گویا قرار لابی باز ترین وزودوبند زن ترین وبی غیرت ترین و عوام فریب ترین چهره جهان یعنی دایی بار دیگر با زدوبند و لابیو رانت سیاسی بر پرسپولیس تحمیل شود تا این تیم را به لجن بکشد
نمایش نسخه قابل چاپ
گویا قرار لابی باز ترین وزودوبند زن ترین وبی غیرت ترین و عوام فریب ترین چهره جهان یعنی دایی بار دیگر با زدوبند و لابیو رانت سیاسی بر پرسپولیس تحمیل شود تا این تیم را به لجن بکشد
من خیلی دوست داشتم ابراهیمزاده بیاد پرسپولیس ولی نشد .......
متسو بنظر من خیلی بهتر از ابراهیمزاده و دنیزلی هست خدا کنه با پرسپولیس به توافق برسه تو این شرایط و با این همه بازیکن خوب نیاز به یک مربی خارجی خوب داریم........
این اتفاق شدنی نیس یعنی اگه بشه فقط سیاست به خاک نشوندنه پرسپولیسه اینهمه هوادار بیش از 80 درصد مخالفن(این درصدو از خودم دراوردما اما اکثرا مخالفن دیگه) اگه نتونن جلوی این بدبختی رو بگیرن که دیگه هیچی واقعا پرسپولیس امسال هر چی حاشیسو باید بریزه بیرون که علی خان اولین گزینه برای ارامشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اين ماجرا رو شنيدم . تو يكي از مصاحبه هاي رويانيان تو اين هفته بود كه نمايندگانم در تركيه با دنيزلي جلسه خواهند داشت و با علي دايي هم مذاكره خواهم كرد !!!!!!!!!!!!!!!! اين تيكه آخرش خيلي خطرناكه چون مصادفه با نابودي همه اين خرجها و بازيكناي بزرگي كه گرفتيم و يه فصل وحشتناك به اضافه چند فصل وحشتناك بعدش و.....
اين دايي دست بردار نيست. از اول هم مي خواست پرسپوليس رو مال خودش كنه و همه بزرگاي پرسپوليس رو دور كنه . ولي امسال هر كاري كرده تا حالا نتونسته و فكر هم نمي كنم بتونه . خدا مي دونه
در صورت امدن دایی به پرسپولیس مثل سگ از فوتبال متنفرم میشم چون بوی تعفن و کثافت فوتبال ایران خفم کرده
مطمئن باشيد رويانيان دايي رو نمياره entezar::
همين الان مصاحبشو گوش كردم كلي هم خنديدم ! اين رويانيان واقعا آدم باحاليه ! پوزه بعضي مديران رو بدجور به خاك ماليده !:hehee:
ميگه اگه ببينم كسي از مديران تيمهاي ديگه در مورد پرسپوليس صحبت كنه بيچارش ميكنم:hehee: منظورش فتح الله زاده هست ديگه ! آخه تقصير خودش ! راست راست راه ميره ميگه پرسپوليس ميلياردي خريده و .... آخه يكي نيست بگه سال قبل رو فراموش كردي ؟!:hehee: رحمتي :hehee: با 300تا اومد حتما
در مورد متسو هم بايد بگم واقعا مربي بزرگيه ! من كه خيلي مايلم زودتر قراردادش رو ببنده حتي اگه واسه دنيزلي هم شانس داشته باشيم ! دنيزلي سنش بالا رفته و يه خرده بي انگيزه شده ! اون طراوت لازم رو نداره !
ايشالا با متسو قرارداد ميبنديم .
فقط يه چي ديگه بگم و برم :hehee: از رويانيان پرسيد راسته به بازيكنا ماشين دادي و .... رويانيان ميگه اگه پول داشته باشم هواپيما هم ميدم :hehee:
منم با دایی مخالفم.
ولی نه تنها پرسپولیس مون بلکه همه تیم های ایرانی مشکل بزرگشون اینکه احساسی بازی میکنن نه حرفه ای
اگه بتونن در کنار یه مربی خوب خارجی از یه روانشناس خارجی هم استفاده کنن فکر کنم نتیجه بده.
من معتقدم حذف از لیگ قهرمانان دلیلش فقط مشکلات فنی نبود تیم یه بازی ایدال بود یه بازی روحیه جنگندگی نداشت و....
