پس از ثبت قرارداد/ گردان: از اینکه به پرسپولیس پیوستم خوشحالم، سقف قرارداد را رعایت کردم.
دروازهبان جديد تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد كار با دنيزلي باعث افتخارش است. او اميدوار است كه پرسپوليس در فصل جديد تيمي منسجم و قدرتمند روانه رقابتهاي ليگ برتر و جام حذفي كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شهاب گردان پس از ثبت قراردادش با پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران درباره حضورش در اين تيم گفت:
پيش از حضور در اردوي تركيه با رويانيان صحبتهاي لازم را انجام داده بودم و قرار بود پس از بازگشت از ازبكستان قراردادم را با پرسپوليس به ثبت برسانم. من در طول مذاكرات به راحتي و بدون مشكلي با پرسپوليس به توافق رسيدم و اكنون خوشحالم كه فصل آينده پيراهن پرسپوليس را بر تن خواهم كرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه شما فصل گذشته در برههاي در ذوب آهن به مشكل برخورديد و پرسپوليس هم فصل قبل دور از شرايط ايدهآل بود، حالا فصل جديد را چطور ميبينيد؟ گفت: شرايطي كه در ذوب آهن به وجود آمد استثنايي بود. ديگر نميخواهم در باره آن روزها صحبت كنم. درباره پرسپوليس هم بايد بگويم سال قبل پرسپوليس از ابتدا در بحراني قرار گرفت كه اين بحران تا هفتههاي پاياني هم ادامه داشت، اما امسال با توجه به بازيكناني كه به تيم اضافه شدهاند و آرامشي كه در پرسپوليس به وجود آمده، اميدوارم كه پرسپوليس بتواند سال خوبي را پشت سر بگذارد.
شهاب گردان پس از ثبت قراردادش با پرسپولیس افزود: خوشحالم به تیم بزرگ پرسپولیس آمدهام که هواداران میلیونی دارد. تمام تلاش و انگیزه خودم را به کار میگیرم تا دل هواداران را شاد کنم و مسئولان باشگاه از خرید من پشیمان نشوند.
وی افزود: سابقه بازی در تیمهای بزرگ را دارم و انشاءالله با بازیکنانی که به پرسپولیس میآیند و بازیکنانی که هم اکنون در این تیم هستند روزهای خوبی را در فصل آینده رقم خواهیم زد. پرسپولیس امسال کار سختی دارد چون باید اتفاقات سال گذشته را نیز جبران کند.
گردان در جواب این سؤال که برای آمدن به پرسپولیس آیا از فردی مشاوره گرفتهاید یا خیر گفت: از دوستان خوبم در تیم ملی و حتی بزرگترهای پرسپولیس مشاوره گرفتم و در نهایت به این تصمیم رسیدم که به پرسپولیس بپیوندم.
دروازهبان پیشین ذوبآهن در مورد مبلغ قراردادش گفت: حرف و حدیث در این باره زیاد است اما من سقف قرارداد را رعایت کردم چون دوست ندارم محروم شوم.
وی در خصوص اینکه مسئولان پرسپولیس به دنبال جذب دروازهبان دیگری هستند خاطرنشان کرد: برای من هیچ فرقی ندارد چه فردی جذب این تیم میشود. من با این تیم قرارداد بستم و مسئولان باشگاه مختار هستند هر دروازهبانی را که دوست داشتند جذب کنند.
گردان گفت: رویانیان برنامههای خوبی برای پرسپولیس دارد. امیدوارم با پیوستن سایر بازیکنان به این تیم، تیمی پر قدرت را در فصل آینده راهی مسابقات کنیم. خوشحالم که باید در کنار مربی بزرگی مثل دنیزلی به پرسپولیس خدمت کنم.
گردان در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور احتمالي آودوكيچ در پرسپوليس شرايط را براي شما در تركيب اصلي سخت نميكند؟ گفت: من به اين مسايل فكر نميكنم. با پرسپوليس قرارداد بستهام و بازيكن اين تيم هستم و تنها ميتوانم بگويم كار زير نظر مصطفي دنيزلي باعث افتخارم است.
دروازهبان تيم ملي درباره آغاز اردوي اين تيم براي ديدار برابر قطر هم گفت: پس از پيروزي بزرگي كه در تاشكند كسب كرديم، اكنون تمام فكر و ذهنمان بازي با قطر است. مطمئنا با توجه به بازي قطر در روز جمعه، آنها خسته به مصاف ما خواهند آمد. فكر ميكنم با حمايت رسانهها و هواداران و تمركزي كه در تيم به وجود آمده ميتوانيم قطر را شكست داده و با 6 امتياز به تعطيلات برويم.
گزارش تصویری : ثبت قرارداد شهاب گردان.
گزارش ثبت قرارداد شهاب گردان دروازه بان جدید پرسپولیس در هیات فوتبال استان تهران به روایت عکس :
محمد نوري: وقتش رسيده كه پرسپوليس قهرمان شود/چند روز آينده قراردادم را ثبت ميكنم.
محمد نوري معتقد است پرسپوليس تاكنون عملكرد خوبي در فصل نقل و انتقالات داشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درباره انتشار ليست بازيكنان مورد تاييد دنيزلي در فصل آينده و حرف و حديثهايي كه درباره آن به وجود آمده اظهار كرد: در فوتبال حرفهاي مربي و مديرعامل يك باشگاه اختيار تام دارند كه درباره بازيكنان خود تصميمگيري كنند.
در تمام تيمها اين وضعيت حاكم است كه نفرات مورد نياز خود را براي فصل بعد اعلام ميكنند و اين حق طبيعي يك باشگاه است.
وي ادامه داد: بنابراين فكر نميكنم جايي براي ناراحتي و خردهگيري باشد. ضمن اينكه بازيكناني كه در اين ليست نبودهاند يا از پرسپوليس ميروند، همگي بازيكنان بزرگي بودهاند كه من براي آنها آرزوي موفقيت ميكنم.
نوري درباره عملكرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات هم گفت: باشگاه بر اساس نقاط ضعفي كه تيم داشته در حال جذب بازيكنان جديد است و مطمئنا سعي ميكند كه بهترينها را به پرسپوليس بياورد. فكر ميكنم تا اينجا هم عملكرد خوبي داشتهاند. متاسفانه ما فصل گذشته بدنسازي خوبي پيش از آغاز فصل نداشتيم و همين باعث شد اوايل فصل نتايج خوبي نگيريم.
وي افزود: اگر مربي بدنساز خوبي در آن زمان داشتيم، شايد شرايط به گونهي ديگري ميشد. همچنين مسائل حاشيهاي كه در اين فصل گريبان پرسپوليس را گرفت بيشتر از سالهاي گذشته بود و از روز اول حرف و حديثهاي زيادي درباره مسائل مختلف در تيم به وجود آمد. هر روز تيتر يك روزنامهها درباره پرسپوليس بود و همين حاشيهها كمر تيم را شكست. با اين حال مطمئنم كه با بودن رويانيان در اين فصل شرايط بهتر خواهد شد و تيم ميتواند با آرامش به كارش ادامه دهد. پرسپوليس تيم بزرگي است كه هميشه بازيكنان درجه يكي داشته و مطمئنا در صورت وجود آرامش در اين تيم كسب عنوان قهرماني چندان دور از دسترس نيست.
هافبك پرسپوليس درباره اينكه گفته ميشود برخي بازيكنان فصل گذشته با دنيزلي مشكل داشتند گفت: نميدانم بازيكني با دنيزلي مشكل داشته يا نه اما معمولا وقتي يك بازيكن به زمين ميآيد، تمام انرژياش را براي تيمش ميگذارد و از اختلافات احتمالي عبور ميكند. اصلا قبول ندارم كه يك بازيكن به دليل اينكه احتمال ميدهد فصل بعد در تيمش نيست، بازي هميشگي خود را انجام ندهد.
محمد نوري با اشاره به اينكه به فصل آينده خوشبين است، گفت: فصل قبل هواداران از عملكرد ما راضي نبودند و در اين فصل بايد حتما جبران كنيم. تمام تلاشمان را ميكنيم و مطمئنا مديريت باشگاه هم بسترهاي لازم را براي موفقيت تيم فراهم خواهند كرد. وقت آن رسيده است كه در اين فصل پس از چهار، پنج سال يك قهرماني را به هواداران خوب پرسپوليس هديه كنيم.
