پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکن پرتغالی رئال مادرید به عنوان بازیکن سال یوفا انتخاب شد.
مراسم انتخاب بازیکن سال یوفا دیشب در موناکو برگزار شد و کریستیانو رونالدو موفق شد با کسب اکثریت آرا عنوان برترین بازیکن اروپا را از آن خود کند.در این رای گیری 54 رزونامهنگار عضو یوفا شرکت کردند و ستاره پرتغالی رقیبانی همچون آرین روبن هلندی و مانوئل نویر آلمانی را پیشرو داشت.رونالدو در 47 بازی فصل گذشته موفق شد 51 گل به ثمر برساند و آمار 1.09 گل در هر بازی را از خود برجا گذاشت.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهدی بن عطیه، خرید جدید بایرن مونیخ از تقابل با تیم سابقش، رم در لیگ قهرمانان ابراز خرسندی کرد.
مدافع مراکشی هفته ی گذشته از رم به بایرن مونیخ پیوست و در قرعه کشی روز گذشته لیگ قهرمانان، مشخص شد که بایرن و رم در یک گروه هستند.بن عطیه گفت: " از نتایج قرعه کشی بسیار خوشحالم. خیلی دوست داشتم با رم بازی کنیم تا بتوانم باز هم دوستانم را ببینم. بازی فوقالعاده ای خواهد شد."بایرن و رم همچنین در گروه خود، منچسترسیتی و زسکا موسکو را میبینند که این گروه، به گروه مرگ تبدیل شده است.بن عطیه گفت: " گروه آسانی پیش روی ما نیست. با 3 تیم خیلی خوب بازی خواهیم کرد که یکی از آنها، قهرمان انگلیس است. کار آسانی مقابل آنها نداریم، مخصوصا خارج خانه."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تونی کروس، هافبک رئال مادرید برای ژابی آلونسو، هافبک جدید بایرن مونیخ آرزوی موفقیت کرد.
آلونسو امروز به صورت رسمی به بایرن پیوست. او روز گذشته در آلمان بود تا تستهای پزشکی باشگاه شرکت کند و تا دقایقی دیگر، در کنفرانس خبری در برنابئو از رئال خداحافظی خواهد کرد.تونی کروس که در ابتدای تابستان از بایرن به رئال پیوسته بود، برای آلونسو در تیم جدیدش آرزوی موفقیت کرد. او در فیسبوکش نوشت: "ژابی آلونسو، برایت آرزوی بهترینها را در بایرن دارم. آلا مادرید"
منبع :
ماریو گومز مهاجم آلمانى باشگاه فیورنتینا مى بایست فصل پیش را به فراموشى سپارد، فصلی که با دو مصدومیت سنگین براى او به همراه بود و در پایان نیز به قیمت از دست رفتن جام جهانى براى وى به پایان رسید، حال او مى خواهد بار دیگر با قدرت بیشترى به میادین فوتبال بازگردد.