دوستان عزیز فکر کنم تنها تنفر شما از دایی به این دلیل است که اگه بیاد کریمی میره :eyvalla:
آخه نتنها علی کریمی میره بلکه پرسپولیس هم ضعیف میشه چون اون چنان مربی بزرگی نیست
خداییش امسال رویانیان حسابی خرج کرده برا پرسپولیس دیگه هر چی بازیکن بود رو با خودش آورده دیگه نباید ناراضی باشیم رویانیان در کل حرف نداره چون نتنها تمام بازیکن های خوب رو آورده بلکه علی کریمی هم نگه داشته کلا حرف نداره
دوستان خواهش میکنم این همه درباره علی دایی بد نگید دایی یکی از بزرگان فوتبال ایران و اسیا هست............
میتونیم این ضرب المثل بزنیم شما هم خدا میخواین هم خرما اگه دایی نبود این انصاری فر که همه تیمها سرش دعوا دارن چطوری به فوتبال ایران معرفی میشد
با سلام
من از اولم با دنیزلی موافق نبودم چون در گذشته چه در پرسپولیس و چه در پاس موفق نبوده و کلا کارنامه خوبی در ایران نداره .
متسو هم مربیه خوبیه ولی هر مربیه خوبی که برای هر تیمی کار ساز نیست و باید حتما اولین شرط قراردادش اقامت در ایران باشه اصولا ما باید مربیانی از خارج بیاریم که (1) سنشون اینقدر بالا نباشه که دلشون برای نوهو همسر جونو بچه ها تنگ بشه .
2)اینقدرم جون نباشن که زیاد فکر عشق و عاشقی بیفتن .
پس با این فرمول ترجیحا 45 تا 55 سال توصیه میشه .
از شوخی گذشته من الان کل فکر و ذکرم معطوفه شایعه جذب نکونامه که اگر عملی بشه واقعا تیم تکمیله و دلمشغولیه هواداران از بابت یک هافبک دفاعی شش دنگ برطرف میشه . . .
ولی در مورد خلعتبری کمی مرددم چون ترافیک در خط حمله خیلی زیاد میشه و این نویده یک حاشیه بزرگ در نیمکت فصل بعد رو میده.
اصولا من معتقدم در یک تیم بزرگ و موفق یک فرمول جواب میده و اون اینه که نصف بازیکنات فیکس و نصف دیگه در تلاش برای فیکس شدن و رسیدن به فیکس باشن ولی اگه همه ادعای فیکس بودن رو داشته باشن یعنی حاشیه در تیم.
به نظرمن بهترین گزینه سرمربری گری پرسپولیس در فصل آینده مصطفی دنیزلی هست.
ولی من فکر می کنم دنیزلی با این مرخصی طولانی اونم توشرایطی که تیم باید خودشو اماده کنه برا لیگ به اعتبار خودش بین هوادارا لطمه زد.
ومن همچنان با اقای دایی وهر مربی داخلی دیگه ای مخالفم .البته فراموش نشه که همه ی دوستانی که با اقای دایی مخالف بودن قصد تخریب نداشتن واعتقاد همه ما براینه که اقای دایی تواین شرایط اگه بیاد همه چیز اساسی بهم میریزه
تو این اوضاع دنیزلی و متسو از همه بهتر هستند.
چون واقعا پرسپولیس امسال خیلی قوی شده با این بازیکنانی که خریده و باید کسی که بیاد بتونه قهرمانی رو بگیره.
به نظر من همونطور که گفتم متسو و دنیزلی بهترین گزینه ها هستند.
مثل اینکه اون بی غیرت لابی باز بدون دانش فنی دست بردار پرسپولیس نیست
سایت رسمی پرسپولیس دو تا نظر سنجی گذاشته یکی تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که گفته :
با توجه به احتمال عدم بازگشت دنیزلی کدام گزینه را برای سرمربیگری پرسپولیس مناسب تر می دانید؟
1-داخلی (دایی)
2- متسو
تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم چند گزینه زده که نام دایی هم توشون هست، برید به هر کی غیر این بی غیرت رای بدید
در صورت امدن اون بی غیرت به پرسپولیس از تعفن فوتبال ایران حالم بهم میخوره
قلعه نوعی :
مثل اینکه یادش نیست تو این 10 ،12 سال اخیر چه تفاوتی تو یارگیری های پرسپولیس و اس اس وجود داشته ؟!!! اونی که تا الان مظلوم واقع شده پرسپولیس ! بهتریه یه نگاهی به آرا کمیته انضباطی و بازی های نیمه تموم سال های گذشته بندازند تا بفهمند مظلوم کی بوده !نقل قول:
استقلال مظلوم واقع شده است. البته اين تيم ۳۲ سال است كه مظلوم است، شايد به خاطر اسم قبلى اش اين گونه است.
