-
مصاحبه حنیف عمران زاده
عمران زاده:چكم پاس نشود به زندان مى روم!
حنيف عمران زاده مدافع تيم استفلال براى دريافت رفع مشكل مالى خود به دفتر باشگاه رفت. او كه ظهر روز شنبه به دفتر باشگاه استقلال رفته بود درباره مطالباتش از اين باشگاه اظهار داشت: ۶۵ ميليون دست طلبكار چك دارم كه بايد هرطور شده پاس شود. آبرويم در خطر است. موعد چك چند روز قبل بود اما از طلبكار خواستم ۱۰ روز به من فرصت بدهد. اگر تاامروز(شنبه) چكم نقد نشود، بايد به زندان بروم.به همين دليل به باشگاه استقلال آمدم تا فتح الله زاده چاره انديشى كند.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
هم نكونام مى آيد، هم مجيدى
فتح الله زاده: اين تيم، قوى ترين استقلال تاريخ است!
در حالى كه بعد از تمديد قرارداد مجتبى جبارى با استقلال، بازگشت فرهاد مجيدى به بزرگ ترين دغدغه اين تيم و هوادارانش تبديل شده است؛ على فتح الله زاده طى مصاحبه تلفنى با برنامه ورزشى شبكه تهران اعلام كرد: فرهاد مجيدى به صورت تلفنى به توافق رسيده است.مديرعامل استقلال گفت: با حضور در فدراسيون مدارك را نشان مى دهم تا ثابت شود فرهاد با ما قرارداد دارد و مانعى براى بازگشت فرهاد وجود نداشته باشد.وى افزود: با بازگشت فرهاد و ثبت قرارداد نكونام دل هواداران بيش از پيش شاد خواهد شد و پس از آن تلاش مى كنيم تا با قهرمانى در ليگ و جام حذفى و موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا بزرگ ترين بمب فوتبالى را بتركانيم. اين استقلال قوى ترين استقلال تاريخ فوتبال ايران و آسيا خواهد ش
-
مصاحبه منصور پورحیدری
پول نيست، استقلال با اعتبارش بازيكن مى گيرد
پورحيدرى: استقلال مدعى قهرمانى در آسيا است
منصور پورحيدرى مديرفنى استقلال شرايط آبى پوشان مناسب توصيف كرده و معتقد است كه استقلال نسبت به فصل گذشته كامل تر شده است. پورحيدرى حتى تاكيد مى كند كه استقلال مى تواند با اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا هم مدعى قهرمانى باشد.
او در مورد وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر به سوالات مطروحه پاسخ داده است:
•مثل اينكه استقلال يك تيم سوپر كهكشانى شده است؟!
- مسئولان باشگاه تلاش كردند تا بازيكنان مورد نظر كادرفنى را جذب كنند. همه به ما مى گفتند چرا بى سروصدا هستيد و عقب مانده ايد اما قبلا هم گفتم كه استقلال پارسال تيم خوبى داشت و اكثر بازيكنان منهاى تيموريان حفظ شدند. من فكر مى كنم كمبودها برطرف شده و حالا همه چيز خوب است.
• قبول داريد اين تيم بهتر از تيم پارسال است؟
- مطمئنا تيم فعلى كامل تر تيم پارسال است البته سال گذشته هم آقاى مظلومى خيلى تلاش كرد تا يك مهاجم سرزن به تيم اضافه شود اما اينطور نشد. متاسفانه مصدوميت هاى زيادى هم سراغ بازيكنان آمد اما اميدوارم امسال از اين بدشانسى ها نداشته باشيم.
• جبارى هم مطابق معمول بدون حضور در تمرينات پيش فصل با استقلال قرارداد بست. در اين خصوص چه صحبتى داريد؟
- به هر حال مسائلى بين جبارى و باشگاه وجود داشت كه قضيه ماندن او طول كشيد.
• مثل اينكه حضور نكونام در استقلال قطعى شده است.
- نكونام خودش استقلالى است و يك خانواده استقلالى هم دارد. او هيچ مشكلى براى آمدن به استقلال ندارد و خواسته آنچنانى هم ندارد. فقط بحث رضايت نامه مطرح است كه اين موضوع هم حل خواهد شد.
• آيا مجيدى هم مى آيد؟
- من اطلاعى در اين مورد ندارم.