فصل جدید فوتبال در ایتالیا به زودى شروع خواهد شد، اما براى ماریو گومز مهاجم آلمانى فیورنتینا پیش از انجام اولین بازى مقابل رم اتفاقى مهم تر ممکن است روى دهد، بعد از آنکه یوگى لوو سرمربى تیم ملى آلمان از حضور ماریو گومزدر جام جهانى به دلیل عدم آمادگى مهاجم سابق بایرن مونیخ چشم پوشى نمود، حال وى در اواخر این هفته اسامى بازیکنان مورد نظر خود را براى بازى دوستانه مقابل آرژانتین و اولین دیدار از مرحله انتخابى یورو 2016 مقابل اسکاتلند، معرفى خواهد نمود، اما بازهم یوگى لوو بر روى اسم ماریو گومز خط قرمزى خواهد کشید؟ماریو گومز در خصوص بازى در تیم ملى آلمان به روزنامه آلمانى SPortbild گفته است:"طبیعتا من مى خواهم بار دیگر به تیم ملى دعوت شوم." وى مى خواهد اثبات نماید که بعد از کناره گیرى میروسلاو کلوزه نوک پیکان حمله آلمان ها به وى تعلق دارد، بیش از همه به این خاطر که او پیشتر همواره به عنوان مهاجم دوم مطرح بوده است.اما آیا یوگى لوو نیز تصور مشابه اى در این خصوص دارد؟ سرمربى تیم ملى آلمان پیش از شروع جام جهانى 2014 از حضور ماریو گومز اردوى آماده سازى تیمش چشم پوشى نموده بود، چون او بعد از پشت سر گذاشتن آسیب دیدگى سنگینى هنوز به آمادگى کامل نرسیده بود. یوگى لوو در این خصوص گفت:"من معتقدم که ماریو گومز ار لحاظ بدنى توانایى پشت سر گذاشتن چنین تورنمنتى را ندارد."به همین دلیل کوین فولاند به عنوان مهاجم دوم در این اردو به حساب مى آمد. اما این مهاجم جوان هوفنهایمى نیز از راه یابى به کادر 23 نفره و نهایى تیم فاتح جام جهانى باز ماند، به طورى که میرو کلوزه به عنوان تنها مهاجم آلمان در برزیل به حساب مى آمد. در اولین دیدارهاى آلمان در جام جهانى 2014 اما میرو کلوزه نتوانست در ترکیب اصلى آلمان حضور یابد، چون یوگى لوو بازکنان انعطاف پذیرى نظیر توماس مولر و ماریو گوتزه را به کلوزه ترجیح مى داد.ماریو گومز دلایل خوبى براى بازگشت به تیم ملى آلمان ندارد، چون فیورنتینا باشگاه او هنوز در این فصل هیچ بازى رسمى انجام نداده است، با این وجود دعوت یوگى لوو از او مى تواند نشانى خوب براى آینده باشد. به هر حال گل زنى و درخشش او در فلورانس مى تواند سرمربى تیم ملى آلمان را براى دعوت از وى براى حضور در جام جهانى مجاب نماید.علاوه بر تیم ملى آلمان او باید خود را در فیورنتینا نیز به اثبات رساند، سال گذشته و بعد از پیوستن پپ گواردیولا به بایرن مونیخ براى ماریو گومز مشخص شد که او با وجود ماریو ماندژوکیچ شانس کمى براى حضور در میدان خواهد داشت و سرمربى اسپانیایى بیشتر به مهاجم کروات خود اعتماد خواهد نمود. به همین دلیل او مونیخ را ترک نمود و با قراردادى به ارزش 16 میلیون یورو راهى فلورانس شد. در مراسم معارفه او در استادیوم این شهر که 25000 هوادار فیورنتینا حضورداشت، آندرا دلاوالا رئیس باشگاه به هواداران گفت:"شما شایسته داشتن چنین مهاجمى هستید، گومز براى شما به فلورانس آمده است."در فصل گذشته ماریو گومز زمان زیادى براى درخشش در این استادیوم در اختیار نداشت، چون در سومین بازى فصل مقابل کالیارى دچار مصدومیت از ناحیه زانوى سمت چپ شد، دوران این مصدویمت نسبتا طولانى بود و او تا اوایل سال 2014 را به دور از میادین فوتبال به سر برد. بعد از این مصدومیت او تنها در دو بازى به طور کامل حضور یافت و این بار ازناحیه زانوى سمت راست دچار آسیب دیدگى شد و تقریبا کل فصل را از دست داد، در آخرین بازى فصل فیورنتینا گومز توانست در کادر تیم قرار گیرد که براى حضور در جام جهانى هرگز کافى نبود.ماریو گومز مى خواهد در فیورنتینا ثابت نماید که آماده است و مبلغ پرداخت شده براى وى سرمایه گذارى بسیار خوبى بوده است و با گل زنى هاى فراوان انتظارات و آرزوهاى هوادران بنفش هاى ایتالیایى را برآورده سازد. در دوران آماده سازى این مهاجم 29 ساله عملکرد خوبى داشته و بیشترین گل ها را براى تیم خود به ثمر رسانده است، از جمله در پیروزى 2:1 مقابل رئال مادرید. ویچنزو مونتلا سرمربى فیورنتینا در خصوص مهاجم آلمانى تیمش مطمئن به نظر مى رسد:"او هنوز جاى پیشرفت دارد، گذشته او، گل هاى او و موفقیت هاى او قبلا کیفیت او را ثابت کرده اند."ماریو گومز خود نیز به روزنامه ایتالیایى Gazzetta dello Sport مى گوید:"من هنوز آن استقبال پرشور را فراموش نکرده ام و مى خواهم هوادران پرشور فیورنتینا را شاد نمایم." به هر حال روزهاى آینده، روزهاى مهمى براى ماریو گومز خواهند بود،چون او باید مواردى را براى خیلى ها به اثبات رساند.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، قهرمان آلمان، قهرمان انگلستان، قهرمان روسیه و نایب قهرمان ایتالیا در گروه E رقابت های چمپیونزلیگ هم گروه شده اند.