عشق است مهدوی کیا ...! love:: حالا بازیکنا بیان X6 و bmw بگیرن ! :ogh:
رویانیان گفته دایی هیچ شانسی برای حضور تو پرسپولیس نداره
دایی بیاد هوادارا ساکت نمیشینن دایی برای آبروی خودشم که شده فک نکنم بیاد.قبول نمیکنه
ولی من هنوز میگم دنیزلی بهترین گزینس.مربی داخلی به درد تیم نمیخوره مگر ابراهیم زاده که اونم خودش تیم داره.تو ایران ما مربی مطرحی آن چنان نداریم که بیاد پرس مثل استیلی بشه؟
دنیزلی میدونه چیکار کنه.پارسالم به خاطر بازیکنای مضخرفمون بود که نتونست نتیجه بگیره والا مربی خیلی خوبه.
با متسو هم مخالم چون مربیگریشو تو امارات و قطر دیدیم!حالم ازش بهم میخوره:chi migi:
احتمال حضور دايي خيلي كمه چون رويانيان نشون داده با افكار عمومي اشراف داره و كاري نمي كنه هوادارا پراكنده بشن ولي تو فوتبال ايران خيلي مواقع اين لابيها هستند كه تصميم مي گيرند نه عقل و منطق و يا صلاح يه باشگاه
دايي بازيكن بزرگ و افتخار پرسپوليس و تيم مليه ولي مربي بزرگي نيست . علاوه بر ضعف فنيش اين اخلاقشه كه باعث شكستش تو مربيگري ميشه .حس حسادت به ديگر بازيكناي بزرگ و علاقه شديد به تعظيم تكريم بازيكنا و .... باعث ميشه بازيكناي بزرگ از پرسپوليس برن و يا به پرسپوليس نيان . موضوعي كه چند سال اذيتمون كرد همين كار دايي بود
دايي هميشه هم براي شكستهاش يه بهونه اي داره و قبول نمي كنه ضعف فني و تصميم گيريهاي خودش باعث شكستهاش ميشه و سري آخر هم رفته بود دنبال دستهاي پشت پرده !!!
كاشاني هرچقدر مديرعامل مناسبي براي پرسپوليس نبود ولي حق انتخاب سرمربي فصل بعدش رو داشت ضمن اينكه خود كاشاني رفت دايي رو از پستو كشيد بيرون و اورد پرسپوليس كه 3 سال خون به جيگر شديم
دنيزلي بهترين انتخابه اگه مجبور بشه تمام وقت انترژيش رو واس پرسپوليس صرف كنه وگرنه يه مربي خارجي بزرگ (نظر شخصي)
اقای قلعه نو یی مربی استقالو که دیدین با اون مصاحبش.
شرم وحیا هم خوب چیزیه !
اومدو گفت تیم حریف خیلی خرج کرده درست نیست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
خب دیگه حسادت ها گل کرده و یادشون رفته سال های پیش چقد ماجرا برعکس بود و وقتی بهشون خورده گرفته میشد میگفتن جذبه باشگاه و توانه مدیریتیه حالا دیگه نه اینا نیس بلکه بهم ریزی بازار نقل و انتقالاته . البته از لیگ خودخواهانه و غیر حرفه ای ایران بیش از این هم توقع نمیره
به هر حال علي كريمي تمام شرايط موجود رو در نظر گرفته كه با پرسپوليس قرار داد امضا كرده!
مطمئن باشيد وقتي علي كريمي مونده يعني قراراه اتفاقات خوب تو باشگاه بيفته..:love:
ضمن اينكه علي كريمي گفته شناخت خوبي از متسو داره !gam:-
پس ما هوادارا هم بايد به متسو اعتماد كنيمheee::
از دنيزلي هم بدم نمياد ولي پرسپوليس تو چند تا بازي روي اشتباهات دنيزلي شكست خورد...
