اووووووووووووووووووووووف خداروشکر به خیر گذشت :ohum: فقط یه خاک بر سرت به مزدک میرزایی بگم چون خیلی چرت و پرت میگفت .... پنالتی به این واضحی روی کوئنکا eterza::- موقعیت گل که نداشتیم ولی بچه ها واسه گل ها رو نگه داشتند واسه ال کلاسیکو و چلسی :/danc
نمایش نسخه قابل چاپ
اووووووووووووووووووووووف خداروشکر به خیر گذشت :ohum: فقط یه خاک بر سرت به مزدک میرزایی بگم چون خیلی چرت و پرت میگفت .... پنالتی به این واضحی روی کوئنکا eterza::- موقعیت گل که نداشتیم ولی بچه ها واسه گل ها رو نگه داشتند واسه ال کلاسیکو و چلسی :/danc
به نظر من پنالتی ما از پنالتی اونا پنالتی تر بود:nishkhand:
ایول بارسلونا
همین که عقب نموند خودش خوبه منظورم هم بارسا بود و هم مسی
دوستان کسی میدونه از این 41 گلی که مسی و رونالدو تو لالیگا زدند چندتاشون رو پنالتی زدند؟
رونالدو 11 و مسی 6 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما دو تا نکته:اولا مسی امسال دو تا پنالتی خراب کرده و یکیش دقیقه 93 با سویا بود که اگه زده بود الان فاصله 2 امتیاز بود
نکته دوم هم همینه دیگه باور کنید پنالتی هنر بزرگیه البته مسی هم خوب میزنه اما نه مثه رونالدو
با برد بارسا ال کلاسیکو خیلی حساس شد
دوستان تبریک[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]..................تو این بازی سخت هم دست پر خارج شدیم ، البته انتظار چنین بازی سختی رو داشتم
تو نیمه اول نتونستیم بعد از گلزنی لوانته فضا سازی بکنیم و لوانته عالی دفاع میکرد ولی تو نیمه دوم که اینیستا و کوئنکا اضافه شدن ومسی هم یه خط عقب تر اومد باعث شد رو خلاقیت مسی و همچنین نفوذ های کوئنکا و اینیستا رو دروازه لوانته فشار بیاریم و این تغییرات پپ تو سیستم جواب داد و نتیجش هم 2 گل لئو بود................................حالا دو بازی سرنوشت ساز پیش رومون هست اول چلسی و بعد رئال که امید برد در هر دو بازی
هم نتیجه و هم خود بازی نشون داد که هردو تیم یعنی بارسا و رئال، منتظر ال کلاسیکو و بازی هاشون توی لیگ قهرمانان هستن. هردو تیم اول خورد، خوبه حالا جبران کردیم! ایشالله فاصله کمتر میشه!
صحبت های بازیکنان و مربی تیم بعد از بازی
گواردیولا : هنوز در لیگ شانس داریم ؟ بزارین بگیم کمی شانس داریم ، این جواب خوبی واسه شماست ؟ (خنده)
ماسکرانو ، 35 توپ در 2 بازی را پوشش داده بدون اینکه حتی یکی را از دست بدهد . اعداد و ارقام گویای همه چیز هست
پنالتی ؟ شما میتوانید درباره ی آن بحث کنید . کلاسیکو ؟ اگر مادرید برنده شود لالیگا از دست خواهد رفت اما اکنون باید روی بازی چلسی تمرکز کنیم
وقتی لوانته گل اول را بثمر برساند یکی از سخت ترین تیم هایی میشود که در مقابل آن بازی کرده اید
مسی : 41 گل همراه با رونالدو در لالیگا ؟ مهم تیم است ، رونالدو پایش را نشان داد ، تمرین کنم تا حرکتی مشابهی انجام دهم ؟ نه (خنده)
در این زمان از فصل همه ی بازی ها مشکل هستند . ما باید همیشه اینطور پیش برویم ، اکنون نوبت چلسی است بازی سختی خواهد بود
کوئنکا : پنالتی واضح بود ، اگر خطا انجام نمیدادند من موقعیت خوبی به سمت دروازه داشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان ببخشید دیشب نتونستم بازی بارسا رو تماشا کنم میشه بگید مزدک دیشب چی گفته؟
از آقا مرتضی هم ممنونم بابت پنالتی ها:ohum:
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
یه بار فقط یه بار این صدا و سیما سرش به سنگ خورد بازی رو پخش کرد که اونم من ندیدم!!:ey babaaa:
ببینم از بین شما کسی کار و زندگی نداره که می شینین تا ساعت دو نصفه شب فوتبال می بینین؟
از حرفایی که زده شد معلومه که بازی آنچنان خوب نبوده نمی دونم الآن خوشحال باشم که ندیدم یا ناراحت. ولی به هر حال این که بردیم و فاصله رو با صدر جدول حفظ کردیم خوبه:hooora:
این گزارشگرای ایرانیم عادت دارن چرت و پرت بگن حالا هر چی که گفته زیاد توجه نکنینheee::
بازم برد رو تبریک میگم و بازی با چلسی خیلی نمیتونه سخت باشه چون چلسی دیگه اون چلسی قدیم نیست ولی باز تو سانتر ها خطرناک به نظر میرسن