ببین الکس اگه یه بار دیگه به علی کریمی توهین کنی .....
دیگه نه من نه تو:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین الکس اگه یه بار دیگه به علی کریمی توهین کنی .....
دیگه نه من نه تو:ey babaaa:
سلام منم این برد فوق شیرین رو به همه تبریک میگم
چند تا عکس از بازی پرسپولیس استیل آذین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غلیرضا حقیقی بهترین بازیکن سرخپوشان در این دیدار
:love:ایول حال کردم تبریک به همه ی پرسپولیسی های عزیز :love:
بازی خیلی خوب و جون داری بود و اخرشم خوب تموم شد
فقط به نظره من اون صحنه پنالتی نبود و داور به اشتباه گرفت :chi migi:
:gozaresh: آرفی هم ستاره ی میدان بود :gozaresh:
بیچاررو نیمکت نشین کردن :narahat:
باید حداقل هر 2-3 بازی 1 بازی هم به آرفی بده دایی
:yes:نشون دادکه تشنه ی گل زدنه :yes:
بقیه ی بازیکنا هم خوب بودن مخصوصا فشنگچی هم خوب بازی کرد binam
:jeddiiiii: پرسپولیس زلزله :jeddiiiii:
الانم جو منو گرفته :nishkhand:
استقلالم که الان زیرمونه :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرفی:
آرفی:
نورمحمدی:
به احترام شما من دیگه حرفی از علی کریمی نمی زنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه در یک بازی راحت تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم و آرفی هم فکر کنم تا الان خودشو به دایی تحمیل کرده !
دو تا موقعیت داشت هر دوتا رو گل کرد ! مخصوصا رو گل اول که خیلی عالی کار کرد !
اون پنالتی هم که مثل همیشه داوارا با دایی و پرسپولیس سرناسازگاری گذاشتند ! اگه دربی رو نباخته بودیم الان صدر جدول بودیم !:shogh:
سلام دوستان .كاربر جديد هستم و عاشق ارتش سرخ . سابقه بازي درتيمهاي پايه تيمهاي مختلف تهراني در رده نوجوانان-جوانان و اميد رو تا سال 1371 دارم و اكثر بازيهاي پرسپوليس رو هم از سال 66 تا امروز ديدم .البته امسال كمي تنبلي كردم.
من هم اين برد رو به همه تبريك ميگم با اميد پيروزي پرگل مقابل مس .يا بهتره بگم ذوب كردن مس .
بنظر من آرفي يا "آر في جي " بازيكن بسيار فني و فرصت طلبيه. آرفي مي تونه خط حمله پرسپوليس رو راحت بيمه كنه بشرطي كه علي دايي كمي بيشتر بهش توجه كنه . گلهايي كه در پيام مي زد كار هر گلزني نبود و 2گل اين بازي هم فقط از خودش برميومد . با اضافه شدن غلامرضا رضايي و عمادرضا مطمئنا بهترين خط حمله ليگ رو خواهيم داشت. اميدوارم شيث هم برگرده تا خط دفاعمون هم مهره هاي با تعصب و لايقي داشته باشه.
درانتها فكر مي كنم تيم ما به يه جايگزين براي كريم باقري نياز داره و بايد بفكر باشن تا يه هافبك درگير و باهوش به وسط زمين اضافه كنن تا تو آسياهم باز سروري كنيم .
سلام دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی !:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم با حرفات کاملا موافقم !
البته باید اینو در نظر بگیریم که با شرایطی که برای آرفی پیش اومده و اومدن عمادرضا موندن آرفی یه مقدار سخته ! مگه این که آرفی بتونه تو بازی با مس هم گلزنی کنه !
خب مشخصا گل زدن تو 3 بازی پشت سر هم میتونه قدرت یه بازیکن رو نشون میده !
البته از طرفی جنگیدن تو 3 جام شاید دایی رو مجاب کنه آرفی رو در کنار نوروزی و رضایی و عمادرضا نگه داره !
امیدوارم آرفی بتونه خودشو ثابت کنه !
دايي تا اطلاع ثانوي ممنوعالمصاحبه شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس را تا اطلاع ثانوي ممنوعالمصاحبه کرد.
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال امروز در مورد مصاحبههاي علي دايي عليه مسئولان فدراسيون جلسهاي برگزار کرد و در پايان اين جلسه اعضاي کميته انضباطي به اتفاق آرا راي بر ممنوعالمصاحبه بودن علي دايي تا اطلاع ثانوي دادند.
گفتني است، سرمربي پرسپوليس پس از برتري برابر نفت تهران، عليه محمود رفيعي داور مسابقه و همچنين برخي از مسئولان فدراسيون صحبتهايي را مطرح کرده بود.
كلافدراسيون فوتبال به جاي حل مشكلات مي ره سراغ پاك كردن صورت مساله !
مگه علي دايي چيزي غيراز حقيقت گفت؟ داوري فوتبال ما تو دنيا عقب مونده حساب ميشه. توبازيهايي كه از ليگ اروپاميبينيم داوران با اينكه كار سختي پيش رو دارن و صحنه هاي عجيب و غريب زيادي تو بازيها بوجود مياد ولي خيلي حرفه اي سوت مي زنن. توفوتبال ما اگر بازي هيچ صحنه مهمي هم نداشته باشه باز داورها خرابش مي كنند . اين بازي آخر هم هرجا پرسپوليس جلو ميفتاد بالافاصله سوتهاي داور جهت دار ميشد. اصلا انگار يه دفه هول ميشد به ضررپرسپوليس سوت بزنه !!
صحنه پنالتي كه انقدرمسخره بود بقول دايي يه بچه 5ساله هم مي فهميد پنالتي نيست. بعد گل دوم هم اون مسخره بازي رو داور دراورد كه اصلا معلوم نشدچي بود !!آخرهم يه ضربه بي دليل ازاد بنفع نفت! انگار ماموريت داشت نذاره پرسپوليس ببره !!
هيچ كس سراغ حل مشكل داوريهاي ضعيف و مغرضانه نمي ره. همه مي خوان منتقدان روساكت كنند تا بگن ما بي عيبيم!