اخبار ورزشی گفت که پرسپولیس نمیتونه با متسو قرارداد ببنده:ajibeee:
به خاطر واسطه ای که بین متسو و رویانیان هست
یعنی کسی که متسو رو به ایران آورد
اینم از شانسه ما پرسپولیسی ها:gerye:
متوجه نمیشم اگه میشه درباره متسو نمیتونه قرارداد ببنده یه کم توضیح بدید
اخبار ورزشی گفته کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس نمیتونه با متسو قارداد ببنده
فکر کنم کسی که متسور رو به ایران آورده و به پرسپولیس معرفی کرده دلال هست
عجیبه اخه شما یه جا پیداکن که دلال نقش نداشته باشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز دروازه بان خارجی ممنوع میشه یه روز مربی که موهاش سفید شده ممنوع میشه...
الانم نوبت یه بازی دیگه ست که بعضی ها بیکار نباشن
فوتبالی که دلال مجاز !!!!! ودلال غیر مجاز داره .....
قوانین فوتبال ما رو باید گذاشت تولیست عجایب هشت گانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا دارن شورش در میارن ...............
نشده تا حالا که اول فصل که میخواد شروع بشه یه قانون مزخرفی نریزن ما پیشرفت نمیکنیم بخاطر همین چیزاست.................
یه حرفی بود میخوان جام حزفی هم بردارن ، حالا کجای دنیا هست که جام حزفی نداشته باشه..............
باید به حال این فوتبال صبح و ظهر و شب گریه کرد..........
Death::Death::Death::Death::
خيلي جالب تر شد :
- بنگر و حسيني به پرسپوليس پيوستند
جرايد : كريمي به فكر رفتن است .............
- ماهيني و پولادي و گردان ثبت كردند
جرايد : كريمي گفته نمي ماند . دنيزلي با بشيكتاش به توافق رسيد . ب ام و هاي رويانيان ............
- كريم انصاري فرد پرسپوليسي شد
جرايد : سر شماره 10 بين غلامرضارضايي و انصاري فرد دعواست ........
- متسو در مذاكره با پرسپوليس
جرايد: متسو در ايران نمي تواند فعاليت كند
- رويانيان در مذاكره با والدرون آرژانتيني و خوزه پرتغالي
رحيمي (سپاهان) از هيات رئيسه فدراسيون فوتبال : جام حذفي حذف شد
پرسپوليس امسال محكم و قدرتمند بسته شده مثل هميشه قبل از زماني كه دايي به پرسپوليس بياد ولي دشمنيهاي جرايد و فدراسيون هر روز بيشتر ميشه . مشخصه پرسپوليس كه امسال تو آسيا نيست مدعي اصلي قهرماني در ليگ و حذفيه پس حذفي رو حذف كنيد
چند سال پشت سر هم تو حذفي قهرمان شديم و سال پيش هم با دست بردن تو تقويم بازيها و دوپينگ دسته جمعي جلومون رو گرفتند و امسال ديگه خود جام رو حذف كردند
از اون تيم يكي رفت قطر . يكي ديروز داخلي بست و سر تمرين رفت ولي امروز با تراكتور بست .اون يكي با سرمربي مشكل داره نمياد .اون يكي چكش پاس نشده . اون يكي مي خواد بره ملوان .اون يكي.........
سال پيش فدراسيون اجازه نداد بازيكن بگيريم و گلر خارجي و شيث و نصرتي رو هم نذاشتند تو ليگ بازي كنند .خدا بهمون رحم كنه با قوانين جديد فدراسيون و حاشيه هاي روزنامه هاي ورزشي رنگي و داوريها و كميته انضباطي و ......
پرسپولیس امسال تیم خوبی بسته و با این بازیکن ها و این هزینه های سرسام آوری که که کرده هیچ انتظاری
جز قهرمانی و بردن اون هم رفت و برگشت از (6تایی ها=دوپینگی ها) نباید ازش داشت.امیدوارم امسال بیشتر از همه
طرفداران از این تیم حمایت کنند.
به امید موفقیت پرسپولیس
یه خبرخوب . . . .
