تشکر از مهندس سایت درست شد:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از مهندس سایت درست شد:yes:
هوای تهرون داغونه :gerye:
تو گرد و غبار گم شده ,وقتی نفس میکشی جدول مندلیفو میدی بالا!
خدایا تهرونو برامون کن نیویورک heee::خسته شدیم به قرعان :gerye:
سلام سلام
اهالی دربی همگی خوب هستید؟ چقدر گرمه.... بابا یه آبسرد کن اینجا بذارید ثواب داره به خدا هلاک شدیم ازتشنگی ....
امروز ساعت 11 بود منتظر تاکسی بودم که یه پیکانه جواد چراغ چراغ کرد و گفت بیا بالا ما سوار شدیم و داشتم ماشین و بر انداز می کرد و اندر کف اون سیستمش بودم که گفتیم داش چرا امروز اینقدر گرمه .گفت آره الان ردیفت میکنم؟؟؟؟؟ گفت شیشه رو بده بالا گفتم جانم........ فک میکنید چیکار کرد کولر روشن کرد اونم پیکان .......:hehehe: اونم مدل 75 ....کلا هنگیدم. گفتم حاجی دمت گرم .ازون عشق ماشینا بود گفت 200/4 خریدمش اما 500/3 خرجش کردم فقط 800 تومن دادم واسه کولر.... هی وای من. انصافا کولرش ازکولر پژو سمند و ...... خیلی بهتر بود فکر کنم 20 سانت ارتفاعش بازمین بود.....اینم واسه امروز من....:hehehe:
داداش اگه تو بوشهر میومدی میدونستی هوای بد یعنی چه:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما روزی هزار بار زنده میشیم و میمیریم بخاطر هوای گرممون crying::-
وقتی که باد میاد ، بادهاش مثل اتش هست انگار که تو تنور نانوایی هستی (( داخل تنور هم خنک تره ))ki::
وقتی هوا رطوبتی میشه انگار که بارون میباره ، انقدر رطوبت از اسمان میاد که چند دقیقه بیرون وایسی خیس میشیlagh::
ارومیه هم خنکه جای همتون خالی هر روز که وضع هوا رو تو اخبار دنبال میکنم میبینم نوشته اهواز 47درجه درجا عرق میکنم!!!!
نه واقعا یه چیز شده تو زده به سرت اون جا گفتی میخوای نام کاربریتو حذف کنی اینجام اومدی میگی میخوام زن بگیرم !!ولی تا اون جایی که من میدونم اینجا حتی کمپش اصلا جای اینکارا نیست بعضی سایتا و انجمنا در این رابطه هستند!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی قبول کن خیلی مستقیم و تند سوالت رو پرسیدی
به هر حال اگه جدی گفتی مبارکت باشه:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
حرف من تند نبودفقط یه مشورت بود و مشورت کردن با دوست که نه جرمه نه تند ی داره.این فقط یه سوال بود اون قضیه با این سوال ارتباطتی نداره
خوبه اما قطعا پشیمونی هم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه باحال میخوای!!!!!!!!!!!!!!!!!!lagh::حالا چند سالت هست؟؟؟!!!
به نظر من تا جای ممکن از تجردت استفاده کن و نزار الکی بسته بشی اما بهت نمیاد سن و سالت بالا باشه
زن میخوای که چی بشه ؟!!نقل قول:
تو این گرونی و بدبختی که حاکمه واسه چی میخوای از این زندگی هر چند نکبت بار مثل من لذت نبری ؟!!! اگه زن گرفتی همین یه قلم جنس " آزادی " رو هم که از دست دادی دیگه چیزی ازت نمیمونه ! خوش باش با دوران مجردی ! 26 سال هنوز زوده ! تا 30 سال زن گرفتن یعنی اوج حماقت !
حالا چرا میزنین من یه چیزی گفتم
وفراموش نکن ما ازاد نیستیم که زن بخواد ازادی رو بگیر