ماهینی: باید با الگوی فوتبالم در پرسپولیس رقابت کنم/ شماره 13 را می پوشم.
حسین ماهینی پس از امضای قرارداد داخلی با پرسپولیس، روز شنبه برای ثبت قرارداد راهی هیئت فوتبال استان تهران می شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به همین بهانه در حاشیه تمرین تیم ملی دقایقی با مدافع راست فصل آینده پرسپولیس هم کلام شدیم تا از آرزوهایش با پیراهن پرسپولیس پس از پیوستن به این تیم برایمان سخن بگوید.
* تو را باید هافبک راست جدید پرسپولیس بدانیم یا دفاع راست؟
_ آنطور که در صحبت ها مطرح شد قرار است در پست تخصصی خودم یعنی مدافع راست بازی کنم.
* چه شد که تصمیم گرفتی به پرسپولیس بپیوندی؟
_ غیر از پرسپولیس از استقلال و سپاهان هم پیشنهاد داشتم ولی می خواستم فوتبالم را در تهران دنبال کنم. حقیقتش را بخواهید من در یک خانواده پرسپولیسی بزرگ شدم و همیشه دوست داشتم روزی در این تیم بازی کنم. وقتی پیشنهاد این تیم به من رسید با خودم گفتم باید در پرسپولیس بازی کنم و از اینکه به آرزویم رسیدم بسیار خوشحالم. از طرفی بازی کردن برای مصطفی دنیزلی در تیمی که سردار رویانیان مدیر آن است یک افتخار محسوب می شود.
* اما باید با یک نام بزرگ فوتبال ایران در پست دفاع راست مبارزه کنی، مهدی مهدوی کیا!
_ مبارزه نه، من از روزی که فوتبال را شروع کردم، مهدی مهدوی کیا را در پست دفاع راست به عنوان الگوی خودم انتخاب کردم. ایشان نیازی به تعریف و تمجید های من ندارد، می توانم به راحتی با ایشان رفاقت و رقابت کنم و افتخار می کنم که می توانم در پرسپولیس با الگوی ورزشی ام برای حضور در ترکیب اصلی رقابت کنم.
* الگوی خارجی هم داری؟
_ من عاشق بازی فیلیپ لام کاپیتان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان هستم، به طور کلی باید بگویم علاقه زیادی به بایرن مونیخ، تیم ملی آلمان و رئال مادرید دارم !
* پرسپولیس سال های زیادی است که یک مدافع راست بزرگ نداشته است، چه تضمینی وجود دارد که تو بتوانی این ضعف را مرتغع کنی؟
_ من برای موفقیت به پرسپولیس آمده ام. گرچه فوتبال قابل پیش بینی نیست اما هر چه در توان دارم می گذارم تا در تیم جدیدم موفق باشم. می توانید کارنامه و عملکرد من را در ذوب آهن و استقلال بررسی کنید.
* تو به همراه شهاب گردان و محمد قاضی به پرسپولیس آمدی، این یعنی هماهنگی تاکتیکی بیشتر میان شما؟
_ بله ما درک تاکتیکی خوبی از هم داریم و مثلث ذوبی ها در پرسپولیس چشم بسته یکدیگر را در زمین پیدا می کنند. البته شهاب و محمد یکسال بیشتر از من در ذوب آهن بازی کردند اما من با آن ها کاملا هماهنگ هستم به طوری که وقتی در چشم هم نگاه می کنیم متوجه می شویم چه کاری باید در زمین انجام دهیم، این موضوعی است که می تواند به پرسپولیس هم کمک کند. البته با دیگر بازیکنان هم به سرعت هماهنگ می شوم به خصوص که با برخی از آن ها در اردوی تیم ملی همبازی بوده ام.
* حالا در پرسپولیس قرار است چه شماره ای را به تن کنی؟
_ 2 شماره را خیلی دوست دارم، اولی 20 است و دومی 13. البته به این دلیل که علیرضا نورمحمدی در پرسپولیس مانده بعید است شماره اش را به من بدهد، به همین دلیل شماره 13 را به تن خواهم کرد. من خرافاتی نیستم که از این شماره بدم بیاید، در تیم ملی هم شماره 13 را می پوشم و برایم خوش یمن است امیدوارم در پرسپولیس هم همینطور باشد.
ثبت قرارداد با اعمال شاقه ! / کی روش تهدید کرد عکس بگیرید اخراج می شوید!
