-
زانتی: جسارت فراوان و یک برد به سبک اینتر
inter.ir - ما می دانستیم 3 امتیاز برایمان حیاتیست و تلاش زیادی برایش کردیم که ارزشش را داشت.
زانتی در ادامه گفت: من و کامبیاسو سال گذشته انتقاد های زیادی را تحمل کردیم، نمی دانم به دلیل سنمان باشد یا نه اما من هیچ وقت از دویدن و تلاش کردن نمی ترسم. من میدانم که روزی که احساس کنم تیم به من احتیاجی ندارد و مفید نیستم باید بروم و خداحافظی خواهم کرد. اما الآن من هنوز انگیزه های زیادی دارم.
برد این چنینی لذت فراوانی دارد و ما واکنش با شکوهی داشتیم. برگشتن به بازی و بردن آن اصلاً ساده نیست، این بازی در قلب ما ثبت خواهد شد. من می خواهم این برد را به سانتی (از اقوام زانتی) تقدیم کنم که سه سالش است و دیروز تحت یک جراحی سخت قرار گرفت و الآن وضعیتش خوب است، به خانواده ام و به فاکتی تقدیم کنم. ما جسارت زیادی نشان دادیم، یک برد به سبک اینتر!
-
کامبیاسو:اینتر در راه قهرمانی قرار دارد
اختصاصیinter.ir-استبان کامبیاسو معتقد است که پیروزی در دربی شروع کار برای رسیدن به قهرمانی است.
اینتر روز گذشته با ترکیب3-4-3 به مصاف یوونتوس رفت و با نتیجه 3 بر 1 به برتری رسید.
کامبیاسو در رابطه بازی با یوونتوس گفت:
استراماچونی سیستم مناسبی برای این بازی اتخاذ کرده بود و با توجه به اینکه نقاط ضعف یوونتوس رو به خوبی شناسایی کرده بودیم توانستیم آن ها را شکست دهیم.
کنترل یوونتوس سخت بود اما ما تونستیم این کار را با پرس زیاد انجام دهیم و روی ضد حملات به گل برسیم.
این پیروزی به تیم ما روحیه ی بسیار زیادی خواهد داد و انگیزه ی ما برای بازی های بعدی بیشتر خواهد شد.
در حال حاضر در ابتدای راه هستیم اما هدف ما رسیدن به قهرمانی است و ما برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را انجام می دهیم.
اینتر با اختلاف یک امتیاز نسبت به یوونتوس در رده ی دوم قرار دارد.
-
تغییرات اساسی در بازی آینده "لیگ اروپا میدان هنرنمایی جوانان"
اختصاصی Inter.ir - بنابر گزارش گازتا دلا اسپورت اینتر تغییرات اساسی را در بازی آینده خود خواهد داشت.اینتر پس از یک بازی سنگین در مقابل رقیب دیرینه خود باید پنچشنبه شب در مقابل پارتیزان در لیگ اروپا قرار بگیرد.استراما قصد دارد تا به بازیکن های اصلی تیم استراحت داده و به بازیکنان دوم تیم فرصت هنرنمایی دهد.از جمله این بازیکنان میتوان به اوبی - آلوارز - پریرا - جاناتان و سیلوستره اشاره کرد.
همچنین این بازی یکی از فرصت های مدافع برزیلی اینتر برای افزایش شانس ماندنش در اینتر است.جاناتان تا کنون نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در صورت ادامه این روند احتمال خروج او از باشگاه افزایش خواهد یافت.
-
مصدومیت والتر ساموئل و خطر از دست دادن بازی با آتالانتا
اختصاصی Inter.ir - والتر ساموئل مصدومیتی کهنه در پای راست خود دارد و به نظر میرسد این مصدومیت در تورین جدی تر شده است.آزمایش هایی امروز بر روی او انجام میشود تا میزان دقیق آسیب دیدگی او مشخص شود.این احتمال وجود دارد او علاوه بر بازی روز پنچشنبه در مقابل پارتیزان بازی روز یکشنبه در مقابل آتالانتا را هم از دست دهد.