همین الان دیدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]خبرنگار سرخ : رئيس ستاد منشور اخلاقي فوتبال کشورمان گفت: باشگاه پرسپوليس تهران در صورت عقد قرارداد با مربي فرانسوي برنو متسو هيچ مشكلي نخواهد داشت.
عليپور گفت: ما هيچ مشكلي با شخص خاصي نداريم وظيفه ما خدمت به فوتبال ايراني است باشگاه پرسپوليس تهران نسبت به وظايف خود آگاه است و ما هيچ دخالتي در اين امر نمي كنيم.
وي تصريح كرد: سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي عقد قرارداد با تيم پرسپوليس هيچ مشكل خاصي نداشته و شايعاتي مبني بر اينكه وي منشوري است صحت ندارد.
عليپور خاطرنشان کرد: من از چند سال گذشته اين مربي را مي شناسم به طور حتم وي هيچ مشكل منع قانوني ندارد
انشالله یا دنیزلی بمونه یا متسو بیاد
در صورت امدن دایی بازم تفرقه و نفاق و هزار بدبختی دیگه سر پرسپولیس میاد، اینو تاریخ نشون میده که دایی هر جا رفته به یک مخروبه تبدیلش کرده
من که از این متسو خوشم نمیاد:ey babaaa:
دنیزلی خوبه.من عاشقشمlay_;;
واقعا من موندم پرسپولیس چه چوب خشکی به این فدراسون و آدماش فروخته که اینجوری ضدش!!آخه کجای دنیا جام حذفی نیست!!تو افعانستانشم جام حذفی دارن!منم با آقا ساسان موافقم تا دیدن پرس داره قهرمان میشه قانون جدید گذاشتن!
لیاقت این فوتبال همین کفاشیان و تاجه!از این فوتبال بیشتر از این نباید انتظار داشت!
به نظر من دنیزلی دیگه بدرد پرسپولیس نمیخوره خدا کنم قرداد متسو ثبت بشه زنده باد رویانیان بهترین مدیر تاریخ پرسپولیس همین رویانیان هست:flowerysmile:
رویانیان یه جوری خاطراته انصاری فرد سال های نه چندان دور رو زنده میکنه البته با گردنی ماشالله به مراتب کلفت تر
امیدوارم بعدا چنین حرفایی هم پشت سرهش در نیاد و همه چی همیشه اینقد خوب بمونه
اسم هر سرمربی میخوای بیاری بیار ولی این یکی رو دیگه نگو که حالم بد میشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما کدوم یک از این سه نفر سرمربی پرسپولیس خواهد شد؟؟:fek konam:
وای دنیزلی نه دیگه رویانیان این همه خرج کرد ولی نمی خواد یه مربی خوب بخره ای کاش همون متسو رو بخره تا دیگه مطمئن شیم که قهرمان میشیم
من فکر کنم شانس متسو از بقیه بیشتر باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من متسو بهتر از اون دو نفر هست .............
اون بازیهای زیادی از تیم ملی و باشگاهای ایران رو انالیز کرده و بهتر از اون دو نفر میتونه تو تیمهای ایرانی مربیگری کنه .
به نظر من متسو به درد پرسپولیس نمیخورهcrying::-
همیشه بازی ایران با قطر رو به خاطر متسو دوست نداشتم نگاه کنم
چیزی که من یادم میاد متسو مربی ای هست که نیمه دوم بازی ها رو یا واگذار کرده یا اینکه مساوی
مربی ای خوب هست که نیمه مربیان رو ببره متسو اینجوری نیست
دربی با استقلال فراموش نشدنی بود به خاطر تدبیر دنیزلی بود
به نظرم خوزه گزینه بهتری هست هر چند که فکر کنم متسو به نیمکت پرسپولیس نزدیکتر هست متاسفانه
به هر حال هر کس پرسپولیس رو هدایت میکنه باید حمایت شه:ohum:
ولی یه چیزو نباید فراموش کرد .اینکه فوتبال ما غنی تر از فوتبال عرب هاست
شیوه مربی گری اقای متسو توکشوری مثل قطر با مربی گری تو کشوری مثل
ایران تفاوت های بسیاری خواهد داشت.
من نمی خوام بطور صد درصد از گزینه متسو دفاع کنم ولی مطمنم با این فرصت
اندک وشرایط فعلی باشگاه قادر به پیدا کردن مربی بزرگتری نخواهد بود