کارل هاینس رومنیگه، مدیرعامل باشگاه بایرن مونیخ در این رابطه گفت: "این یک گروه سخت اما جالب است. ما برای صعود به مرحله یک هشتم پایانی، باید از همان ابتدای کار تمرکز خود را حفظ کنیم."توماس مولر نیز در این مورد گفت: "ما رقیبان خود را به طور عمده از فصل گذشته می شناسیم و این یک گروه بسیار سخت است. چرا که رم از سید 4 تفاوت بسیاری با ویکتوریا پلژن دارد و این دیدار مانند قدم زدن در پارک (آسان) نخواهد بود. اما ما نسبت به صعود خوشبین هستیم."مانوئل نویر که در جمع کاندیدهای دریافت جایزه بهترین بازیکن سال اروپا نیز قرار داشت گفت: "ما اینجا با تیم هایی که آشنایی داریم روبرو خواهیم شد. آنها به هیچ وجه حریفان آسانی نیستند، اما ما از سال گذشته می دانیم که در چه جایگاهی قرار داریم و می توانیم از آن استفاده کرده و پیش برویم."آرین روبن در پایان گفت: "ما با رقیبان فوق العاده ای هم گروه شده ایم، و البته که بسیار سخت خواهد بود. ما چند شب فوق العاده از چمپیونزلیگ در پیش داریم و همگی در این مورد هیجان زده هستیم."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ امروز درباره خریدهای جدید تیمش صحبت کرد.
به نقل از Sport 1، گواردیولا از خریدهای جدید تیمش دفاع کرد و آن ها را خریدهایی به موقع می داند. او همچنین می گوید امکان دارد در بازی فردا شب مقابل شالکه آن ها حضور داشته باشند.گواردیولا درباره قرعه تیمش در لیگ قهرمانان گفت: "در گروه مشکلی قرار داریم، اما این در رقابت های چمپیونزلیگ چیزی عادی است."گواردیولا درباره 2 خرید جدید تیمش گفت: "مهدی بن عطیه خیلی زود تصمیم می گیرد و خیلی زود عکس العمل نشان می دهد، این فاکتورها برای سنی که او (27) در آن قرار دارد عالی است.همه ژابی آلونسو را به خوبی می شناسند. او شخصیتی بزرگ دارد، او یک حرفه ای عالی و بسیار باهوش است. ژابی و بن عطیه بازیکنان خوبی برای باشگاه هستند و من مشتاقانه منتظر کار کردن با آن ها هستم.آیا آنها بازی می کنند؟ من هنوز این را نمی دانم. آلونسو بعد از تست های پزشکی مرخصی کوتاهی گرفت و به اسپانیا برگشت. او به زودی به ما ملحق خواهد شد.من از ترکیب بازیکنان تیم راضی بودم ولی بعد از مصدومیت خاوی مارتینز با رومنیگه، زامر و رشکه برای اتخاذ تصمیمات جدید صحبت کردم. ما برای نگه داشتن تونی کروس مبارزه کردیم، اما در نهایت هر بازیکنی خود درباره اینکه چه چیزی برای او بهتر است تصمیم می گیرد.تونی و ژابی بازیکنانی بزرگ هستند، اما تونی رئال مادرید را انتخاب کرد و ژابی تصمیم گرفت به ما ملحق شود و من از بخاطر این تصمیم از او تشکر می کنم."پپ درباره بازی روز شنبه با شالکه هم گفت: "شالکه بازیکنان خوبی در ترکیب دارد و بازی با آن ها همیشه دشوار بوده است. ما به نمایش بسیار خوب برای برنده شدن در این بازی نیاز داریم. ما بعد از تمرین امروز شرایط را بررسی می کنیم. روبن کوفتگی دارد. بن عطیه و آلونسو آماده هستند."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تماس سرمربی بایرن و حضور ستاره فصل قبل مونیخیها در رئال، دو عامل ترک کهکشانیها توسط ژاپی آلونسو شد.
