داوریو بیخیال که من زیاد خوشم نمیاد ار داوری حرف بزنم تیم داره بد بازی میکنه یه جوری زمینو وبازی و حسی که دارم یاده اوساسونا میوفتم
بازیکنا خیلی سرد بازی میکنن
امیدوارو نیمه دوم جبران کنن
ولی.............
نمایش نسخه قابل چاپ
داوریو بیخیال که من زیاد خوشم نمیاد ار داوری حرف بزنم تیم داره بد بازی میکنه یه جوری زمینو وبازی و حسی که دارم یاده اوساسونا میوفتم
بازیکنا خیلی سرد بازی میکنن
امیدوارو نیمه دوم جبران کنن
ولی.............
عزیز من منم خوشم نمیاد چیزی رو گردن داور بندازم ولی ما چند بار باید سر این نوع اشتباه داور ضربه بخوریم ! ؟؟
بارسا نیمه اول خوب بازی نکرد و نتیجه 1-0 به نفعه لوانته هست خبر خوبی نیست
لوانته نیمه اول انصافا عالی بود مخصوصا در دفاع.
اگه همین طوری ادامه بده جای تحسین داره
فکر کنم نیمه دوم بارسا از هر چی داره مایه بزاره چون برد واسش نقشه مرگ و. زندگی داره
دفاع لوانته مثه همیشه مستحکمه اما بعیده نیمه دوم هم اصلا نشکنه
خدارو شکر !!!!
معلوم بود که تیم نمیخواست به آب و آتیش بزنه و خودش رو خسته کنه !
ولی خیلی خوب شد هم مسی به دو گل رسید هم فاصله حفظ شد !
یه پنالتی دیگه هم که واسمون نگرفتن ! دقیقه 80 جلوی حرکت اینیستا رو گرفتن و یه پنالتی داشت !
مثل اینکه بردیم
نبردیم که قهرمان بشیم بردیم که ال کلاسیکو گرم باشه
ژاوی:mage mishe:چی شده
خب سخترین بازیه لیگ رو با خوش شانسی پشت سر گذاشتیم.البته انتظار چنین بازی رو داشتم.بازیکنا برای دو تا بازیه حساسه پیش رو با چلسی و رئال خیلی به خودشون فشار نیاوردن.
ولی انصافا عجب داوره شاسگولی بود.2تا پنالتی اشتباه گرفت.راستی او تیکه که مزدک میگفت قیافه مورینیو بعد از اعلام پنالتی به نفعه بارسا دیدنیه از خنده مرده بودم.
من وقتی اسم اون بازکنه " ژاوی تورس " رو میگفت خندم میگرفت !! دو ستاره در یک چَپَل چُلاق mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هم ما هم رئال تو نیمه دوم به بازی برگشتیم.بازی سختی بود.بچه ها بد نبودن ولی عدم هماهنگی بینشون یکی از بدترین بازی های فصل رو رقم زد.واقعا تا حالا اینقدر بارسا ی پپ رو بدون هماهنگی ندیده بودم.یکی که پاس میداد اون یکی جایی که توپو بگیره وامیساد نگاه میکرد.شاید راه شکستن دفاع های فشرده پاسکاری های ریز مثل الکسیس و مسی و اینیستا باشه که دیشب برامون یک گل خریدن.به نظر من تنها راه شکستن دفاع های اینطوری با سبک ما فقط پاس کاری های ریز و سریع هست.
تبریک دوستان ، یکی از سخت ترین بازی های این فصل رو با موفقیت پشت سر گذاشتیم ، وباز هم لئو ثابت کرد که چرا بهترین بازیکن دنیا شده:ohum:
حالا نوبت چلسی و رئال هست که شکست بخورن::bow