مسی در کنار پویول، گُل میگن و گُل میشنون :)))
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسی در کنار پویول، گُل میگن و گُل میشنون :)))
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میانگین درصد مالکیت توپ بین تیم های اروپایی !
ووووووووووووووواییییییییی ییییییییییی ... و این است سلطان مسی ... چه میکنه این بازیکن ...
عجب بازی بود لا مصب ...
چمن افتضاح بود اصلا روش لیز میخوردند لوانته هم که عادت داشته ...
نیمه اول که روی اشتباه داور یک پنالتی داده شد به لوانته که گل شد ...
مالکیت توپ هم که 70 به 30 بود ...
نیمه اول که تموم شد اومد با مصطفی چت گفتم دیگه تموم شد باختیم بهش گفتم چند دقیقه میبینم و بعد میرم میخوابم اما بعد که شروع شد گفتم من که چند دقیقه دیدم ، بگذار یکباره تا آخرش رو هم ببینم ، بعد که مسی گل اولو زد پریدم هوا ، کل مساحت خونه رو 10 بار طی کردم ...بعد هم که پنالتی به نفع ما گرفته شد که با ضربه ی استادانه ی مسی گل برتری زده شد و 20 بار دیگه دویدم ...
ولی نمیدونم چرا هر وقت با این لباس بازی میکنیم ضعیفیم ؟ انگار نحسه ...
ولی خوب ، مسی باز هم نشون داد که بهترین بازیکن جهانه ...
در ضمن چرا خطا روی اینیستا رو پنالتی نگرفتند؟؟؟ قهرمانی به چه قیمت ؟؟؟
راستی به نظرم مالکیت آرسا خیلی بیشتر از رئاله، نمیدونم چرلا مساوین! :mage mishe:دوستان اونقدر درگیر بارسا و رئال بودم که اصلا جدول پاک یادم رفته بود! راسینگ و ویارئال رو ببینید!!! اون از ویارئال که میتونه بره از لیگ برتر، اونم از لوانته که پنجمه!!!
چرا لباس نحسه؟! با این لباس زیبا بود که سال پیش اونقدر بردیم خارج از خانه! به علاوه این فصل هم با این لباس میلان رو شکست دادیمki:: مشکل بازی بارسا مقابل لوانته، صد در صد زمین بازی بود که از سرعت و هماهنگی بازی میکاست... یعنی اصلا نمیتونستن همکاری کنن بازیکنای ما! ولی خوب جمع و جور شدیم و 2 گل زیبا زدیم، مخصوصا اولی که فوق العاده بودheey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
roz::
فصله پیش خوب بود قبول دارم ولی این فصل بازی با لوانته ، اوساسونا و کلی بازی دیگه برامون بازی های سختی به دنبال داشته ولی میدونم خرافاتی بیش نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل اول رو عالی زد ولی میدونستم اگر از اونجا شوت بزنه 100 % گله ، دقت قبل از شوتش فوق العاده بود
شما مطمئنی هاوارد وب داور اون بازی بود ؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وب انگلیسیه ! من یو هم انگلیسی ...
ویکتور کاسای داور مجارستانی که فکر میکنم 37 سالش بود بازی پارسال رو داوری کرده . هاوارد وب فینال جام جهانی رو داوری کرده اون دوستمون مثل اینکه اشتباه گرفته roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
همونطور که دوستان گفتند رفتن لیونل از بارسا چیزی شبیه غیرممکن است.
حالا اگه بخواهیم از نظر مصدومیت حساب کنیم که اون یه چیزی
به نظر من اگه خدا نکنه مسی مصدوم باشه جلوی تیم به مشکل برمی خورد و دوام چندانی ندارد نمیدونم چرا ساندرو روسل نا حالا اقدام بزرگی انجام نداده برا خریدن یه مهاجم بزرگ مثل فان پرسی یا سوارز یا نیمار:mage mishe:
- این برای چهارمین در بار در طول تاریخ باشگاه است که تیم 11 پیروزی پیاپی در لیگا را بدست میاورد
- کیتا که به دلیل مصدومیت جزئی در بازی با لوانته غایب بود ، امروز توانست با تیم تمرین کند
- لیونل مسی در 8 بازی خارج از خانه ی اخیر بارسا 10 گل به ثمر رسانده است
- تیاگو در بازی دیشب برابر لوناته بازیکنی بود که بیشترین پاس را به همتیمی هایش داد.98 پاس صحیح از 104 پاس
- بارسلونا در 55 بازی اخیر خود که اینیستا در آن بازی کرده شکست نخورده است
- قبل از اینکه گواردیولا مربی بارسا شود آمار گلزنی مسی هر 176 دقیقه یک گل بود ، اما حالا هر 87 دقیقه یک گل است
- مسی در ماه ژوئن بازیهای دوستانه ای در کلمبیا ، مکزیک و آمریکا برگزار میکند و پول بدست آمده را به موسسه خیریه اش اختصاص خواهد داد.
- بازیکنانی که بیشترین بازی را برای بارسلونا انجام دادند (به ترتیب) :
ژاوی - پویول - میگولی - والدس - رکساچ - آمور - زوبی زارتا - سگارا - آلکسانکو و اینیستا
- بازیکنانی که بیشترین بازی را در نیم فصل دوم لالیگا برای بارسا انجام دادند : والدس 14 - مسی 13 - ماسکرانو 12 - آلوز 11 - سسک 10
- عملکرد بارسا در 11 بازی اخیر لالیگا :
11 برد - 38 گل زده - 8 گل خورده