در هفتهای که پایان یافت، نقل و انتقالات مهمی در سطح قاره اروپا انجام شد. شاید یکی از عجیبترین و غیرمنتظرهترین این انتقالها، حضور «ژابی آلونسو» در تیم پرافتخار آلمان یعنی بایرن مونیخ بود. حضوری که حتی خود اسپانیاییها را هم متعجب کرد.این هافبک 32 ساله روز گذشته در تست پزشکی مونیخیها شرکت کرد که بتواند قرارداد دو ساله خود را با باواراییها امضا کند.در این ارتباط روزنامه مارکا در تحلیلی که جمعه (امروز) منتشر کرد، به علل ترک ناگهانی پایتخت اسپانیا توسط این هافبک با تجربه پرداخته شده است.این نشریه نوشت از زمانی که تونی کروس، هافبک ارزنده آلمان و بایرن پس از رقابتهای جام جهانی 2014 به رئال پیوست، آلونسو حس کرد نقش بسیار محدودتری در آینده سفیدپوشان و کهکشانیها خواهد یافت.از طرفی وقتی پس از مصدومیتهای اخیر تیم ژرمنی با تماس مستقیم پپ گواردیولا، سرمربی بایرن و مربی هموطنش برای همکاری مواجه شد، پاسخ مثبت داد.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، با قرار گرفتن تیم های بایرن مونیخ، منچستر سیتی، زسکا مسکو و رم در گروه E، نکات جالب این گروه را مشاهده می نمایید.
- بایرن مونیخ 5 بار در سال های 1974، 1975، 1976، 2001 و 2013 قهرمان مسابقات شده است و تنها تیم قهرمان مسابقات حاضر در این گروه می باشد و همین تیم در سال های 1982، 1987، 1999، 2010 و 2012 پنج بار نایب قهرمان شده است و رم نیز در سال 1984 یک بار نایب قهرمان مسابقات شده است، تا تیم های این گروه با مجموع 5 قهرمانی و 6 نایب قهرمانی سومین گروه پرافتخار مسابقات را تشکیل دهند.- گروه E شامل قهرمانان سه لیگ داخلی می باشد و تنها رم از این قضیه مستثنی می باشد.- بایرن، منچستر سیتی و زسکا مسکو همگی در قرعه کشی سال گذشته لیگ قهرمانان اروپا هم گروه بودند. قهرمان لیگ روسیه هر 4 دیدار تیمش را در مقابل بایرن مونیخ و منچستر سیتی واگذار کرد. بایرن مونیخ نیز در منچستر پیروز شد، اما در دیدار برگشت در مونیخ مغلوب شد.- بایرن و سیتی علاوه بر فصل گذشته در فصل 12-2011 نیز به مصاف یکدیگر رفتند. بایرن مونیخ در دیدار رفت پیروز شد و در دیدار برگشت مغلوب منچسترسیتی شد.- منچستر سیتی با عوض کردن شکست 2-0 با پیروزی 3-2 در دیدار برگشت فصل گذشته در مقابل بایرن مونیخ، به 10 پیروزی متوالی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا خاتمه داد که یک رکورد محسوب می شود.- رودی گارسیا زمانی که سرمربی لیل بود در مرحله گروهی فصل 12-2011 موفق شد 4 امتیاز در مقابل زسکا مسکو کسب کند، اما زسکا مسکو از گروه صعود کرد.- رم در مرحله گروهی فصل 11-2010 با بایرن مونیخ دو بار دیدار کرد. در دیدار رفت 2-0 مغلوب شد و در دیدار برگشت و در شهر رم با نتیجه 3-2 پیروز میدان شد.- مهدی بن عطیه که چند روز پیش از رم به بایرن مونیخ پیوست، خیلی سریع به مصاف هم تیمی های سابق خود می رود.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژابی آلونسو در اولین مصاحبه بلند خود پس از رفتن به بایرن مونیخ در کنفرانس مطبوعاتی گفت:"از باشگاه رئال مادرید فوق العاده ممنونم. 5 سال فوق العاده را داشتم. رفتن ناراحت کننده است زیرا من در آنجا بسیار لذت بردم. فهمیدن اینکه کی از باشگاه جدا شوید و خداحافظی کنید، دشوار است."