دیگر ستاره مصدوم تیم وسلی اسنایدر میباشد.انتظار میرود وسلی پس از مصدومیت عضلانی جدی که در 26 سپتامبر در ورونا برایش اتفاق افتاد تا دو هفته دیگر به میادین بازگردد.بدین ترتیب او نیز بازی در مقابل آتالانتا را از دست خواهد داد . به احتمال فراوان او در بازی مقابل کالیاری که در 18 همین ماه برگزار میشود به میادین بازگردد.
-
خبر فوری : "استراما شایسته یک هدیه است - ملاقات ایجنت پائولینهو و سران اینتر"
اختصاصی Inter.ir - نتایج آندره استراماچیونی تا کنون عالی بوده است و شور و هیجان خاصی را برای نرآتزوری ها بوجود آورده است.حال این مربی ایتالیایی در حال دریافت یک هدیه درخور نتایجش است.
هدف شماره یک اینتر در بازار نقل و انتقالات زمستانی بدون شک هافبک برزیلی تیم کورنتیانس "پائولینهو" میباشد.هدفی که آندره استراماچیونی میتواند امیدوار باشد که بزودی بدست بیاورد.
بنا بر گزارش اسکای اسپورت : برناندو ایجنت پائولینهو ساعاتی است که وارد ایتالیا شده و به شهر میلان آمده تا فردا ملاقاتی را برای نهایی کردن انتقال پائولینهو به اینتر انجام دهد.
این ایجنت در تابستان نیز چندین بار به میلان آمده بود و اکنون بار دیگر به این شهر آمده است تا مراحل انتقال پائولینهو به اینتر را انجام دهد.گوبی مالک باشگاه کورینتیانس بارها به صراحت اعلام کرده است که قصد فروش پائولینهو را به هیچ وجه ندارد اما در واقعه این انتقال به سرعت در حال انجام است و این انتقال بزودی اتفاق خواهد افتاد.
دی مارزیو تحلیل گر اسکای در گزارشی میگوید : " محتمل است در چند ساعت آینده , شاید هم فردا , ملاقاتی میان ایجنت پائولینهو و سران اینتر انجام شود و مراحل انتقال پائولینهو نهایی شود.هدیه اول بسیار گران بها و شایسته است و استراماچیونی پس از پیروزی ارزشمند در تورین به این هدیه بسیار نزدیک است."
-
زانتی:باید شکست را پذیرفت
اختصاصیinter.ir
خاویر زانتی باخت مقابل آتالانتا را پذیرفته اما او معتقد است اینتر شایسته پیروزی بوده است.
اینتر پس از ده برد متوالی یک شنبه شب در برگامو 3بر2 نتیجه را به آتالانتا واگذار کرد.
زانتی در مصاحبه با کانال اینتر گفت:
آتالانتا خوب بازی کرد و ما را مجبور به پذیرش شکست کرد.
آتالانتا زمانی گل دوم و سوم را به ثمر رساند که ما این تیم را تحت فشار گذاشته بودیم و متاسفانه تمرکز زیادی روی دفاع نداشتیم.
بازی سختی بود و بازیکنان دو تیم بسیار خوب بازی کردند و آتالانتا توانست در نهایت پیروز میدان شود.
دروازه بانان دو تیم نیز بسیار عالی کار کردن و از به ثمر رسیدن گل های بیشتر جلوگیری کردند.
نمی خواهم شانس را بهانه ای برای باخت بدانم،آتالانتا خوب بازی کرد و توانست به پیروزی برسد.
-
8 بازیکن اینتر به تیم ملی فراخوانده شدند..
inter.ir - با فرا رسیدن فیفا دی و بازی های ملی 8 بازیکن نراتزوری به تیم های ملی خود دعوت شدند.
