد حال کردم.