فردا شب هست دوست عزیزنقل قول:
خوب دوستان امشب یه بازی حساس خارج از خانه با لوانته داریم که تو رتبه پنجم هست این یعنی یه بازی سخت think::
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا شب هست دوست عزیزنقل قول:
خوب دوستان امشب یه بازی حساس خارج از خانه با لوانته داریم که تو رتبه پنجم هست این یعنی یه بازی سخت think::
بازی امشبه ساعت 30 00بامداد یکشنبه
سلام به هواداران بارسا درسته دير اعلام كردم ولي دوست داشتم تولد پويول رو به تمام هواداران بارسا تبريك بگم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش بازی لوانته- بارسا: دومین غول هم زمین می خورد؟
شاگردان گواردیولا در خانه لوانته کار دشواری دارند؛ ورزشگاه سیوتات د والنسیا جایی است که اولین شکست رئال در این فصل در آن رقم خورد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوانته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مونوآ
لوپس, بایستروس, کابرال, خوان فران
تورس, ایبورا
والدو, بارکرو, بوتلیو
کونه
بارسا
والدس
آلوس, ماسچرانو, پویول, آدریانو
ژاوی, بوسکتس, اینیستا
فابرگاس, مسی, سانچس
حضور خاوی ونتا، خاویر فارینوس و آرونا کونه، سه بازیکن اصلی لوانته، در دیدار حساس فردا در هاله ای از ابهام قرار دارد. این سه در دیدار مقابل خیخون دچار آسیب دیدگی شدند.آسیر دل اورنو، مدافع چپ این تیم هم به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا غایب است ما خوانلو می تواند بعد ز 4 ماه دوری، بار دیگر برای تیمش به میدان برود.در سمت مقابل، ابراهیم آفلای بعد از ماه ها غیبت، می تواند بار دیگر برای بارسا بازی کند . این بازیکن هلندی احتمالا در فهرست آبی و اناری ها برای این دیدار قرار خواهد داشت.دنی آلوس و سسک فابرگاس بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت و محرومیت می توانند بار دیگر در ترکیب اصلی قرار بگیرند اما شرایط پیکه هنوز کاملا مشخص نیست.آبیدال هم که به تازگی عمل پیوند کبد را پشت سر گذاشته، دوران نقاهت را پشت سر می گذارد.
آیا می دانستید؟- لوانته در سه بازی از 4 دیدار اخیرش در خانه به پیروزی رسیده است.- آخرین پیروزی خانگی لوانته مقابل بارسا در ژانویه 2004 و در رقابت های کوپا دل ری رقم خورد.- ژاوی تورس بین سال های 2007 تا 2009 برای تیم ذخیره های بارسا بازی کرد و در سال 2009 چند بازی نیز برای تیم اول این باشگاه انجام داد.- بارسا در 10 بازی اخیرش در لالیگا به پیروزی رسیده است.- با پیروزی سه شنبه شب مقابل ختافه، گواردیولا با رکورد 112 پیروزی فرانک رایکارد در لالیگا برابری کرد. تنها یوهان کرویف پیروزی های بیشتری (183) به دست آورد.- در صورتی که اینیستا در دیدار فرا به میدان برود، تعداد بازی هایش با پیراهن آبی و اناری را به 400 خواهد رساند.
لوانته هم مثل بقیه ی تیم ها انشاالله شکست میدیم.:jeddiiiii:chomagh
بچه ها داره بوئای خوبی میاد :khelal dandoon:
دلم نمیخواد ناامید کنم بچه ها رو ولی بعیده ادامه داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال که تا پایان نیمه ی اول مساوی کرده خدا کنه تا آخر مساوی باشه بارسا هم شکست بده لوانته رو:khahesh:
درسته اولا اصلا ممکن به نظر نمیرسید لیگ رو بردن ولی الان من اونقدر امید دارم که!!! من ایمان دارم که لیگ مال ما میشه...heey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجیبه همه میخوان جلوی رئالو بگیرن !! انگار برعکس شده !
من همینجری دارم از خوشحالی بُرد و هتتریک توز سکته میکنم ! اگه رئال امتیاز از دست بده و امشب بارسا ببره نمیدونم چه بلایی سرم میاد !! خوبه حد اقل بازی میلان لغو شد ! وگر نه !!!!!!!!!!!