منم یه طوطی داشتم خیلی توپ بود هر چی میگفتی تکرار می کرد خیلی با حال بود...
حیف مرد بدبخت دلم براش سوخت یه 3 یا 4 ماه هست که مرده....:shogh:
خوب دیگه این بحث رو بزارید کنار....:ehe:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم یه طوطی داشتم خیلی توپ بود هر چی میگفتی تکرار می کرد خیلی با حال بود...
حیف مرد بدبخت دلم براش سوخت یه 3 یا 4 ماه هست که مرده....:shogh:
خوب دیگه این بحث رو بزارید کنار....:ehe:
دست گلش درد نکنه :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آهان , این آواتارت خوبه ها ki:: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنوع تو آواتار خوبه ها ولی تو دیگه زدی فک هر چی تنوعه اوردی پایین :hekolah: lol:-
===================
پوستم کنده شد از بس تو تاپیک FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 ) نوشتم :chakoshi:
آوتارارایی که میذارم که یا پارک گیوری یا هارا یا نیکوله همشون خوشگل و عزیزن از آواتار تو هم خیلی بهترن آواتار تو بی معنیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی کارن ؟ خوانندن یا بازیگرن ؟ :eee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی معنی ؟ والا منم میتونستم بیام عکس یه بازیکن بزارم ولی من طرفدار فرد نیستم من طرفدار باشگاه مورد علاقم هستم پس لوگوی باشگاه رو میزارم نه عکس یک فرد رو :sigar:
معنی رو گرفتی یا بیشتر بشکافم ki::
نمی خواد زحمت بکشی بشکافی . این سه تا خوانندن با یه نفر دیگه هم تو گروهشونه گیوری 25 سالشه هارا 23 نیکول 25 سالشه خیلی نازن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الآن رفتم سایت لایو اسکور ببینم بازی دیشب پورتو مالاگا چند چند شده ، دیدم نوشته 1-0 به سود پورتو با گل J. Moutinho یه لحظه فک کردم نوشته J.Mourinho :sooot:
البته خودمم میدونم که اتفاق خیلی مسخره ای بود ولی اینو گفتم که خلاصه یه چی گفته باشیم دیگه :sooot::nishkhand:
میگما اینا که گفتی دخمل هستن یا پسمل ؟ki::نقل قول:
میگما این کره ای چی دارن که تو عاشقشون هستی ؟ به جای اینکه دریس بخونی این اجنوی ها رو نگاه میکنی lol:-
وووووووووووی اون هارا با اون ژستش که گذاشته بودی تو اوتارت منو کشته mas:-
بخدا همشون شک هم هستن . همشون چشم بادومی :nishkhand: اصن تو کشورشون معلوم نی کی به کیه !!!:luuugh:
ولی یه واقعیتی رو بگم این دختراشون نازن :evaa:
همشون دخترن چرا نوشتی اجنوی؟مگه اجنبی نیس؟پسره ی منحرف اون ژستشو عوض کردم که تو بیشتراز این منحرف نشی وگرنه اون عکسو تازه گرفته بودم دختراشون خیلی نازن مخصوصا هارانقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای خاک 2 عالم بر سر فدراسیون کشتی
ایران تنها کشوریه که بهترین مربی جهان و بهترین بازیکن های جهان رو به خاطر ندادن پاداش و پول بهشون میگن هرری
الان واقعا اگه بنا با سوریان بودند کشتی فرنگی 5 تا از روسیه میخورد
اینا لیاقت بهترینی جهان رو ندارن :ey babaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کاملا با تو موافقم..:ookk:
تو المپیک خیلی خوب بود کشتی ولی الان خیلی بد تر شده به قول خودت لیاقت بهترین ها رو ندارن...