سینا داره همینجوری میترکونه سینا جون دوپینگی چیزی نکردی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیکتاتورا کین؟ki::
رحیم علوی نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا داره همینجوری میترکونه سینا جون دوپینگی چیزی نکردی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیکتاتورا کین؟ki::
رحیم علوی نیست؟
دیکتاتور :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرki::
مهدي نيست؟king123:hehee:
goll نیست...........
آفرین رسولroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین 40 امتیازی عمرتو گرفتی:hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفرات برتر هفته چهارم
نفر اول :
سینا با 100 امتیاز:ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفر دوم :
رسول با 40 امتیاز
نفر سوم:
امیر ( یونایتد ) با 35 امتیاز
نکته قابل توجه : در مسابقات این هفته داداش سینا یک رکورد خیلی خوب برای خودش به ثبت رسوند با 100 امتیاز
و این که در دو هفته ی اخیر خبری از امیر 97 ( قهرمان دوره اول و دوم )در جمع نفرات اول نیست
توجه : دوستان به علت کمبود عکس تا اطلاع بعدی مسابقه تعطیل
لطف کنید عکس خود را به بنده پ خ کنید
سلام دوستان
میخواستم بگم شاید این مسابقه رو تا یک مدت طولانی ادامه ندم و براتون مسابقه نزارم ....
اون دوستانی هم که عکس دادن بهم و هنوز عکسشون رو تو مسابقه نذاشتم عذر خواهی منو بپذیرن و چون معلوم نیست من کی دوباره تو دربی فعالیتم زیاد بشه میتونن عکساشونو بزارن تو البوم دربی و از همین جا دست همه کسانی رو که تو این مسابقه منو کمک کردن میبوسم ...
تو همین یک ماهی که براتون مسابقه گذاشتم یکی از بهترین ماه های فعالیتم تو دربی بود...
اما بازم (دقیقا نمیدونم کی ) میام و مسابقه رو براتون راه میندازم
شاد باشید و تندرست نه سست:flowerysmile:
خب با سلامی گرم خدمت دوستاران این تایپیک !
راستش بنا به دلایلی شخصی دیگه نتونستم براتون مسابقه بزارم و فعلا خدا رو شکر در خدمتتون هستم با مسابقاتم و اینکه امیدوارم بتونم سرگرمی خوبی رو براتون بسازم ...
دوستانی که قصد همکاری رو با اینجانب دارند عکس جدید خود را به بنده پ خ کنند ...
پیشاپیش ممنون از همکاریتون دوستان :rose:
خب مسابقت رو شروع میکنم دوباره ...
این دو کدام یک از کاربران دربی میباشند ؟
این دو نفر از کاربران دربی هستند که در یکی از شهر های ایران با هم قرار ملاقات میگذارند و ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من جواب رو کاملا میدونم بگم
سعید manutd
Ashly حالا اسمش رو نمیدونم
خیر اشتب کردی برادر :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان مثلا بگین سمت راست فلانی و سمت چپ فلانی :evaa: