میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پک اسکوبورد جدید برای فیفا 13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این مسیر کپی کنید:
FIFA 13\Game\data\ui\game\overlays
و عملیات regenerate روی data 1 انجام بدید
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس واقعا عالیه lay_;;
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی اصلا داخل پوشه overlays فایل big وجود نداره !!!!! خالیه !!!!نقل قول:
:soal:
سلام
لطفا به من کمک کنید برنامه ی نیست که قدرتو تویCareer Mode افزایش بده
شرمنده آقا سعیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط دوستان برای استفاده در بازیهای باشگاهی شماره 2 را به 8 تغییر بدن مثل 2002 را به 8002 و ...
سعید جان اگه می شه کمی بیشتر توضیح بده من به اون قسمت رفتم و جای move player و ls را عوض کردم ولی نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9.7 - All In One
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 190MEGABYTE| PATCH | SCORE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانات:
Version 0.9.7 changelog
- Added Slovenia and Ecuador Goalkeeper Kits
- New Teams licensed : Widzew Lodz, Wisla Krakow, Slask Wroclaw
- GK Kits for all 5 Ekstraklasa teams licensed
- Updated sponsors : Vitoria Setúbal, Pacos de Ferreira, Rio Ave, Roda JC
- Updated Kits : Chile.
- Updated Fonts and Numbers : Schalke, Argentina, River Plate
- New Boots
* adidas F50 adizero III - Black/White/Green
* adidas F50 adizero III - White/ER
* adidas Predator LZ - miadidas Oscar
* adidas Predator LZ - miadidas Muller
* adidas Predator LZ - White/Prime Blue/Yellow
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - White/Black
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Blue/Red
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Black/Yellow
- Flags for EPL, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Liga BBVA
- New Adboards : Serie A, Europa League.
- New HD Balls for Europa League
- New Tattoos
- New Faces
طریقه ی نصب:
STEP 1
Option 1
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 13 main folder ( Run as administrator )
c) Ready
Option 2
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Using BH Editor
DOWNLOAD BH Editor from here
Start FHL BH Editor and select option :
regenerate all BH-files
(take care of extern files)
c) Ready
STEP 2 - ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH
Install Licensed Teams and Leagues Names ( ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH )
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
با نرم افزار x360 تنظیمات رو انجام دادی؟؟؟؟نقل قول:
حتما باید با اون انجام بدی .....
من با فیفا یک مشکل دارم چرا دل پیرو نداره تو سیدنی اف سی نیستeterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-