وي در پايان درباره اينكه چه زماني قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد خواهد كرد گفت: چند روز آينده به تهران خواهم آمد و قرارداد خود را به طور رسمي تمديد ميكنم.
سیف پناهی: تکلیف حضورم در پرسپولیس امروز مشخص می شود.
پويا سيف پناهي ميگويد با پرسپوليس به توافق اوليه رسيده و تكليف او براي پيوستن به اين تيم بعدازظهر امروز مشخص ميشود.
بازيكن فصل گذشته پاس همدان درباره احتمال حضورش در پرسپوليس در فصل آينده اظهار كرد: مذاكراتي با مسئولان پرسپوليس انجام دادهام و با هم به توافقاتي رسيدهايم اما هنوز بر سر بعضي مسائل بايد صحبت كنيم كه بيشتر به شرايط شخصي خودم مربوط ميشود.
وي افزود: به دليل برخي مشكلات شخصي شرايطي دارم كه آنها را به باشگاه پرسپوليس گفتهام و اگر اين شرايط فراهم شود، حضورم در پرسپوليس قطعي ميشود.
سيف پناهي با اشاره به اينكه دوست دارد فصل آينده در پرسپوليس بازي كند گفت: از چند تيم ديگر نيز پيشنهاد دارم اما ميخواهم سال آينده در پرسپوليس باشم. بعدازظهر امروز (سهشنبه) با مسئولان باشگاه جلسهي نهايي را برگزار ميكنم تا وضعيتم مشخص شود.
هافبك فصل گذشته پاس همدان در ادامه گفت: ميدانم كه در پست من چند بازيكن در پرسپوليس حضور دارند اما رقابت هميشه وجود داشته و من هم دوست دارم با اين بازيكنان رقابت كنم اما منتظرم شرايط شخصيام براي حضور در پرسپوليس فراهم شود.
صعود 7 پله ای تیم ملی ایران در رنکینگ فیفا/ قطر 7 پله سقوط کرد.
تيم ملي فوتبال ايران در جديدترين ردهبندي اعلام شده از سوي فدراسيون جهاني فوتبال با هفت پله صعود در رده چهل و پنجم جهان قرار گرفت.
آخرين ردهبندي تيمهاي ملي فوتبال جهان از سوي فيفا اعلام شد كه بر اساس آن تيم ملي ايران با هفت پله صعود نسبت به ماه گذشته در جايگاه چهل و پنجم جهان قرار گرفت.
ايران با وجود اين صعود قابل توجه، همچون ماههاي قبل پس از ژاپن، استراليا و كره جنوبي در جايگاه چهارم قرار دارد.
در بين تيمهاي آسيايي، ژاپن نيز مثل ايران هفت پله صعود داشت و به رده بيست و سوم جهان رسيد. استراليا با سه رده سقوط به جايگاه بيست و چهارم رسيد و پس از ژاپن دومين تيم آسيايي شد. كره جنوبي نيز چهار پله سقوط داشت و در رده سي و پنج جهان قرار گرفت.
همچنين ازبكستان كه در نخستين ديدار مرحله نهايي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل با يك گل مغلوب ايران شده بود، با چهار پله صعود به رده شصت و ششم جهان رسيد. اين كشور در بين تيمهاي آسيايي در جايگاه پنجم حضور دارند. قطر ديگر حريف ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني با هفت پله سقوط نسبت به ماه قبل در رده 91 جهان و يازدهم آسيا حضور دارد. لبنان نيز با 14 پله سقوط، جايگاه 143 جهان و 21 آسيا را به خود اختصاص داده است.
در صدر اين فهرست نيز اسپانيا با 1456 امتياز همچون ماههاي قبل تيم اول جهان است. اروگوئه يك پله صعود داشت و جاي آلمان را در رده دوم گرفت و آلمان در جايگاه سوم ايستاد. بيشترين سقوط را نيز پرتغال داشت كه از رده ششم به جايگاه دهم رسيد.