رودریگو پالاسیو و ریکاردو آلوارز به تیم ملی آرژانتین
والتر گارگانو و آلوارو پریرا به تیم ملی اروگوئه
سمیر هندانوویچ به تیم ملی اسلوونی
آلفرد دانکن به تیم ملی غنا
یوتو ناگاتومو به تیم ملی ژاپن
مارکو لیوایا به تیم ملی کرواسی
-
مصدومیت برای گوارین
اختصاصی inter.ir-سرمربی اینتر پس از شکست برابر آتالانتا خبر ناگوار دیگری دریافت کرد .
فردی گوارین هافبک کلمبیایی اینتر در بازی برابر آتالانتا که منجر به شکست 3-2 اینتر شد دچار مصدومیت ران شده است. گوارین پس از بازی برابر آتالانتا در عضله ی ران خود احساس درد می کند و مورد آزمایش قرار می گیرد که مشخص می شود بر روی عضله ی پای او فشار وارد شده است
سایت رسمی باشگاه بیانیه داده است که طبق آزمایشات گرفته شده پس از بازی در برگامو مشخص شده است که عضله ی پای چپ گوارین دچار مصدومیت شده است اما هنوز مدت مصدومیت این هافبک کلمبیایی مشخص نشده است با این وجود بعید به نظر می رسد که او بتواند در بازی خانگی هفته ی آینده برابر کالیاری به میدان برود
-
آیا زانتی به بازی کردن ادامه خواهد داد؟
اختصاصی inter.ir-خاویر زانتی گفته است که هنوز هیچ تصمیمی در مورد اینکه این فصل آخرین سال حضورش در اینتر به عنوان بازیکن است یا نه را نگرفته است
کمتر از یک سال تا پایان قرار داد اسطوره ی آرژانتینی اینتر باقی مانده است و با توجه به اینکه او 39 سال سن دارد این احتمال وجود دارد که در ژوئن بازنشسته شود
زانتی به اسکای اسپورت گفت:"هنوز زود است تا در مورد این موضوع صحبت کنیم. من این تصمیم را همراه با رییس باشگاه و سرمربی خواهم گرفت"
کاپیتان اینتر در سال 1995 توسط موراتی از باشگاه بانفیلد به اینتر پیوسته است و پس از به دست آوردن اسکودتو و لیگ قهرمانان ,او در حال کمک به جوانان برای بازسازی تیم است.
او افزود:"هدف اول اینتر ساختن تیمی برای قهرمانی است و ما در حال انجام آن هستیم"
"هنوز خیلی زود است تا در مورد هدفمان در این فصل صحبت کنیم. ما یک تیم جدید داریم و باید رشد و پیشرفتمان را تا رسیدن به بالاترین سطح ادامه دهیم"
اینتر با اختلاف 4 امتیاز نسب به یوونتوس در رده ی دوم جدول قرار گرفته است و در تعقیب این تیم است. زانتی در این مورد می گوید:"یوونتوس یک تیم بزرگ و مجدد بازسازی شده است اما ما یک تیم جوان هستیم که در حال رسیدن به بلوغ است"
-
شماره 4 باشگاه اینتر بر تن کاپیتان زانتی جاودانه خواهد ماند..
inter.ir - شـمـاره 4 ایــنــتــر بر تن کاپیتان زانـتـی جـاودانـه شـد.
شبکه تلویزیونی باشگاه دقایقی پیش اعلام کرد که پرزیدنت موراتی و مدیران اجرایی باشگاه تصمیم نهایی مبنی بر بایگانی کردن پیراهن شماره 4 باشگاه اینتر را بعد از اتمام دوران بازی خاویر زانتی گرفته اند.
این پیراهن به پاس سال ها تلاش کاپیتان متعصب نراتزوری برای همیشه در موزه باشگاه خواهد ماند و بر تن بازیکن دیگری نخواهد رفت.