• آقاى پورحيدرى! استقلال در فصل نقل و انتقالات خيلى خوب عمل كرد. آيا واقعا باشگاه شما بدون پول اين بازيكنان را جذب كرد و نفرات تاثيرگذار خود را حفظ كرد؟
- بله، واقعا در باشگاه پول نيست و استقلال با اعتبارش بازيكن جذب كرده است. اميدوارم هر چه زودتر مشكلات مالى حل شود.
• راستى چرا جنگ رسانه اى فتح الله زاده و رويانيان تمامى ندارد؟
- بحث هاى آنها دوستانه است و مطمئن باشيد با شروع ليگ كمتر خواهد شد. رويانيان و فتح الله زاده هيچ مشكل و اختلافى با هم ندارند.
• به نظر شما پرسپوليس قوى تر است يا استقلال؟
از حالا نمى توان نظر داد و بايد منتظر شروع بازى ها باشيم اما من در مورد استقلال بايد بگويم كه امسال تيم بسيار خوبى دارد. اين استقلال حتى مدعى قهرمانى در آسيا است و هواداران هم توقع دارند كه در همه جام ها موفق باشيم.
-
مصاحبه امیر حسین صادقی
نمى توان به نكونام لقب جانشين داد
صادقى: دوست ندارم وارد جزييات كاپيتانى شوم
اميرحسين صادقى مدافع با تجربه استقلال برخلاف پيش بينى ها، امسال بازوبند كاپيتانى را بر بازو نخواهد بست. خيلى ها تصور مى كردند او در فصل جديد كاپيتان باشد اما در نهايت امير قلعه نويى تصميم گرفت بازوبند را به رحمتى بدهد.وقتى سرمربى استقلال در اردوى تركيه، رحمتى را كاپيتان كرد حرف و حديث هاى زيادى در مورد ناراحتى چند بازيكن استقلال از جمله اميرحسين صادقى مطرح شد. او اما اين موضوع را تكذيب كرده و گفت: دليلى ندارد براى كاپيتان نشدن ناراحت باشم. اين تصميمى است كه امير قلعه نويى گرفته و من هم به عنوان يك بازيكن فقط مى خواهم كار خودم را انجام بدهم و توجهى به اين مسائل ندارم. به هيچ عنوان نمى خواهم وارد جزييات كاپيتانى بشوم و فقط مى خواهم روى عملكرد خودم تمركز كنم. صادقى تصريح كرد: الان ديگر بازى آسان وجود ندارد و همه بازى ها سخت است. ما بايد اول و آخر با همه تيم ها بازى كنيم ولى مهمترين موضوع اين است كه از همان هفته هاى ابتدايى بيشترين امتيازها را گرفته و در نهايت قهرمان ليگ شويم.اين روزها خبرهاى مختلفى در خصوص حضور جواد نكونام در استقلال شنيده مى شود. صادقى در پاسخ به اين سوال كه آيا نكونام مى تواند جانشين خوبى براى آندارنيك تيموريان باشد، اضافه كرد: نمى توان به نكونام لقب جانشين را داد چون او خودش بازيكن بزرگى و كاپيتان تيم ملى است. او حتى اگر در اوساسونا بماند مى تواند بازوبند را بگيرد و فكر مى كنم حضورش در استقلال به ما كمك خواهد كرد.
-
جدايى مبعلى و محمدى براى استقلال مشكل ساز نمى شود
صالح: همه بازيكنان تابع قلعه نويى هستند
مربى تيم فوتبال استقلال خيلى اميدوار است كه اين مجموعه ليگ را با قدرت شروع كند و در ادامه كار هم روند خوبى داشته باشد تا به اهدافش در فصل جديد برسد.
حرفهاى مجيد صالح را در ذيل مى خوانيد:
• از شرايط استقلال راضى هستى؟
- شرايط تيم خوب است. نفراتى كه اضافه شده اند، بايد ببينيم از نظر بدنى چطور هستند اما در مجموع براى شروع ليگ وضعيت خوبى داريم.
• چقدر اميدوار هستيد كه ليگ را با قدرت شروع كنيد؟
- هدف ما همين است. اميدوارى يك بخش قضيه است و همه مى خواهند ليگ را خوب شروع كنند اما هدف مجموعه استقلال اين است كه ليگ را با قدرت شروع كند. بايد شروع خوبى داشته باشيم و روند خوبمان را حفظ كنيم البته در همه جاى دنيا همينطور است و تيمها چون فصل بدنسازى را پشت سر گذاشته اند، معمولا در،۴ ۵ هفته اول ممكن است در شرايط آرمانى نباشند.