** رده بندي 10 تيم نخست جهان
1ـ اسپانيا 14562 امتياز
2ـ اروگوئه 1292 امتياز
3ـ آلمان 1288 امتياز
4ـ هلند 1234 امتياز
5ـ برزيل 1155 امتياز
6ـ انگليس 1145 امتياز
7 ـ آرژانتين 1137 امتياز
8ـ كرواسي 1053 امتياز
9 ـ دانمارك 1019 امتياز
10ـ پرتغال 996 امتياز
45-ایران
فشنگچی: با پرسپولیسیها به توافق نرسیدم/ اولویتم قرمز پوش شدن است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بنا بر دلایلی فعلا با پرسپولیسیها به توافق نرسیدهام.
امیر حسین فشنگچی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: مذاکرات متعددی را در چند روز گذشته با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشتم اما فعلا بنا بر دلایلی با این تیم به توافق نرسیدم و معلوم نیست آیندهام چه خواهد شد.
وی افزود: اگر به توافق نرسم و من را نخواهند به پیشنهاد دیگرم فکر میکنم اما اولویت اول من همچنان قرمز پوش شدن است چون من پرسپولیس را دوست دارم.
فشنچگی در پایان خاطرنشان کرد: دوست ندارم عدم توافقم با پرسپولیسیها را اعلام کنم اما مسائلی است که باید رفع شود. البته من از نگاه ویژه مسئولان باشگاه پرسپولیس را کمال تشکر را دارم که در این چند وقت و در جلسات مرا مورد لطف خود قرار دادند باز هم امیدوارم که در پرسپولیس بمانم. انشالله تا 2 روز آینده تکلیف نهاییام مشخص میشود.
قرارداد کاظمیان به ثبت رسید.
جواد کاظمیان با حضور در هیات فوتبال استان تهران، قرارداد جدید خود با پرسپولیس را ثبت کرد.
جواد کاظمیان که ادامه حضورش در پرسپولیس پس از جلسه روز جمعه با سردار محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، قطعی شده بود، امروز (چهارشنبه) با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد جدید خود را به مدت یک سال به ثبت رساند.
گفتني است طي ديروز و امروز بازيكناني همچون پولادي و شهاب گردان نيز با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را به طور رسمي با باشگاه پرسپوليس به ثبت رسانده بودند.
پرسپولیسیها با فشنگچی مذاکره کردند/ نورمحمدی بر سر سهراهی.
مسئولان باشگاه پرسپولیس با امیرحسین فشنگچی وارد مذاکره شدند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای اینکه بازیکنان مورد علاقه دنیزلی در فصل گذشته را نگه دارند با بازیکنان این تیم وارد مذاکره شدند. از همین رو رویانیان در جلسهای با امیر حسین فشنگچی شرکت کرد و در خصوص تمدید قرارداد با وی به گفتوگو پرداخت. قرار است تا فردا تکلیف فشنگچی مشخص شود.
همچنین رضا نورمحمدی نیز با مسئولان باشگاه پرسپولیس پای میز مذاکره نشست اما گفته میشود با توجه به پیشنهاداتی که از تراکتورسازی و سپاهان دارد بر سر سه راهی قرار گرفته و قرار است تا دو روز آینده تکلیفش روشن شود.
خليلي : 9 نمي پوشم تا خاطرات خوبم با پرسپوليس فراموش نشود.
مهاجم جديد تيم فوتبال صباي قم گفت كه به خاطر صداقت كادر مديريتي، سرمربيگري يحيي گل محمدي، جواني و شخصيت بالايي كه سال گذشته صبا كسب كرده به اين تيم پيوسته است.
محسن خليلي: درباره پيوستنش به تيم فوتبال صباي قم، اظهار كرد: سال گذشته اشتباه بزرگي كردم و مدت زمان انتخاب تيمم زياد شد. از همين رو فصل بدنسازي را از دست دادم و مجبور شدم كه يك نيم فصل هم بيرون بنشينم.
اين كار را كردم چون احساس ميكردم كه به مجموعه پرسپوليس بر ميگردم و تا روز آخر هم منتظر بودم، اما اتفاقاتي افتاد و كادر فني علاقهاي به بازگشت من نداشت. از همين رو تصميم گرفتم كه تيمم را زودتر انتخاب كنم و در فصل بدنسازي حضور داشته باشم.
خليلي ادامه داد: علاوه بر صبا يكي، دو پيشنهاد ديگر هم داشتم كه خيلي جدي نبودند، ولي پيشنهاد صباي قم جدي شد و با مذاكراتي كه داشتيم خيلي زود به توافق رسيديم. دليلش هم اين بود كه بين كادر مديريتي باشگاه صداقت وجود داشت و يحيي گل محمدي نيز به عنوان سرمربي اين تيم حضور دارد، اين دو عامل، جواني تيم و شخصيت بالايي كه صبا سال گذشته به دست آورده بود، باعث شد كه اين تصميم را بگيرم.
خليلي در ادامه بيان كرد: يكي از حسنهاي صبا اين است كه استخوان بندي سال گذشته را حفظ كرده و فقط رضا عنايتي از اين تيم جدا شده است. كمتر اتفاق ميافتد كه تيمي شاكله اصلي تيمش را نگه دارد. در حال حاضر اميدوارم با توجه به كاري كه ويسي سال گذشته انجام داد و حضور گل محمدي بتوانيم بهتر از سال قبل عمل كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا صبا اين پتانسيل را دارد كه عنوان فصل گذشتهاش را تكرار كند، گفت: چرا كه نه. صباي قم اين پتانسيل را دارد. سال گذشته بازيكنان بيتجربه بودند، اما امسال با تجربه تر شدهاند و ميتوانند بهتر كار كنند و تكرار آن عنوان دور از دسترس نيست.
وي همچنين درباره حضور صبا در آسيا نيز گفت: تيم ما در اين مسابقات كار سختي دارد، چرا كه ليگ قهرمانان يكي، دو مرتبه بالاتر از ليگ خودمان قرار دارد و بايد در طول فصل با تمريناتي كه انجام ميدهيم بتوانيم در ليگ قهرمانان عملكرد خوبي داشته باشيم.
مهاجم جديد صباي قم اظهار كرد: اميدوارم در كنار بازيكنان صبا سال خوبي را داشته باشم و بتوانم جواب اعتماد كادر فني يحيي گل محمدي را كه لطف زيادي به من داشتند را بدهم.
خليلي كه شماره 10 صباي قم را بر تن خواهد كرد، گفت: در مس شماره هفت ميپوشيدم و حالا شماره 10 به من رسيد. همه معمولا مرا با شماره 9 كه در پرسپوليس و تيم ملي ميپوشيدم ميشناسند، اما تصميم گرفتم پس از اين كه از پرسپوليس جدا شدم، ديگر شماره 9 را بر تن نكنم تا هميشه خاطرات خوبي كه با اين پيراهن در پرسپوليس داشتم باقي بماند.
حميد علي عسگر: نمي توانستم براي پرسپوليس شرط بگذارم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بدون هيچ شرطي در پرسپوليس ماندم چون نمي توانستم براي پرسپوليس شرط بگذارم.
حميد علي عسگر افزود: پرسپوليس خانه من است و روزهاي خوبي را با اين گذرانده ام و به همين منظور بدون هيچ شرطي با پرسپوليس قراردادم را تمديد كردم و قراردادم دو ساله است.
وي ادامه داد: در ليست اوليه تمديد قرارداد حضور داشتم و اين مسئله باعث شده است كه مسئوليتم سنگين تر شود براي همين با رويانيان جلسه داشتم و قراردادم را دو ساله تمديد كردم.
علي عسگر تصريح كرد: از اين كه در ليست 10 نفره دنيزلي هستم از دنيزلي تشكر مي كنم دنيزلي يك مربي حرفه اي در فوتبال دنيا است خوشحالم كه وي مرا براي فصل آينده پسنديده اند.
وي در پايان گفت: از ليگ هفتم در پرسپوليس حضور دارم با افشين قطبي در ليگ و علي دايي در جام حذفي قهرماني را بدست آورده ام هدفم موفقيت با پرسپوليس است و سعي دارم اين فصل سومين قهرماني خود را با دنيزلي و پرسپوليس بدست بياورم.