[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دیگه حرفی ندارم......! :|
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دیگه حرفی ندارم......! :|
قانون اول و بهترین راه برای کسب درآمد ، به هیچ وجه از جام حذفی و چمپیوز لیگ حذف نشین ، من لول 6 هستم و توی 5 فصل قبلی فقط 1 بار به نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا نکردم ، دیگه حداقلش نیمه نهایی بوده که پول کم نیاوردم
درقسمت بازیکن خریدن هم اصلاوابدا عجله نمیکنم ، گرونترین بازیکن رو میخرم که پلیرهای کمتری میان سراغش ، اگه کسی نیاد بخره میرم میخرمش ، بیاد قیدشو میزنم میذارم واسه چند ساعت بعد
بازیکنایی بخرین که بهش نیاز دارین تو اون پست و سعی کنید سیستم تیمتونو پیدا کنید ، تغییر سیستم تو هر بازی به نظرمن جواب نمیده ، هر تیمی سیستم خودشو داره
لول 6 هستم ، حداکثر میانگین سطح تیما 49 هست که من با 19 بازیکن میانگین تیمم 45 هست ، ینی عالی هست تیمم ، معمولا بخاطر توکن اذیت نمیشم ، ینی خیلی کم نمیارم ، اما واقعا سخت میشه هر لول که بری بالاتر، کسایی که توی سطحای پایین مشکل توکن دارن بیان لول های بالاتر واقعا کم میارن ، سعی کنید توازن رو حفظ کنید ، هر فصل 4 الی 6 بازیکن خیلی خوب بخرین با کمترین توکن ، بازم میگم نباید توی کاپهای مختلف حذف بشین
اگه player wages رو كم كنم تغير خاصي تو نتايج بازيا بخاطر انگيزه بازيكنا رخ ميده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان بيشتر از درآمد بازيم پول به بازيكنا ميدم.
میخوای حقوق بازیکنات رو کم کنی؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونی که میگی حقوقشونه اگه کمش کنی که دیگه واویلاست!
ولی یه راه دیگه ای هست.برای بازی های مهمی که در پیش دارین برین بخش Finances و قسمت آخر tickets & Bonuses توی هر جامی که مد نظرتونه مقداری رو به win bonus اضافه کنید. این پاداش بازیکناست
در صورت برد بهشون میتونید پاداش بدید.باعث بالا رفتن انگیزشون هم میشه
اصلا مگه میشه حقوق بازیکنا یا همون player wages رو تغییر داد ؟؟؟ نمیشه دیگه ، شاید منظورتون چیزه دیگه ایه
دوستان من تو این بازی یکمی تازه کارم:nishkhand:
الان میخوام ی بازیکن بخرم 6 دقیقه دگ مونده زمانش تموم شه میتونم تو ثانیه های اخر سریع قیمت بدم بخرمش؟:nishkhand:
اسم تیمم: Lahijan FC
نه نمیشه منم تعجب کردم از این حرفش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون احتمالا منظورش چیز دیگه ای هست
شرمنده منظورم win bonus بود. الان حداقل bonus پيشنهاديم ميتونه ٢٠k باشه در حالي كه حداكثر پول بليطم ١٦ هست.چاره چيه؟
سلام
دوستان من بازیکنانم خیلی سریع مسدوم میشن
چیکار باید بکنم
الان تو 9 تا بازی 8 تا مسدوم دارم
من win bonus تیمم همیشه صفر بوده ، همیشه هم قهرمان شدم ، پاداش چیه ؟ وظیفه یه فوتبالیست خوب بازی کردنه ، والسلام ، ما از این پولا نداریم :sohappy:
دوستان نازه کار پیشنهاد میکنم سری به تمام پستهای قبلی بزنید، جواب اکثر سوالاتون گفته شده قبلا