به گزارش AS، آلونسو در ابتدا کنفرانس گفت: "باید از افراد زیادی که به من کمک کردند تشکر کنم. این انتقال فوق العاده بود و من باید از سه مربی که در مادرید با آنها کار کردم تشکر کنم. من از آنها چیزهای زیادی یاد گرفتم. باشگاه بزرگی که به من کمک کرد در آن پیشرفت کنم. از مسئولان باشگاه که به من و خانوادهام کمک کردند که احساس کنیم در خانه هستیم، تشکر میکنم. و البته از هواداران تشکر میکنم که به من احترام گذاشتند و همواره عشقی که یک بازیکن نیاز دارد را نسبت به من داشتند. من همواره عضوی از خانواده رئال مادرید خواهم بود."امیلیو بوتراگوئنو مدیر روابط بین الملل باشگاه رئال مادرید هم در مورد آلونسو در این کنفرانس گفت: "ژابی عضوی از تاریخ باشگاه بوده است. 5 سال را به صورت حرفهای سپری کرد که در داخل و خارج از زمین نمونه بود. از روز اول میدانستم که به ارزشهای باشگاه احترام میگذارد. حالا تصمیم گرفته است یک دوره جدید از زندگیاش را شروع کند. این باعث افتخار بوده است که وی را اینجا داشته باشیم. هیچگاه فراموش نمیکنیم که چه کارهای برای ما کردی و همواره اینجا خانه تو خواهد بود."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در آخرین بازی از هفته دوم فصل جدید بوندسلیگای آلمان، فردا شب دو تیم شالکه و بایرن مونیخ به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
شالکه:
آبی های سلطنتی فصل را به بدترین شکل ممکن آغاز کرده اند، بعد از باختهای پیاپی در دیدارهای دوستانه پیش فصل، آنها ابتدا در جام حذفی مقابل دینامو درسدن شکست خوردند تا در همان مرحله نخست حذف شوند و سپس در هفته اول بوندسلیگا مقابل هانوفر تن به شکست دادند تا فصل جدید رقابتها را نیز با باخت آغاز کرده باشند.ینس کلر سرمربی شالکه که تحت حمایت مدیران این تیم نیز قرار دارد، برای این بازی نمی تواند به علت مصدومیت از چهار بازیکن خود یعنی کلاسنیاچ، گروتسکا، گیفر و جفرسون فارفان استفاده کند، ضمن اینکه وضعیت کلاس یان هونتلار گلزن اول این تیم نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد، هرچند که به احتمال زیاد وی به این بازی خواهد رسید.بعد از مصدومیت کلاسنیاچ به احتمال زیاد بندیکت هوودس به سمت چپ خط دفاعی منتقل خواهد شد تا یان کیرشهوف در دفاع وسط قرار بگیرد، ضمن اینکه با بازگشت مارکو هوگر احتمال دارد که وی جانشین پرینس بواتنگ در خط میانی شود.بدون شک همه امید کلر و هواداران شالکه در این بازی به ساق پای دو ستاره جوان این تیم یعنی یولیان دراکسلر و مکس میر خواهد بود که می توانند برای خط دفاعی احتمالاً سه نفره بایرن بسیار خطرناک باشند.
منبع :