• تفاوت استقلال با تيمهاى ديگرى كه در آنها كار كرده ايد، چيست؟
- استقلال يك مجموعه بزرگ بازيكنان قابل است. به لحاظ فنى يك سرى بازيكن سرنوشت ساز و تاكتيك پذيرتر هستند و مجموعه اى با پتانسيل بالا داريم. نسبت به فصل قبل ۷۵ درصد تيم حفظ شده اند و يك سرى نفرات اضفه شده اند كه حسن بزرگى براى تيم ما است.
• بازى اول شما با آلومينيوم هرمزگان است. اين ديدار را چطور پيش بينى
مى كنيد؟
- تيمهايى كه از ليگ يك مى آيند، ناشناخته هستند و تيمهاى ناشناخته هم شرايط ويژه خودشان را دارند و بايد بيينيم كه در زمين مسابقه چه اتفاقى مى افتد و چه شرايطى پيش مى آيد.
• عدم حضور مجتبى جبارى در تمرينات اول فصل مشكل ساز نمى شود؟
- مديريت قلعه نويى فوق العاده است و همه بازيكنان تابع هستند و همه بايد به تيم كمك كنند. اگر شرايط جبارى خوب باشد، بيشتر مى تواند به تيم كمك كند. به تك تك نفرات فكر شده و قرارداد با آنها امضا شده است. تمام بازيكنان مورد نياز هستند و بايد در خدمت استقلال باشند.
• جدايى مبعلى و محمد محمدى براى استقلال مشكل ساز نمى شود؟
- فكر نمى كنم مشكلى از اين لحاظ پيش بيايد تصميمى بود كه خودشان گرفتند و انشاءالله موفق باشند. به هرحال تفكراتى براى آينده كارى شان داشته اند كه چنين تصميمى گرفته اند.
-
مصاحبه سيد امين منوچهرى
چكى كه به سايپا داده ام از قراردادم كسر مى شود
منوچهرى: مى خواهم در بازى اول براى استقلال گل بزنم
سيد امين منوچهرى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران با ابراز رضايت ازاردويى كه اين تيم در تركيه داشت ، اعتقاد دارد سال خوبى در انتظار آبى پوشان خواهد بود. او اظهارداشت: اردوى خوبى را در تركيه برگزار كرديم و بعد از دوره بدنسازى با مرور برنامه هاى تاكتيكى مد نظر مربيان توانستيم به هماهنگى قابل قبولى دست پيدا كنيم.وى ادامه داد: آمادگى و هماهنگى بازيكنان در اردوى تركيه همه را به داشتن فصلى خوب در استقلال اميدوار كرد. شايد بازيكنان به آمادگى صد در صد نرسيده باشند اما نسبت به بقيه بازيكنان ليگ آماده تر خواهيم بود. با تيم خوبى كه بسته شده من به استقلال بسيار اميدوار هستم و ايمان دارم كه سال خوبى را پيش رو خواهيم داشت.منوچهرى با اشاره به شرايط خود گفت: وضعيت خوبى دارم. آماده هستم و منتظرم ليگ شروع شود تا بازيهاى خوبى با پيراهن استقلال به نمايش بگذارم. تلاش مى كنم در اولين بازى كه براى استقلال به ميدان مى روم گل بزنم.وى درباره چكى كه براى صدور رضايت نامه اش به باشگاه سايپا داده، خاطرنشان كرد: من چكى را براى پايان شهريورماه به باشگاه سايپا دادم كه تا آن زمان شرايط باشگاه استقلال هم خوب شده باشد و بتوانند اين چك را پاس كنند. قرار است مبلغ اين چك از قرارداد من كسر شود و چون خيلى دوست داشتم استقلالى شوم اين شرايط را قبول كردم.