2 بازیکن ملی پوش امشب با ثبت قرارداد در هیئت فوتبال استان تهران رسما به عضویت تیم پرسپولیس در آمدند که کی روش با حضور آنان در هیات فوتبال استان تهران مخالف بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این وجود با تلاش بسیار قرارداد این بازیکنان عصر پنجشنبه در هیات فوتبال ثبت شد. مسئولان تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با محسن بنگر، ماهینی و سیدجلال حسینی به توافق رسیدند. از همینرو از ساعت 11:30 امروز قرار بود که این بازیکنان برای ثبت قرارداد خود به هیئت فوتبال استان تهران بروند که پس از 8 ساعت انتظار در مقابل هیئت فوتبال استان تهران این بازیکنان برای عقد قرارداد به هیئت فوتبال تهران رفتند، اما از گرفتن تصویر، عکس و مصاحبه از این بازیکنان جلوگیری شد.
کیروش به این بازیکنان اعلام کرد در صورتی که تصویر، مصاحبه یا عکسی از آنها گرفته شود از اردوی تیم ملی اخراج خواهند شد به همین دلیل مدیر روابط عمومی پرسپولیس و معاون اجرایی باشگاه دقایقی قبل در مقابل هیئت فوتبال استان تهران حضور یافتند و با حدود 20 خبرنگار تصویری، نوشتاری و عکاس روبهرو شدند.
بازیکنان ملیپوش(جلال حسینی، حسین ماهینی) در خودرویی مشکی نشسته و از ترس کیروش اعلام کردند تا زمانی که خبرنگاران، هیئت فوتبال را ترک نکنند برای امضای قرارداد از ماشین پیاده نخواهند شد!
همین موضوع باعث درگیریهای مختلفی بین خبرنگاران و مسئولان باشگاه پرسپولیس شد تا حدی که حدود 20 دقیقه همه در هیئت فوتبال بلاتکلیف بودند.
خبرنگاران با والیزاده مدیر رسانه ای تیم ملی نیز تماسهایی داشتند که او از این موضوع ابراز بیاطلاعی کرد.
در نهایت این دو بازیکن به دور از چشم اهالی رسانه و پشت درهای بسته دفتر هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خودرا ثبت کردند.
ماهینی 2 سال و حسینی یک سال با پرسپولیس قرارداد امضا کردند. بنگر نیز پیش از این دو بازیکن قرارداد خود را ثبت کرد.
سید جلال: رقم قرارداد یک میلیارد نیست/ با پرسپولیس به توافق نهایی رسیدم.
پرسپولیس امروز در حالی به طور رسمی با سید جلال حسینی قرارداد داخلی امضا کرد که برای این کار محمد رویانیان یک جلسه طولانی مدت با برادر این بازیکن برگزار کرد.
در شرایطی که قرار بود سید جلال حسینی امروز به همراه حسین ماهینی و محسن بنگر برای ثبت قرارداد با پرسپولیس راهی هیئت فوتبال شود، مخالفت کارلوس کی روش با خروج وی و ماهینی از اردوی تیم ملی ثبت قرارداد ستاره های جدید پرسپولیس را به شنبه موکول کرد.
اما جالب است بدانید محمد رویانیان برای امضای قرارداد با مدافع سال های اخیر سپاهان حدود 6 ساعت با برادر و مدیربرنامه های این بازیکن گفت و گو کرده است.
سیدرضا حسینی برادر سید جلال حسینی مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در این ارتباط می گوید: پس از توافق کامل با مسئولان باشگاه پرسپولیس سرانجام سید جلال به جمع سرخپوشان اضافه شد.
وی با انتقاد از مدیران سپاهان می افزاید: بر خلاف آنکه تیم ها معمولا ابتدا با بازیکنان ملی پوش برای تمدید قرارداد گفت و گو می کنند و سپس کار جذب بازیکنان جدید را آغاز می کنند، باشگاه سپاهان که خود را حرفه ای می داند بر خلاف این اصل عمل کرد ، به همین خاطر سید جلال تصمیم به جدایی از این تیم گرفت.
سیدرضا حسینی با تکذیب شایعه قرارداد یک میلیارد و دویست میلیون تومانی برادرش با پرسپولیس می گوید: این حرف ها شایعه است، در فوتبال ایران این ارقام رد و بدل نمی شود.
گفتنی است ؛ حسینی امروز در حالی به پرسپولیس پیوست که از زمان مربیگری علی پروین در این تیم ، هر سال یکی از بازیکنان مدنظر سرخپوشان بود ولی در اوج جوانی پس از ابراز تمایل پروین، سید محمد حسینی مدافع فصل گذشته ذوب آهن به جای وی در تمرینات پرسپولیس حاضر شد تا علی پروین آن جمله معروف را در این خصوص استفاده کند: «این کیه؟ به شما گفتم آن مدافع کچل را می خواهم!»