-
آبى پوشان يارگيرى خوبى داشته اند
فريبا: استقلال مدعى اصلى قهرمانى است
بهتاش فريبا مربى سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: قهرمانى در ليگ برتر باشگاه هاى ايران دشوارتر از ليگ قهرمانان آسيا است.او افزود: تيم هاى حاضر در ليگ برتر فوتبال ايران به دليل فشردگى رقابت ها بايد تلاش مستمرى براى قهرمانى انجام دهند، چرا كه كوچكترين اشتباه مى تواند آنها را از دست يافتن به مقام قهرمانى بازدارد. وى از تيم هاى استقلال، پرسپوليس، سپاهان و تراكتورسازى به عنوان مدعيان قهرمانى دوازدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاى ايران نام برد. بازيكن اسبق تيم ملى فوتبال ايران اظهار داشت: مربيان خارجى كه با بودجه بيت المال هدايت تيمهاى باشگاهى و ملى كشورمان را بر عهده مى گيرند بايد از مربيان جوان ايرانى به عنوان دستيار در كنار خود استفاده كنند. فريبا افزود: مربيان خارجى و به خصوص پرتغالى مجربى براى هدايت تيم هاى كشورمان به ايران آمده اند، اما مديران فوتبال كشورمان بايد در نظر داشته باشند كه اين مربيان نبايد دستياران خود را نيز از خارج از كشور به ايران بياورند.وى با بيان اينكه حضور يك دستيار خارجى در كنار مربيانى كه براى هدايت تيم هاى كشورمان به ايران مى آيند منطقى است، ادامه داد: در ساير موارد بايد مربيان جوان داخلى با قرارگرفتن در كنار مربيان برجسته خارجى از تجربيات آنها استفاده كنند تا دانش مربيان كشورمان بيشتر شود. مربى سابق تيم استقلال در خصوص وضعيت كنونى اين تيم گفت: آبى پوشان امسال به خوبى يارگيرى كرده اند و انگيزه بازيكنان اين تيم براى كسب نتايج مطلوب بسيار بالا است. خوشبختانه اكثر بازيكنان فصل گذشته استقلال حفظ و تعداد ديگرى نيز كه با افكار تاكتيكى امير قلعه نويى سازگار هستند به تيم اضافه شده اند. وى خاطر نشان كرد: بازيكنان استقلال نسبت به گذشته باتجربه تر هستند و امسال مى توانند علاوه بر ليگ برتر باشگاه هاى ايران، در ليگ قهرمانان آسيا نيز به نتايج مطلوب ترى دست يابند. بازيكن اسبق تيم ملى در پاسخ به اين پرسش كه «آيا تيم ملى كشورمان به جام جهانى صعود مى كند؟»، اظهار داشت: فوتبال ملى كشورمان بايد به جايى برسد كه آرزوى ما رفتن به مرحله دوم نهايى جام جهانى باشد، نه اينكه فقط در جام جهانى حضور يابيم. در صورتى كه نهايت آرزوى ما حضور در جام جهانى باشد هيچگاه به اين
رقابت ها صعود نخواهيم كرد.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
مجيدى تحميلى نيست، خودم تجديدنظر كردم
قلعه نويى: نكونام بيايد، كاپيتان مى شود
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: در صورت حضور نكونام در استقلال او كاپيتان مى شود.وى پيش از آغاز تمرين ديروز استقلال در جمع خبرنگاران در مورد اينكه استقلال يك تيم كهكشانى است، گفت: استقلال هميشه تيم بزرگى بوده است. اينكه مى گويند استقلال كهكشانى است، به بازيكنان فشار و استرس وارد مى كند. استقلال هميشه بزرگ بوده و در داخل زمين با بازى هاى خوب خود اين مسأله را ثابت مى كند. بازيكنان بايد تاكتيك پذير باشند زيرا كهكشانى به اسم نيست و نام ها بزرگى نمى آورد. مثلا مسى در هر مسابقه بيش از ۱۰ كيلومتر مى دود اگر او اين همه دوندگى نداشته باشد، مسى نمى شود. بازيكنان بايد ياد بگيرند نظم و انضباط داشته و تاكتيك پذير باشند.سرمربى استقلال در مورد اينكه بازيكنان پرسپوليس بهترند يا استقلال گفت: من مقايسه نمى كنم اما تيم ما هميشه خوب بوده و بازيكنانى كه مانده اند و آنهايى كه آمده اند بازيكنان خوبى هستند.قلعه نويى در مورد وضعيت جواد نكونام براى حضور در استقلال گفت: تكليف نكونام به زودى مشخص مى شود.وى در مورد حضور فرهاد مجيدى و اينكه صراحتا گفته اين بازيكن را نمى خواهد، تصريح كرد: در اين مورد از فتح الله زاده سوال كنيد.