حسینی: خبرنگاران مرا ببخشند، بیتقصیرم/ برای موفقیتم در پرسپولیس دعا کنید.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت اتفاقات امروز بیتقصیرم و امیدوارم اصحاب رسانه مرا ببخشند که مجبور به ثبت قرارداد پشت درهای بسته شدم.
جلال حسینی پس از عقد قرارداد با پرسپولیس در جواب سؤالهای متعدد خبرنگاران که چرا با این شکل(ثبت قرارداد به شرط عدم حضور اصحاب رسانه) با پرسپولیس قرارداد بستید گفت:
خبرنگاران من را ببخشند. بیتقصیرم و به همین دلیل دوست ندارم راجعبه این موضوع حرف بزنم.
وی افزود: میدانم شما ساعتها اینجا هستید که گزارشی تهیه کنید اما ما هم بنابر قانون تیم ملی به اینجا آمدهایم.
حسینی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و باید برای ما در پرسپولیس دعا کنید تا انشاءالله به کمک خدا بتوانیم در این تیم موفق باشیم. پس از صحبتها و جمعبندیهایی که داشم به این نتیجه رسیدم که پرسپولیسی شوم. امیدوارم که بتوانم به اهدافم در این تیم برسم.
عکس روز / انگشت بنگر و حسینی پای قرارداد با پرسپولیس.
محسن بنگر ، جلال حسینی ، حسین ماهینی و غلامرضا رضایی ساعتی پیش با حضور در هیات فوتبال قرارداد خود با پرسپولیس را ثبت کردند که کی روش اجازه نداد عکسی از حسینی و ماهینی گرفته شود.
عکس یادگاری بنگر و رویانیان با پیراهن پرسپولیس.
در شرایطی که سرمربی تیم ملی عکاسی از ثبت قرارداد ملی پوشان پرسپولیس را قدغن کرده عکس ها تنها از بازیکنان دیگر قطره چکانی بدست می رسند!
مبعلی: صحبتهای پرسپولیس و استقلال با من رسمی نبوده است/ کوه انگیزه هستم.
ایمان مبعلی میگوید که از طرف پرسپولیس و استقلال با او صحبتهایی انجام شده اما جنبه رسمی نداشته است.
ایمان مبعلی که در پایان نیم فصل لیگ برتر امارات از الشارجه امارات جدا شد، درحال مذاکره با برخی از تیمهای لیگ برتر است. این بازیکن صحبتهایی انحام داده که در زیر میخوانید:
چرا خبری از ایمان مبعلی نیست؟
دلیلش را نمیدانم، شاید به این خاطر که زیاد در ایران حضور نداشتم.
چه طور شد که در نیم فصل دوم به فوتبال ایران برنگشتی؟
اتفاقا بلافاصله با یکی از تیمهای ایران مذاکره کردم اما قانون اجازه نداد در ایران بازی کنم. همیشه در مورد انتقال بازیکنان به تیمهای دیگر حرف و حدیث زیاد است اما برای من چیزی مهم است که در دفتر مدیریت یک باشگاه انجام شود. این هفته تصمیمم را میگیرم چون دوست دارم با تیم جدیدم زود تمرین کنم. 3 ماه تمرین کردن به صورت اختصاصی خیلی سخت بود. پژمان نوری نیز شرایط من را داشت اما او در تیم ملی تمرین میکرد ولی برایم سؤالی بوجود آمده است.
چه سؤالی؟
در نیم فصل دوم سال قبل که در استقلال بودم، آنقدر خوب کار کردم که چند تیم اماراتی من را میخواستند. حتی در شارجه که بودم، یکی دو تیم برای فصل آینده با من صحبت کردند اما در همان زمان دچار مصدومیت شدم که حتی بیشتر از 40 روز هم نکشید. سؤال اینجاست که انگار چندین سال از فوتبال ایران دور بودم و کسی سراغم را نگرفت.
یعنی از پرسپولیس پیشنهاد نداشتی؟
من هنوز 30 سالم است و کوه انگیزه هستم. پرسپولیس با من صحبت کرده ولی همانطور که گفتم تا در دفتر مدیرعامل حرف نزنم برایم جنبه رسمی ندارد. از استقلال هم به همین شکل پیشنهاد داشتم اما رسمی نبود.
با این نقل و انتقالات و نفراتی که پرسپولیس، استقلال و سپاهان به خدمت گرفتهاند چه تیمی مدعی خواهد بود؟
سپاهان این پتانسیل را دارد که دوباره مدعی باشد اما استقلال و پرسپولیس با این یارگیری هم مدعی هستند، پرسپولیس با نفراتی که به خدمت گرفت توقعات را خیلی بالا برده و اگر این تیم در یکی دو بازی نتیجه نگیرد شرایط روحی آنها خیلی سخت خواهد شد.
گزارش تصویری کامل: ثبت قرارداد بنگر و حضور در دفتر رویانیان.