قلعه نويى در مورد اينكه فرهاد مجيدى به او تحميل شده يا نه، اظهار داشت: من هيچ چيز تحميل شده اى را نمى پذيرم. اگر قرار است مجيدى به استقلال بيايد، قطعا با نظر كادر فنى مى آيد. جايى كه قلعه نويى باشد تحميلى در كار نيست. بين من و فتح الله زاده صحبت هايى انجام شد و من نظرات ايشان را شنيدم و در برخى مسائل تجديد نظر كردم.قلعه نويى در مورد اينكه گفته مى شود فتح الله زاده گفته جبارى را تو خواستى و حالا من مجيدى را مى خواهم، گفت: فتح الله زاده مدير عامل و مسئول همه كارهاى اجرايى است و كادر فنى نيز زير نظر ايشان است و با هماهنگى او كارها را انجام مى دهد اما برخى شيطنت مى كنند همانگونه كه در مورد بحث كاپيتانى اين كارراكردند. در حالى كه هيچ مشكل خاصى وجود نداشت و كاپيتانى بانظرفتح الله زاده انتخاب شد و مسأله خاصى هم نبود. (در اين لحظه قلعه نويى باز هم با خبرنگار صدا و سيما جر و بحث مختصرى داشت و معتقد بود او نمى گذارد صحبت هايش تمام شود و به او گفت اجازه بده من حرف هايم را بزنم و بعد سوالت را بپرس زيرا حافظه ام ضعيف است.)قلعه نويى در پاسخ به سوال همان خبرنگار كه در صورت حضور جبارى و نكونام كدام بازيكن كاپيتان استقلال مى شود، گفت: ما يك كاپيتان بيشتر نداريم. اين تيم استقلال متعلق به مردم است و هر كسى هم بخواهد در مورد مسأله كاپيتانى ورود كند، كنار گذاشته مى شود. كاپيتان اول ما مهدى رحمتى است و اگر جواد نكونام بيايد او كاپيتان خواهد بود. نيازى نيست كه من بگويم. بازيكنان خودشان بازوبند را به نكونام مى دهند.آن خبرنگار صدا و سيما هم به قلعه نويى گفت ما ديگر سوال نمى پرسيم تا شما آرامش تان به هم نريزد و مردم هم ندانند. قلعه نويى در جواب گفت: مگر هر سوالى كه پرسيدى جواب ندادم؟ مثل اينكه حواست نيست. در مورد كاپيتانى هم صحبت كردم.قلعه نويى در مورد ناراحتى بازيكنان از مشكلات مالى باشگاه گفت: طبيعى است وقتى مشكلى به وجود مى آيد بايد ريشه يابى و درمان اصولى انجام شود. اگر دندان شما درد بگيرد شايد با ۲،۳مسكن بتوانيد آن را آرام كنيد اما بعد از آن بايد درمان اساسى رويش صورت گيرد. فتح الله زاده و هيأت مديره نيز به دنبال راهكار اساسى هستند تا پول به بازيكنان داده شود. بازيكنان ۵ هفته است كه تمرين را شروع كرده اند بدون آنكه پولى بگيرند. با توجه به اخبارى كه از ديگر تيم ها مى رسد كه فلان بازيكن فلان قدر گرفته، بازيكنان استقلال فداكارى و ايثار مى كنند.قلعه نويى در مورد اينكه ميشائيل هنكه براى بازگشت به استقلال ابراز تمايل كرده، گفت: هنكه از مربيان بزرگ دنياست كه در تيم هاى دورتموند، بايرن مونيخ و حتى تيم ملى آلمان كار كرده است. مربى براى آنكه بتواند در بوندس ليگا كار كند بايد دوره هايى را بگذراند كه حتما هنكه اين دوره ها را گذرانده است. من روزى كه به استقلال آمدم سراغش را از فتح الله زاده گرفتم كه گفت مراجعه نكرده و چون سال قبل هم با او كار نكرده بودم ديگر پى آن را نگرفتم اما فتح الله زاده گفت هنكه خودش نيامده است.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
کار مجیدی را تا آخر هفته تمام میکنیم
هنکه بدون اجازه ما در آلمان چه میکند؟
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: هنکه با ما قرارداد دارد و نمیدانم بدون اجازه ما در آلمان چه کار میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین شرایط استقلال، پیوستن جواد نکونام و مسائل مختلف صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: اینکه گفته میشود جذب نکونام 10 میلیارد تومان برای شما هزینه دارد، درست است؟
آنهایی که این مسائل را مینویسند به زودی به دادگاه میآیند و آن وقت متوجه میشوند تشویش اذهان عمومی یعنی چه. وقتی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کردم رقم دقیق او چقدر است همه متوجه میشوند. اگر رقم پرداختی من به نکونام یک ریال بیشتر از آن چیزی باشد که در کنفرانس اعلام میکنم آن وقت من را اعدام کنند. من اگر 1.5 میلیارد پول داشتیم تیموریان را نگه میداشتیم.