در شرایطی که حسین ماهینی و جلال حسینی با دستور کی روش در هنگام ثبت قرارداد اجازه مصاحبه و گرفتن عکس نداشتند، گزارش تصویری ثبت قرارداد محسن بنگر و حضور در دفتر رویانیان را در اختیار شما قرار می دهیم:
رویانیان در فکر تجلیل از پیشکسوتان پرسپولیس.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قصد دارد در مراسمی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس تجلیل کند.
قرار است محمد رویانیان با برپایی مراسمی از بیش از 60 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تجلیل به عمل آورد اما زمان دقیق این مراسم هنوز مشخص نیست.
رویانیان در این مراسم با اهدای یک سکه بهار آزادی از پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس تجلیل خواهد کرد.
احمدرضا عابدزاده، کریم باقری، همایون بهزادی، نادر محمدخانی، ناصر محمدخانی، حسین کلانی، مجتبی محرمی، عباس کارگر و ... تعدادی از پیشکسوتان باشگاه هستند که در این مراسم باشکوه از آن ها تقدیر و تشکر خواهد شد.
همچنین قرار است رویانیان نظرات پیشکسوتان باشگاه را در خصوص تشکیل صندوق پیشکسوتان پرسپولیس و چگونگی پرداخت کمک هزینه ماهیانه جویا شود و پس از بررسی شرایط نسبت به انجام آن اقدام کند.
مدیرعامل سپاهان بعد از ثبت قرارداد حسینی و بنگر چه گفت؟
مدیرعامل باشگاه سپاهان با بیان اینکه با بنگر برای ماندن در این تیم صحبت کرده، گفت: امیدوارم وی هنگامی که قراردادش تمام شد و خواست حلالیت بطلبد آن را هم رسانهای کند.
علیرضا رحیمی در برنامه ورزش و مردم درباره نقل و انتقالات گفت: باید در قوانین نقل و انتقالات بازنگری شود. هنگامی که تعریفی از باشگاه خصوصی و دولتی نداریم مجبور هستیم به خودمان مسکن بزنیم.
اکنون فدراسیون فوتبال اجازه میدهد 4 بازیکن خارجی به باشگاهها اضافه شود و با 7 بازیکن لیگ برتری که در مجموع 11 بازیکن میشود. بر این اساس هر سال در فصل و نقل و انتقالات 200 ورزشکار آزاد هستند. هر شخصی که اهل پول باشد بازیکن را میبرد. من این را یک خطر میبینیم.
وی ادامه داد: اگر به من هم 20 میلیارد بدهید و من نتوانستم تیم پانزدهم را قهرمان کنم، کنار میروم. باید سهمیههای جذب بازیکن را کم کنند و اشکال کار هم همین جا است. در این صورت پول تعیین کننده نمیشود. قانون این اجازه را داده هر بازیکنی با هر قیمتی به هر باشگاهی خواست انتقال پیدا کند اما بهتر است یک بازیکن در یک تیم 3 سال بماند. هنگامی که یک تیم 11 بازیکنش را تغییر میکند چه تاکتیکی میتواند داشته باشد؟
رحیمی با بیان اینکه ابتدا باید جایگاه باشگاه مشخص شود، اظهار داشت: تعریف قانونمندی از باشگاه نداریم. اول باید جایگاه باشگاه را مشخص کنیم تا مسیر هم مشخص شود.
مدیرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به این سؤال که پیش از این گفته بود سپاهان جوانگرایی میکند اما تنها یک بازیکن بومی دارد، گفت: از 8 تیمی که سپاهان در ردههای مختلف دارد به جز یک عنوان نایب قهرمانی همه تیمها قهرمان شدند اما وقتی به یک تیم اجازه میدهند 11 بازیکن جدید بیاورد تیمهایی مانند ما نابود میشوند. باید قوانین تغییر کند.
رحیمی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه ورزشگاه نقش جهان چه زمان آماده خواهد شد گفت: سال آینده اولین بازی سپاهان در این ورزشگاه برگزار میشود.
وی درباره حضور کریم انصاریفرد در سپاهان گفت: وی شرط خاصی دارد و گفته هر زمانی که تمایل داشته باشد میخواهد به باشگاههای خارجی بپیوندد.
رحیمی درباره قرارداد بنگر با پرسپولیس و اینکه این بازیکن گفته سپاهان مرا نخواسته و با من صحبت نکرده، خاطرنشان کرد: در طبقه چهارم باشگاه 30 نفر شاهد بودند که یک ساعت با بنگر جلسه داشتیم. امیدوارم وی هنگامی که قراردادش تمام شد و خواست حلالیت بطلبد آن را هم رسانهای کند.