فارس: پس با این حساب همه چیز تمام شده است.
تقریبا همینگونه است و قرارداد این بازیکن به احتمال فراوان روز پنجشنبه هفته جاری در هیئت فوتبال ثبت خواهد شد.
فارس: شما به جواد نکونام قول کاپیتانی دادهاید؟
اصلا من در چنین مسائلی دخالت نمیکنم. ممکن است قلعهنویی از من نظر بخواهد ولی من هیچ وقت نمیگویم که کاپیتان چه کسی باشد.
فارس: فرهاد مجیدی چطور؟
صبح امروز با فرهاد صحبت کردم. قرار است آخر هفته او به تهران بیاید و همه چیز را تمام کنیم.
فارس: قلعهنویی اعتقاد داشت در خصوص مجیدی باید از شما سوال کنیم.
همینطور است. من پل ارتباطی با فرهاد مجیدی بودم. مگر یادتان نیست که در خصوص جباری، قلعهنویی مسئولیت قبول کرد و مذاکرات را به او واگذار کرده بودم؟ ما میخواستیم اختلافات به استقلال ضربه نزند و همینگونه نیز شد. حالا هم مسئولیت مجیدی را من قبول کردم تا با او مذاکره کنم.
فارس: اما گفته میشود قلعهنویی پذیرفته جباری برگردد و مجیدی بیاید اما حالا که کار جباری تمام شده سرمربی استقلال مخالف بازگشت مجیدی است.
این مسائل کذب محض است. ما همه چیز را با هم هماهنگ میکنیم و یک عده از ارتباط خوب ما ناراحت هستند.
فارس: قرار است فرهاد مجیدی در صورت توافق با استقلال امسال از فوتبال خداحافظی کند؟
اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد بحثی وجود ندارد و ما کمک میکنیم او به جرگه مربیان بپیوندد اما هنوز در این خصوص با من صحبتی نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: در خصوص ماجرای هنکه و ابراز تمایل او برای بازگشت به استقلال توضیح دهید.
تمام تعهدات را در مورد قرارداد هنکه انجام دادیم. ایشان پاداشها را میخواهد و جریمهها را یادش رفته است. اصلا چه کسی به او اجازه داده در تمرینات شرکت نکند؟ اگر او تا هفته آینده به تهران نیاید مطمئنا به فیفا شکایت خواهیم کرد.
فارس: اما قلعهنویی گفته در بدو ورودش به استقلال سراغ هنکه را از شما گرفته و شما گفتید که او نیست.
مگر دروغ گفتم؟ قلعهنویی از من پرسید هنکه کجاست و من هم گفتم به ایران نیامده. حتی به او ایمیل زدهایم و گفتیم که اگر ادعا داری قرارداد بستهای پس چرا در ایران حضور نداری؟ شما یک مطلب پیدا کنید که من گفته باشم هنکه را نمیخواهم. قراردادش را به موقع پرداخت کردهایم و فقط پاداشها و جرایم باقی مانده است. ظاهرا او یادش رفته که در یکی دو مسابقه فصل پیش به خاطر برخی نتایج کادر فنی را 5 درصد جریمه کردیم. مگر مظلومی و بهتاش فریبا جزو کادر فنی نبودند چطور آنها جریمهها را پذیرفتند. آقای هنکه، اگر شما با ما قرارداد داری آلمان چه کار میکنی؟ همانطور که گفتم از طریق فیفا غیبت ایشان را پیگیری میکنیم و اگر کسانی بدون اطلاع از مفاد قرارداد هنکه با استقلال آب به آسیاب بریزند علیه آنها اقامه دعوی خواهیم کرد.
فارس: رویانیان اعتقاد دارد در ماه رمضان نباید مسابقات برگزار شود نظر شما چیست؟
به عنوان مدیر یک باشگاه دولتی بزرگ ورزشی تابع قانون نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم. اگر این نظام تشخیص میدهد مسابقات برگزار شود ما بازی میکنیم و اگر قضیه برعکس باشد بازی نخواهیم کرد. من در این مورد تصمیمگیری نمیکنم و این مسئله در حیطه وظایف من نیست.
فارس: ظاهرا چند بازیکن مشکل مالی داشتند و قرار بود دیروز با آنها صحبت کنید.
روز گذشته به بازیکنان پیغام فرستادم که قبل از بازی به آنها پول خواهم داد. قرار است امروز چند جلسه درباره مسائل مختلف به خصوص اسپانسر داشته باشم. به آنهایی که تماس نگرفتم اعلام میکنم تا قبل از بازی روز جمعه با آلومینیوم به بازیکنان مبالغی را خواهم پرداخت.
فارس: صحبت خاصی ندارید؟
از هواداران استقلال تشکر میکنم. همیشه میگویند صبر کلید مشکلات است و آنها نیز صبوری کردند و دیدند که تیم خوبی بستیم و امیدواریم که ثمراتش را در طول مسابقات ببینیم.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنویی: قرار نیست اول تمرین همه با من سلام و علیک کنند
جباری از هفته سوم بازی میکند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال ضمن ناراحتی از این که نوشته شده جباری با ۴۰ دقیقه تاخیر نزد او رفته گفت: مگر قرار است همه نزد من بیایند و سلام و علیک کنند؟
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از پایان تمرین تیم استقلال در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که رویانیان اعلام کرده پرسپولیس در ماه رمضان در بازیهای لیگ شرکت نمیکند، گفت: خدمت آقای رویانیان ارادت دارم ولی ما چیزی که قانون مشخص میکند را اجرا خواهیم کرد.
وی افزود: به نظرم دوستان سازمان لیگ حتما اجازه گرفتند و از علما سؤال پرسیدند و تصور میکنم که در کشورهای عربی هم بازیها انجام میشود. در سال 87 میلادی هنگامی که در قطر بازی میکردم در ماه رمضان مسابقات برگزار میشد. با احترام به آقای رویانیان هرچه قانون بگوید انجام میدهیم.
سرمربی تیم استقلال در مورد گران شدن بلیط بازیهای لیگ دوازدهم گفت: تمام سرمایههای این فوتبال مردم هستند و ما باید کاری کنیم که مردم به ورزشگاهها بیایند. در کشورهای عربی برای آنکه 500 نفر را به استادیوم بکشند ماشین جایزه میدهند و ما این سرمایه که مردم هستند را داریم و باید به آنها خدمات رفاهی بدهیم. اگر بلیت بازیها گران شود دردی دوا نمیکند و باید به فکر راهحل دیگری بود.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که هنکه مجدداً اعلام آمادگی کرده تا به استقلال برگردد، گفت: هنگامی که به استقلال آمدم از فتحاللهزاده پرسیدم که هنکه کجاست و ایشان گفتند من هم تعجب میکنم چرا هنکه به ایران نیامده است.
قلعهنویی در پاسخ به این سؤال که آیا کار نکونام با استقلال تمام شده یا خیر، پاسخ داد: امیدوارم که کارش با استقلال تمام شده باشد.
یکی از خبرنگاران پرسید آیا شما قول قهرمانی آسیا را دادهاید که قلعهنویی پاسخ داد: من اصلا چنین قولی ندادم و هیچ مربی عاقلی این کار را نمیکند. تیم ما توانایی و پتانسیل این را دارد که نتایج خوبی کسب کند اما من هیچ جا قول قهرمانی ندادهام و اینجا هم می گویم که قولی نمیدهم.
یکی دیگر از خبرنگاران گفت: آیا شما مسئولیت جباری را قبول کردهاید، که قلعهنویی پاسخ داد: وی جزو سرمایههای این مملکت است و در چارچوب باشگاه حرکت میکند. متاسفانه یک روزنامه تیتر زده که جباری با 40 دقیقه تاخیر نزد من آمد. همه دوستان خبرنگاران شاهد بودند که ما دنبال چنین مسائلی نیستیم و ناراحتم که چرا دروغ مینویسند. من با او پیش از این جلسه داشتم و تلفنی هم حرفهایم را با هم زدیم. مگر قرار است هر کسی به تمرین میآید اول نزد من بیاید و سراغ من را بگیرد و سلام و علیک کند؟
وی در پایان در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری و اینکه آیا او هفته اول بازی میکند، گفت: به مربی بدنساز استقلال برنامه دادیم تا با جباری کار کند و این بازیکن نیاز به 3 هفته زمان دارد تا آماده شود.